kobster כתב:
אדום נחמד כתב:
הבנתי בונדר..
אז הבעיה היא שמנעו משביט טיול חינם למדריד.. בהחלט מבאס..
ומי אמר ששביט שמע על זה בעיתון? אין לי ספק שהוא ידע לפני כולם. ובהתחשב בזה שהוא ויוסי לא מסתדרים, אני לא מבין מה ההפתעה הגדולה.
אנשים מפוטרים, עולם כמנהגו נוהג. שיגיד תודה שהוא מקבל משכורת ויסתום תפה.
ביום שאני אפתח קבוצה בפייסבוק להחזרת בונדר להפועל אז תהיה לגיטימיציה לשם הזה. מצדי שלא יבוא, לא עליו תקום ותיפול העונה שלנו.
לעניין, אתה היית מוכן שיפטרו אותך בטלפון ?
אם הוא ידע שזה מגיע אז למה הוא הופתע שהוא לא על הטיסה ?
דחילק, זו לא התנהלות. הבאת את עטר כדוגמא אז דון שחר קרא לו, ישב יחד עם כל שאר הכלבלבים (עוזי מור וצ'יזיק) וסיכמו על פרידה מסודרת ופיצויים.
אצלנו התקשרו להגיד לשביט לא לבוא, הוא לא הגיע לשיחה עם בר ניב ופרסמו שהוא כבר לא במועדון.
אני לגמרי תומך בפיטורים שלו אבל זו סתם עוד דוגמא להתנהלות דומה למה שהיה בשנה שעברה ושאותה רצינו לשנות במועדון.
אתה משתמש בעמוד כנגדי? חצוף אתה.
ולענין, אני לא מבין מה מיוחד כל כך בפיטורים פנים אל פנים. זה לא שיש על מה לדבר. זה נגמר וזהו. מה יש לדבר איתו? אני לא מבין מה הבעיה בזה.
למה הוא הופתע? מי אמר שהוא הופתע? הוא סחט את הלימון שנקרא הפועל עד תום. כל מה שהוא אומר עכשיו זה בגדר שקר. במקרה הטוב.
ושחר הגדול קרא למאמן אליו למשרד, והעיף אותו במחזור 10 כי הוא הסתכסך עם הקפטן האהוב שלו. אז נימוסים והליכות יש, אבל ההתנהגות בזיונית. אני לא מבין איך זה נראה לך עדיף.
פיצויים שביט יקבל גם כך. אין מה לסגור. יש לו חוזה ובזה זה נגמר.