תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יולי 2025, 13:41

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5843 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 195  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re: הולכים לבחירות
הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 22:13 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
נו, אז גם כחלון היה במשמעת קואליציונית. בוז'י להזכירך לא היה ממובילי הפרישה מהקואיליציה בדיוק.
הוא היה יותר מאלו שגררו אותם צורחים ובוטעים עם הציפורניים מכיסאות עור הצבי

כל כך לא. אתה גם נופל לדימוי הנחנח של בוז'י. הוא דווקא היה אחד ממובילי הפרישה מהקואליציה ואלו שדיברו בחריפות נגד הממשלה, לפעמים אפילו תוך כדי הישיבה בה.
אני מניח שגם אתה יודע שבוז'י חזק מאוד בשטח בעבודה ואני ממש לא אתפלא אם הוא יבחר ראשון בפריימריס עוד שבועיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הולכים לבחירות
הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 22:20 
כל הפוליטקאים האלה הם זבל ברמה הכי בסיסית שלהם.
אין באמת הבדל מהותי באופי שלהם, וזה גם לא מעניין.

כאילו שהרצוג פחות עסקן מכחלון, ופואד פחות עסקן מגלעד ארדן.
אם הם לא היו כאלה, הם לא היו נבחרים למעלה ברשימה. הם לא שם בגלל הדיעות שלהם או בגלל העיניים היפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 22:24 
סמל אישי של המשתמש
נכון, וזו בדיוק הסיבה לתת צ'אנס לחבר'ה החדשים.
קצת מוקדם להתחיל לשפוט רשימות, נחכה עם זה לאחרי הפריימריס בשתי המפלגות. נקווה שיהיה תמהיל נכון של ותיקים וחדשים כדי שהעבודה תוכל לתת פייט רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 22:27 
כשמדברים על לשנות את השיטה, זה בדיוק הדבר שצריך לשנות.
לי, או לך, או לבן אדם ברחוב, אין שום סיכוי להבחר למקומות גבוהים ברשימות לכנסת.
זה הכל עם עסקנות, וקריצות, ושמור לי ואשמור לך ואלה רק הדברים הידועים והגלויים שאף אחד כבר לא מתבייש בהם.
אם זו הדרך היחידה להגיע למקומות הגבוהים, אז זה לא משנה אם יחדשו את הרשימות עוד 15 פעם, הזבל תמיד יצוף למעלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 22:28 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
הפועל כתב:
נו, אז גם כחלון היה במשמעת קואליציונית. בוז'י להזכירך לא היה ממובילי הפרישה מהקואיליציה בדיוק.

כל כך לא. אתה גם נופל לדימוי הנחנח של בוז'י. הוא דווקא היה אחד ממובילי הפרישה מהקואליציה ואלו שדיברו בחריפות נגד הממשלה, לפעמים אפילו תוך כדי הישיבה בה.
אני מניח שגם אתה יודע שבוז'י חזק מאוד בשטח בעבודה ואני ממש לא אתפלא אם הוא יבחר ראשון בפריימריס עוד שבועיים.

יאללה בחיאת. לא מובילי ולא בטיח. ישב שם בפנים כמו טטעלה. יחימוביץ לזכותה לפחות לא נכנסה לממשלה.
הרצוג ישב שם בפנים ואם ברק לא היה פורש היה נשאר שם עד הרגע האחרון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 22:37 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
כשמדברים על לשנות את השיטה, זה בדיוק הדבר שצריך לשנות.
לי, או לך, או לבן אדם ברחוב, אין שום סיכוי להבחר למקומות גבוהים ברשימות לכנסת.
זה הכל עם עסקנות, וקריצות, ושמור לי ואשמור לך ואלה רק הדברים הידועים והגלויים שאף אחד כבר לא מתבייש בהם.
אם זו הדרך היחידה להגיע למקומות הגבוהים, אז זה לא משנה אם יחדשו את הרשימות עוד 15 פעם, הזבל תמיד יצוף למעלה.

אנשים פה מדברים על שינוי שיטה (בחירה וממשל), אבל לא מעלים רעיונות
יש לך הצעה למשהו אחר? דבר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 22:56 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
kobster כתב:
הפועל כתב:

יאללה בחיאת. לא מובילי ולא בטיח. ישב שם בפנים כמו טטעלה. יחימוביץ לזכותה לפחות לא נכנסה לממשלה.
הרצוג ישב שם בפנים ואם ברק לא היה פורש היה נשאר שם עד הרגע האחרון

http://www.themarker.com/news/1.1843291

ציטוט:

בעשור האחרון כיהן במשרד רק שר אחד במשרה מלאה לתקופה משמעותית - יצחק (בוז'י) הרצוג (העבודה), וגם הוא לא כיהן קדנציה שלמה. למשה כחלון מגיע לפחות קרדיט על כך שהסכים לקחת את התיק לאחר התפטרותו של הרצוג לפני שנה ו-10 חודשים. בנוסף, מגיע לו קרדיט על ניסיונות לבצע מהלכים משמעותיים יותר, כשהוא מחזיק גם בתיק התקשורת.

הציפיות מכחלון היו עצומות, לאור הדימוי החברתי שלו והמהלכים שהוביל במשרד התקשורת, אך הוא עוזב את המשרד בלי להשאיר חותם משמעותי. לא ידוע כעת מה יעלה בגורלן של ההצהרות הגדולות שפיזר בדבר השינויים המשמעותיים בביטוח לאומי ובטיפול בנזקקים. בתקופת כהונתו התרכז בעיקר בהתקדמות ביישום התוכניות שהוביל הרצוג במשרד.

עזוב, אנחנו טוחנים מים. כחלון היה שר רווחה שערוריה ולדעתי כל אחד יהיה יותר טוב ממנו, יכול להיות שזה לא מעט בגלל כפל התפקידים שלו. אם יש משהו שאפשר לחתום עליו מעכשיו זה שאם העבודה תרכיב את הממשלה אחד המשרדים היותר מושקעים יהיה משרד הרווחה ובטוח שיהיה שם שר במשרה מלאה.
חלק מההתדרדרות במצב במדינה הוא הזלזול במשרד הזה וההתייחסות אליו כאל סרח עודף. שר רציני במשרד הזה זו אחלה דרך להתחיל ולנסות לשנות דברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 23:09 
אולמרט יורשע עוד לפני הבחירות ויהפוך ללא רלוונטי. פוליטיקאי במובן הרע של המילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 23:55 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:

עזוב, אנחנו טוחנים מים. כחלון היה שר רווחה שערוריה ולדעתי כל אחד יהיה יותר טוב ממנו, יכול להיות שזה לא מעט בגלל כפל התפקידים שלו. אם יש משהו שאפשר לחתום עליו מעכשיו זה שאם העבודה תרכיב את הממשלה אחד המשרדים היותר מושקעים יהיה משרד הרווחה ובטוח שיהיה שם שר במשרה מלאה.
חלק מההתדרדרות במצב במדינה הוא הזלזול במשרד הזה וההתייחסות אליו כאל סרח עודף. שר רציני במשרד הזה זו אחלה דרך להתחיל ולנסות לשנות דברים.

וואלה קובסטר בלינקים גם אני חזק :)
http://www.themarker.com/opinion/1.679654
ציטוט:
הרצוג הוא גם אחד מאבות ההפרטה בישראל. ולא רק, אלא שהוא נושא הדגל של ההפרטה הרגישה והבעייתית ביותר - ההפרטה של שירותים חברתיים. בתור שר הרווחה הוא הוביל את המדיניות של המשרד, והיא להעביר כמה שיותר פעילויות מידי עובדי המשרד עצמו לידי עמותות חברתיות. כיום, חלק ניכר מהפעילות הרווחה בישראל נעשית בידי עמותות המגזר השלישי: המדינה מפקחת ומתקצבת, דרך משרד הרווחה, והעמותות הן שמבצעות את העבודה בשטח.

http://www.haaretz.co.il/news/elections ... /1.1857348
ציטוט:
מה לגבי הרצוג עצמו? תהליכי ההפרטה במשרד הרווחה החלו כבר בשנות ה-90, אולם הרצוג כשר רווחה, המשיך מגמה זו ולא התנגד לה בארבע שנות כהונתו, בין 2007 ל- 2011. יתרה מכך, בתקופת הרצוג נסגרו שתי השלוחות של המוקד הטלפוני של המוסד לביטוח לאומי והמוקד החדש שהוקם מופעל בשיטת מיקור חוץ על ידי חברת טלאול. על פי הדו"ח השנתי של פרויקט "אחריות המדינה וגבולות ההפרטה" במכון ון ליר שנכתב על ידי אמיר פז פוקס וזהר כוכבי, "לעובדי חברת טלאול נגישות לאחד ממאגרי המידע הרגישים ביותר, ובדו"ח של נציב תלונות הציבור נטען כי נציגי טלאול אינם יודעים לענות על שאלות המבוטחים".

באוגוסט 2011, כשהתמודד הרצוג בפריימריז על ראשות מפלגת העבודה, כינתה מירב ארלוזורוב ב-TheMarker את האחרון כ"אחד מאבות ההפרטה בישראל", בין השאר על כך שהוביל את המדיניות של משרד הרווחה, והיא להעביר כמה שיותר פעילויות לידי עמותות חברתיות. כיום, חלק ניכר מפעילות הרווחה בישראל נעשית בידי עמותות המגזר השלישי: המדינה מפקחת ומתקצבת, דרך משרד הרווחה, והעמותות הן שמבצעות את העבודה בשטח. כך למשל, הטיפול בקשישים נשלט בידי עמותות כמו "משען", וגם בידי גופים פרטיים למטרות רווח. הטיפול בחוסים אוטיסטים נשלט על ידי עמותת "אלו"ט"; הטיפול בנכים בידי עמותת "איל"ן"; הטיפול בסובלים מפיגור שכלי על ידי עמותת "אקי"ם"; ועמותת "מגדל אור" מסייעת לעיוורים. ארלוזורוב כותבת כי "כל הגופים האלה הם גופים חוץ-ממשלתיים, הניזונים אמנם מכספי ממשלה, אבל הממשלה אינה שולטת בהם ואינה מנהלת אותם. לפיכך, לכל דבר ועניין מדובר בהפרטה- ועוד הפרטה של שירותים ממשלתיים רגישים במיוחד- רק שזוהי הפרטה שכולנו חיים עמה בשלום".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 00:50 
סמל אישי של המשתמש
לא הוא החליט על כך. זה בדיוק חלק מטירוף ההפרטה ששלי יחימוביץ' מתנגדת לו.
גם ההפרטה של האחיות בבתי הספר למשל פוגעות בחינוך ובבריאות. המכירה המיועדת של כי"ל לחברה הקנדית נולדה כתוצאה מכך שהמדינה איבדה שליטה על הנכסים שלה עצמה והכוונה היא להחזיר לפחות חלק מהם לפיקוח של המדינה.
לא יודע כמה בוז'י התנגד, אם בכלל, למהלך הזה. יכול להיות אפילו שהוא אשם בו. במאבק של העובדים הסוציאלים למשל הוא לקח חלק פעיל עד שעזב את המשרד ואז הם נשארו לבד וקורסים כרגע תחת העומס כי מכחלון הם לא קיבלו שום מענה.
הכוונה היא לא לפאר את בוז'י אלא להראות כמה קל לנפץ את מסכת השקרים שהליכוד מנסה למכור לנו.
כחלון לא חברתי, ביבי לא החלטי בשיט, הדימוי הביטחוני שלהם הוא ריק מתוכן ולא אמיתי, ההקפאה היתה משיכת זמן אחת ותרמית אחת גדולה כלפי הצד הפלסטיני וארה"ב.
בוא נמתין לרשימות הסופיות בעבודה ובליכוד ונראה מה יהיה התמהיל בכל אחת ומה ינסו למכור לנו.
ניסיון, בכל מקרה, יש גם בעבודה וגם בליכוד. לא על זה צריך לקבל את ההחלטה לכאן או לכאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 10:47 
סמל אישי של המשתמש
בשבועות האחרונים התחלתי לתעב את מפלגת העבודה. בגלל שאני חבר מפלגה (טפו עלי), כל זב חוטם של יום וחצי בפוליטיקה חושב שהוא יכול לשלוח לי אס אמ אסים, מיילים, דואר.
חבל שלא נרשמתי להתמודד בעצמי, אולי זה היה חוסך ממני את החרא הזה

נ"ב
כל מי שמתקשר ושואל אם אני אצביע לו, אני שואל על המצע המדיני שלו, לא מכולם אני מקבל תשובות. אבל כיוון שלראש המפלגה יש דעות מדיניות כמו של ביבי אני אצביע למועמדים שמאלנים שיאזנו אותה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 10:49 
סמל אישי של המשתמש
נו מה אני אגיד קובסטר. הוא לא החליט, הוא לא ידע, הוא לא רצה. הוא בכלל היה הראשון שזיהה את הבעיה. עוד באירופה עוד זיהה!
פשוט הכריחו אותו לשבת בממשלה עד הרגע האחרון ולחתום על כל הצעדים האלה כאילו כפאו שד.
הבריונים האלה מהאוצר, אין להם אלוהים! ילכו עד הסוף בשביל נתניהו, ראש הכנופיה האלימה.
ממש קורבן אונס. רחמיי נכמרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 11:14 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
נו מה אני אגיד קובסטר. הוא לא החליט, הוא לא ידע, הוא לא רצה. הוא בכלל היה הראשון שזיהה את הבעיה. עוד באירופה עוד זיהה!
פשוט הכריחו אותו לשבת בממשלה עד הרגע האחרון ולחתום על כל הצעדים האלה כאילו כפאו שד.
הבריונים האלה מהאוצר, אין להם אלוהים! ילכו עד הסוף בשביל נתניהו, ראש הכנופיה האלימה.
ממש קורבן אונס. רחמיי נכמרים.

:SMOKE:

שוב, אין לי כל כוונה לפאר את בוז'י ולהגיד שהוא צדיק (כי הוא ממש לא) אלא רק להדגיש שאפשר להפריך כל טענה של הליכוד כלפי העבודה.
גם מבחינת חוסר ניסיון, גם מבחינת ויתורים מדיניים (כי נתניהו כבר שבר חזק שמאלה וירד בעצמו מרעיון מדינה דו-לאומית) וגם מבחינת ביטחון (עם שני שרי ביטחון ברשימת העבודה לעומת 0 אצל ביברמן).
אני מניח שגם אתה יודע שהדבר האחרון שהליכוד ירצו לעשות זה להיכנס לקרב על פעילות רווחה/חברה כי זה היתרון הגדול של העבודה עליהם ולשם שלי תרצה להסיט את השיח בבחירות האלו.
אגב, אני מכיר כמה "נערי אוצר" ובמיוחד את מי שניהל את המו"מ מול הרופאים (משה בר סימן טוב, חייל שלי) ואכן אין להם אלוהים. חלק מהבעיה במדינה שהאנשים האלה בתכלס מנהלים את התקציב שלה מבלי שאף אחד באמת יפקח עליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 11:41 
סמל אישי של המשתמש
אתה צודק כמובן. אבל לא צריך לתת להבדלי המדיניות המוצהרת בין הליכוד לעבודה לטשטש את העובדה שבפועל מפלגת העבודה בשלטון מיישמת בפועל את אותה מדיניות כמו הליכוד.
ושאנשים כמו הרצוג מבחינת מעשיהם בשטח לא צריכים להיות במפלגת העבודה, ומנצלים את הפלטפורמה שלה לטובתם האישית.
ויש לא מעט אחרים כמוהו. כל פעם גדל דור חדש של עסקני עבודה שכאלו שאומרים דבר אחד ועושים דבר אחר לחלוטין, ובדרך הופכים לאסקופה נדרסת את כל השמאל הישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 11:55 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
אתה צודק כמובן. אבל לא צריך לתת להבדלי המדיניות המוצהרת בין הליכוד לעבודה לטשטש את העובדה שבפועל מפלגת העבודה בשלטון מיישמת בפועל את אותה מדיניות כמו הליכוד.
ושאנשים כמו הרצוג מבחינת מעשיהם בשטח לא צריכים להיות במפלגת העבודה, ומנצלים את הפלטפורמה שלה לטובתם האישית.
ויש לא מעט אחרים כמוהו. כל פעם גדל דור חדש של עסקני עבודה שכאלו שאומרים דבר אחד ועושים דבר אחר לחלוטין, ובדרך הופכים לאסקופה נדרסת את כל השמאל הישראלי.

