redrony כתב:
kobster כתב:
redrony כתב:
kobster כתב:
בונדר ובלם זר טוב.
מאחר ושלושת הזרים מלבד אדל ודג'מבה חתומים רק עד סוף העונה ובשכר לא גבוה, לא תהיה בעיה להתיר את החוזה איתם.
אם יתאפשר להביא גם קשר אחורי אז מה טוב.
חיימוביץ' ושושן זה לא זה, מה גם שאי אפשר לבנות עד סוף העונה על ואליד.
דנין חייב לפתוח במקום יגאל בצד שמאל וככה אפשר לייצב את ההגנה.
צריך להבין שכל הרביעיה האחורית החלשה שלנו משליכים על כל משחק ההתקפה שלנו ומאלצת את דג'מבה לשחק קרוב אליהם.
כשמשחקים עם 3 קשרים באמצע חייבים הצטרפות מהצדדים כדי לפתוח את ההגנה, מה שלא קורה היום, ולכן גם מגביל אותנו מאוד וגורם לנו להתבסס על כדורים ארוכים ו/או מבצעים אישיים.
המטרה היא לשחק משחק שלם כמו 20 הדקות הראשונות אתמול.
אתה יודע גם להסביר לעצמך למה בונדר או בגלל שהיה פעם שחקן כזה ומישהו אמר שהוא טוב בהגנה ועוד לקחו אותו לליגה הרוסית, צריכים להביא אותו?
אתה זוכר את בונדר ברחבה של היריב, עובר שחקן?
ביכולת הנוכחית שלנו יותר חשוב שיהיה שחקן שיסגור את האגף שלו בהגנה מאשר שיעבור שחקן ברחבת היריב, מספיק שהוא ידע מתי להצטרף להתקפה ולפתוח אופציה למסירה. יכול להיות שברוסיה הוא למד גם איך להרים כדור מעבר לשחקן התוקף שנמצא מולו.
קח בחשבון שהמשאבים שלך מוגבלים, גם ככה נצטרך להוציא לא מעט כסף על כל השחרורים הצפויים ולכן צריך להביא רכש לא יקר אבל שיהיה בול.
בונדר לדעתי יכול להגיע בהעברה חופשית או תמורת סכום לא גבוה, עם שכר סביר לחלוטין. כל זה מפנה לך את המשאבים הנותרים לבלם זר רציני, כזה שיהיה אפשר לבנות עליו גם לעונה הבאה.
או, על זה בדיוק רציתי לדבר איתך. דני בונדר מעולם לא ידע מתי להצטרף להתקפה ולפתוח אופציית מסירה וגם לגבי לסגור את האגף אפשר לנהל פה דיון שלם.
אבל יותר מזה, מה שציינת, זה לא מה שהפועל צריכים מהמגינים שלהם. הפועל צריכים מגינים שיהוו פקטור בהתקפה בשביל שיהיו יותר אופציות מסירה ושתוכל להיות הנעת כדור נורמלית, שלא לדבר על האפשרות לתקוף עם יותר שחקנים ושההתקפות שלנו לא ייראו כולן 2 חלוצים נגד 5 שחקני הגנה.
מעולם לא טענתי שדני בונדר הוא המגן המושלם. הוא רחוק מכך, גם בסיטואציה הנוכחית.
אם יהיה אפשר להביא מגן ימני זר מוכח במקום ג'וני אז אהלן וסהלן רק תזכור שעוד כשעומרי ודני היו פה ניסינו להביא 3 מגנים ימניים זרים (אלבארז,הויוס וון דן בורה) ובכולם נכשלנו בגלל סיבה כזו או אחרת כך שזה כנראה לא כ"כ פשוט.
אני באמת שלא יודע כמה כסף יש בקופה לחיזוק, אם בכלל, אבל כשמקזזים את העלות של התרת החוזה לשחקנים שצפויים להשתחרר אתה נשאר עם תקציב רכש די מוגבל ומספר עמדות שדורשות חיזוק. בתנאים כאלה, האופציה של דני היא יותר מראויה. עלות לא גבוהה, שחקן בית בסופו של דבר, יכול להשתלב במהירות במערכת (קריטי לחיזוק בינואר) ועם יכולות ספציפיות מוכחות העבר הלא רחוק (ואפילו יכול להיות שהוא שיפר משהו בתקופה ברוסיה).
כולנו היינו רוצים שינחתו פה בלם, קשר אחורי ושני מגנים ברמה הכי גבוהה שאפשר אבל זה לא יקרה, תן לי בלם זר איכותי ומגן ימני שאני לא אצטרך להוריד לעצמי שנה מהחיים בכל פעם שהכדור מגיע לאגף הזה ואני אהיה מבסוט.