תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 22:08

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 11 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אי שם במעמקי ספורט 5 או עונש ביזיון לבית"ר
הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 08:05 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
בוריס קליימן תחמם את הכפפות. שוער הפועל ת"א, אפולה אדל עמד לדין בגין הדברים החמורים שאמר לשופטי המשחק מול נתניה, בו הפסידו האדומים 2:1. השוער הורחק מ-3 משחקים בפועל ונקנס ב-15 אלף ש"ח. מכבי ת"א עמדה לדין בגין זריקת 2 מצתים לכר הדשא בדרבי, ונקנסה רק ב-25 אלף ש"ח. הפועל ת"א הואשמה בהתפרצות אוהד לכר הדשא בדרבי וספגה את אותו הקנס כמו יריבתה העירונית, אבל קיבלה בנוסף עונש רדיוס על תנאי. בית"ר ירושלים עמדה לדין בגין השלכת החפץ הבלתי מזוהה (בננה) על טוטו תמוז במשחק מול הפועל ת"א בטדי וקבלה עונש קל מאוד, קנס של 8,000 ש"ח בלבד.

אז זהו?
עם כל הבלאגן, והרעש זה מה שיש לתקשורת להגיד? זה מה שיש לנו להגיד?
לא אמרנו שנרד מהמגרש בפעם הבאה שנשמע קריאות גזעניות? ומה היה בדרבי? "מה סלים עושה פה לא יודע..."
התקשורת בוחרת שוב ושוב לעשות רעש כשנוח לה, ולהעלים עיין כשבא לה לעבור לדבר הבא.
זה בושה לדעתי, זה מרתיח תדם, זה מה שזה שווה? ידיעה שמסתתרת בתוך כתבה על אדל בכלל?!
שונא את המדינה הגזענית הזאת ואת התקשורת שמשתפת פעולה עם הגזענות בלי לחשוב פעמיים (אביעד פורסליס או איך שלא קוראים לו כדוגמא), את ההתאחדות ש"בועטת את האלימות מן המגרשים" באומץ, וגם מאיתנו אני לא חוסך.
עד שלא נרד מהמגרש בשנייה שיש נהמה\קריאה\שיר גזעניים זה לא יפסק ונוכל רק להמשיך לרטון.
זה יותר חשוב לי מניצחון או הפסד כזה או אחר, כי כשאנשים יבינו שכל עוד יש קריאות גזעניות הפועל לא שם, הקריאות הגזעניות יפסקו כי אין ליגה בלי הפועל.
ועל הדרך גם נלמד את התקשורת ואת ההתאחדות כמה שיעורים על איך בועטים את הגזענות מהמגרשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אי שם במעמקי ספורט 5 או עונש ביזיון לבית"ר
הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 08:38 
סמל אישי של המשתמש
ככל הנראה, אף אחד לא עבד על ראיות של נהמות(למרות שזה היה הכי קל בעולם) והלכו בכל הכוח על עניין השלכת הבננה. זאת הסיבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 08:45 
ואם מכבי קיבלו רק קנס על מצתים האם לנו יבטלו את התנאי על אותו מצית מרמת השרון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 10:09 
העונש של בית"ר על השלכת החפץ הוא פאתטי. הם בכלל לא היו צריכים לעמוד לדין. זה שאיזה אוהד זרק משהו בלי קשר לכלום זו לא סיבה להעמיד לדין בדיוק כמו שהפועל לא היו צריכים לעמוד לדין אל המצת ברמה"ש.
אם ההתאחדות רוצה להילחם בגזענות שתעמיד את בית"ר לדין על שירי טועמה כמו גם את מכבי. אלה העבירות הגזעניות שהקבוצות האלה עושות.
ואם כבר, יש קלטת עם נהמות כלפי טוטו מהמשחק (וגם פה, אני לא בטוח שגזענות היא המקור אליהן, למרות שהנהמות עצמן דוחות).
אם אין עדויות חותכות לזריקה של בננות, אי אפשר להרשיע אותם על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אי שם במעמקי ספורט 5 או עונש ביזיון לבית"ר
הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 10:13 
redrony כתב:
העונש של בית"ר על השלכת החפץ הוא פאתטי. הם בכלל לא היו צריכים לעמוד לדין. זה שאיזה אוהד זרק משהו בלי קשר לכלום זו לא סיבה להעמיד לדין בדיוק כמו שהפועל לא היו צריכים לעמוד לדין אל המצת ברמה"ש.

אבל זה בדיוק העניין. אי אפשר להיות הגון מול קבוצה א והזוי מול קבוצה ב.
בעצם, עובדה שאפשר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 10:45 
redrony כתב:
אם ההתאחדות רוצה להילחם בגזענות שתעמיד את בית"ר לדין על שירי טועמה כמו גם את מכבי. אלה העבירות הגזעניות שהקבוצות האלה עושות. ואם כבר, יש קלטת עם נהמות כלפי טוטו מהמשחק (וגם פה, אני לא בטוח שגזענות היא המקור אליהן, למרות שהנהמות עצמן דוחות).

לפי מה שאת אומר פה זה צביעות, אתה לא יכול לבקש שלא יהיו גזענים (אני לא מצדיק גזענות) כאשר הקהל שלנו עדיין שר שתהיה שואה למ*בי.
באותו משקל שחקני מ*בי יכולים לומר שהם יורדים מהמגרש במידה ושרים על השואה, או עוד דוגמא כאשר העיפו אבוקה על אוהדת שלהם בדרבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 10:52 
סמל אישי של המשתמש
bigO כתב:
redrony כתב:
אם ההתאחדות רוצה להילחם בגזענות שתעמיד את בית"ר לדין על שירי טועמה כמו גם את מכבי. אלה העבירות הגזעניות שהקבוצות האלה עושות. ואם כבר, יש קלטת עם נהמות כלפי טוטו מהמשחק (וגם פה, אני לא בטוח שגזענות היא המקור אליהן, למרות שהנהמות עצמן דוחות).

לפי מה שאת אומר פה זה צביעות, אתה לא יכול לבקש שלא יהיו גזענים (אני לא מצדיק גזענות) כאשר הקהל שלנו עדיין שר שתהיה שואה למ*בי.
באותו משקל שחקני מ*בי יכולים לומר שהם יורדים מהמגרש במידה ושרים על השואה, או עוד דוגמא כאשר העיפו אבוקה על אוהדת שלהם בדרבי.

לא נמאס לכם? יא ראבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 11:00 
סמל אישי של המשתמש
תפסיקו לחפש את הבעיה באוהדים האחרים.
לא היתה שום הוכחה שזרקו בננה, מה אתם רוצים שיענישו אותם על ספק?

תתקדמו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 11:13 
סמל אישי של המשתמש
מה שיותר מביך זה שאם כבר הוחלט שזו לא בננה אלא בלון מפוצץ, באמת זריקה של דבר ששוקל 5 גרם מצדיק ענישה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אי שם במעמקי ספורט 5 או עונש ביזיון לבית
הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 11:16 
אוגוסטוס היל כתב:
redrony כתב:

אבל זה בדיוק העניין. אי אפשר להיות הגון מול קבוצה א והזוי מול קבוצה ב.
בעצם, עובדה שאפשר

זה נושא צודק ואחר לגמרי.
הקטע הזה, שחיפשו על מה להעמיד אותם לדין ומצאו איזה צילום עלוב של ערוץ 1 של מי מישהו שמעיף על תמוז איזה חפץ, הוא בדיחה.
היו להם נהמות, יש להם שירי טועמה. פה האוזניים של השופט סגורות. מצאו איזה אוהד מפגר שזרק משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 14:31 
אדום נחמד כתב:
bigO כתב:
redrony כתב:

לא נמאס לכם? יא ראבי.

לא, אני לא אכפת לי מזה ומדי פעם בריגוש הקהל גם אני צועק את זה(חלש אופי תאמין לי), אבל אתה לא יכול לבוא בטענות לקבוצה אחרת שצועקים שם דברים שלא אמורים להישמע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 11 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: