אדום נחמד כתב:
kobster כתב:
מסכים עם מושיקו.
אגב, גם הלל סולק מהפועל או לפחות מהקבוצה הבוגרת וכרגע הוא מקבל שכר ללא תפקיד וללא חוזה (זה אגב עוד מתקופת הבוס האהוב על מושיקו).
התקשורת לא מעניינת אותי בשיט, מעצבן שהעפנו את החלאה בגלל כזו התנהלות בדיוק, חזרו אנשים "אדומים" למערכת ועולם כמנהגו נוהג.
חבל שזו ההתנהלות, גם אם הפיטורים עצמם מוצדקים.
אני באמת לא מבין
איזו התנהלות?
מפריע ששביט פוטר בטלפון ולא בשיחה?
זה ההבדל הגדול?
אם זה היה בחיפה, היתה על זה כתבה של שורה ורבע וזה היה נגמר
הלו, כולו עוזר מאמן. איך כל התקשורת מתעסקת בזה
ואתה אומר שזה לא מענין אותך?
אם זה היה עובר חלק (וחלק זה נטו תקשורת), גם פה אף אחד לא היה מתרגש.
שביט וניצן עשו להפועל נזק גדול כשחתמו מול טביב חודש לפני שהוא עזב. אין שום מידת רחמים כלפיהם, והעובדה שהם היו מעורבים כל כך הרבה זמן כמו שהיו, ולא הועפו בתחילת השנה, זה רק מטוב לב.
אין בינינו ויכוח לגבי החלק האחרון. אני עוד לפני תחילת העונה טענתי שצמד הדמיקולו היו צריכים לעוף יחד עם מי שהביא אותם.
לגבי האופן, אם לובין יוצא לתקשורת ואומר שיוסי הרגיש ששביט לא שמח מספיק בגול בדרבי אז משהו פה דפוק במועדון.
אם הודעה כזו היתה יוצאת אצל המחלה היינו מסתלבטים עליהם שבועות. התקשורת לא מעניינת אותי כי הם לא עמדו שעות מול הבית של טביב כמוני וכמוך ולא לקחו חלק במחאה שכל כולה סבב סביב ניהול לא מקצועי ושכונתי. אז אם העפנו את טביב וקיבלנו התנהלות כמו של לובין מה עשינו בזה ? אני מסיר את הכובע בפני חיים רמון וכל מה שהוא עשה בחצי השנה האחרונה משול לנס בעיני. אבל הוא הפקיד את הניהול של הקבוצה בידי איש שנכשל פה בפעם האחרונה בתפקיד הזה וממשיך להיכשל ולהכשיל אותנו.
זו הבעיה שלי, לא שלמה שרף העילג או מליניאק הטינופת.