תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 17:12

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 70 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שוב בלאגן עם טוטו תמוז-הפעם אולטימטום מצד ההנהלה
הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 04:08 
סמל אישי של המשתמש
שיחתום עד ינואר או שיעוף ליציע.
(״מחלה״ היא התירוץ הרשמי לאי יציאתו למדריד)
כך לפי ״ידיעות״,ואין טעם להביא את שאר החדשות מהעיתונים האחרים,כי זה הדבר היחיד שמעניין.
עד ששיקמנו איתו את היחסים,עד שחזר להיות החלוץ הקטלני וכולם יודעים כמה שאנחנו תלויים בו.
ועכשיו שוב בלאגן.
חשבתי שהעמידה מאחוריו בפרשת הבננה,כולל הפרמיה שקיבל על הניצחון בדרבי בו לא שותף,סימלו את סוף הבלאגן שהיה בקיץ.
כנראה חוששים שם שבינואר הוא ידבר עם מכבי,כך אני מניח מבלי לקרוא את גוף הכתבה מ״ידיעות״.
בנתיים עם האולטימטום הזה,יש לנו כמה משחקי ליגה לעבור בשלום עד סוף הסיבוב הזה וטוטו מפוקס עם מוטיבציה,הוא קריטי להצלחת המשימות,ואולי לעונה שלמה.
אסור להסיט אותו מהמטרה,אסור לפגוע לו במוטיבציה,ואסור להגיע איתו לעוד פיצוץ שאם יקרה,הפעם כבר אי אפשר יהיה לתקן אותו.
מצד שני בזמן שמכבי היא היריבה היחידה שלנו כך נדמה על האליפות,אז אפשר להבין את הפאניקה של ההנהלה:איך תמוז יוכל להתרכז במאמצי האליפות,אם חס וחלילה יחתום במכבי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: שוב בלאגן עם טוטו תמוז-הפעם אולטימטום מצד ההנהלה
הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 05:09 
עזרא כתב:
שיחתום עד ינואר או שיעוף ליציע.
(״מחלה״ היא התירוץ הרשמי לאי יציאתו למדריד)
כך לפי ״ידיעות״,ואין טעם להביא את שאר החדשות מהעיתונים האחרים,כי זה הדבר היחיד שמעניין.
עד ששיקמנו איתו את היחסים,עד שחזר להיות החלוץ הקטלני וכולם יודעים כמה שאנחנו תלויים בו.
ועכשיו שוב בלאגן.
חשבתי שהעמידה מאחוריו בפרשת הבננה,כולל הפרמיה שקיבל על הניצחון בדרבי בו לא שותף,סימלו את סוף הבלאגן שהיה בקיץ.
כנראה חוששים שם שבינואר הוא ידבר עם מכבי,כך אני מניח מבלי לקרוא את גוף הכתבה מ״ידיעות״.
בנתיים עם האולטימטום הזה,יש לנו כמה משחקי ליגה לעבור בשלום עד סוף הסיבוב הזה וטוטו מפוקס עם מוטיבציה,הוא קריטי להצלחת המשימות,ואולי לעונה שלמה.
אסור להסיט אותו מהמטרה,אסור לפגוע לו במוטיבציה,ואסור להגיע איתו לעוד פיצוץ שאם יקרה,הפעם כבר אי אפשר יהיה לתקן אותו.
מצד שני בזמן שמכבי היא היריבה היחידה שלנו כך נדמה על האליפות,אז אפשר להבין את הפאניקה של ההנהלה:איך תמוז יוכל להתרכז במאמצי האליפות,אם חס וחלילה יחתום במכבי?

יש תחושה ששחקנים מרשים לעצמם יותר מדי בהפועל, להיות חלק מהפועל זו זכות (ראה מצבו של ידין ומקרי עבר), טוטו היה שחקן מרוסק כשהגיע, שידרגנו אותו לחלוץ טוב משהיה, ועדיין, שחקן שרוצה "למקסם" את החוזה שלו בינואר, משמע לנהל משא ומתן במקביל עם שתי היריבות הגדולות ביותר, בו בזמן שהוא לובש אדום, שווה מבחינתי לסיטואציה שאשת איש תקבע להתחתן עם גבר חד בו בזמן שהיא עדיין נשואה...בקיצור, אם טוטו רוצה להישאר, זה ייסגר תוך מספר ימים, אם הוא רוצה מכבי, יהיה מלוכלך עד הסוף. ההנהלה נוהגת באגרסיביות צודקת, אל לנו ל "שבח" שחקן שבינואר עלול לחתום במכבי.

תחושה שלי, טוטו ילך על כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 05:22 
ממש קשה להאמין. היה כה מסובך להפנים שהבחור רוצה לצאת לחו״ל כמה שיותר מהר? אם תהיה הצעה עבורו בינואר, יעזוב. במקרה כזה, הפועל תל אביב תקבל משהו עבורו. במקרה השני, יעזוב בקיץ כשחקן חופשי. זה המצב והקבוצה צריכה לקבל את המציאות ולא להכנס לכל מיני פינות שלא מביאות לשום תוצאה חיובית.
כל שער שטוטו יכבוש , מעולה. אין רגע אחד של רוגע בקבוצה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 06:45 
נו באמת. שיציעו לו חוזה, אם הוא רוצה שיחתום ואם לא אין לנו ברירה, שישחק. די עם כבר עם ההתנהלות המגוחכת הזו. טוטו לא זז לשום מקום עד סוף העונה, הוא שחקן קריטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 06:47 
סמל אישי של המשתמש
סליחה רגע, לא הבנתי בדיוק מה הסיפור פה.
טוטו לא רצה לצאת למשחק עם אתלטיקו בגלל מחלה ?
מה הבעיה בזה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 06:54 
סמל אישי של המשתמש
לפני שמתחילים להסתכסך גם עם טוטו ואח"כ לחפש איך לרדת מהעץ, לא כדאי שנפתח שיטת משחק שהיא לא "שוער בעט את הכדור לטוטו שישים גוף, ישתלט, יסתובב, ויצא קדימה מהר"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 07:01 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
לפני שמתחילים להסתכסך גם עם טוטו ואח"כ לחפש איך לרדת מהעץ, לא כדאי שנפתח שיטת משחק שהיא לא "שוער בעט את הכדור לטוטו שישים גוף, ישתלט, יסתובב, ויצא קדימה מהר"?

מתי זה קרה?
תראו, אני גם לא אוהב את העובדה שהפועל לא מניעה כדור, אבל אל תמציאו לי שיטות משחק שלא קיימות.
הבעיה הכי גדולה של הפועל היא במעבר בין הגנה לקישור, וזה הכישלון של אריק, גורדנה וממן.
אתה מוזמן לשים את הקלטת בקרית שמונה ולראות כמה פעמים הכדור הגיע אחורה לשוער בגלל לחץ של הקבוצה היריבה על הבלמים.
אני מרשה לעצמי להיות בטוח שזו לא טקטיקה של יוסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 07:19 
עם כל הכבוד לאיזה ידיעה מסכנה בעיתון,
לא צריך לפתח תיאוריות וכותרות מפוצצות מכאן ועד הודעה חדשה.
נמתין ונראה

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 07:58 
מותר וחייבים לחתום מולו בקרוב עם אופציה לאירופה ב-2 מליון יורו.
אסור להתקמצן כי בסגל הנוכחי אין לטוטו תחליף.
מצד שני, צריך במקביל לחתום בהקדם עם סבע בעונה הבאה או שחקן מסוגו גם כי צריך 2 סקוררים מובהקים וגם כדי לזרז את טוטו. וגם כי יתכן שבשלב זה או אחר טוטו יצא לאירופה תמורת 2 מליון יורו. סבע שחקן בסוף הקריירה ומול רצון עז שלו לעבור אלינו הנהלת נתניה לא יכולה לעמוד. בעיקר כאשר כל כך רלבנטי להחליף אותו במרעי שמתאים למימדי נתניה. בכל מקרה, סבע הוא פתרון זמני למקרה שטוטו עוזב, ולא משנה מתי, עד שנמצא ישראלי או זר.

זה שבדרך יש פיצוצים, זה ברור אבל אסור שיתקשר ליציאה למדריד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 08:06 
סמל אישי של המשתמש
אם הוא בסוף הקריירה,למה להביא אותו בדיוק? זה לא שהוא כל כך פורח השנה.
ו-2 מיליון יורו זה סכום שיחרור שטוטו יסכים לחתום עבורו? אתה מה זה חי בסרט.
בנסיבות הקיימות גם 800 אלף יורו זה מכובד.הבן אדם כבר מזמן רוצה לעזוב לחו״ל ואם יסכים לחתום ובסופו של דבר ישאר עד סוף העונה, אז צריך ללכת לקראתו ולהתנות את הסכום הנמוך יחסית בכך שקבוצה מחו״ל בלבד תקנה אותו בסכום הזה.
מכבי? שתשלם 4 מיליון יורו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 08:46 
הזוי, אין אף שחקן ישראלי שישלמו עליו 2 מיליון, בהצלחה למצוא קבוצה שתקנה שחקן במיליון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 09:38 
סמל אישי של המשתמש
כנראה שיום יומיים בלי בלאגן זה יותר מידי עבורנו.
כוס אמא של כל הלובינים האלה שאין להם חיים ומחפשים אקשן.
עאלק לשחרר את טוטו.
הייתי משחרר אולי את הסמרטוטים חדלי האישים האלה שגורמים לכך שכל פעם מחדש נהיה בכותרות בהקשרים שליליים.
עד שהקבוצה קצת התקרבה לצמרת,ונראה שאנחנו בענייינים ודי נכנסנו לתלם,מישהו חייב להוציא את הקבוצה מאיזון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 10:02 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 הוא אדום כתב:
עאלק לשחרר את טוטו.
הייתי משחרר אולי את הסמרטוטים חדלי האישים האלה שגורמים לכך שכל פעם מחדש נהיה בכותרות בהקשרים שליליים.
עד שהקבוצה קצת התקרבה לצמרת,ונראה שאנחנו בענייינים ודי נכנסנו לתלם,מישהו חייב להוציא את הקבוצה מאיזון.

אולי במקום כל ההתנהלות המביכה מולו בקיץ ועכשיו, יציעו לו הצעה רצינית שתואמת את היכולות שלו? לא סוגרים את הסיפור עם ממן, לא סוגרים שוער לעונה הבאה (או אדל או קליימן, אבל תחליטו ותעשו עם זה משהו), מתעסקים בחרא עם טוטו במקום לתת לו הצעה נורמלית. איזה ניהול שכונתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 10:09 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 10:15 
יובל כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
עאלק לשחרר את טוטו.

אולי במקום כל ההתנהלות המביכה מולו בקיץ ועכשיו, יציעו לו הצעה רצינית שתואמת את היכולות שלו? לא סוגרים את הסיפור עם ממן, לא סוגרים שוער לעונה הבאה (או אדל או קליימן, אבל תחליטו ותעשו עם זה משהו), מתעסקים בחרא עם טוטו במקום לתת לו הצעה נורמלית. איזה ניהול שכונתי.

זה שאין פרסומים לגבי מו"מ עם ממן ועם השוערים ,לא מעיד על כך שאין כזה..לפחות אני רוצה לקוות ומעדיף שהדברים האלה לא יתנהלו בתקשורת.

לגבי טוטו, לא מבין מה מצפים ממנו, הוא תמיד היה שכיר חרב ושכיר חרב הולך למקום שבו הוא יוכל להרוויח כסף. לנהל איתו מאבק התשה רק יפגע בנו מקצועית ויוציא את הקבוצה מפוקוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 10:19 
ציטוט:
גורמים בהפועל הביעו ביקורת על אבוקסיס, ש בחר להשאיר את החלוץ טוטו תמוז בארץ והעניק לו מנוחה. "זו לא ההחלטה הכי מקצועית שהתקבלה," אמר מקורב לקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 10:21 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
יובל כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
עאלק לשחרר את טוטו.

זה שאין פרסומים לגבי מו"מ עם ממן ועם השוערים ,לא מעיד על כך שאין כזה..לפחות אני רוצה לקוות ומעדיף שהדברים האלה לא יתנהלו בתקשורת.

לגבי טוטו, לא מבין מה מצפים ממנו, הוא תמיד היה שכיר חרב ושכיר חרב הולך למקום שבו הוא יוכל להרוויח כסף. לנהל איתו מאבק התשה רק יפגע בנו מקצועית ויוציא את הקבוצה מפוקוס.

אין מה לצפות מאף שחקן לשום דבר.
כולם שכירי חרב,וכולם הולכים אחרי הכסף הגדול,ולא טוטו המציא את זה.

פשוט הסיטואציה שבה אתם עושים עליו שרירים בחלק הזה של העונה הוא די מגוחך.
זה שהוא יישב בחוץ ייפגע בנו יותר מאשר בו.
את כל המשחקים האלה עם טוטו עברנו בתחילת העונה,וזה לא הוביל לכלום,ובסוף הוא פה.
ככה שלצפות שאחרי חצי שנה הוא בסוף ייתקפל ויהיה מוכן לחתום עבור החוזה המעליב שבטח מציעים לו,זה מגוחך.
צריך לדעת לשלם את המחיר,והמחיר הזה הוא שלא נראה על טוטו שקל בסוף העונה,וצריך לנסות לנצל ולקבל ממנו כמה שיותר עד סוף העונה הנוכחית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 10:52 
סמל אישי של המשתמש
מה זה הקישקוש הזה?!
הפועל רוצה להאריך את חוזהו של טוטו? תתכבד ותציע לו חוזה התואם את כישוריו ואת תרומתו בשנתיים ומשהו שהוא במועדון. הבנאדם אחד הכובשים הגדולים של המועדון וראוי לקבל שכר הולם.
אין לקבוצה כסף?! תנסה למכור אותו בינואר לאירופה או שתיאלץ לעשות בו את השימוש המירבי עד יוני ואז תיתן לו ללכת לאן שיחפוץ, בתקווה שזה יהיה לאירופה ולא למכבי.
אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה ובטח שאי אפשר "להעניש" שחקן שלא מוכן לחתום על חוזה נמוך מדרישותיו. זה טירוף ואני מתקשה להאמין שזה נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 11:11 
אם טוטו לא שווה לאף קבוצה בחו"ל 2 מליון יורו אז מוטב שישאר בארץ. זה יקרין גם על השכר שלו וגם על הרצינות הכללית של הקבוצה.

לגבי סבע הוא בן 32 ובשלבים האחרונים של קריירת חלוץ. אבל לא בסוף וגם השנה הבקיע 3 שערי ליגה שלא לדבר על ה-20 בשנה שעברה. מספיק טוב כמחליף לטוטו לטווח הבינוני גם בשוטף וגם אם טוטו יעזוב עד שיגיע חלוץ אחר. טוטו נראה לי ... ולא יזיק שירגיש נשימות חמות בעורפו.

טוב בעיקר שנתניה בנויה עסקה טובה שלו מול מרעי שבפ"ת הצליח למדי. אפשר לבדוק גם שחקנים אחרים שלנו, בעיקר אחרי רכש ינואר.
סבע הוא רק דוגמא. אם יש טובה ממנה, זה רק משפר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 12:22 
Charlie כתב:
מה זה הקישקוש הזה?!
הפועל רוצה להאריך את חוזהו של טוטו? תתכבד ותציע לו חוזה התואם את כישוריו ואת תרומתו בשנתיים ומשהו שהוא במועדון. הבנאדם אחד הכובשים הגדולים של המועדון וראוי לקבל שכר הולם.
אין לקבוצה כסף?! תנסה למכור אותו בינואר לאירופה או שתיאלץ לעשות בו את השימוש המירבי עד יוני ואז תיתן לו ללכת לאן שיחפוץ, בתקווה שזה יהיה לאירופה ולא למכבי.
אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה ובטח שאי אפשר "להעניש" שחקן שלא מוכן לחתום על חוזה נמוך מדרישותיו. זה טירוף ואני מתקשה להאמין שזה נכון.

למה אתה מתקשה להאמין זה הדבר היחיד שאני לא מבין. התנהגות סטנדרטית של הנהלות הפועל לפחות ב-8-9 שנים האחרונות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 12:27 
redrony כתב:
Charlie כתב:
מה זה הקישקוש הזה?!

למה אתה מתקשה להאמין זה הדבר היחיד שאני לא מבין. התנהגות סטנדרטית של הנהלות הפועל לפחות ב-8-9 שנים האחרונות

זה מדהים ומרגיז איך ההנהלה שלנו אף פעם לא ברמה של הקבוצה.
איך הם תמיד "מצליחים" לעשות את הדבר הלא נכון ברגע הלא נכון במקום הלא נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 14:10 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
Charlie כתב:
מה זה הקישקוש הזה?!

כי אני רוצה להאמין שזה לא נכון. שהם למדו משהו מהעבר. כנראה שלא (לדבריכם)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 16:20 
סמל אישי של המשתמש
איזה כיף...
טוטו יעזוב בינואר או במאי
דמארי מסיים את ההשאלה מלוזון במאי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 16:21 
מנסים לשחזר את ההצלחה של הטקטיקה הזאת עם ידין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 16:24 
Charlie כתב:
redrony כתב:
Charlie כתב:
מה זה הקישקוש הזה?!

כי אני רוצה להאמין שזה לא נכון. שהם למדו משהו מהעבר. כנראה שלא (לדבריכם)

אלה בדיוק אותם אנשים שלא הוציאו למחנה אימון את טל חן ועידן סרור בדיוק בגלל אותם דברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 16:26 
nirog כתב:
איזה כיף...
טוטו יעזוב בינואר או במאי
דמארי מסיים את ההשאלה מלוזון במאי

זה ייקח קצת זמן אבל בסוף כולם יבינו: מה שהיה בקיץ אחרון זה לא רק כשל מקצועי בבחירת שחקנים, זה גם כשל אסטרטגי לגבי בניית סגל (גם מבחינה מבחינה תקציבית). אין כיום בסגל של המועדון שום שחקן שמהווה נכס כלכלי למועדון בקיץ הקרוב.
טב"ח שחקן "משותף" עם מכבי "ת
דמארי: מסיים תקופת "השותפות" עם מכבי פ"ת
ממן :חופשי
טוטו: חופשי
בוריס: חופשי
פנסטיל, בדיר, בן יוסף, ברונו, פטקוביץ, אנטבי, בדיר,דג'מבה...
לא פשוט בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 16:43 
מושיקו אני בטוח שזה טעות תמימה ולא קשור לשום אגנדה אבל...
בסקירה שלך לא מופיע אחד,גילי וורמוט אני חושב

לגבי טוטו-אם הידיעה נכונה מדובר בטעות קשה מעשה טיפשי ביותר להתעסק איתו עכשיו בחוזה
לטוטו אסור לדעתי לדבר עד הקיץ עם קבוצות בארץ ועל זה צריך להקפיד
כל זמן שהוא לא מדבר עם מכבי צריך לתת לו להתרכז ולהבקיע גולים
אליפות ואפשרות להגיע לליגת אלופות זה נכס כלכלי יותר מכל שחקן.האמת יותר מכל הסגל יחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 16:48 
סמל אישי של המשתמש
תפציצו להם את הפייסבוק.
זה עבד עם ורמוט.
שלא יעזו להסיט לטוטו את הראש עכשיו מכדורגל שהוא רותח,שבמכבי מתגלים סדקים ושבמקום מינוס 9 יש שיויון בנקודות.
אוי ואבוי לבן אדם שיגרמו לטוטו לצאת עכשיו מפוקוס ולפתח מרירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 16:53 
סמל אישי של המשתמש
צאו כבר מהסרט עם דמארי...
הוא חתום לחמש שנים והוא ישאר פה עד שקבוצה מחו"ל תשים עליו כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 16:56 
מהפכה כתב:
מושיקו אני בטוח שזה טעות תמימה ולא קשור לשום אגנדה אבל...
בסקירה שלך לא מופיע אחד,גילי וורמוט אני חושב

לגבי טוטו-אם הידיעה נכונה מדובר בטעות קשה מעשה טיפשי ביותר להתעסק איתו עכשיו בחוזה
לטוטו אסור לדעתי לדבר עד הקיץ עם קבוצות בארץ ועל זה צריך להקפיד
כל זמן שהוא לא מדבר עם מכבי צריך לתת לו להתרכז ולהבקיע גולים
אליפות ואפשרות להגיע לליגת אלופות זה נכס כלכלי יותר מכל שחקן.האמת יותר מכל הסגל יחד

מינואר הוא יכול לסכם איפה שהוא רוצה באופן חוקי לגמרי, כמובן שכל עוד לא משלמים להפועל פיצוי הוא יוכל לעזוב רק בקיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 70 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: