תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 14 אוגוסט 2025, 02:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 383 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הקללות לרגב
הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 13:50 
סמל אישי של המשתמש
הקללות מגעילות ומבחילות, והן לא נורמטיביותו עדין.
כאשר לפני כמה שנים ה"קומץ" הנ"ל אמר שזה מתחיל בשואה ונאצים, אבל זה יגמר באיסור לשיר לשמעון מזרחי להתאבד.
נכון הקהל של הפועל בחלקו מאוד קיצוני ועדין צריכים להגדיר שזה קיצון, וטבעו של הקיצון זה למשוך את הגבולות עוד ועוד,
הפעם אפילו הגבול לא נחצה, הרי כבר הייתה בובה לאוברוב, וכבר שרו על מני לוי לא פעם.
ההבדל היחידי שיש בין ה"קומץ" הזה לקומץ אחר בארץ הוא שכרגע לפחות הקריאו שיוצאות ממנו חוקיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הקללות לרגב
הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 13:56 
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
נועם שחם כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
נועם שחם כתב:
אנשים פשוט איבדו פה צלם אנוש.

אפשר לחשוב מה קרה.
כולה קיללו במשחק כדורסל. ביג פאקינג דיל. אנשים פה השתגעו לגמרי (ואני לא מדבר על אלה שקיללו).

זה לא לקלל משחק כדורסל. זה להתגרות מול הפרצוף במישהו שאביו התאבד. אלו שני דברים שונים לגמרי. לא נתפס בעיני איך אנשים מרשים לעצמם דבר כזה, ואני מוכן להתערב שאתה בעצמך, למרות שאתה לכאורה יוצא פה להגנתם, לא היית מעלה בדעתך לעשות דבר כזה.

קודם כל, אני בעצמי שר על הבן של אובארוב ואני לא רואה עם זה שום בעיה, גם כשאובארוב במגרש.
שנית, אתה שוכח שכל האנשים האלה שעוסקים בספורט, נכנסו לתחום הזה מבחירה חופשית. התחום הזה כולל הרבה יתרונות: כסף טוב בגיל צעיר, פרסום והערצה, סיכויים טובים לצאת עם דוגמניות, ועוד. מה לעשות, חלק מהדיל הזה כולל גם חסרונות. אחד החסרונות הוא שאתה יודע שיקללו אותך. אתה גם יודע שיש סיכוי שיקללו אותך על דברים קשים. אז אוהדי הפועל קיללו את הבן של אובארוב ואת משפחת פנאן, אוהדי מ*בי קיללו את אבא של שמעון גרשון, ואוהדי חיפה קיללו את רובי שפירא.
מי שלא רוצה שיקללו אותו - שלא יעסוק בכדורגל ובכדורסל בישראל. יש עוד מקצועות.

מתי בדיוק רגב פנאן עסק בכדורסל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 13:59 
סמל אישי של המשתמש
Perlov כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
נועם שחם כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
נועם שחם כתב:

אפשר לחשוב מה קרה.
כולה קיללו במשחק כדורסל. ביג פאקינג דיל. אנשים פה השתגעו לגמרי (ואני לא מדבר על אלה שקיללו).

זה לא לקלל משחק כדורסל. זה להתגרות מול הפרצוף במישהו שאביו התאבד. אלו שני דברים שונים לגמרי. לא נתפס בעיני איך אנשים מרשים לעצמם דבר כזה, ואני מוכן להתערב שאתה בעצמך, למרות שאתה לכאורה יוצא פה להגנתם, לא היית מעלה בדעתך לעשות דבר כזה.

קודם כל, אני בעצמי שר על הבן של אובארוב ואני לא רואה עם זה שום בעיה, גם כשאובארוב במגרש.
שנית, אתה שוכח שכל האנשים האלה שעוסקים בספורט, נכנסו לתחום הזה מבחירה חופשית. התחום הזה כולל הרבה יתרונות: כסף טוב בגיל צעיר, פרסום והערצה, סיכויים טובים לצאת עם דוגמניות, ועוד. מה לעשות, חלק מהדיל הזה כולל גם חסרונות. אחד החסרונות הוא שאתה יודע שיקללו אותך. אתה גם יודע שיש סיכוי שיקללו אותך על דברים קשים. אז אוהדי הפועל קיללו את הבן של אובארוב ואת משפחת פנאן, אוהדי מ*בי קיללו את אבא של שמעון גרשון, ואוהדי חיפה קיללו את רובי שפירא.

מתי בדיוק רגב פנאן עסק בכדורסל?

בעיקר עסקי מיזוג
היה וינלטור עם המגבת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 14:05 
לסיכום:
אין בעיה ב-Naming. על התנהגות במרחב ציבורי צריך לקחת אחריות. מה עוד שעבור מי ששר לא מדובר ב-Shaming.

איפה עובר הגבול - ברור שבשואה ובנאצים (אפילו חבק אותי אמר...). נראה לי שיש הבדל מסוים בין לשיר באופן כללי על מוני, לבין לעשות לרגב תנועות של חבל מול הפנים. מצד שני אני לא מצליח לנסח לעצמי במדויק מה ההבדל המוסרי (חוץ מזה שהדבר השני סתם מגעיל). מכיוון שהקו מטושטש נראה לי שזה בתוך גבולות הלגיטימי. מטופש אבל לגיטימי

גור שלף - האם ישירו לו "אבא מתהפך בקבר, הלוואי שתתאבד" כשאורי יושב על הספסל שלנו? מעניין.

היחס למתן - קצת מגעיל שכל מי שסגד לו פתאום יוצא נגדו ברגע שהוא אומר משהו שמרגיז מישהו בקהל

והכי עצוב, שאחרי ניצחון במשחק חשוב בטירוף ששם אותנו במאזן שלא חלמתי שנהיה בו, יש ארבעה עמודים על הדבר הזה, ושום כלום על היבטים מקצועיים

נערך לאחרונה על ידי 20 בתאריך 20 נובמבר 2012, 14:10, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 14:08 
הפועל כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
אפשר לחשוב שרגב ולירון פנאן הגיעו לספורט בדרך נקיה ומקובלת ולא השתמשו בפשעים של אבא שלהם. רבאק, הם אפילו לא הביעו חרטה או לקחו אחריות פומבית.

ובכל זאת אפשר גם להפעיל קצת שיקול דעת כשמבקשים. לא מדובר בדיוק בשמעון מזרחי, גם לא הסגן שלו, וגם לא המזכירה שלו.
הפועל כתב:
מבחינתי האישית המסקנה ברורה מזה. אם הקפטן של הקבוצה ועוד מישהו כמו מתן נאור מבקש להפסיק, ויותר מכך, אומר שזה פוגע בו ובקבוצה במהלך המשחק, אז פשוט צריך להפסיק.
אפילו אם זה מוצדק, רגב פנאן הוא כלום ושום דבר שלא שווה אפילו מיליגרם תשומת לב אם זה פוגע בקבוצה.

להבנתי הוא ביקש רק לאחר המשחק, לא?

חבל לי מאוד שבמקום לפתח דיון אמיתי זה מתפתח לאיזה עליהום תקשורתי עם בוקסה בצד של הכתבה שמספרת על אוברוב והיונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 14:13 
סמל אישי של המשתמש
צריך להשאיר את הקללות האלה לדרבי-ואז אם הוא יבוא וייעלב זה כבר בעיה שלו
רגב פנאן באמת לא עשה לנו כלום,מצד שני מה עשה אולם אוסישקין לאוהדי הקבוצות האחרות ?גם השירים האלה פוגעים כאן בהרבה אוהדים.
אבל זה גם לא סיבה לצאת בצורה כזו אגרסיבית על אנשים פה רק בגלל שיר

בכול מקרה כמו שאמרתי אתמול זה היה מיותר,אבל בדרבי זה בלתי נמנע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 14:20 
סמל אישי של המשתמש
לפי מה שהוא כותב הוא ביקש כבר אחרי המשחק הקודם מול גליל.
ובאמת חבל שהתקשורת מתנפלת על זה, אבל זה מה יש וזה תפקידה במובן מסוים, והיא תמיד תהיה צעקנית ופופוליסטית והגיע הזמן קצת להתבגר להבין שכמו שאנחנו נהנים מזה שאנחנו מקבלים תשומת לב וסיקור משמעותי יותר כקבוצה גדולה עם הרבה קהל, אבל יש לזה גם צדדים שליליים.
אנשים פה דיברו (בצדק) על זה שיש צדדים שליליים ללהיות שחקן כדורסל מפורסם. אז וואלה כדאי גם להבין שיש גם צדדים שליליים ללהיות קהל גדול, לא רק מציצות מהתקשורת וחוויות עידוד מרגשות בחורים בצפון.

כל זה אבל שולי (לאשכול הזה).
מה שחשוב זה שקם הקפטן של הקבוצה, מישהו שהוא לב לבו של הקונצנזוס האדום, ומבקש בקשה (בקשה!), שהיא לא בדיוק סוף העולם בלשון המעטה (כולה להפסיק לקלל ולקשר לשואה איזה כלומניק חסר משמעות בשני משחקים בשנה), ומסביר משהו באמת בצורה הכי מנומסת ובוגרת ולא תוקפנית מדוע הוא מבקש אותה.
כשהוא בא ועשה את זה (לפי עדותו) שלא בפומבי, לא שמו עליו.
כשהוא בא ועושה את זה בפומבי אז גם לא שמים עליו וגם תוקפים אותו, וגם יוצאים בזעקות שבר על סתימת פיות ואנערף מה, ונטפלים לכל פרשנות של מאן דהוא לדברים שלו כאילו הפועל הפכה לפיונגיאנג.
מה אני אגיד לך, די מדכא. מילא התקשורת, אבל גם רוב האנשים פה נסחפים לשטויות ולזוטות, במקום פשוט להתייחס בכבוד למה שהיה פה - בקשה מכובדת ושקטה מהקפטן האהוב שלנו לוותר בנושא קטן וספציפי.

אגב נכנסתי עכשיו לפייסבוק שלו וראיתי את התגובות של שאקו למשל שהתנגד למה שביקש, אבל עשה את זה בצורה מכובדת לא פחות ממנו. מתברר שגם את זה ניתן לעשות. אם רוצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 14:28 
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
נועם שחם כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
נועם שחם כתב:

אפשר לחשוב מה קרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 14:35 
מתן נאור :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 14:36 
תאום אדום כתב:
הפתרון יגיע רק דרך הקהל של הפועל והקבוצה.
מדובר בקומץ, כן חוקי לא חוקי כן פוגע לא פוגע, הרוב לא מעוניין בקריאות האלה.
הרוב צריך להמשיך ולשרוק בוז (כמו שעושים בשירי שואה), השחקנים צריכים להמשיך ולצאת נגד הקריאות האלה.
לצערי אין עם מי לדבר, אני מניח שאם אוהדי מכבי היו קוראים קריאות בגנות אחותו של דגמבה המיעוט היה מקבל את זה ומצדיק את הקריאות כחלק מ"המשחק".

מדובר בקריאות מגעילות, שמוציאות כל חשק לבוא למשחקים. מי קבע? הרוב. וזה מספיק. לא משנה אם זה חוקי ואם הגנת חופש הביטוי בעיניה עומדת.

ומי שחושב שזה לא פוגע בקבוצה, שיבושם לו ושיהנה מצפיה בדרבי הקרוב במסכי הטלוזיה...
המשקיף ציין את הקריאות האלה בדוח, אי אפשר להעניש? (ואני בדעה שאי אפשר) חכו ותראו את הפרשנות המשפטית הרחבה של בית הדין שיראה קריאות כל כך מגעילות כהתפרעות אוהדים ושלום לכרטיסי חוץ לשני המשחקים הקרובים.

אבל אתמול רוב האנשים קיללו. או לפחות מחצית.
אז זה בסדר, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 14:38 
דני גולפיטק כתב:
מוני פנאן :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 14:55 
סיכום לאשכול...

יש פה כמה משתמשים שחושבים שהם המציאו את העולם...
כל משחק שקורה משהו כמו שירי נאצה אתם נכנעים לתכתיב של התקשורת מזיינים את המוח שלא באים ספונסרים
שאנחנו הורסים את הקבוצה ועוד אלף ואחד דברים.
אז צר לי ועצוב זה הכלה טוב לכם תתחתנו איתה לא טוב לכם אל תתחתנו איתה.
נהיה לכם מקלדת אז נהייתם גיבורים,קליק קליק קליק...
ואתה מקורמן תפסיק לאיים אתה רוצה ללכת למשטרה אז תילך בשקט ואל תגלה לי,אני אוהב להיות מופתע.
כנ"ל לברזל ולקובסטר... בא לכם לשנות לכו תעשו מה שאתם מבינים רק תפסיקו לגרור אותי לרשום בפורום הזה.
יש איזה הסכם ג'נטלמני שלא צועקים שואה במשחקים רק במיקרים קיצוניים-אתם לא חושבים שאתם מתחילים להגזים???
עם הקריאות לאבא של רגב???
מי זה אבא של רגב???
גנב שקרן רמאי שקנה משחקים שגנב כספים שהרס משפחות ועוד ועוד ועוד...
ובסופו מה קרה???
הוא הגיע לדרך ללא מוצא חנקו אותו מכול הכיוונים והוא התאבד.כן הוא התאבד.
ואני צריך להתבייש שהוא התאבד???
אז כוס אמא של מוני וכוס אמא של רגב וכוס אמא של לירון,אני שונא אותם לא סובל אותם ואני אקלל אותם ביציע ברחוב בפורום ובטלויזיה.
יאללה סלאמת הצלחתם לעצבן אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 14:58 
אני חושב שאמרתי את זה עוד בדיון הראשון שנערך בנושא של קריאות "שואה".
אני אישית לא רואה בעיה בקריאות "שואה". עם זאת, חשבתי שבגלל שיש אוהדים רבים שזה מפריע להם אולי כדאי ללכת לקראתם.
היה ברור שברגע שיגמרו עם השואה, יעברו לדבר הבא.
עכשיו זה מוני פנאן, מחר זה שימון מזרחי, ואחר כך לקרוא לשופט בן זונה.
תמיד ימצאו איך להכנס באוהדי הפועל, לא בהכרח כי מפריע מה שהם צועקים כמו שמפריע שהם בכלל צועקים.
אני אקלל את מוני, שימון, פרדמן, בלאט וכל מי שקשור למכבי.
ביום שאנשים כמו קורמן שחושבים שהמציאו את הפועל יחליטו מה לצעוק, מבחינתי שלא תהיה הפועל.
שלא נצעק כלום נשב בשקט כל המשחק וניתן לכל העולם לקלל אותנו ולדפוק אותנו, אולי גם הצבע האדום יפריע להרבה אנשים אז כדי "לא לפגוע בקבוצה" נעבור לשחק בצבע אחר, כמו שנעשה באיזה בית ספר צפונבוני ומסריח בתל אביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 15:04 
עידן הסוהר כתב:
אני אישית לא רואה בעיה בקריאות "שואה". עם זאת, חשבתי שבגלל שיש אוהדים רבים שזה מפריע להם אולי כדאי ללכת לקראתם.
תמיד ימצאו איך להכנס באוהדי הפועל, לא בהכרח כי מפריע מה שהם צועקים כמו שמפריע שהם בכלל צועקים.
ביום שאנשים כמו קורמן שחושבים שהמציאו את הפועל יחליטו מה לצעוק, מבחינתי שלא תהיה הפועל.
שלא נצעק כלום נשב בשקט כל המשחק וניתן לכל העולם לקלל אותנו ולדפוק אותנו, אולי גם הצבע האדום יפריע להרבה אנשים אז כדי "לא לפגוע בקבוצה" נעבור לשחק בצבע אחר, כמו שנעשה באיזה בית ספר צפונבוני ומסריח בתל אביב.

הסוהר, רק השבוע יצאו נגד השלט "לא מייצגים את ישראל" ואמרו שזה פוגע בנו.
ולפני שבועיים רשמו כאן שגם "גרמנים" אסור.
כל שבוע היריעה מתרחבת.
וגם הצביעות. אנשים שכסא לידי קיללו את אובארוב וצחקו עליו בפרצוף, וגם את רגב פנאן קיללו לא פעם, פתאום נהיו לי צדקנים גדולים.
אני אתמול נכנסתי לאוטו בהרגשה טובה שגם ניצחנו וגם המשחק עבר בשלום (בלי שואה, בלי בלאגן ובלי הצורך לראות התבכיינות בפורום) ופתאום אני מגלה שגם קללות על מוני פנאן, אחד מגדולי אויבנו, כבר אסור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 15:05 
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
נועם שחם כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
נועם שחם כתב:

אפשר לחשוב מה קרה.

אם הבן של אובארוב היה מת בתקרית הזו גם היית שר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 15:09 
חבק אותי... כתב:
סיכום לאשכול...

יש פה כמה משתמשים שחושבים שהם המציאו את העולם...
כל משחק שקורה משהו כמו שירי נאצה אתם נכנעים לתכתיב של התקשורת מזיינים את המוח שלא באים ספונסרים
שאנחנו הורסים את הקבוצה ועוד אלף ואחד דברים.
אז צר לי ועצוב זה הכלה טוב לכם תתחתנו איתה לא טוב לכם אל תתחתנו איתה.
נהיה לכם מקלדת אז נהייתם גיבורים,קליק קליק קליק...
ואתה מקורמן תפסיק לאיים אתה רוצה ללכת למשטרה אז תילך בשקט ואל תגלה לי,אני אוהב להיות מופתע.
כנ"ל לברזל ולקובסטר... בא לכם לשנות לכו תעשו מה שאתם מבינים רק תפסיקו לגרור אותי לרשום בפורום הזה.
יש איזה הסכם ג'נטלמני שלא צועקים שואה במשחקים רק במיקרים קיצוניים-אתם לא חושבים שאתם מתחילים להגזים???
עם הקריאות לאבא של רגב???
מי זה אבא של רגב???
גנב שקרן רמאי שקנה משחקים שגנב כספים שהרס משפחות ועוד ועוד ועוד...
ובסופו מה קרה???
הוא הגיע לדרך ללא מוצא חנקו אותו מכול הכיוונים והוא התאבד.כן הוא התאבד.
ואני צריך להתבייש שהוא התאבד???

אז כוס אמא של מוני וכוס אמא של רגב וכוס אמא של לירון,אני שונא אותם לא סובל אותם ואני אקלל אותם ביציע ברחוב בפורום ובטלויזיה.
יאללה סלאמת הצלחתם לעצבן אותי.

בן אדם, לפי כמות השנאה שפורצת ממך, כנראה שבאמת היית זקוק לחיבוק כשהיית קטן והוא לא הגיע..........

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 15:14 
villa crespo כתב:
עידן הסוהר כתב:

כל שבוע היריעה מתרחבת.
וגם הצביעות. אנשים שכסא לידי קיללו את אובארוב וצחקו עליו בפרצוף, וגם את רגב פנאן קיללו לא פעם, פתאום נהיו לי צדקנים גדולים.
אני אתמול נכנסתי לאוטו בהרגשה טובה שגם ניצחנו וגם המשחק עבר בשלום (בלי שואה, בלי בלאגן ובלי הצורך לראות התבכיינות בפורום) ופתאום אני מגלה שגם קללות על מוני פנאן, אחד מגדולי אויבנו, כבר אסור.

וילה יקר, בתור אחד שלפני 12 שנה את שר שירי השואה בקול גדול והיום לא (ואף מקווה שיפסקו לגמרי) אני יכול להגיד לך שאני ממש לא מרגיש צבוע, ההבדל היחידי הוא שהתבגרתי, והתחלתי להבין שזה ממש לא נותן לנו כקהל ולקבוצה כלום ושום דבר מלבד פגיעה באוהדים אחרים ובסופו של דבר בקבוצה (כי התקשרות שמתנגדת גם משפיעה על החלטות הדיינים בסופו של דבר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 15:49 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
קריאה לאוהדי הקבוצה

לאחר המשחק מול הפועל ירושלים נענשה הפועל תל אביב בקנס כספי ובעונש על תנאי בעקבות הדלקת האבוקה במשחק, אך הנזק הכלכלי לקבוצה גדול הרבה יותר: התוספת לעלויות האבטחה, ביחד עם הקנסות ואובדן תרומות וחסויות ממשיות בעקבות האירועים במשחק מגיעים לכ-80,000 ש"ח, סכום כסף מאוד משמעותי עבור העמותה שזקוקה לכל שקל כדי לעמוד בהתחייבויותיה. ולכן הישנות המקרה בעתיד עלולה להוביל לפגיעה קשה אף יותר במועדון וביכולת הישרדותו הכלכלית.

אנו מבקשים מאוהדי הקבוצה להמשיך במה שהם עושים בצורה הטובה ביותר - לעודד את הקבוצה ולתמוך בה בצורה שאין דומה לה בארץ, אך יחד עם זאת, להימנע ממעשים העלולים לפגוע בקבוצה. הדברים הללו גורמים נזק להפועל תל אביב וליכולת שלנו להחזיק קבוצה ראויה בליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 15:52 
דני גולפיטק כתב:
מתן נאור :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 15:58 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
ציטוט:
קריאה לאוהדי הקבוצה

לאחר המשחק מול הפועל ירושלים נענשה הפועל תל אביב בקנס כספי ובעונש על תנאי בעקבות הדלקת האבוקה במשחק, אך הנזק הכלכלי לקבוצה גדול הרבה יותר: התוספת לעלויות האבטחה, ביחד עם הקנסות ואובדן תרומות וחסויות ממשיות בעקבות האירועים במשחק מגיעים לכ-80,000 ש"ח, סכום כסף מאוד משמעותי עבור העמותה שזקוקה לכל שקל כדי לעמוד בהתחייבויותיה. ולכן הישנות המקרה בעתיד עלולה להוביל לפגיעה קשה אף יותר במועדון וביכולת הישרדותו הכלכלית.

אנו מבקשים מאוהדי הקבוצה להמשיך במה שהם עושים בצורה הטובה ביותר - לעודד את הקבוצה ולתמוך בה בצורה שאין דומה לה בארץ, אך יחד עם זאת, להימנע ממעשים העלולים לפגוע בקבוצה. הדברים הללו גורמים נזק להפועל תל אביב וליכולת שלנו להחזיק קבוצה ראויה בליגת העל.

שיבקשו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 15:59 
villa crespo כתב:
עידן הסוהר כתב:

כל שבוע היריעה מתרחבת.

אסור גם לקרוא לשופט הומו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 16:01 
נועם שחם כתב:

אוהדי מ*בי שרו על אבא של שמעון גרשון שמת, ואוהדי חיפה שרו על רובי שפירא שהתאבד.
מה ההבדל בין זה לבין המקרה ההיפותטי שאתה מתאר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 16:08 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
עידן הסוהר כתב:

כל שבוע היריעה מתרחבת.

אפשר להעלות את כל הנושאים האלה להצבעה ולראות מה הרוב יקבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 16:26 
dr.avi כתב:

סבבה, אז בוא נעלה להצבעה במדינת ישראל אם לגרש את כל הערבים או לא, והרוב יקבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 16:28 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
נועם שחם כתב:

מה אכפת לי מה אוהדי מכבי או חיפה שרו? הם הסמן שלך מה בסדר ומה לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 16:37 
אחד האדומים כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
נועם שחם כתב:

מה אכפת לי מה אוהדי מכבי או חיפה שרו? הם הסמן שלך מה בסדר ומה לא?

לא. הם (גם) הסמן לחוקי המשחק.
כרגע אלה חוקי המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 16:38 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
dr.avi כתב:

סבבה, אז בוא נעלה להצבעה במדינת ישראל אם לגרש את כל הערבים או לא, והרוב יקבע.

תגזים, למה לא...תהיה רגע רציני בבקשה.
חלק מנושאי השירה והעידוד מצויים במחלוקת.
הקבוצה היא של האוהדים, נכון ?
בוא נעלה להצבעה את כל הנושאים השנויים במחלוקת ושהרוב יקבע.
מי יודע, אולי משאלת לבך תתמלא ויצביעו בעד נושאים הקרובים ללבך ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 16:53 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
דני גולפיטק כתב:
מוני פנאן :HEART2:

אתהלא יכול להגיד שלא אהבת את המהלך האחרון שלו ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 16:56 
1. אין לי שום בעיה עם השלט "לא מייצגים את ישראל". לא אפעל גם נגד שירים על פנאן (לא שר אותם, אבל לא אפעל נגדם). בנוגע למה שקרה אתמול - העניין הוא רף גועל הנפש. ואצלנו יש אנשים שהמלחמה העיקרית שלהם היא להיות הכי קיצוניים והכי דוחים. וזה העניין. לשיר לרגב פנאן בפנים על אביו שתלה את עצמו זה מבחיל. זה עלוב. זה דוחה. יודעים מה? זה מכביסטי. זה לעמוד ביציע מול מישהו שלא יכול להגיב ולפגוע בו במקום הכי כואב והכי עלוב. זה העניין. אם היו שרים את זה מול מכבי חיפה - לא הייתי כותב מילה. לא אוהב את השירים האלה - אבל זה ברמת איכסה שאני יכול להכיל. לעשות את זה מול העיניים של פנאן זה מגעיל. זה נמוך. זה פחדני. אגב, בנוגע לשלט "לא מייצגים את ישראל" - חושב שהוא ראוי והוא מייצג זרמים לגיטימיים בקהל. הוא לא פוגע באמת במישהו וגם אם פוגע אז הפגיעה היא מינורית. בניגוד לשירי שואה שפוגעים באנשים בצורה עמוקה.
2. ובכלל - הדבר המרכזי בעיני הוא מה שפוגע במועדון. מבחינתי מה שפוגע במועדון - אני מוותר עליו. מה לעשות, אני מאלה שעבורם הפועל תל אביב היא החשובה. אני לא שר "עד המוות הפועל" ואז, בעזרת שירים דוחים מקדם את המוות של הפועל. רוצים לעשות מלחמות על חופש הביטוי? אני בעניין. רק לא על הגב של הפועל. רוצים להילחם על הזכות שלכם להיות הכי דוחים שיש? ובכן - לא על הגב של הפועל. את המלחמות שלכם על הזכות להיות הכי דוחים וקיצוניים שיש תעשו באופן פרטי. זו אחת הסיבות לדעתי שהיה צריך לחשוף את פרצופו ושמו של הבחור עם חולצת "שתהיה שואה למכבי" - כי אם הוא כזה אביר חופש הביטוי שיתייצב מול המצלמות והמיקרופונים ויסביר את עצמו גלוי פנים. ואז יבוא לארוחה המשפחתית ויסביר את עמדתו. ואז יבוא למקום העבודה שלו ויסביר את עמדתו. אם הוא כזה צודק אז מה הבעיה?
3. אבל זה הרי לא הנקודה. הנקודה היא שיש פה תרבות שוליים שבאה לידי ביטוי ביציעי הספורט מסיבה פשוטה: מאפשרים לה לבוא לידי ביטוי. והגיע הזמן שיפסיקו. קודם כל כי זה הורס את הפועל תל אביב. ואחר כך - כי זה הורס את הספורט הישראלי. ותרבות השוליים הזו כמובן שאינה ייחודית רק להפועל כדורסל. אבל כיוון שאני אוהד הפועל כדורסל אז קודם כל אני רוצה שהאיכסה הזה לא יהיה בקבוצה שלי. כי הוא הורג את הקבוצה שלי. ואנשים עושים את זה במודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 17:05 
purvis short כתב:
1. אין לי שום בעיה עם השלט "לא מייצגים את ישראל". לא אפעל גם נגד שירים על פנאן (לא שר אותם, אבל לא אפעל נגדם). בנוגע למה שקרה אתמול - העניין הוא רף גועל הנפש. ואצלנו יש אנשים שהמלחמה העיקרית שלהם היא להיות הכי קיצוניים והכי דוחים. וזה העניין. לשיר לרגב פנאן בפנים על אביו שתלה את עצמו זה מבחיל. זה עלוב. זה דוחה. יודעים מה? זה מכביסטי. זה לעמוד ביציע מול מישהו שלא יכול להגיב ולפגוע בו במקום הכי כואב והכי עלוב.

הפוך גוטה הפוך.
לשחד שופטים במשך 30 שנה ולשלוט במשטרת ישראל שלא תחקור את הנושא, בלי שלמתנגדים תהיה יכולת להגיב, זה מכביסטי.
לעשות זין לכיוון שער 5 ולהתגרות בנו בכל דרבי, כמו שורה אובארוב, זה מכביסטי.
אנחנו לא יכולים לעשות כלום, כי אנחנו שומרי חוק. נשאר לנו רק לחכות שהזבלים האלה יקבלו את העונש שלהם מאלוהים ואז לרקוד להם על הדם. נחמת עניים, אבל זה מה יש. גם את זה אתם רוצים לקחת מאיתנו. לא יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 383 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: