תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 23:41

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 9 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: איזה עונש תקבל מכבי חיפה על שריר שואה של אוהדיה?
הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 00:55 
ששרו בסוף למישהו: "נאו נאצי נאו נאצי".

וששרו שיר (יםה מאד אפילו) על מוני פנאן?

הייתי רוצה לדעת שאנחנו עושים משהו כדי שלא רק אנחנו נענש כשזה קורה ושידעו שזה לא מקרה של הקהל שלנו בלבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: איזה עונש תקבל מכבי חיפה על שריר שואה של אוהדיה?
הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 01:04 
לא יעשו להם כלום... זה אוהדים של הכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 02:06 
במקום לעודד אותם שימשיכו, אתה רוצה שיענישו אותם?
הלוואי וכל הקהלים בליגה היו ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 09:16 
סמל אישי של המשתמש
בכלך, נתנו תצוגה מרשימה מאוד. הם היו בטירוף.
ירשם לטובה שיתוף הפעולה בתחינה משימון להתאבד כבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 09:49 
אדום נחמד כתב:
בכלך, נתנו תצוגה מרשימה מאוד. הם היו בטירוף.
ירשם לטובה שיתוף הפעולה בתחינה משימון להתאבד כבר

איזה שיתוף פעולה בדיוק?
מה להם ולשמעון מזרחי? החבר הטוב של הבעלים הסמרטוט שלהם, שיושב בימי חמישי ביד-אליהו עם צעיף של מכבי (שלטענתם היא עדיין היריבה השנואה שלהם) והם ממשיכים לסגוד לו משום מה.
לא יודע אם חיפה עודדו טוב או לא (אם תעודדו לא תשמעו קהל יריב בחיים), אבל לזכותם יאמר קודם כל שהם התייצבו ובאו ושהם לא חיפשו בלאגן (ראו שהיו להם חששות והם קיבלו הוראה לא לעשות פרובוקציות, כי אין הסבר אחר לכך שהם לא שרו אפילו שיר אחד על הפועל).
העיקר שעבר בשקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 11:24 
אני יושב ב5 והיציע של חיפה הצטרף בשירי "איפה מוני?" ואנטי מזרחי. בכלל כל הכבוד להם, הם שרו כל המשחק, לא היו אלימים למרות שלא הייתה שום הפרדה בין הקהלים חוץ מסרט לבן על הרצפה לא נרשמה שום תקרית לא נעימה. אחלה קהל הם הביאו והלוואי כל משחק ליריבה יהיה כזה יציע מעודד, במשחק קצת יותר צמוד זה כיף גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 11:48 
ארדיטי כתב:
אני יושב ב5 והיציע של חיפה הצטרף בשירי "איפה מוני?" ואנטי מזרחי. בכלל כל הכבוד להם, הם שרו כל המשחק, לא היו אלימים למרות שלא הייתה שום הפרדה בין הקהלים חוץ מסרט לבן על הרצפה לא נרשמה שום תקרית לא נעימה. אחלה קהל הם הביאו והלוואי כל משחק ליריבה יהיה כזה יציע מעודד, במשחק קצת יותר צמוד זה כיף גדול.

בסה"כ לחיפה יש קומץ טוב, שהשתפר מאד בשנים האחרונות עם הקופים הירוקים.
הבעיה שם היא בכל היתר.
וכמובן שהם די סמרטוטים בכל היחס שלהם ליענקל'ה שחר, ששם עליהם זין. בכדורסל הם יודעים לצאת נגד ג'ף רוזן על זה שהוא חושב שזה אן.בי.איי כאן והוא ישנה להם את השם והסמל איך שבא לו, אבל כשיענ'לה שחר הציע רעיון קצת יותר קיצוני, וזה לאחד אותם עם הפועל חיפה ולקרוא להם "חיפה יונייטד", הם שתקו לו. כנ"ל כשהוא הולך עם צעיפים של מכבי ליד-אליהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 11:56 
villa crespo כתב:
ארדיטי כתב:

בסה"כ לחיפה יש קומץ טוב, שהשתפר מאד בשנים האחרונות עם הקופים הירוקים.
הבעיה שם היא בכל היתר.
וכמובן שהם די סמרטוטים בכל היחס שלהם ליענקל'ה שחר, ששם עליהם זין. בכדורסל הם יודעים לצאת נגד ג'ף רוזן על זה שהוא חושב שזה אן.בי.איי כאן והוא ישנה להם את השם והסמל איך שבא לו, אבל כשיענ'לה שחר הציע רעיון קצת יותר קיצוני, וזה לאחד אותם עם הפועל חיפה ולקרוא להם "חיפה יונייטד", הם שתקו לו. כנ"ל כשהוא הולך עם צעיפים של מכבי ליד-אליהו.

הם לא מווחים נגד גף רוזן... מול ההנהלה או שתיי חברה שמנהלים את הקבוצה שגף לא בארץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 11:59 
ועל מה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 9 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: