ראצ'ו כתב:
בני12 כתב:
רוי האדום כתב:
בני12 כתב:
רוי האדום כתב:
הפסיכופט קורא לעמותת האדומים ( שרובנו חברים בה , הוא כמובן לא בגלל כל מיני תירוצים וחארטות ) פיקציה .
כנראה שאנחנו מצליחים , שאפו .
אבל אני כן חבר בעמותה וחבל מאד שקולה לא נשמע לגבי דרך הפיטורים
(לגיטימי כמובן לפטר את שביט. הדרך מגעילה וסכסכנית).
אחלה , אין לי שום בעיה עם מה שאתה כותב , לי תגובת העמותה לא חסרה , לך כן וזה לגיטימי , אבל שמישהו מבחוץ בא וקורא לעמותה פיקציה , זה מזיז לי אתה יודע את מה , מזכיר לי את בלאד ודיבוריו על הפועל סל .
ברגע שהעמותה (שהיא כבר בעלת 20% מהקבוצה) שותקת זה אומר שהיא מסכימה עם כל ההדלפות ובעיקר ההשמצות
ולי זה מציק.
א. העמותה אמורה להכנס לדירקטוריון הקבוצה באופן מסודר בעוד כשבוע ימים (גם אם לא יגיע האישור עדיין מההתאחדות לכדורגל).
ב. אם העמותה תחשוב שדברים מתנהלים לא בצורה טובה היא לא תוציא הודעה לתקשורת ותגנה את הנהלת הפועל תל אביב אלא תנסה לפעול ולשנות.
ג. באופן אישי ועל דעתי בלבד - לא חושב שהפיטורים של שביט לא מוצדקים. לא חושב שהדרך בה פיטרו אותו היא לא מוצדקת. אם תשימו לב לניואנסים
הקטנים - העובדה שהידיעה יצאה בספורט5 קודם (אתר שהפועל לא משתפת איתו פעולה), הציטוטים של "מקורבי שביט", וטור הדעה בראשית מצד
פשכצקי על אבוקסיס ותבינו מי הוא זה שהדליף והשמיץ. ואיך אמר פה רוי? לא בפעם הראשונה.
א. אתה נתפס מאחורי בירוקרטיה. העמותה יכולה להגיב גם היום מבלי שהיא חלק בדירקטוריון.
ב. זאת הדרך הבטוחה ללא לעשות כלום (אנחנו עושים אבל אתם לא תדעו מזה).
יש פעמים שקולה של העמותה צריך להשמע כדי שידעו מה דעתה.
מצידי שתאמר שהיא מסכימה עם דרך הפיטורין (ואז אני אצטער אבל לפחות אני אדע את עמדת העמותה,
דבר שיעזור לי בבחירות להנהלת העמותה) אבל שתאמר.
מבחינתי שלובין יעלה ויאמר שהפיטורים של שביט מוצדקים אבל שהוא מצטער על כך שהוא שתף
פעולה עם רביבו (בשבילך נתי) בהשמצתו של שביט בנושא הדרבי.
ג. צר לי שזאת דעתך (אבל זכותך כמובן).