הפוך גוטה. הפתרון של שתי מדינות לשני עמים רחוק מאוד ממשנתו של זאב ז'בוטינסקי. ביבי שבר חזק שמאלה עוד בנאום בר אילן, ויש הסכמה גורפת גם בתוך הליכוד (חוץ מרובי רבלין החלאה) שזה הפתרון היחיד.
זה שבוז'י חזק בשטח זו עובדה. כמה עשיה עומדת מאחורי הכוח שלו זו שאלה בהחלט טובה, חלק מה"רכש" שהעבודה עשתה זה כדי לאזן את דור הפוליטיקאים הותיקים והמעט מאוסים עם דור חדש של אנשים שבאו מבחוץ כדי לעשות שינוי אמיתי. את פרופסור יוסי יונה מנסים כבר שנים להכניס למערכת הפוליטית (פרץ לדעתי פנה אליו אחרי שנבחר ליו"ר העבודה) והוא נכנס רק עכשיו כי הוא מבין שיש פה מפלגה גדולה שסוף סוף לוקחת ברצינות את הצד הכלכלי-חברתי ולא כמס שפתיים.
נחכה לרשימה ונראה עד כמה העסקונה הישנה מדורגת גבוה ברשימה ואיפה נמצאים הפרצופים החדשים. אני מניח ששלי תפעיל את כל כוחה (וכנראה גם את כוחותיו של עיני) כדי שהאנשים "שלה" יגיעו כמה שיותר למעלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 11:56 
הזבל מהעבודה ידאג קודם כל לעצמו ולחברים שלו כמו הזבל מהליכוד.
שלא יעבדו עליכם.
טומייטו טומאטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 12:01 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
הזבל מהעבודה ידאג קודם כל לעצמו ולחברים שלו כמו הזבל מהליכוד.
שלא יעבדו עליכם.
טומייטו טומאטו.

רק שהזבל מהליכוד דואג לחברים שלו על חשבוננו מבלי שאף אחד ידע ועוד מתגאה בכך :
http://www.haaretz.co.il/news/politics/1.1862606

ציטוט:
שר האוצר יובל שטייניץ העלים מהציבור מידע על המימון הממשלתי ליהודה ושומרון. בראיון הבוקר (שני) לגלי ישראל אמר שטייניץ: "הכפלנו את התקציבים ליהודה ושומרון. עשינו זאת בפרופיל נמוך כי לא רצינו שגורמים בישראל ובחו"ל יכשילו את המהלך".

כששר האוצר שלך מתפאר שהוא גנב כסף מהתקציב בלי שאף אחד ידע זה כבר צריך להדליק נורת אזהרה לאיך המצב יראה אם החלאות האלו יקבלו עוד 4 שנים להרוס את המדינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 12:14 
גם לאלה מהעבודה יש את החברים שלהם. בקטע הזה אין שום הבדל ביניהם.
הנסיון להציג אותם כשונים בקטע הזה סתם עושה להם נזק. הם תמיד ידעו באיזה משרדים יש את החמאה ומה שווה לקחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 12:23 
סמל אישי של המשתמש
שנתחיל להביא פה את כל הלינקים על זה שתחת ממשלות ושרי עבודה ההתנחלויות תפחו לא פחות, אם לא יותר?
אתה יודע שזה לא בעיה קובי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 12:55 
סמל אישי של המשתמש
אני שואל שאת אותה שאלה שוב, למי להצביע בפריימריס של מפלגת העבודה?
יש לי כמה ודאיים, נחמן שי, יריב אופנהיימר ואיתן כבל כמובן (אני לא אשכח לו את הנאום שלו להצלת אוסישקין)
תנו לי עוד שמות, שאני ארגיש שלם למי שאני מצביע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 12:59 
אחד אדום כתב:
יש לי כמה ודאיים, נחמן שי, יריב אופנהיימר ואיתן כבל כמובן (אני לא אשכח לו את הנאום שלו להצלת אוסישקין)

אופנהיימר במפלגת העבודה?
לכזאת תהום הם הדרדרו?

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 13:04 
סמל אישי של המשתמש
אחד אדום כתב:

יוסי יונה, מיקי רוזנטל, מיכל בירן, אבישי ברוורמן, עומר בר לב, נחום חופרי, חילי טרופר, נינו אבסדזה (שהגיעה גם היא מקדימה).

אנשים מאוד ראויים.

על אופנהיימר לא הייתי ממליץ כ"כ אבל זו זכותך המלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 13:19 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
שנתחיל להביא פה את כל הלינקים על זה שתחת ממשלות ושרי עבודה ההתנחלויות תפחו לא פחות, אם לא יותר?
אתה יודע שזה לא בעיה קובי

ב 35 השנה האחרונות היו שתי ממשלות שמאל. תרשה לי לא להתייחס ספציפית לשרים שהיו תחת ממשלות ימין. הקו של הממשלה הוא זה שמכתיב לשרים ולא ההיפך, עם כל הרצון הטוב למה שהשרים עצמם התחייבו לפני הבחירות לעשות. הרבה פעמים המשמעת הקואליציונית יותר חזקה מהרצון האישי, לצערנו.
לגבי רבין ב 92 אני מניח שיש הסכמה שהוא הראשון (ואולי האחרון) שבאמת העביר כספים מחוץ לקו הירוק אל תוכו. כל הסיפור סביב הסכמי אוסלו מסתיר את התנופה הכלכלית האדירה שהיתה בארץ, הרבה בגלל הכיוון הנכון של ההשקעה.
לגבי ברק ב 99 המצב טיפה יותר מורכב בגלל שהשותפה הגדולה שלו היתה ש"ס עם 17 מנדטים אבל גם הוא להזכירך פינה המון כסף מהתקציב ביציאה מלבנון ולאו דווקא מהשטחים. ההשקעה שלנו שם היתה מטורפת ובדיעבד גם מופרזת.

באופן כללי, אני לא חושב שיש מה להשוות בין מה שהיה עד עכשיו לכיוון ששלי מכוונת אליו. לא סתם הנושא המדיני-בטחוני מקבל עדיפות משנית בבחירות האלו.
הרצון והכוונה הם קודם כל לדאוג להתפוררות הפנימית שלנו, לא יודע עד כמה זה אפשרי להגיע להסכם מול הפלסטינים וליישם אותו בפועל תוך ארבע שנים. מה שצריך לקרות בבחירות האלו הוא שינוי הכיוון אליו אנחנו דוהרים. עוד לפני ההתנחלויות יש הרבה כסף שמחולק לא נכון ולאנשים הלא נכונים, שיגעון ההפרטה הוא אחד הגורמים המרכזיים לכך (בהמשך גם לתגובות הקודמות שלך) והמטרה היא לעצור את הטירוף הזה בעזרת חקיקה ורגולציה. על אפו וחמתו של בוז'י ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 15:04 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אחד אדום כתב:

יוסי יונה, מיקי רוזנטל, מיכל בירן, אבישי ברוורמן, עומר בר לב, נחום חופרי, חילי טרופר, נינו אבסדזה (שהגיעה גם היא מקדימה).

אנשים מאוד ראויים.

על אופנהיימר לא הייתי ממליץ כ"כ אבל זו זכותך המלאה.

למה לא אופנהיימר, אני מאוד אוהב אותו כבן אדם וק"ו אם הוא יסמן את מפלגת העבודה כמפלגת שמאל?
ולמה מיקי רוזנטל? מה הוא עשה מעבר לשיטת השקשוקה? אם נינו יצא לי לדבר והיא בסדר (ולפי מה שהיא סיפרה היא נהייתה חברת כנסת כי לא היה לה עבודה ככה שאני לא רוצה לגרום לה להיות מובטלת).
את עומר בר לב אני לא מכיר, כנ"ל חילי טרופר?
מה עם נאדיה חילו? מה עם אראל מרגלית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 16:13 
אחד אדום כתב:

עו"ד יהונתן קלינגר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 16:17 
סמל אישי של המשתמש
סו אלן כתב:
אחד אדום כתב:

עו"ד יהונתן קלינגר

+דובי קננגיסר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 16:21 
סמל אישי של המשתמש
Erling כתב:
סו אלן כתב:
אחד אדום כתב:

עו"ד יהונתן קלינגר

+דובי קננגיסר.

אולי תפתח אשכול ותציג שם רשימה של המועמדים?
יהיה דיסקו.

בכל מקרה, חוץ משני הנ"ל לא זכור לי מישהו ראוי במיוחד.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 16:55 
אני מנסה לא להתייחס לכל מה שקורה בדרום בשבוע האחרון כמהלך ציני להחריד של ממשלת ישראל והעומדים בראשה.
מנסה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 17:15 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
אני מנסה לא להתייחס לכל מה שקורה בדרום בשבוע האחרון כמהלך ציני להחריד של ממשלת ישראל והעומדים בראשה.
מנסה.

תעדכן אם הצלחת ומה עזר לך.
אולי זה יהיה שימושי לאנשים אחרים ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 17:37 
קלינגר הזה ממש מזכיר לי את בלאד בהתנהגות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5843 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 195  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: