תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 22:06

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1361 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 46  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כלגנו״ב: ישראל חיסלה את רמטכ״ל חמאס והאחראי לחטיפת שליט
הודעהפורסם: 19 נובמבר 2012, 10:44 
סמל אישי של המשתמש
פגיעה בבית ספר באשקלון, אין נפגעים כי לא התקיימו לימודים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2012, 12:20 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
עריכה: שליחה עצומה על האוף-טופיק, אני פשוט מנסה לקבל תשובה ישירה מכמה אנשים (כולל אופיסר ברבריידי שמפתיע אותי פה לרעה) לגבי הבעיה שלהם עם הסרטון ההוא של טיבי שהביאו פה.
מבטיח לא לשים פה יותר נאומי מופת של אף אחד על שום נושא שאינו "עמוד ענן".

אם עכשיו מיכאל בן ארי עולה לשידור וצועק על ברכה שהוא לא מגנה טילים על הדרום, יש משהו רע במה שהוא אומר? כנראה שלא. ובכל זאת, האם תשים לו לב ופרח?
הנאום של טיבי על השואה הוא יפה ונחמד, אבל באותה מידה אני יכול להביא לכאן את נאום השהידים. לא רק, רק לפני כמה ימים כשהוא "התעמת" עם יריב לוין, הוא סירב לגנות את הירי לדרום וסירב לחזור בו מנאום השהידים. אני לא טיפש ולא רובוט, הלבבות והפרחים שחילקו לו כאן לא היו מכוונים רק לדברים שלו בעימות עם רוני דניאל(שגם על התוכן שלו יש וויכוח בזמן מלחמה), אלא לאדם ולעשייה שלו בכלל.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2012, 13:04 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
ולהסביר שכ. ברזל לא יכולה לפגוע במטוס.

אתה לא תאמין מה הכרס של ברזל יכולה לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2012, 13:12 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
RedAlert כתב:
teknoboy כתב:
RedAlert כתב:
teknoboy כתב:
טרם קיבלתי פה תשובה מכל אלה שהסרטון מפריע להם.
אולי תואילו לענות מה בדיוק מפריע לכם?
כי בינתיים ההסבר היחיד שעלה (זה שאני העליתי) לא מאיר אתכם באור הכי נאה.

אני בטוח שתחיו עם זה, אבל בכל זאת מקווה שחלקכם יסביר לי איפה אני טועה ומדוע זה לא נובע משנאת האחר וגזענות.

קודם כול הוא ערס טיפש
מדבר בצעקות,איפה תרבות הדיון ?לצערי יש הרבה פוליטקאים כאלה,גם מהימין וגם מהשמאל,גם ערבים וגם יהודים, וזה חבל אבל זה לא נותן לו לגיטמציה לדבר כמו בשוק.

הוא מאשים את רוני דניאל, פרשן מאוד מכובד בערוץ 2, בהסתה למחיקת בתים,בהסתת הצבא
בנוסף הוא אומר :
"אני לפחות מגלה אמפתיה למשפחות בדרום "
תודה באמת על גילוי האמתפיה,אחמד.המשפט הזה חירפן אותי.הוא בעצם אומר שהוא לא צריך לגלות אמפתיה למשפחות בדרום,והוא עושה טובה ומגלה אמפתיה.בקיצור, לא אכפת לו מהמשפחות בדרום אבל הוא אומר את זה כדי להישאר פוליטקלי קורקט.בנאדם שיושב בכנסת ישראל צריך קודם כול לדאוג לתושבי ישראל ורק אז לתושבים שגרים בשטח אויב מוצהר.
הוא מנסה לשחק במילים של רוני דניאל,מנסה להכניס לו דברים לפה.

איכשהו הכול אתם מקשרים לגזענות

אז אתה כועס עליו כי הוא טוב בלהתווכח בטלוויזיה, ועדיין מצליח להישאר מנומס למרות שהוא צועק?

הוא לא טוב להתווכח בטלוויזיה הוא מתווכח כמו ערס טיפש אוהד בית"ר שלא יודע להתנסח בצורה תרבותית
זה לא הכי טוב,וזה עצוב שאתה חושב שזה הכי טוב
איך הוא נשאר מנומס ?צורח על רוני דניאל בלי סוף ולא נותן לו לדבר כמו שהוא רוצה.

בדיוק ערס אוהד ביטר, אחד לאחד.
הנה דוגמה מצוינת:

אגב, כמה וכמה חברי כנסת (כולל למשל ניצול השואה יוסי פלד מהליכוד) הכתירו את הנאום של הערס הזה כנאום הכי טוב ורגיש שהושמע אי פעם בכנסת.

עריכה: שליחה עצומה על האוף-טופיק, אני פשוט מנסה לקבל תשובה ישירה מכמה אנשים (כולל אופיסר ברבריידי שמפתיע אותי פה לרעה) לגבי הבעיה שלהם עם הסרטון ההוא של טיבי שהביאו פה.

גם תרנגול עיוור,לפעמים מוצא גרגר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2012, 13:12 
סמל אישי של המשתמש
מיכאל מלכיאור כתב:

בימים הראשונים של המערכה בדרום היה לי מאוד קשה לכתוב. יש לי שלושה ילדים בצבא (סדיר ומילואים), הרבה מאוד קרובים וחברים עם צווי 8 שנפרדתי מהם בימים אלה בתפילה שיחזרו בשלום ומהר וכל כך הרבה אזרחים שלנו שנתונים תחת אש שהיא פשוט בלתי נסבלת. לכן יש לי הזדהות מלאה עם פעולות צה"ל למיגור תשתית הטרור הרקטי שבמשך קרוב ל-13 שנים מיררה את חיי תושבי הדרום, ובפרט כשמנסים לעשות זאת תוך צימצום הפגיעה בחפים מפשע.
יחד עם זאת אני מסתובב עם תחושה פנימית כל כך עמוקה וכואבת שלמרות שמה שאנחנו עושים הוא מוצדק, הוא ללא כל אסטרטגיה לטווח ארוך ואין לו שום סיכוי לפתור את הבעיה לא של תושבי הדרום ולא של מדינת ישראל. אולי אפילו להיפך הוא נותן תחושת עשייה וסיפוק מהתוצאות באופן רגעי אך בעצם הוא רק מעמיק את הבעיה ומרחיק את האפשרות להגיע לפתרון אמיתי וכולל למצב המסובך והמורכב שאנחנו נמצאים בו.
אם הנחת היסוד שלנו שאין שום אלטרנטיבה, שאנו מקבלים עלינו את קללת עשיו ולעולם נחיה על חרבנו, אז אנחנו צועדים בדרך הנכונה, אבל אז צריך גם לדעת ולקבל שלא יהיה לעולם אופק ותקווה לעתיד שונה. אני מאמין שיש דרך אחרת.
כמה שנים לא סיפרו לנו כלל המומחים שעם הערבים לעולם אי אפשר יהיה להגיע לשלום? היום אנו מציינים את יום השנה לביקור סאדאת בירושלים, אותו מוצ"ש בלתי נשכח ומרגש כשהכריז "No more war" עם כל התהפוכות והשינויים ההכרזה שלו שרירה וקיימת כבר 35 שנה.
כמה שנים לא סיפרו לנו כלל המומחים שאם האחים המוסלמים (רוצחי אותו סאדאת) יגיעו לשלטון במצרים, הם מבחינה דתית לעולם לא יוכלו להשלים עם קיום ישות יהודית כלשהי במרחב המוסלמי באיזור. והנה הנשיא הנבחר מטעם האחים, היום מנהל את המו"מ עם מדינת העם היהודי ועם הסניף של האחים המוסלמים בעזה.
אז אני מאמין, שמה שאנחנו צריכים לעשות עכשיו זה להגיע להודנה עם החמאס למספר שנים ותוך פרק הזמן הזה להכנס למו"מ מואץ לפתרון כולל וצודק על בסיס שתי מדינות לשני העמים עם המנהיגות הפלסטינית הנבחרת. אבל הפעם בשונה מן העבר עם תמיכה ומעורבות אקטיבית של המרחב האיסלאמי על כל פלגיו. הפעם צריך לשתף את מנהיגי הציבור המוסלמי, במזה"ת בכלל ובארץ הקודש בפרט, שמוכנים על בסיס דתי, חשיבה דתית דיאלקטית, להגיע לפתרון צודק לשני העמים, שמאמינים בחובה לכבד את רצון האל שכולנו נבראנו בצלמו ושרמיסת והשחתת צלמו בשפיכות דמים של האחר בסופו של דבר רק מחללת את שמו בעולם.
אז תעצמו רגע את העיניים, תדמיינו איך עולם כזה יכול להיראות. עכשיו תפתחו אותם, האמת היא ששמונים אחוזים גם מהישראלים וגם מהפלסטינים תומכים בשלום כזה ושואפים אליו.
ה' עוז לעמו יתן ה' יברך את עמו בשלום

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2012, 13:27 
סמל אישי של המשתמש
מלכיאור :HEART2: קוטלר, יש מצב לקאמבק שלו ל''העבודה''?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2012, 13:36 
סמל אישי של המשתמש
אין מה לדאוג
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4308198,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2012, 13:47 
לפי שני דיווחים לא מאומתים (עם דגש על לא מאומתים), במצרים הכריזו על גיוס כללי ולפי דיווח נוסף כלי טיס ישראלי ירה לעבר חמושים בצד המצרי... נקווה שהגזרה לא מתחממת יותר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2012, 14:01 
סמל אישי של המשתמש
רדאלרט, להגיד על אחמד טיבי שהוא ערס וטיפש גובל בפשע.
הוא דוקטור, ויותר מזה, הוא כנראה טוב יותר בעברית ובניסוח יותר מכל ח"כ אחר (ובניגוד לרובם, זו לא שפת האם שלו).
נכון שהוא הרים קצת את הקול, אבל הוא מיד טרח להדגיש, למרות שראו עליו בבירור, שזה נובע רק מיחס, אכפתיות ודאגה מהמצב.

הלוואי עוד 119 כאלה לצידו. אחמד טיבי :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2012, 14:15 
סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות כתב:
הוא דוקטור, ויותר מזה, הוא כנראה טוב יותר בעברית ובניסוח יותר מכל ח"כ אחר (ובניגוד לרובם, זו לא שפת האם שלו).
נכון שהוא הרים קצת את הקול, אבל הוא מיד טרח להדגיש, למרות שראו עליו בבירור, שזה נובע רק מיחס, אכפתיות ודאגה מהמצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2012, 14:22 
רואה שחורות כתב:

הוא אינטילגינט, אבל אינטיליגנט פרובוקטור.
הוא הולך באופן מודע על קו פרשת המים שבין מותר ואסור, כדי ללבות יצרים.
הוא רחוק שנות אור מאדם שכל עניינו הוא השכנת שלום וסיום הסכסוך. בעיני הוא חלק מהבעיה - בן אדם שאין לו שום עניין בסיום הסכסוך ומנצל את החופש שהוא מקבל והכבוד שרוכשים לו כדי ליצור התססה. זה לא אומר שהוא אדיוט, כי הוא ממש לא.

בסרטון הנ"ל, למשל, הטענה שלו היא דמגוגית מאד - להגיד שהבקשה להוריד את כל מבני השליטה של החמאס כמוה כשמחה להרג אזרחים? ועוד לחזור על זה כל כך הרבה פעמים כמו תינוק שמתרתח? נראה שזו הנקודה שבה נשאר לו להאחז, כשהוא מרגיש צורך כל כך עז להיות בכל זאת סנגור של החמאס.

אחמד טיבי לא סופר את היהודים, אלו שנותנים לו במה (ובצדק, והבמה צריכה להיות מובנת מאליה כי זו דמוקרטיה) - אבל מהחמאס הוא עדיין חושש (או שבעדם, יותר גרוע).
בנאדם שלא מדבר על איך שהחמאס לוקח כבן ערובה את האוכלוסיה הפלסטינית, אבל מזדעק לנוכח הרג האזרחים בעת הלחימה - הוא פשוט צבוע.

אני בעד אנשי שלום, מהשמאל ומהימין. נדיר מאד למצוא כאלה, טיבי אכזב אותי והוא ממש לא כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2012, 14:32 
ראשית, ספק אם יש כזה דבר "מבנה שליטה של חמאס" ברצועה. יש נקודות שבהם יש אנשי חמא"ס והם עמוק בתוך אוכלוסיה אזרחית. שנית, וחשוב יותר, הוא הגיב למה שרוני - עד עכשיו לא נהרגו אזרחים תמימים בעזה - דניאל אמר והדו"צ לא דיבר על פגיעה כירורגית במבני שליטה אלא על השטחת שכונה. מהלך שגרם בעיקר להרג אזרחים במהלך הלחימה בלבנון ושהיה גורם לעוד הרבה יותר הרוגים אזרחיים במקום כמו עזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2012, 14:59 
שאלת תם - כמה אזרחים נהרגו בדאחיה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2012, 15:06 
חוץ מזה שהוא לא הגיב לדבריו. הוא שאל אותו באופן תקיף מספר פעמים: "עכשיו אתה שמח רוני? עכשיו אתה שמח כשנשים וילדים מתים?"
נראה כאילו מהשמים נפל עליו הדיווח על מות האזרחים.

אין בזה שום דבר חוץ מדמגוגיה. לא ניסיון להתדיין ולא נסיון להציג צד שונה או דעה שונה. סתם לתפוס את רוני דניאל במילתו או במצב לא נעים. כאילו שרוני דניאל ביקש לשטח את עזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2012, 15:11 
רואה שחורות כתב:

רק בגלל אנשים עם דעות כמו שלך המדינה שלנו נראת ככה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2012, 15:14 
:HEART2: משפחת פוגל

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2012, 15:15 
סמל אישי של המשתמש
ירמי קדושי כתב:
מלכיאור :HEART2: קוטלר, יש מצב לקאמבק שלו ל''העבודה''?

הלוואי.
אם זה עבד פעם אחת והביא את השלטון, למה שזה לא יעבוד פעם נוספת ? :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2012, 15:19 
סמל אישי של המשתמש
צעיף מעופף כתב:
רואה שחורות כתב:

רק בגלל אנשים עם דעות כמו שלך המדינה שלנו נראת ככה

כן בדיוק. לא בגלל שאר 80% האוכלוסיה שחושבת אחרת ובחרה את הממשלה.
זה ה20% האלה שבאופוזיציה ובלי השפעה על כלום שאשמים. בני זונות. צריך להעיף אותם מהאופוזיציה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: כלגנו״ב: ישראל חיסלה את רמטכ״ל חמאס והאחראי לחטיפת שליט
הודעהפורסם: 19 נובמבר 2012, 15:20 
גיא האדום כתב:
ראשית, ספק אם יש כזה דבר "מבנה שליטה של חמאס" ברצועה. יש נקודות שבהם יש אנשי חמא"ס והם עמוק בתוך אוכלוסיה אזרחית. שנית, וחשוב יותר, הוא הגיב למה שרוני - עד עכשיו לא נהרגו אזרחים תמימים בעזה - דניאל אמר והדו"צ לא דיבר על פגיעה כירורגית במבני שליטה אלא על השטחת שכונה. מהלך שגרם בעיקר להרג אזרחים במהלך הלחימה בלבנון ושהיה גורם לעוד הרבה יותר הרוגים אזרחיים במקום כמו עזה.

בחמאס יש מבנה שליטה ברור של 6 חטיבות עם מח"טים,מג"דים ומ"פים , יש שם פקודות ועוד הרבה מאפיינים של צבא או ארגון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2012, 15:22 
גוש הימין 69 מזה הליכוד ביתינו 41
העבודה 21 יאיר לפיד 9 קדימה 3
עם״י סקר דיאלוג שהתפרסם היום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2012, 15:23 
mkorman1 כתב:

כמה הבית היהודי?

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2012, 15:25 
8
בן ארי לא עובר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2012, 15:34 
סמל אישי של המשתמש
הסקרים כרגע חסרי משמעות.
אנחנו באמצע מבצע ולפני שהרשימות של המפלגות הגדולות הורכבו.
נראה קודם איך ומתי יגמרו עם עמוד הענן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2012, 15:41 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
teknoboy כתב:

אם עכשיו מיכאל בן ארי עולה לשידור וצועק על ברכה שהוא לא מגנה טילים על הדרום, יש משהו רע במה שהוא אומר? כנראה שלא. ובכל זאת, האם תשים לו לב ופרח?
הנאום של טיבי על השואה הוא יפה ונחמד, אבל באותה מידה אני יכול להביא לכאן את נאום השהידים. לא רק, רק לפני כמה ימים כשהוא "התעמת" עם יריב לוין, הוא סירב לגנות את הירי לדרום וסירב לחזור בו מנאום השהידים. אני לא טיפש ולא רובוט, הלבבות והפרחים שחילקו לו כאן לא היו מכוונים רק לדברים שלו בעימות עם רוני דניאל(שגם על התוכן שלו יש וויכוח בזמן מלחמה), אלא לאדם ולעשייה שלו בכלל.

אם מיכאל בן ארי יגיד פתאום משהו הומניסטי ומלא אהבת אדם אני דווקא כן אשים לו פרח.
אני שופט דברים לגופו של דבר ולא לגופו של אדם.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2012, 15:42 
בר קולמוסא כתב:
שאלת תם - כמה אזרחים נהרגו בדאחיה?

אני לא יודע מה המספרים. תן לי לשאול אותך שאלת תם אחרת - כמה מחבלים נהרגו בהשטחת דאחיה? או לחילופין - איך השטחת דאחיה פגעה במעמד החזבאללה ו/או סייעה לצה"ל במהלך הלחימה ההיא?
ובכל מקרה, זה לגיטימי לחלוטין "לתפוס" עיתונאי במילתו. העיתונאי תמיד יכול להתנצל ולאמר שהוא לא התכוון למה שהוא אמר אבל דובר צה"ל אפילו לא חולם להתנצל או להבהיר את דבריו כאשר הוא מדבר עם ערבי. אבל בלא הבהרה הדברים עומדים כמו שהם וכן - בדאחיה שיטחו שכונה שלמה וזה בדיוק - אבל בדיוק - מה שרוני דניאל הציע לעשות. אז נכון שרוני דניאל לא ביקש לשטח את עזה (ואף אחד לא טען אחרת) אבל הוא כן ביקש לשטח חלקים ממנה ולגיטימי שתקפו אותו על זה.
יש אגב הבדלים בין דאחיה לעזה. בדאחיה אחוז גדול מהשוהים היו פעילי חזבאללה. ספק אם יש שכונה מקבילה בעזה. מדאחיה היה אפשר לברוח למקומות אחרים. לכן בדיוק יברחו האזרחים מהשכונה שרוני דניאל ביקש לשטח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2012, 15:43 
mkorman1 כתב:

מעולה. המבצע משיג את יעדיו ולכן אולי הוא יסתיים בקרוב. מה קורה בסקר הזה עם המפלגה של ברק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2012, 15:45 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
לכן אמרתי שטיבי צודק, אבל אם רוני דניאל "פרשן" את המציאות ומה שחסר לפי הבנתו על מנת להשיג "הכרעה" באימות זה "דאחייה" אז אתה לא באמת יכול לבוא עליו בטענות,
וגם טיבי לא.

זה לא מה שרוני דניאל אמר. הוא לא אמר שהפעלה של דוקטרינת דאחיה תפתור את הבעיות בעזה (כי כמו כולם הוא יודע שזה קשקוש), אלא ש"הגיע הזמן לשטח את עזה כמו את דאחיה".
זה לא הפריע לו לטעון באותה נשימה שהוא נגד פגיעה באזרחים.
דומני שחלק מתפקידו של הפרשן הצבאי הוא להבין, ואף להבהיר לצופים, ששיטוח של שכונה בעזה יגרום פגיעה קשה לאזרחים שגרים בה.
כמו כן, תפקידו של פרשן אינו להשיא עצות לצבא אלא לפרש את המהלכים הצבאיים בלשון שווה לכל נפש, כך שגם הדיוטות כמונו יוכלו להבין מה הולך.
אם תסתכל במילון תראה שזה הפירוש של השורש פ.ר.ש.
ודבר אחרון - לטעמי כל אדם שמשתמש בתפקידו ובנוכחות הציבורית שלו כדי להסית אנשים וגופים לפגיעה באזרחים חפים מפשע די חורג מגבול הלגיטימי ואולי אפילו עובר על החוק (כמובן שזה לא רלוונטי לישראלי ולאווירה הציבורית פה, אבל במדינה מתוקנת זה המצב).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2012, 15:49 
גיא האדום כתב:
mkorman1 כתב:

מעולה. המבצע משיג את יעדיו ולכן אולי הוא יסתיים בקרוב. מה קורה בסקר הזה עם המפלגה של ברק?

מצאתי:
ציטוט:
ברק הוא הנהנה המרכזי, לפי שעה, מהמבצע הצבאי בעזה. עד לפני שבוע הוא נחשב לבר מינן פוליטי. מפלגתו, עצמאות, פרפרה חליפות מתחת ומעל אחוז החסימה, בסקר זה היא עוברת אותו בבטחה. בנקודת זמן זו סביר להניח שברק יזכה להצהיר אמונים גם כחבר הכנסת ה-19, וייתכן מאוד שגם כשר הביטחון בממשלת נתניהו השלישית.

http://www.haaretz.co.il/news/elections/1.1867948

עד עכשיו המבצע - כצפוי - הוא הצלחה באמת מסחררת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2012, 15:52 
לא בדיוק
עדיין לא עובר בודאות בסביבות ה-2

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 נובמבר 2012, 15:55 
סמל אישי של המשתמש
מעניין שההקצנה היא גם אצל הערבים, שם חד"ש יורדת מ4-5 ל-3 ורעם תעל עולה ל5

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1361 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 46  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 20 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: