תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 14:56

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 383 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הקללות לרגב
הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 20:21 
Frank Serpico כתב:
מי שלא רואה הבדל בין שירי השואה וטרמינולוגיית השואה בכלל לבין "שימון מזרחי תתאבד כבר" או "השופט בן זונה" מעיד על עצמו שהבעיה אצלו, שהוא באמת ובתמים לא מבין מה פסול בזה.

נראה אחרי הדרבי שכל התקשורת תצא נגד השיר הזה , אם לא יהיו פה אנשים שיגידו שהשיר הזה פוגע בהפועל , בהבאת ספונסרים ואלוהים יודע מה , אני מתערב שיהיו .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 20:22 
סמל אישי של המשתמש
תמיד יהיו רוי. אז מה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הקללות לרגב
הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 20:25 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
6 עמודים של דיון על החוליגנים ובלי אף תגובה של אופטימי ? לא יכול להיות.

לדעתי זו חלוקה הוגנת: הפורום הראשי יקבל את השיגעון הרגיל, ופורום הכדורסל יקבל את שיגעון הגדלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 20:28 
הפועל כתב:
מעניין רוי. כי לי זה דווקא היה ברור ישר כשקראתי מה שמתן כתב שאף אחד לא ישתיו עליו ושבמקום להקשיב לו ולכבד את בקשתו או לדחות אותה בנימוס, ישר יתנפלו עליו ויהפכו את זה לעוד מסע קודש שמי שלא הולך איתו הוא אחד מאותם אפסים חסרי זכות בהפועל שהעז לא לבוא למשחקים ולעודד את הפועל שאול.
לכל אחד ברור משהו אחר כנראה.

אני זוכר אותך גם מימי שאול לא ?
בכל מקרה , מתן נאור הוא אל , אבל יש מלחמות שהוא צריך לדעת לא להכנס אליהם כי זה לא התפקיד שלו .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 20:29 
הפועל כתב:
תמיד יהיו רוי. אז מה?

אז גם עכשיו יש , על מה ההתרגשות ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 20:35 
סמל אישי של המשתמש
תפסיקו לחזור על עצמכם בקטע של "קודם שירי שואה, אחרי זה רגב, אחרי זה בן זונה", כי זה ממש לא הסיפור.
אני מדבר על מקרה ספציפי. אפשר לשיר "איפה אבא של רגב" אם הוא לא נמצא. אפשר ורצוי לשיר שמעון מזרחי תתאבד כבר כי הוא חלאת האנושות. אבל רגב לא עשה לנו כלום. תפסיקו לנסות לשכנע את עצמכם, תגיעו להבנה שהוא לא עשה לנו כלום.
זה שיא השפל לדעתי, מבין כל הסיפורים הרבים שיוחסו אלינו (ואני בכוונה אומר אלינו ולא "הקומץ" כי הם חלק מאיתנו גם אם אנחנו ו"הם" חושבים אחרת במספר תחומים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 20:37 
א. אין לי שום בעיה עם השיר הזה, אבל אין לי גם שום עיקרון שאני מוותר עליו אם אני מפסיק לשיר אותו,
ואם זה כל כך מפריע למתן בשבילי זה מספיק כדי להפסיק לשיר את זה.
זה לא אומר שהייתי מסכים אוטומטית לכל דבר שהוא היה מבקש - אבל זה גם לא כזה ויתור גדול, ואני מספיק אוהב ומעריך אותו כדי להתחשב בו.
אני מציע לכל מי שמסכים איתי להצטרף, אבל לא צריך להפוך כל דבר למלחמה, וזכותו של מי שלא מסכים להמשיך לשיר את זה.

ב. קורמן, כל פעם מחדש אני לא מצליח להבין מי בדיוק אתה חושב שאתה.
אתה אולי מתיימר להיות איזה מצפן מוסרי בשביל כולנו, אבל בעיניי לפחות אתה מצטייר בתור איש קטן וממורמר שרק מחפש מלחמות.
אתה זה שקובע איפה עובר הגבול? או אתה אדון גיא ברזל? ומי בכלל שואל אותכם אם זאת הצורה שאתם מבקשים?

שואה אסור, נאצים אסור, מה עם תתאבד? בן זונה? אני מבין שגם לגביי לא מייצגים את ישראל כבר פסקתם...
אתם יכולים לקבוע לעצמכם מה נראה לכם ומה לא, ואתם יכולים לבקש מאחרים להתחשב או לנסות לשכנע אותם.
ומעבר לזה אתם יכולים להעיף את התחת הנפוח של עצמכם מהעמותה אם משהו לא נראה לכם, אבל רק את של עצמכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 20:41 
ותוספת קטנה, אני מאוד אצטער על כל אוהד הפועל שיעזוב את העמותה בכלל ובגלל הנושא הדבילי הזה בפרט.
אני לא רוצה שאף אחד יעזוב ואני חושב שזה הבית של כולנו,
אבל ויתרנו לכם פעם אחת ועכשיו אתם חושבים שאתם תכתיבו לנו כל דבר, מה אסור ומה מותר, מה סביר ומה עובר את הגבול.
אז התבלבלתם. אם זה לא ברור לכם, אתם לא לבד פה ומותר לאנשים לחשוב אחרת מכם ואפילו להתנהג בצורה שלא נראית לכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 20:43 
סמל אישי של המשתמש
רוי האדום כתב:
הפועל כתב:
מעניין רוי. כי לי זה דווקא היה ברור ישר כשקראתי מה שמתן כתב שאף אחד לא ישתיו עליו ושבמקום להקשיב לו ולכבד את בקשתו או לדחות אותה בנימוס, ישר יתנפלו עליו ויהפכו את זה לעוד מסע קודש שמי שלא הולך איתו הוא אחד מאותם אפסים חסרי זכות בהפועל שהעז לא לבוא למשחקים ולעודד את הפועל שאול.

בכל מקרה , מתן נאור הוא אל , אבל יש מלחמות שהוא צריך לדעת לא להכנס אליהם כי זה לא התפקיד שלו .

הפסקתי אחרי הריסת אוסישקין פחות או יותר. מעולם לא הרגשתי שזה נותן לי זכות יתר על מי שהתייאש כבר קודם, אם כבר רק הרגשתי שהייתי מטומטם יותר.
ומעולם לא הרגשתי שמי שהמשיך להגיע אחרי הוא בעל איזשהן זכויות יתר עליי בגלל שכן המשיך להגיע.
רוי האדום כתב:
הפועל כתב:
תמיד יהיו רוי. אז מה?

שעכשיו בא הקפטן, אחד מתן נאור ומבקש. ולא על קללות לשמעון מזרחי, ולא תמיד.
זה לא דרישה. זה לא איזה "קורמן", זה לא לתמיד ובכל מקום, וזה לא על שמעון מזרחי כולה היתוש הזה רגב פנאן (שתכלס כאמור - גם לדעתי מגיע לו).
ואפילו זה מקבל את אותו יחס של "עוכרי הפועל! מי אתם! יתחיל בזה יסתיים בלשחק בצהוב ביד אליהו!".
וואלה מה אני אגיד. איך אפשר לקחת ברצינות את השטויות האלה. באמת. גישה הזויה, גם להפועל, וגם לחיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 20:43 
סמל אישי של המשתמש
מעניין האם ההנהלה מכירה את אותו אוהד ששם לפני מצלמות ה-TV את הסלולארי שלו עם הכיתוב "שתהיה שואה למכבי"?
מעניין האם זה פעם ראשונה שהוא מקושר לכיתוב?
מעניין מה יעשו לו?

* לא יעשו לו כלום

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 20:45 
נשיקה צרפתית כתב:
תפסיקו לחזור על עצמכם בקטע של "קודם שירי שואה, אחרי זה רגב, אחרי זה בן זונה", כי זה ממש לא הסיפור.
אני מדבר על מקרה ספציפי. אפשר לשיר "איפה אבא של רגב" אם הוא לא נמצא. אפשר ורצוי לשיר שמעון מזרחי תתאבד כבר כי הוא חלאת האנושות. אבל רגב לא עשה לנו כלום. תפסיקו לנסות לשכנע את עצמכם, תגיעו להבנה ש הוא לא עשה לנו כלום .
זה שיא השפל לדעתי, מבין כל הסיפורים הרבים שיוחסו אלינו (ואני בכוונה אומר אלינו ולא "הקומץ" כי הם חלק מאיתנו גם אם אנחנו ו"הם" חושבים אחרת במספר תחומים).

תגיד, אתה יכול להפסיק לקרוא לו "רגב"? הוא חבר שלך או משהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 20:55 
הפועל כתב:
רוי האדום כתב:
הפועל כתב:

הפסקתי אחרי הריסת אוסישקין פחות או יותר. מעולם לא הרגשתי שזה נותן לי זכות יתר על מי שהתייאש כבר קודם, אם כבר רק הרגשתי שהייתי מטומטם יותר.
ומעולם לא הרגשתי שמי שהמשיך להגיע אחרי הוא בעל איזשהן זכויות יתר עליי בגלל שכן המשיך להגיע.
רוי האדום כתב:
הפועל כתב:
תמיד יהיו רוי. אז מה?

שעכשיו בא הקפטן, אחד מתן נאור ומבקש. ולא על קללות לשמעון מזרחי, ולא תמיד.
זה לא דרישה. זה לא איזה "קורמן", זה לא לתמיד ובכל מקום, וזה לא על שמעון מזרחי כולה היתוש הזה רגב פנאן (שתכלס כאמור - גם לדעתי מגיע לו).
ואפילו זה מקבל את אותו יחס של "עוכרי הפועל! מי אתם! יתחיל בזה יסתיים בלשחק בצהוב ביד אליהו!".
וואלה מה אני אגיד. איך אפשר לקחת ברצינות את השטויות האלה. באמת. גישה הזויה, גם להפועל, וגם לחיים.

כמו שאמרתי כבר קודם , אחלה שמתן מבקש , גם אחלה שקורמן מבקש ( יותר לגיטימי שקורמן יבקש כזה דבר משחקן פעיל ) אבל הגישה התוקפנית של אלה שמצדדים בשירים ששרו לרגב פנאן באה לדעתי כי כל הזמן מאשימים אותם שהם הורסים את הפועל , יהרסו את הפועל ולמרות שהם שם הפועל קיימת ולא בעזרתם .קשה לשמוע כל הזמן משחק אחרי משחק שאתה הורס את האהבה הכי גדולה שלך .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 21:05 
סמל אישי של המשתמש
אין לי כח לקרוא את כל העמודים האלה,
אבל נראה לי שהבעיה מתחילה בזה שיש אנשים שהכדורסל עצמו לא מעניין אותם בשיט. רק המסביב, רק עם מי לריב, רק הפרובוקציה.
אולי תתחילו בקצת להתעניין בענף הזה שקוראים לו כדורסל, ואז קצת קצת פחות יהיה אכפת לכם מהפרובוקציה עצמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 21:05 
רדנקו כתב:
its-sick כתב:
villa crespo כתב:
KingAlpaca כתב:
מי קבע? מתן נאור.

יותר מעניין, אם הוא יגיד לי לקפוץ מהגג?

ובכל זאת, כי שאלתי ברצינות.
מתן נאור ביקש לא לקלל את מוני פנאן. אני לא מוכן ולטענתך, אני יורק לו בפרצוף.
אם הוא יבקש לא לקלל את שמעון מזרחי, אתה תפסיק כדי לא לירוק לו בפרצוף?
מי שאוהב את מתן נאור יותר משהוא שונא את דון שימון, יפסיק כשמתן יתחנן כפי שהתחנן הפעם.
מי שהשנאה שלו יותר גדולה מהאהבה, כנראה שלא יפסיק בשום מצב.

זה לא חדש שיש לא מעט אוהדים שבשבילם האפשרות לשיר ולקלל היא הדבר המרכזי בכל משחק של הפועל. לא מה שקורה על המגרש.

אוהדים שמייחלים לדרבי כבר בליגה השניה כי זו תהיה הזדמנות לעמוד ולקלל 40 דקות בזמן שהקבוצה שלהם תקבל 60 הפרש במגרש. העיקר שהם יוכלו לעמוד ולבלות שעה וחצי בקללות.

נכון מאוד רדנקו היקר... יש לך משהו יותר טוב לעשות 40 דקות כשהקבוצה שלך מקבלת 60 הפרש???

ועכשיו בריצינות בחיים לא היה דרבי בלי קללות ונאצה למעט דרבי אחד-25 הפרש.

אם הפועל יובילו על מכבי אני מבטיח שלא יהיה קללות כלל,אם יהיה הפרש 60 אז יהיה הרבה שואה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 21:07 
EISEN כתב:
אבל נראה לי שהבעיה מתחילה בזה שיש אנשים שהכדורסל עצמו לא מעניין אותם בשיט. רק המסביב, רק עם מי לריב, רק הפרובוקציה.
אולי תתחילו בקצת להתעניין בענף הזה שקוראים לו כדורסל, ואז קצת קצת פחות יהיה אכפת לכם מהפרובוקציה עצמה.

אם היה לך כח לקרוא את הכל לא רושם כאלה דברים מפגרים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 21:09 
סמל אישי של המשתמש
בסוף עוד יהיה אסור לקלל את חבק אותי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 21:09 
villa crespo כתב:
נשיקה צרפתית כתב:
אני מדבר על מקרה ספציפי. אפשר לשיר "איפה אבא של רגב" אם הוא לא נמצא. אפשר ורצוי לשיר שמעון מזרחי תתאבד כבר כי הוא חלאת האנושות. אבל רגב לא עשה לנו כלום. תפסיקו לנסות לשכנע את עצמכם, תגיעו להבנה ש הוא לא עשה לנו כלום .

תגיד, אתה יכול להפסיק לקרוא לו "רגב"? הוא חבר שלך או משהו?

קרספו... זה כולה ילד בן 16 מכפר סבא,תן לו לגדול להבין ולהפנים גם הוא יקלל את רגב פאנן במלוא הכוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 21:10 
r200 כתב:
בסוף עוד יהיה אסור לקלל את חבק אותי...

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 21:15 
סמל אישי של המשתמש
חבק אותי... כתב:
EISEN כתב:

קראתי בערך חצי. נראה לי שהבנתי את רוח הדברים פחות או יותר.
עכשיו תענה לי עם יד על הלב - כל החבר'ה האלה שעושים את הפרובוקציות, עד כמה הכדורסל מעניין אותם מ-1 עד 10,
ועד כמה הם אוהבים את הפרובוקציה, מ-1 עד 10?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 21:16 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
מי שאוהב את מתן נאור יותר משהוא שונא את דון שימון, יפסיק כשמתן יתחנן כפי שהתחנן הפעם.

:ROSE: :ROSE: :ROSE:

רדנקו כתב:
זה לא חדש שיש לא מעט אוהדים שבשבילם האפשרות לשיר ולקלל היא הדבר המרכזי בכל משחק של הפועל. לא מה שקורה על המגרש.

אוהדים שמייחלים לדרבי כבר בליגה השניה כי זו תהיה הזדמנות לעמוד ולקלל 40 דקות בזמן שהקבוצה שלהם תקבל 60 הפרש במגרש. העיקר שהם יוכלו לעמוד ולבלות שעה וחצי בקללות.

כנראה שזה נכון. איך ניסח את זה EISEN? "הבעיה מתחילה בזה שיש אנשים שהכדורסל עצמו לא מעניין אותם בשיט. רק המסביב, רק עם מי לריב, רק לייצר פרובוקציות".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 21:19 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
its-sick כתב:

:ROSE: :ROSE: :ROSE:

רדנקו כתב:

כנראה שזה נכון. איך ניסח את זה EISEN? "הבעיה מתחילה בזה שיש אנשים שהכדורסל עצמו לא מעניין אותם בשיט. רק המסביב, רק עם מי לריב, רק לייצר פרובוקציות".

ויש אנשים שבאים בשביל המזנון אבל עדיין אף אחד לא תוקף אותך על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 21:20 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
והדבר הכי עצוב בסיפור הזה, שבאמת גורם למחשבות, זה שפעם היית מרגיש חסר אונים נגד מכבי, אבל לפחות היינו מאוחדים נגדם.
היום אשכרה לקח לאנשים 3 שנים כדי לשכוח מי זה מוני פנאן ובסוף עוד מגנים על זבלים מכביסטים כמו רגב ופנאן ויוצאים נגדך.

ואתה לא חושב שלחברים שלך יש קצת חלק בזה? פעם גם היתה שנאה למכבי, אבל היו גבולות.
אני לא מדבר רק על מה שהיה אתמול (כי לא הייתי בגן נר, באותו זמן טחנתי כמו מאניאק במשרד) אלא על מה שקורה בגדול.
פעם היתה שנאה למכבי, אבל זה היה מסתכם בלקלל את השחקנים שלהם "בן זונה" ולהקניט אותם הקנטות על כשלונות קבוצת הכדורגל שלהם (כשזה היה רלוונטי).
היום ההקנטות או הפרובוקציות או פעולות התגמול או איך שלא תקרא לזה הם יותר מדי קשות בשביל שכל הקהל של הפועל יהיה מאוחד מאחוריהם.
אתה באמת לא מבין את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 21:22 
EISEN כתב:
חבק אותי... כתב:
EISEN כתב:

עכשיו תענה לי עם יד על הלב - כל החבר'ה האלה שעושים את הפרובוקציות, עד כמה הכדורסל מעניין אותם מ-1 עד 10,

עם יד על הלב...

עיניין בכדורסל- 10

פרובוקציות- 10

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הקללות לרגב
הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 21:22 
סמל אישי של המשתמש
עשב שוטה כתב:
ותוספת קטנה, אני מאוד אצטער על כל אוהד הפועל שיעזוב את העמותה בכלל ובגלל הנושא הדבילי הזה בפרט.
אני לא רוצה שאף אחד יעזוב ואני חושב שזה הבית של כולנו,
אבל ויתרנו לכם פעם אחת ועכשיו אתם חושבים שאתם תכתיבו לנו כל דבר, מה אסור ומה מותר, מה סביר ומה עובר את הגבול.
אז התבלבלתם. אם זה לא ברור לכם, אתם לא לבד פה ומותר לאנשים לחשוב אחרת מכם ואפילו להתנהג בצורה שלא נראית לכם.

מי זה אתם? מי זה אנחנו? בשם מי אתה מדבר ועל מה ויתרתם/ויתרנו?
סתם שנדע. אני מניח שאני עם הישבנים הנפוחים, עם מי אתה?
ושוב, על מה ויתרתם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 21:23 
EISEN כתב:
villa crespo כתב:
והדבר הכי עצוב בסיפור הזה, שבאמת גורם למחשבות, זה שפעם היית מרגיש חסר אונים נגד מכבי, אבל לפחות היינו מאוחדים נגדם.
היום אשכרה לקח לאנשים 3 שנים כדי לשכוח מי זה מוני פנאן ובסוף עוד מגנים על זבלים מכביסטים כמו רגב ופנאן ויוצאים נגדך.

ואתה לא חושב שלחברים שלך יש קצת חלק בזה? פעם גם היתה שנאה למכבי, אבל היו גבולות.
אני לא מדבר רק על מה שהיה אתמול (כי לא הייתי בגן נר, באותו זמן טחנתי כמו מאניאק במשרד) אלא על מה שקורה בגדול.
פעם היתה שנאה למכבי, אבל זה היה מסתכם בלקלל את השחקנים שלהם "בן זונה" ולהקניט אותם הקנטות על כשלונות קבוצת הכדורגל שלהם (כשזה היה רלוונטי).
היום ההקנטות או הפרובוקציות או פעולות התגמול או איך שלא תקרא לזה הם יותר מדי קשות בשביל שכל הקהל של הפועל יהיה מאוחד מאחוריהם.
אתה באמת לא מבין את זה?

אלה חוקי המשחק של היום אצל כל הקהלים.
אלה שרים על אבא של נאתכו, אלה שרים על סבתא של עידן טל, אלה שרים על אמא של לוזון, אלה שרים על זה ואלה שרים על ההוא.

מה לעשות, חינוך חרא, מדינה חרא, זה גם לא הולך להשתפר בקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 21:25 
סמל אישי של המשתמש
חבק אותי... כתב:
EISEN כתב:
חבק אותי... כתב:
EISEN כתב:

עם יד על הלב...

עיניין בכדורסל- 10

פרובוקציות- 10

אולי אצלך, אצל הרבה אחרים אני בטוח שהרבה פחות עניין בכדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 21:27 
EISEN כתב:
villa crespo כתב:

אתה באמת לא מבין את זה?

לא, אני לא מבין את זה.
כשהייתה הזדמנות להחזיר לאובארוב על ההתגרויות שלו, עשינו את זה.
פנאן עשה דברים פי מיליון יותר גרועים בענף פי מיליון פחות שיוויוני ורק חיכינו שיקרה מה שקרה. וכשזה קרה, הרבה מהצדקנים כאן שמחו, אבל מה זה שמחו.
אבל מה אני מבין, אני בא רק בשביל הפרובוקציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 21:37 
גם אני חושב שהרבה מאלה שמתעקשים על שיר מסויים, או מתעקשים על שלט מסויים שיהיה מורם (ואני לא מדבר על ״מייצגים את הפועל״) באמת לא מעניין אותם הכדורסל או מה שהולך במשחק, ולא חסרות לזה דוגמאות במהלך המשחק.
לי אין בעיה עם קללות, וגם לא עם תתאבד כבר. אבל יש דברים שהם מעבר.
בן אדם שהתאבד כבר קיבל את העונש שלו, והוא כבר לא ממש שומע את השירים (בניגוד לשימון). הבן שלו שהוא בכלל על אזרחי שם, גם אם ישמע את השירים 40 דקות - זה לא יעזור להפועל בפסיק, ולפי מה ששמענו ממתן - רק פוגע בהפועל, בזמן משחק סופר חשוב. אבל זה לא ממש חשוב, העיקר שרואים חבל תלייה ביציע.
להמשיך להתעקש ולעשות דווקא, נגד ה-״אהבה הגדולה״,שהיא הפועל - כנראה שיש לנו הגדרות שונות של אהבה
ואהדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 21:42 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
EISEN כתב:
villa crespo כתב:

אתה באמת לא מבין את זה?

לא, אני לא מבין את זה.
כשהייתה הזדמנות להחזיר לאובארוב על ההתגרויות שלו, עשינו את זה.
פנאן עשה דברים פי מיליון יותר גרועים בענף פי מיליון פחות שיוויוני ורק חיכינו שיקרה מה שקרה. וכשזה קרה, הרבה מהצדקנים כאן שמחו, אבל מה זה שמחו.
אבל מה אני מבין, אני בא רק בשביל הפרובוקציה.

לא אמרתי ספציפית עליך, וגם לא ספציפית על רגב פנאן. תאמין לי שהייתי במספיק משחקי כדורסל, כולל משחקים עם 30 איש בקהל, וראיתי מגוון רחב מאוד של פרובוקציות מהרבה סוגים, כולל כאלה שלא קשורות בשיט לנעשה על המגרש או מחוצה לו.
אנשים עושים מה שבראש שלהם בלי לדפוק חשבון לאף אחד, ובאים בטענות לגבי העובדה שלא כולם יעמדו מאחורי כל הפרובוקציות שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 21:43 
סמל אישי של המשתמש
עשב שוטה כתב:
אבל ויתרנו לכם פעם אחת ועכשיו אתם חושבים שאתם תכתיבו לנו כל דבר.

כל ההודעות שלך זה וואו, אבל זה פאקינג וואו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 383 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: