תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 10:20

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 383 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הקללות לרגב
הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 22:09 
KingAlpaca כתב:
עשב שוטה כתב:
אבל ויתרנו לכם פעם אחת ועכשיו אתם חושבים שאתם תכתיבו לנו כל דבר.

כל ההודעות שלך זה וואו, אבל זה פאקינג וואו!

עזוב אותו הוא עשב שוטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 22:32 
סמל אישי של המשתמש
חבק אותי... כתב:
villa crespo כתב:
נשיקה צרפתית כתב:
תפסיקו לחזור על עצמכם בקטע של "קודם שירי שואה, אחרי זה רגב, אחרי זה בן זונה", כי זה ממש לא הסיפור.
אני מדבר על מקרה ספציפי. אפשר לשיר "איפה אבא של רגב" אם הוא לא נמצא. אפשר ורצוי לשיר שמעון מזרחי תתאבד כבר כי הוא חלאת האנושות. אבל רגב לא עשה לנו כלום. תפסיקו לנסות לשכנע את עצמכם, תגיעו להבנה ש הוא לא עשה לנו כלום .
זה שיא השפל לדעתי, מבין כל הסיפורים הרבים שיוחסו אלינו (ואני בכוונה אומר אלינו ולא "הקומץ" כי הם חלק מאיתנו גם אם אנחנו ו"הם" חושבים אחרת במספר תחומים).

תגיד, אתה יכול להפסיק לקרוא לו "רגב"? הוא חבר שלך או משהו?

קרספו... זה כולה ילד בן 16 מכפר סבא,תן לו לגדול להבין ולהפנים גם הוא יקלל את רגב פאנן במלוא הכוח.

חבק אותי, אתה יכול לתת סיבה אחת למה לשיר לרגב "אבא מת"?
וקרספו, "איפה אבא של רגב" אז כבר נכנס לי לראש לקרוא לו רגב, אם זה ממש מפריע, אני אפסיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 22:35 
r200 כתב:
Frank Serpico כתב:
its-sick כתב:
מי שאוהב את מתן נאור יותר משהוא שונא את דון שימון, יפסיק כשמתן יתחנן כפי שהתחנן הפעם.
מי שהשנאה שלו יותר גדולה מהאהבה, כנראה שלא יפסיק בשום מצב.

:ROSE: :ROSE: :ROSE:

רדנקו כתב:
זה לא חדש שיש לא מעט אוהדים שבשבילם האפשרות לשיר ולקלל היא הדבר המרכזי בכל משחק של הפועל. לא מה שקורה על המגרש.

אוהדים שמייחלים לדרבי כבר בליגה השניה כי זו תהיה הזדמנות לעמוד ולקלל 40 דקות בזמן שהקבוצה שלהם תקבל 60 הפרש במגרש. העיקר שהם יוכלו לעמוד ולבלות שעה וחצי בקללות.

כנראה שזה נכון. איך ניסח את זה EISEN? "הבעיה מתחילה בזה שיש אנשים שהכדורסל עצמו לא מעניין אותם בשיט. רק המסביב, רק עם מי לריב, רק לייצר פרובוקציות".

ויש אנשים שבאים בשביל המזנון אבל עדיין אף אחד לא תוקף אותך על זה.

ויש כאלה שלא באים בכלל אבל מדברים כאילו הפעם האחרונה שהיו במשחק לא היתה לפני שלוש שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 22:36 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
r200 כתב:
Frank Serpico כתב:
its-sick כתב:
מי שאוהב את מתן נאור יותר משהוא שונא את דון שימון, יפסיק כשמתן יתחנן כפי שהתחנן הפעם.

:ROSE: :ROSE: :ROSE:

רדנקו כתב:
זה לא חדש שיש לא מעט אוהדים שבשבילם האפשרות לשיר ולקלל היא הדבר המרכזי בכל משחק של הפועל. לא מה שקורה על המגרש.

אוהדים שמייחלים לדרבי כבר בליגה השניה כי זו תהיה הזדמנות לעמוד ולקלל 40 דקות בזמן שהקבוצה שלהם תקבל 60 הפרש במגרש. העיקר שהם יוכלו לעמוד ולבלות שעה וחצי בקללות.

כנראה שזה נכון. איך ניסח את זה EISEN? "הבעיה מתחילה בזה שיש אנשים שהכדורסל עצמו לא מעניין אותם בשיט. רק המסביב, רק עם מי לריב, רק לייצר פרובוקציות".

ויש אנשים שבאים בשביל המזנון אבל עדיין אף אחד לא תוקף אותך על זה.

ויש כאלה שלא באים בכלל אבל מדברים כאילו הפעם האחרונה שהיו במשחק לא היתה לפני שלוש שנים.

אחרי כל האשכול הזה אתה בטוח שאתה רוצה שאגיע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 22:44 
חבק אותי... כתב:
רדנקו כתב:
its-sick כתב:
villa crespo כתב:
KingAlpaca כתב:
מי קבע? מתן נאור.

יותר מעניין, אם הוא יגיד לי לקפוץ מהגג?

ובכל זאת, כי שאלתי ברצינות.
מתן נאור ביקש לא לקלל את מוני פנאן. אני לא מוכן ולטענתך, אני יורק לו בפרצוף.
אם הוא יבקש לא לקלל את שמעון מזרחי, אתה תפסיק כדי לא לירוק לו בפרצוף?

נכון מאוד רדנקו היקר... יש לך משהו יותר טוב לעשות 40 דקות כשהקבוצה שלך מקבלת 60 הפרש???

ועכשיו בריצינות בחיים לא היה דרבי בלי קללות ונאצה למעט דרבי אחד-25 הפרש.

אם הפועל יובילו על מכבי אני מבטיח שלא יהיה קללות כלל,אם יהיה הפרש 60 אז יהיה הרבה שואה.

תקרא שוב את מה שכתבתי. כרגיל אתה מבין את ההיפך ממה שאני כותב.

אני לא מייחל בציפיה למשחק שאני יודע שאחטוף בו 40 הפרש. אותי מענין מה קורה לקבוצה שלי על המגרש.

את האנשים שאני מתכוון אליהם זה לא מעניין בכלל. אותם מעניין רק להגיע לדרבי כי זו הזדמנות לקלל מקרוב את שימון וכל שאר כוכבי המחלה.

והזכרון שלך די עלוב. גם בדרבי ה-25 הפרש היו קללות ונאצות. הרבה מאד.

ובהרבה דרבים אחרים לפני הירידה מליגת העל לא היו שום קללות ונאצות מיוחדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 23:35 
סמל אישי של המשתמש
האם האוהד עם החולצה הוא אותו אוהד ששם את הטלפון מול מצלמת הטלביזיה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 23:50 
סמל אישי של המשתמש
עמית גל: "צריך להוריד להפועל תל אביב עשר נקודות"
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2588642

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 23:51 
KingAlpaca כתב:
עשב שוטה כתב:

אסלח לך על הציניות כי היא מובנת מאליה, כל הודעה שלך היא הרי מסמך היסטורי משובח, הוגה דעות שכמוך, פשוט לגזור ולשמור.

מה שכן אלפקה, זה כבר כ"כ הרבה שנים, אולי סוף סוף תמצא לך חיים? חיים אמיתיים הכוונה, בעולם שבחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 23:57 
סמל אישי של המשתמש
הכנסת לי!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 23:59 
עשב שוטה כתב:
KingAlpaca כתב:
עשב שוטה כתב:

אסלח לך על הציניות כי היא מובנת מאליה, כל הודעה שלך היא הרי מסמך היסטורי משובח, הוגה דעות שכמוך, פשוט לגזור ולשמור.

מה שכן אלפקה, זה כבר כ"כ הרבה שנים, אולי סוף סוף תמצא לך חיים? חיים אמיתיים הכוונה, בעולם שבחוץ.

אז אולי תטרח לענות על מה שכבר שאלו אותך.
מי זה "ויתרנו" ? מי זה "אתם" ולמי בדיוק עשית טובה בכך שויתרת על משהו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 00:02 
nirog כתב:

ועדיין נסיים את העונה מעליהם.
שילך להזדיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 00:08 
nirog כתב:

ציטוט:
"בכדורגל מענישים אנשים על קריאות גזעניות ונותנים רדיוסים על בננות וקללות לטוטו תמוז. "

:LOL2: :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 00:08 
deep red כתב:
עשב שוטה כתב:
ותוספת קטנה, אני מאוד אצטער על כל אוהד הפועל שיעזוב את העמותה בכלל ובגלל הנושא הדבילי הזה בפרט.
אני לא רוצה שאף אחד יעזוב ואני חושב שזה הבית של כולנו,
אבל ויתרנו לכם פעם אחת ועכשיו אתם חושבים שאתם תכתיבו לנו כל דבר, מה אסור ומה מותר, מה סביר ומה עובר את הגבול.
אז התבלבלתם. אם זה לא ברור לכם, אתם לא לבד פה ומותר לאנשים לחשוב אחרת מכם ואפילו להתנהג בצורה שלא נראית לכם.

מי זה אתם? מי זה אנחנו? בשם מי אתה מדבר ועל מה ויתרתם/ויתרנו?
סתם שנדע. אני מניח שאני עם הישבנים הנפוחים, עם מי אתה?
ושוב, על מה ויתרתם?

לפי הסדר, אתם = קבוצת אנשים שחושבת שהיא תקבע מה מותר ומה אסור לשיר, לצעוק ולתלות ביציע.
אנחנו = אוהדים שמרשים לעצמם ברוב חוצפתם לשיר מה שהם מוצאים לנכון אפילו במקרים שאתם חושבים אחרת.
ויתרנו בנושא שירי השואה כדי לא ליצור מלחמה פנימית מיותרת בקהל של הפועל, אבל זה בסך הכל גרם לכם לסמן את המטרות הבאות.
אתמול זה לא מייצגים את ישראל, היום זה איפה אבא של רגב ומחר זה יהיה שימון מזרחי תתאבד. אז שוב, כנראה שהתבלבלתם.
אפשר לבקש הכל, אפשר לדבר על הכל, בהרבה דברים חלקנו גם מוכן להתחשב, אבל אם תבואו כל פעם בגישה המגעילה הזאת ותצפו מאיתנו להתיישר לפי הקו שאתם מכתיבים לא תשיגו הרבה.
ואחרון חביב, אותך ספציפית אני באמת לא מכיר אבל אם אתה אומר שאתה עם הישבנים הנפוחים אתה בטח יודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 00:14 
לא לא לא, אלפקה, אתה הכנסת לי!

בני, אם אתה מתבטא ככה אתה יכול לנסות לבקש תשובות מאשתך ואולי היא תענה לך.
אנשים אחרים פחות אוהבים שמדברים אליהם ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 00:27 
סמל אישי של המשתמש
עשב שוטה, אני שואל כי לחלק מאנשי הישבנים הנפוחים ממש חשוב להבין. אני לא ציני וזה עניין עקרוני לי, זה ממש יעשה אותי מאושר - לא יהיו שירי שואה- למקבי, למשטרה, תאי גזים, ניאונאצים בדרבי ובכלל?
לא יהיו אבוקות?
ובכל זאת רק כדי ממש להבין, אני לא מייצג את כל נפוחי הישבן. אתה מייצג מישהו פרט לעצמך? היה סיכום כלשהו?

כאמור, בתור אחד לא מייצג, אבל יחסית ממוצע, אני מניח שאלו הדברים שמעניינים את רוב ה"מחנה"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 00:33 
סמל אישי של המשתמש
עמית גל,אתה מוזמן למות בזמנך הפנוי ובעיקר למחוק מקבוצת הכלאיים הלא קשורה שלך את האליפות של 93 שלא שייכת לה.
כן,הדגל הדפוק הזה של מ.ס גלבוע.
טינופת מזגזגת שפירקה מועדון נפלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 00:44 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שהמשתמש קרספו שני בגדולתו רק לדני גולפיטק.
:HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 00:54 
nirog כתב:

וכל הכבוד לרמי על התשובה לענין: "מן הראוי אנשי שגליל/גלבוע לא ינסו לפתור את בעיותיהם בטבלה באמצעות הורדת נקודות לקבוצות אחרות. מוטב להם שיתעסקו בחוסר ההצלחה המקצועי של קבוצתם.

"לא שמעתי את עמית גל מגיב כאשר קבוצתו הייתה אחת מהתומכות הגדולות לשינוי החוק הרוסי לכך שיכלול שישה זרים, חוק ששונה שבוע בלבד לפני תחילת הליגה ובניגוד להחלטה קודמת שהתקבלה, רק כדי לקדם את האינטרסים האישיים שלהם. במקום ללמד אחרים דרך ארץ ראוי שעמית גל יבחן קודם כל את דרכי ההתנהלות שלו ושל קבוצתו". :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 01:28 
אני מייצג את עצמי וגם זה בקושי, ואו שלא הייתי ברור או שסתם לא הבנת מה אמרתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הקללות לרגב
הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 02:15 
סמל אישי של המשתמש
עשב שוטה כתב:
אני מייצג את עצמי וגם זה בקושי, ואו שלא הייתי ברור או שסתם לא הבנת מה אמרתי.

כשאני רושם "ויתרנו"/"אנחנו" בלשון רבים, אני מתכוון לזה, ולא לגינוני טקס. חבל, הייתה לי איך שהוא תקווה שמשהו משמעותי קרה. אתה מבין, אם רק אחד לובש/זורק זה דופק את כולם. באסה.
עכשיו תסביר, אם מבקשים יפה, צריך לעבור אחד אחד? ואם זה ממשיך בכל זאת ושוב מפסידים 80000 כי אדיוט פתח אבוקה 2 מטר מתורם?
אז יורדים על הברכיים או זוחלים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 04:27 
סמל אישי של המשתמש
אני רק שאלה:

כל מי שבא בטענות סטייל "ומה? מוני פנאן לא פשע? מגיעות לו הקללות!" מבין את ההבדל בין לשיר על מוני פנאן לבין לשיר לבן שלו, בפרצוף, נכון?
איך לעזאזל זו אשמתו של רגב פנאן שאבא שלו היה חולירע? למה צריך לשיר לו את זה? אפשר להתווכח על הרבה דברים כאן, אבל בסופו של יום מי ששר את זה לרגב, לא עושה את זה מתוך רצון להוכיח או להסביר לעולם שמוני פנאן היה חרא של בן-אדם, אלא עושה את זה כדי להרגיש טוב ומגניב עם עצמו.

בקיצור, גם אם מחר הנכד של הדון מופיע לי מול הפנים במשחק מחזיק ידיים עם הבת של אבי נמני - אני לא אקלל אותם, אלא את ההורים/סבים שלהם. וגם זה לא מול הפנים שלהם, כי אני לא רואה מה המטרה בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 06:34 
רדנקו כתב:
nirog כתב:

וכל הכבוד לרמי על התשובה לענין: "מן הראוי אנשי שגליל/גלבוע לא ינסו לפתור את בעיותיהם בטבלה באמצעות הורדת נקודות לקבוצות אחרות. מוטב להם שיתעסקו בחוסר ההצלחה המקצועי של קבוצתם.

"לא שמעתי את עמית גל מגיב כאשר קבוצתו הייתה אחת מהתומכות הגדולות לשינוי החוק הרוסי לכך שיכלול שישה זרים, חוק ששונה שבוע בלבד לפני תחילת הליגה ובניגוד להחלטה קודמת שהתקבלה, רק כדי לקדם את האינטרסים האישיים שלהם. במקום ללמד אחרים דרך ארץ ראוי שעמית גל יבחן קודם כל את דרכי ההתנהלות שלו ושל קבוצתו". :ROSE:

אני מצטער אבל זו תגובה מביכה. ממש. מזכירה את כל התגובות של הקקורנפייניים "שהפועל תתעסק בעצמה ובקהל שלה". מה הקשר החוק הרוסי?
הייתי מצפה מרמי ומשאר ההנהלה להגיד משהו - בין אם זה באמת לא בסדר ואנחנו פועלים בעניין, לבין זו תגובה לגיטימית להבדיל מתופעות אחרות שאנחנו פועלים נגדן, או כל דבר אחר.
והכי מעניין לשמוע את מאור הראל שגם אם אין לו תפקיד רשמי בהנהלה, יש לו מעמד מרכזי בקהל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 07:37 
אני חושב שהתגובה של רמי טובה. אבל הוא יכול היה לחדד אותה. למשל לומר לעמית גל שמי שמי שנכתב עליו הדוח הבא, לא יכול להטיף מוסר לאף אחד.
http://www.nrg.co.il/online/archive/ART/589/100.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 07:54 
purvis short כתב:
אני חושב שהתגובה של רמי טובה. אבל הוא יכול היה לחדד אותה. למשל לומר לעמית גל שמי שמי שנכתב עליו הדוח הבא, לא יכול להטיף מוסר לאף אחד.
http://www.nrg.co.il/online/archive/ART/589/100.html

הוא רק מתיישר עם הדעה שלך .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 08:37 
20 כתב:

והכי מעניין לשמוע את מאור הראל שגם אם אין לו תפקיד רשמי בהנהלה, יש לו מעמד מרכזי בקהל

הוא בספרד עם הפועל וקשה לי להאמין שהוא מתעסק עכשיו בדברים שבשגרה כמו קללות למוני פנאן או דברים שלא בשגרה (אני מניח) כמו נדודי השינה של מתן נאור הגיבור.
אני גם ממש לא הדובר שלו ומניח שאם הוא ירצה להגיב, הוא יגיב, אבל יש לי מן הרגשה כזו שבמאבק בין משפחת פנאן לאוהדי הפועל, הוא יבחר באוהדי הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 09:50 
villa crespo כתב:
20 כתב:

הוא בספרד עם הפועל וקשה לי להאמין שהוא מתעסק עכשיו בדברים שבשגרה כמו קללות למוני פנאן או דברים שלא בשגרה (אני מניח) כמו נדודי השינה של מתן נאור הגיבור.
אני גם ממש לא הדובר שלו ומניח שאם הוא ירצה להגיב, הוא יגיב, אבל יש לי מן הרגשה כזו שבמאבק בין משפחת פנאן לאוהדי הפועל, הוא יבחר באוהדי הפועל.

אז אני מבין שכל מי שחושב אחרת ממך הוא לא אוהד הפועל?

והאמת, עצוב לראות איך אנשים פה נלחמים וכמה טיעונים מקוריים הם מסוגלים לייצר בשביל זכותם לרמוס ולהשפיל אחרים.

הפשע הגדול של רגב פנאן הוא שהוא נולד לאבא הלא נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 10:01 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:

והאמת, עצוב לראות איך אנשים פה נלחמים וכמה טיעונים מקוריים הם מסוגלים לייצר בשביל זכותם לרמוס ולהשפיל אחרים.
.

יקירי,
רבים טוענים שהקהל של הפועל הוא מקורי ויצירתי.
כשמתלהבים( ואין הכוונה אליך אישית) מהמקוריות והיצירתיות מקבלים אותם לטוב ולרע (כמובן שיש כאלה שרואים את הצד החיובי בלבד).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 10:06 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
villa crespo כתב:
20 כתב:

אז אני מבין שכל מי שחושב אחרת ממך הוא לא אוהד הפועל?

הפשע הגדול של רגב פנאן הוא שהוא נולד לאבא הלא נכון.

לא, מי שחושב אחרת ממנו הוא "משפחת פנאן", לא פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 10:30 
20 כתב:
רדנקו כתב:
nirog כתב:

אני מצטער אבל זו תגובה מביכה. ממש. מזכירה את כל התגובות של הקקורנפייניים "שהפועל תתעסק בעצמה ובקהל שלה". מה הקשר החוק הרוסי?
הייתי מצפה מרמי ומשאר ההנהלה להגיד משהו - בין אם זה באמת לא בסדר ואנחנו פועלים בעניין, לבין זו תגובה לגיטימית להבדיל מתופעות אחרות שאנחנו פועלים נגדן, או כל דבר אחר.

הקשר הוא בדיוק כמו הקשר של הקללות להורדת נקודות להפועל.

עם כל ההתנגדות שלי לקללות האלה, אני לא חושב שהן מצדיקות אפילו במעט הענשה של הקבוצה או הקהל שלה.

והנסיון של עמית גל להסיט את תשומת הלב מהכשלון של הקבוצה שלו לנושא הקללות הוא פתטי במקרה הטוב. הנסיון להשפיע על דעת הדיינים (אם נועמד לדין) ולגרום להענשה של הפועל הוא כבר חוצפה גדולה.

לכן התשובה של רמי היא בדיוק לענין לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 נובמבר 2012, 10:34 
20 כתב:
רדנקו כתב:
nirog כתב:

אכן תגובה מאכזבת משהו
אבל אני עדיין מצפה לתגובת ההנהלה לנוכח הארועים
תגובה שמבוששת להגיע משום מה
(אולי גם הם נסעו לספרד למשחק הסופר חשוב ואין להם זמן להתעסק בזוטות כגון דא)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 383 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: