אחד אדום כתב:
bloodbrother כתב:
ראיתי את הקליפ מעודד בן עמי. לא התרשמתי מהופעתה של יחימוביץ'.
לא אמרה שום דבר מיוחד. סתם ססמאות, ספינים, התחמקויות, תקיפות אישיות, ואפס כבוד למנחה. (כל הדברים האלה גם משטייניץ. רק שהוא לא נאלץ להתחמק כמו שהיא נאלצה להתחמק מנושא אחוזי האבטלה).
שלי הייתה הרבה פחות פופוליסטית, אם הרבה יותר כבוד לדובר השני ולמנחה מאשר שטייניץ.
וכןן, היא ענתה חלקית לנושא האבטלה, כשהיא דיברה על העובדים העניים ועל אנשים שעובדים חלקי משרות.
נ.ב.
אני לא אצביע לשלי בבחירות, אני במר"ץ
אגב, עובדים משרות חלקיות היו גם לפני הממשלה הקיימת, ותמיד הסטטיסטיקה כללה אותם. כך שזה לא ממש עונה לכלום, זה ספין.
ועזוב, כבר בהתחלת הדיון, כשבן עמי אמר משהו לגבי הססמאות שהם משתמשים בהם וביקש שלא, יחימוביץ' עשתה לו פרצוף. כן, אז היא גם לא מודעת לעצמה ולקלישאות שלה, גם לא מכבדת את המנחה וגם מתנשאת.
אגב, מפלגת העבודה - על הצעת חוק למניעת הדרת נשים במרחב הציבורי הצביעו רק שני חברי כנסת של העבודה בעד (עדין לא ברור אם השאר פשוט לא טרחו להגיע, או שחלקם הצביעו נגד. הנתונים שראיתי היו לא ברורים. פייסבוק, ככה זה). חרא מפלגה ואני שמח שאתה מצביע למר"צ.
למען הסדר הטוב, הצעת החוק הייתה של בוז'י הרצוג מהעבודה. החלטת ועדת השרים לענייני חקיקה הייתה לדחות אותה (בקואליציה של 94 חברי כנסת), ככה שלא היה לה סיכוי, אחרי קיזוז וכולי.
ושוב אני לא מחסידי שלי אבל היא פשוט יותר אמינה משר האוצר (שזה לא ממש חוכמה). המשפט היחיד שהיה לו זה תבדקי את הנתונים (אחרי שהיא אמרה שהיא בדקה בלשכה המרכזית לסטטיסטיקה)