תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 09:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 383 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הקללות לרגב
הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 11:35 
villa crespo כתב:
נגד אוהדי הפועל הרבה יוצאים. זו ממש לא חכמה ולא הופך אותו לגיבור גדול. עוד דעה פופוליסטית. נראה אותו יוצא נגד מכבי בתקשורת.

וילה קרספו יקר,

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 11:36 
ותודה רבה שהרסתם לי את הבוקר,הייתי צריך להביא הבייתה בחורה וביטלתי אותה בגללכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 11:39 
mkorman1 כתב:
villa crespo כתב:
mkorman1 כתב:
villa crespo כתב:
mkorman1 כתב:
אתה צודק בדבר אחד בסוף באמת ימאס לנו ונלך
ויחד איתנו ילכו רב רובם של חברי העמותה ובודאי שכל הספונסרים
שלא לדבר על זה שאף שחקן או מאמן לא ירצו לבוא
ואז תשאר עם 300 ספרטנים שישבעו אמונים אחד לשני וינדרו נדר לא להפסיק לעודד את עצמם
ולמצוץ לעצמם , בלי כסף , בלי קבוצה ובלי כלום
אני מציע שתפגשו פעם בשבוע באוסישקין תשירו שירי שנאה תקשקשו כתובות נאצה ותתפזרו
מדי פעם אפשר לארגן ערב של מכות עם חוליגנים מזדמנים
מה רע?

ואם לנו ימאס ונלך, תסתדרו לבד?
כמדומני שחלק לא מבוטל מהאנשים שהיו אתמול קיללו את רגב פנאן. ממש לא בודדים. את כולם אתם רוצים להעיף.
אתה חושב שהפועל תסתדר בלעדינו?
אתם לא יותר טובים מאף אחד. צאו מהסרט.
אני למשל חושב שכל אוהד הפועל חשוב ולא נסתדר בלי אף אחד, אבל זה לא אומר שאנחנו צריכים להתקפל בפני האיומים שלכם, בנושא כ"כ חד משמעי ומוצדק כמו קללות למוני פנאן. אני באמת חושב שאתם אנשים הזויים אם אתם חושבים שאת השונא הפועל הזה אסור לקלל. לא אנחנו.

יש לי חדשות בשבילך
נסתדר מצויין בלעדיכם , הרבה יותר טוב מאשר איתכם
עכשיו תיקח נשימה עמוקה ותקרא לאט את מה שכתבת
אם אחר כך תחשוב עדיין שזה סביר אז גש לקבל טיפול מאימא של מתן
כי מצבך לא משהו

אז למה אתה מחכה?
חברי ההנהלה מכירים טוב מאד את השמות. עם חלקם אני מדבר ברגעים אלו ממש.
אפילו לא מכחישים. קיללנו ונמשיך לקלל את מוני פנאן כל עוד יישארו לנו מיתרי קול.
אם אתם רוב כ"כ גדול ותסתדרו בלעדינו, אז מה כ"כ קשה להעיף אותנו מהיציעים? למה כל דיבורי הסרק האלה?

מי אמר שאני מחכה?

כמו שלא הצלחת ביוזמה הקודמת שניסית להנהיג,גם עכשיו זה לא ילך.
אתה מונע ממרמור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 11:40 
aragorn כתב:
purvis short כתב:
ושוב, חבל שלא הראו צילומי תקריב של מי שעושה את זה. שהמשפחה שלו תראה, שבעבודה שלו ייראו, שהחברים יראו. שכולם ייראו. ושיתבייש להסתובב ברחוב. מי שעושכ את הדברים האלה הם שונאי הפועל. אנשחם שהורסים את המועדון, ושלא אכפת להם ממנו. וצריך להרחיק אותפ. כי אחרת לא יישאר לנו מועדון.
מצטער, אני לא מוכן שבגלל פסיביות ניהולית כלפי שונאי הפועל לא תישאר לנו קבוצת כדורסל. ושמח לשמוע את תגובת ההנהלה בנושא.
:CHE: מתן נאור :CHE:
זה סמל אמיתי

זה מה שיגרום לאנשים כמוני שחברים בעמותה כבר 3 שנים לעזוב אותה ולהשאיר אותה לקיצונים.
אני מצפה מההנהלה לצאת נגד זה בקול ברור, האנשים האלה צריכים להיות מורחקים ממשחקים לכמה שנים.

זה לא "שמעון מזרחי תתאבד כבר" שכולנו אוהבים לשיר. זה מישהו אמיתי שלא עשה לנו רע ואבא שלו באמת התאבד. לאן הגענו.

חחחחחחחח "אבא שלו באמת התאבד..." :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 11:42 
הוקיץ' כתב:
villa crespo כתב:
יאללה, יאללה.
רוב הקללות היו נגד מוני פנאן והמעשים שלו.
אם זה היה מסתכם בזה, התגובות היו אותן תגובות. אל תזיינו את השכל.
לראיה, כשתלו שלט "סוף גנב לתלייה" בעילוט, גם יצאו נגד אוהדי הפועל.
לפחות תהיו אמיתיים.

מי שמיתמם פה זה אתה, הרי באף משחק אחר לא מקללים כל כך הרבה את מוני פנאן (שכמו שאמרתי אין לי בעיה עם הקללות נגדו) אבל כשהבן שלו שם זה פתאום דחוף להזכיר לו שאבא שלו התאבד?
אותי אישית זה מגעיל.

כן, מה לעשות?
כשרואים את רגב פנאן, נזכרים במוני פנאן. גם כשלירון פנאן באה קיללו את מוני פנאן.
אם נפגוש הבן של חולדאי, נקלל את חולדאי.
זה באמת כ"כ מופרך?
ואני לדוגמא, קיללתי בעיקר את מוני פנאן ואת הקשר המסריח שלו עם השופטים והוא קיבל את מה שמגיע לו. תאמין לי שאם כולם היו מקללים כמוני, התגובות היו אותן תגובות. אף אחד לא היה אומר "את מוני פנאן מותר לקלל, אבל לא את רגב פנאן". לא יודע מאיפה הוצאתם את השקר הזה.

והכי חשוב, בתקופה שכל העולם מחפש אותנו, עדיין הקללות המוצדקות האלה לא טרחו לעניין כמעט אף אחד. וואן כתבו על זה שתי שורות וכותרת וכשראו שאין שם באמת בשר, אז עברו לדבר על דברים שקרו לםני שבועיים ולפני שנתיים.
בספורט 5, גדול שונאי הפועל היום בתקשורת, אפילו לא התייחסו לזה במילה אחת. נאדה.
רק מתן נאור ואוהדי הפועל הצדקנים עם הזיכרון הקצר, בחרו לצאת ולנפח את הסיפור ולספק לתקשורת עוד דם על הדבר הכי לגיטימי בעולם - קללות נגד מי שניסה לקבור את הפועל בדרכים לא כשרות.
העיקר שאנחנו הורסים להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 11:48 
חבק אותי... כתב:

זה בסדר, אתה משלם טוב. היא תבוא גם אם תזמין אותה בצהריים. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 11:49 
בספורט5 התייחסו לזה וגם ביציע התגרנות התייחסו לזה ועוד איך. וגם בשידור המשחק כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 12:11 
villa crespo כתב:
הוקיץ' כתב:
villa crespo כתב:
יאללה, יאללה.
רוב הקללות היו נגד מוני פנאן והמעשים שלו.
אם זה היה מסתכם בזה, התגובות היו אותן תגובות. אל תזיינו את השכל.
לראיה, כשתלו שלט "סוף גנב לתלייה" בעילוט, גם יצאו נגד אוהדי הפועל.
לפחות תהיו אמיתיים.

מי שמיתמם פה זה אתה, הרי באף משחק אחר לא מקללים כל כך הרבה את מוני פנאן (שכמו שאמרתי אין לי בעיה עם הקללות נגדו) אבל כשהבן שלו שם זה פתאום דחוף להזכיר לו שאבא שלו התאבד?
אותי אישית זה מגעיל.

כן, מה לעשות?
כשרואים את רגב פנאן, נזכרים במוני פנאן. גם כשלירון פנאן באה קיללו את מוני פנאן.
אם נפגוש הבן של חולדאי, נקלל את חולדאי.
זה באמת כ"כ מופרך?
ואני לדוגמא, קיללתי בעיקר את מוני פנאן ואת הקשר המסריח שלו עם השופטים והוא קיבל את מה שמגיע לו. תאמין לי שאם כולם היו מקללים כמוני, התגובות היו אותן תגובות. אף אחד לא היה אומר "את מוני פנאן מותר לקלל, אבל לא את רגב פנאן". לא יודע מאיפה הוצאתם את השקר הזה.

והכי חשוב, בתקופה שכל העולם מחפש אותנו, עדיין הקללות המוצדקות האלה לא טרחו לעניין כמעט אף אחד. וואן כתבו על זה שתי שורות וכותרת וכשראו שאין שם באמת בשר, אז עברו לדבר על דברים שקרו לםני שבועיים ולפני שנתיים.
בספורט 5, גדול שונאי הפועל היום בתקשורת, אפילו לא התייחסו לזה במילה אחת. נאדה.
רק מתן נאור ואוהדי הפועל הצדקנים עם הזיכרון הקצר, בחרו לצאת ולנפח את הסיפור ולספק לתקשורת עוד דם על הדבר הכי לגיטימי בעולם - קללות נגד מי שניסה לקבור את הפועל בדרכים לא כשרות.
העיקר שאנחנו הורסים להפועל.

עלק "נזכרים במוני פנאן". מישהו ישב ביציע, ראה את רגב פנאן ואז נזכר שאנחנו שונאים את אבא שלו? בחייאת.
אתה יודע טוב מאוד שהקללות היו מופנות אליו במידה רבה ואני מצטער אבל זה גועל נפש לא משנה כמה תנסה להסיט את הדיון לכיוונים של מוני פנאן.
זה שהכל פה מכור והתקשורת מושחתת לא אומר שאנחנו צריכים להתנהג בצורה כזאת. גם הקריאות הגזעניות של אוהדי החיב"ר לא נותנות לנו לגיטימציה לשירי שואה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 12:19 
אתה יכול לגחך עד מחר, אבל זה ממש ככה.
רגב פנאן מעניין לי את הביצה השמאלית. מי הוא בכלל?
עד שלא ראיתי אותו על הפרקט, לא ידעתי בכלל שאני הולך לראות אותו. ראיתי אותו וישר הזכרתי לו שאבא שלו היה בן-זונה ששיחק שופטים וקיבל את העונש שמגיע לו.
ובגלל שאתם ממשיכים הטענות הצדקניות שלכם, אז אולי תגידו לי מה הייתי יכול לצעוק ולשיר לו על מוני פנאן ושיהיה לגיטימי וכולם כאן יתמכו בזה ומה אסור היה לצעוק. איפה עובר הגבול. באמת מעניין אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 12:29 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
אני מחשיב את עצמי לחלק מ"הקומץ" (נגיד) ששר הכל,
בין אם זה שירים למוני או לאובראוב.

אבל אתמול, כשרגב היה מול הפנים שלנו, והוא באמת לא עשה לנו כלום, זה היה מוגזם.
יש הבדל בין לעשות קצת הומור שחור בגארבג' טיים כשאף אחד לא שומע, לבין לבוא לבן אדם ולצחוק לו בפנים על זה שאבא שלו מת.

גועל נפש.

כל מילה. כשאגיע הביתה אכתוב הודעה קצת יותר ארוכה ואסביר למה בדיוק התכוונתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 12:37 
אגב, רגב פנאן הוא בן זונה בפני עצמו ושונא הפועל גדול. לא קיללנו את מאמא תרזה אתמול, אל תדאגו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 12:48 
חבק אותי... כתב:

מה אתה רוצה? חסכנו לך כסף, תגיד תודה! :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 12:49 
עלי לא ירקו פה!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 13:00 
אפשר לחשוב שרגב ולירון פנאן הגיעו לספורט בדרך נקיה ומקובלת ולא השתמשו בפשעים של אבא שלהם. רבאק, הם אפילו לא הביעו חרטה או לקחו אחריות פומבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 13:04 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
אפשר לחשוב שרגב ולירון פנאן הגיעו לספורט בדרך נקיה ומקובלת ולא השתמשו בפשעים של אבא שלהם. רבאק, הם אפילו לא הביעו חרטה או לקחו אחריות פומבית.

ובכל זאת אפשר גם להפעיל קצת שיקול דעת כשמבקשים. לא מדובר בדיוק בשמעון מזרחי, גם לא הסגן שלו, וגם לא המזכירה שלו.
הפועל כתב:
מבחינתי האישית המסקנה ברורה מזה. אם הקפטן של הקבוצה ועוד מישהו כמו מתן נאור מבקש להפסיק, ויותר מכך, אומר שזה פוגע בו ובקבוצה במהלך המשחק, אז פשוט צריך להפסיק.
אפילו אם זה מוצדק, רגב פנאן הוא כלום ושום דבר שלא שווה אפילו מיליגרם תשומת לב אם זה פוגע בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 13:07 
אנשים פשוט איבדו פה צלם אנוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 13:08 
עדיין לא הבנתי למה זה פוגע בקבוצה. כי מתן נאור אמר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 13:09 
נועם שחם כתב:

אפשר לחשוב מה קרה.
כולה קיללו במשחק כדורסל. ביג פאקינג דיל. אנשים פה השתגעו לגמרי (ואני לא מדבר על אלה שקיללו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 13:11 
http://www.youtube.com/watch?v=GV40ipDn31s

תענוג רצוף...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 13:13 
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
נועם שחם כתב:

אפשר לחשוב מה קרה.
כולה קיללו במשחק כדורסל. ביג פאקינג דיל. אנשים פה השתגעו לגמרי (ואני לא מדבר על אלה שקיללו).

זה לא לקלל משחק כדורסל. זה להתגרות מול הפרצוף במישהו שאביו התאבד. אלו שני דברים שונים לגמרי. לא נתפס בעיני איך אנשים מרשים לעצמם דבר כזה, ואני מוכן להתערב שאתה בעצמך, למרות שאתה לכאורה יוצא פה להגנתם, לא היית מעלה בדעתך לעשות דבר כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 13:28 
נועם שחם כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
נועם שחם כתב:

אפשר לחשוב מה קרה.

זה לא לקלל משחק כדורסל. זה להתגרות מול הפרצוף במישהו שאביו התאבד. אלו שני דברים שונים לגמרי. לא נתפס בעיני איך אנשים מרשים לעצמם דבר כזה, ואני מוכן להתערב שאתה בעצמך, למרות שאתה לכאורה יוצא פה להגנתם, לא היית מעלה בדעתך לעשות דבר כזה.

אוי ואבוי... התגרנו לו מול הפרצוף... חמור מאוד.

אתה יודע מה באופן אישי מתי שכל הקהלים בארץ יתנהגו יפה אני מוכן לשקול גם להתנהג יפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 13:30 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
1. בן אדם מגיע למקום ציבורי עם חולצה "שתהיה שואה למכבי". הוא בגיר. הוא צולם. אני הייתי מפרסם את התמונה בלי טשטוש. אם היה נאמר לי שיש סכנה לפגיעה פיזית - הייתי נוהג אחרת. (אם כי דווקא יכול היה להית אירוני שאותו בחור היה שוכר מכספו הפרטי מאבטחים שישמרו עליו. עונש ראוי. אבל זה בהומור). מי שמתנהג בצורה כזאת, במקום ציבורי - שייקח אחריות. אתה חושב שזה נורמטיבי? בוא תתייצב ותאמר שזה אתה. אל תתחבא. קח אחריות, תיאבק על עמדתך. תהיה מוכן לשלם מחיר (בעבודה, חברה, במשפחה). אל תסתתר מאחורי הטשטוש, כשמי שישלם את המחיר זו הפועל תל אביב בכדורסל.
2. בוא נניח שאדם בגיר ונורמטיבי יגיע להופעה של משינה. הוא יתפשט, ינופף באיבר מינו ויצעק "מוות לערבים" . האם העובדה שאחשוף במי מדובר היא זו שתפגע בו? או שאולי ההתנהגות הבזויה שלו היא זו שגורמת לפגיעה בו. הגיע הזמן שאנשים יבינו שמגרשי הספורט אינם ישות אקס טריטוריאלית שבה ניתן להתנהג איך שרוצים ולהסתתר מאחורי איזו אנונימיות. באת עם חולצה כזאת? ששמך ייחשף. שרת שירים מכוערים ולא נורמטיבים? שיידעו מי אתה. הרי אם השירים האלה לא בעייתיים, וההתנהגות הזו לא בעייתית אז מה הבעיה לחשוף אותה?
3. הגיע הזמן שתשנו את קוד החשיבה שלכם. מי שמתנהג בצורה לא ראויה - הוא הבעיה. לא מי שחושף את ההתנהגות הזו. ומי שמתנהג בצורה לא ראויה וייחשף - שלא יבכה אחרי זה שזה יפגע בעבודתו. או שזה יגרום למשפחה שלו בושות. זה נקרא לקחת אחריות על המעשים שלך. ולא להסתתר מאחורי הטשטוש או האי חשיפה.

למה זה טוב? זאת הייתה פעם אחת וביקשתי סליחה הייתי שיכור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 13:31 
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
נועם שחם כתב:

אפשר לחשוב מה קרה.

גם אפשר לחשוב שקיללו אותו משחק שלם.
2 דקות לפני המשחק ועוד 3 דקות במחצית.
יש כאן אשכול שלם על המשחק ואף אחד שם לא מתייחס לזה. פתאום מתן נאור הגיבור מחליט לצאת על אוהדי הפועל, וכולם נעלבים בשביל רגב פנאן החמוד והמסכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 13:32 
red in blood כתב:

ציטוט:
לכל היותר לפחות

:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 13:35 
סמל אישי של המשתמש
r200 כתב:
purvis short כתב:
1. בן אדם מגיע למקום ציבורי עם חולצה "שתהיה שואה למכבי". הוא בגיר. הוא צולם. אני הייתי מפרסם את התמונה בלי טשטוש. אם היה נאמר לי שיש סכנה לפגיעה פיזית - הייתי נוהג אחרת. (אם כי דווקא יכול היה להית אירוני שאותו בחור היה שוכר מכספו הפרטי מאבטחים שישמרו עליו. עונש ראוי. אבל זה בהומור). מי שמתנהג בצורה כזאת, במקום ציבורי - שייקח אחריות. אתה חושב שזה נורמטיבי? בוא תתייצב ותאמר שזה אתה. אל תתחבא. קח אחריות, תיאבק על עמדתך. תהיה מוכן לשלם מחיר (בעבודה, חברה, במשפחה). אל תסתתר מאחורי הטשטוש, כשמי שישלם את המחיר זו הפועל תל אביב בכדורסל.
2. בוא נניח שאדם בגיר ונורמטיבי יגיע להופעה של משינה. הוא יתפשט, ינופף באיבר מינו ויצעק "מוות לערבים" . האם העובדה שאחשוף במי מדובר היא זו שתפגע בו? או שאולי ההתנהגות הבזויה שלו היא זו שגורמת לפגיעה בו. הגיע הזמן שאנשים יבינו שמגרשי הספורט אינם ישות אקס טריטוריאלית שבה ניתן להתנהג איך שרוצים ולהסתתר מאחורי איזו אנונימיות. באת עם חולצה כזאת? ששמך ייחשף. שרת שירים מכוערים ולא נורמטיבים? שיידעו מי אתה. הרי אם השירים האלה לא בעייתיים, וההתנהגות הזו לא בעייתית אז מה הבעיה לחשוף אותה?
3. הגיע הזמן שתשנו את קוד החשיבה שלכם. מי שמתנהג בצורה לא ראויה - הוא הבעיה. לא מי שחושף את ההתנהגות הזו. ומי שמתנהג בצורה לא ראויה וייחשף - שלא יבכה אחרי זה שזה יפגע בעבודתו. או שזה יגרום למשפחה שלו בושות. זה נקרא לקחת אחריות על המעשים שלך. ולא להסתתר מאחורי הטשטוש או האי חשיפה.

למה זה טוב? זאת הייתה פעם אחת וביקשתי סליחה הייתי שיכור.

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 13:35 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
אתה יכול לגחך עד מחר, אבל זה ממש ככה.
רגב פנאן מעניין לי את הביצה השמאלית. מי הוא בכלל?
עד שלא ראיתי אותו על הפרקט, לא ידעתי בכלל שאני הולך לראות אותו. ראיתי אותו וישר הזכרתי לו שאבא שלו היה בן-זונה ששיחק שופטים וקיבל את העונש שמגיע לו.
ובגלל שאתם ממשיכים הטענות הצדקניות שלכם, אז אולי תגידו לי מה הייתי יכול לצעוק ולשיר לו על מוני פנאן ושיהיה לגיטימי וכולם כאן יתמכו בזה ומה אסור היה לצעוק. איפה עובר הגבול. באמת מעניין אותי.

באמת מעניין אותי לדעת למה ברגע שראית אותו הרגשת צורך להזכיר לו שאבא שלו היה בן-זונה.
נניח ואבא של חבר שלך היה עושה משהו נורא, היית רוצה שמעכשיו כל החיים של חבר שלך יקללו את חבר שלך? אתה חושב שזה מגיע לו, רק על משהו שאבא שלו עשה?
ועוד אחרי שאבא שלו מת.
תאמין או לא, כנראה שמוני פנאן היה אבא שאהב את הילדים שלו, והילדים של מוני פנאן אהבו אותו.
אז למה אתה מרגיש את הצורך של להזכיר לו שאבא שלו בן-זונה? איזה דחף זה מספק לך?

מצידי שיקללו את מוני פנאן מפה ועד הודעה חדשה. את המשפחה שלו אפשר לעזוב בשקט.
בעיניי פה עובר הגבול, אם זה מעניין אותך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 13:37 
הפתרון יגיע רק דרך הקהל של הפועל והקבוצה.
מדובר בקומץ, כן חוקי לא חוקי כן פוגע לא פוגע, הרוב לא מעוניין בקריאות האלה.
הרוב צריך להמשיך ולשרוק בוז (כמו שעושים בשירי שואה), השחקנים צריכים להמשיך ולצאת נגד הקריאות האלה.
לצערי אין עם מי לדבר, אני מניח שאם אוהדי מכבי היו קוראים קריאות בגנות אחותו של דגמבה המיעוט היה מקבל את זה ומצדיק את הקריאות כחלק מ"המשחק".

מדובר בקריאות מגעילות, שמוציאות כל חשק לבוא למשחקים. מי קבע? הרוב. וזה מספיק. לא משנה אם זה חוקי ואם הגנת חופש הביטוי בעיניה עומדת.

ומי שחושב שזה לא פוגע בקבוצה, שיבושם לו ושיהנה מצפיה בדרבי הקרוב במסכי הטלוזיה...
המשקיף ציין את הקריאות האלה בדוח, אי אפשר להעניש? (ואני בדעה שאי אפשר) חכו ותראו את הפרשנות המשפטית הרחבה של בית הדין שיראה קריאות כל כך מגעילות כהתפרעות אוהדים ושלום לכרטיסי חוץ לשני המשחקים הקרובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 13:40 
זה מצחיק שיש קללות שהם "חלק מהמשחק"
ויש קללות שזה "כבר עובר את הגבול"

לקללות אין גבול.
כל קללה היא אותו דבר.
הרס וחורבן החברה בישראל.

ואל לאנשים להלין על זה כי זה דדבר שמאוד מקובל במיוחד במשחקי הספורט.
ותמיד נתנו לזה לגיטמיצה אז היום העניין מתפתח.

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
תאום אדום כתב:
הפתרון יגיע רק דרך הקהל של הפועל והקבוצה.
מדובר בקומץ, כן חוקי לא חוקי כן פוגע לא פוגע, הרוב לא מעוניין בקריאות האלה.
הרוב צריך להמשיך ולשרוק בוז (כמו שעושים בשירי שואה), השחקנים צריכים להמשיך ולצאת נגד הקריאות האלה.
לצערי אין עם מי לדבר, אני מניח שאם אוהדי מכבי היו קוראים קריאות בגנות אחותו של דגמבה המיעוט היה מקבל את זה ומצדיק את הקריאות כחלק מ"המשחק".

מדובר בקריאות מגעילות, שמוציאות כל חשק לבוא למשחקים. מי קבע? הרוב. וזה מספיק. לא משנה אם זה חוקי ואם הגנת חופש הביטוי בעיניה עומדת.

ומי שחושב שזה לא פוגע בקבוצה, שיבושם לו ושיהנה מצפיה בדרבי הקרוב במסכי הטלוזיה...
המשקיף ציין את הקריאות האלה בדוח, אי אפשר להעניש? (ואני בדעה שאי אפשר) חכו ותראו את הפרשנות המשפטית הרחבה של בית הדין שיראה קריאות כל כך מגעילות כהתפרעות אוהדים ושלום לכרטיסי חוץ לשני המשחקים הקרובים.

אין דבר דומה בין קריאות ושירי השואה לקללות הנ"ל
בשלב הבא יבואו ויגידו שקללות לשופט זה גם לא לגיטמי וחייבים להפסיק גם אותם ,ובכלל שירים מפריעים לשחקנים וגם לעודד בעמידה מוציא שם רע לקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נועם שחם כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
נועם שחם כתב:

אפשר לחשוב מה קרה.

קודם כל, אני בעצמי שר על הבן של אובארוב ואני לא רואה עם זה שום בעיה, גם כשאובארוב במגרש.
שנית, אתה שוכח שכל האנשים האלה שעוסקים בספורט, נכנסו לתחום הזה מבחירה חופשית. התחום הזה כולל הרבה יתרונות: כסף טוב בגיל צעיר, פרסום והערצה, סיכויים טובים לצאת עם דוגמניות, ועוד. מה לעשות, חלק מהדיל הזה כולל גם חסרונות. אחד החסרונות הוא שאתה יודע שיקללו אותך. אתה גם יודע שיש סיכוי שיקללו אותך על דברים קשים. אז אוהדי הפועל קיללו את הבן של אובארוב ואת משפחת פנאן, אוהדי מ*בי קיללו את אבא של שמעון גרשון, ואוהדי חיפה קיללו את רובי שפירא.
מי שלא רוצה שיקללו אותו - שלא יעסוק בכדורגל ובכדורסל בישראל. יש עוד מקצועות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 383 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: