תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 00:31

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: לא נורא, באמת לא נורא
הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 00:51 
19 כתב:
Fez כתב:
אגב, מצחיק שאנשים פה לא מרגישים בנוח לדרוש משחקנים שלנו "להתאבד" ב-20 הפרש
אבל השחקנים של חיפה התאבדו עלינו כמו גדולים ב-20 הפרש ושיחקו כאילו משחק חדש

נראה לי שיא האבסורד, הרי זה בדיוק להפך
בדרך כלל הקבוצה שמובילה 20 הפרש היא זאת שמתחילה "לזלזל" ולהכנס לשאננות
היום הקבוצה שפיגרה ב-20 הפרש היא זו שזרקה זין גדול ושיחקה וואחד סטריטבול בדרך לעוד 20 הפרש

אני מריח את הויכוח העקר כבר מפה ;)
אבל בעיני הרבה יותר קל לשחק ולהראות כמו קבוצה, כשאתה נהנה מהמשחק, ולא כשאתה מבואס ומחכה שהוא ייגמר.

גם קל יותר לשבת בבית, לאכול מקדונלדס ולראות שידורים חוזרים של האח הגדול
אבל נראה לי שאתה משלם לשחקנים מקצוענים לא כדי שיעשו את מה שקל, אלא שישחקו פאקינג כדורסל

ובמיוחד אתה מצפה מספורטאי, עזוב שחקן מקצוען, ספורטאי
שישחק על הכבוד שלו במצב כזה (אפילו לא מדבר על האוהדים, המועדון, המאמן, הסמל וכל השאר - נטו על הכבוד שלו כספורטאי)
אני יודע שזה מה שאני הייתי עושה גם במשחק אחד על אחד בשכונה

מעבר לזה עובדתית מה שאתה אומר זה לא מה שקורה בפועל ברוב המקרים (בדרך כלל קבוצות שפותחות הפרש גדול מאבדות אותו באופן יחסי כמו שקרה לנו מול ראשון שבוע שעבר)
וגם עובדתית מה שהיה היום זה מאוד מאוד יוצא דופן (כאמור ההפרש הגדול ביותר בהיסטוריה של חיפה)

אני מוכן לוותר על הויכוח העקר :SMOKE: אבל באמת אין מצב לטעון שמה שהיה ברבע הרביעי היה קביל/מובן/סביר באיזושהי צורה
ואני מקווה מאוד שלפחות ארז מבין את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 00:55 
הבעיה שאצלנו אין פיור שוטרים כמו בראשון שחזרו מולנו שבוע שעבר או מנהיגים בהתקפה (יש את מתן אבל לצערי הוא בהתקפה הולך ומאבד משקל בליגה הזאת) שיכולים לעשות נקודות ולצמצם את הפער.
אצלנו כל סל היה כמו גול ואצלם בקלות אחרי עוד ריבאונד התקפה.
לא ראיתי את כל הקבוצות בליגה אבל אני מקווה שאין להן את הפיזיות של חיפה כי זה היה כמו משחק של הגדולים נגד
הילדים בשכונה.
לא מבין למה כולם מאשימים (שוב) את סטיט. נכון שתפס משחק חלש,אבל אחרי שהיה מדהים בכל הנצחונות והיווה שם גורם מכריע (ירושלים,ראשון) - גם זה קורה.
מי שמדאיג אותי יותר ממשחק למשחק זה קלי. היה חושך היום וחושך מתחילת העונה. הוא נראה כאילו הוא חושב
שהוא דרגה מעל הליגה ולא צריך להתאמץ, כשהמצב הוא בדיוק הפוך. הגבוהים שלנו רכים ונחותים מול כל קבוצה, בוודאי נגד קבוצה כמו חיפה. לכן הם צריכים להתאבד על כל ריבאונד ולא לתת שיחגגו עליהם כמו שנתנו היום. (יונתן עם הגנת כאילו).
אני לא מאשים את ארז בהפסד, כי אנחנו פחות טובים מהם ב-2 דרגות לפחות. ברור שאלו לא הפערים האמיתיים, אבל מתוך 10 משחקים נגדם נפסיד ב-7, לפי היכולת כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 07:36 
סמל אישי של המשתמש
זה שלא קרה כלום זה נכון, מותר לתפוס יום רע.
חוץ מזה שנזכיר לכם את האשכולות מלפני פתיחת העונה, כולנו היינו קונים מצב של אולם מלא ו3 נצחונות אחרי 5 משחקים.

אין מה לחפש אשמים בזרים, הרי לא באמת נחליף שחקנים עכשיו. צריך פשוט להרים את הראש, לחזור ליסודות של הכדורסל, לדברים שהביאו לנו משחקים אדירים השנה עם אותם השחקנים בדיוק.
ארז יודע לעשות את זה, מתן יודע, שולי יודע, בר יודע, סטיט יודע וגם קלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 08:51 
סמל אישי של המשתמש
ranjef כתב:
מי שמדאיג אותי יותר ממשחק למשחק זה קלי. היה חושך היום וחושך מתחילת העונה. הוא נראה כאילו הוא חושב
שהוא דרגה מעל הליגה ולא צריך להתאמץ, כשהמצב הוא בדיוק הפוך. הגבוהים שלנו רכים ונחותים מול כל קבוצה, בוודאי נגד קבוצה כמו חיפה. לכן הם צריכים להתאבד על כל ריבאונד ולא לתת שיחגגו עליהם כמו שנתנו היום. (יונתן עם הגנת כאילו).

אני לא חושב שזה מגיע מהתנשאות כלפי שאר הליגה. לדעתי הוא פשוט עוד לא נכנס לעונה, והוא יודע את זה ומלחיץ את עצמו ומנסה כל הזמן בכח. הולך על שניים, שלושה, לא מוסר החוצה. ובסוף מרוב לחץ אפילו ליי אפים של קרש סל הוא מחטיא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 נובמבר 2012, 09:03 
טוב, נעים זה לא היה, ובוא נקווה שערב שכזה, שבו כל שחקני החמישיה הפותחת משחקים רע-עד-רע מאד, לא יחזור על עצמו. עם כל זאת, אני מרגיש חייב לציין נקודת אור בוהקת אחת- יותם שירן. הבחור הרביץ קפיצת מדרגה רצינית עוד מזמן הטרום-עונה, וגם אתמול שיחק מצוין. מה לעשות שהתקפות שנבעו מהפעולות ההגנתיות שלו הסתיימו שוב ושוב בלא-כלום הודות ליכולת ההתקפית המזויעה. לדעתי גם אצל ארז נפל האסימון בקשר אליו, ואנחנו נראה ונהנה ממנו הרבה יותר בהמשך.

נ.ב.- זה כבר נאמר, אבל באמת שאפו לקהל (יציע 1 במיוחד), אין דברים כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 08:37 
בני12 כתב:
יש גם ימים כאלה ששום דבר לא הולך.
אף אחד לא פוגע מבחוץ ואין רבאונד אבל
שני דברים הפריעו לי בניהול של אדלשטיין:
1) ההשארה של סטיט שחרב את המשחק הרבה יותר מדי זמן על הפרקט
2) באמצע הרבע השלישי כבר הבנת שהמשחק גמור אז למה לא לתת לרמון 15 דקות לשחק ולהרגיש קצת את הקבוצה.
זה לא שהוא היה יכל להיות הרבה יותר גרוע מהאחרים.

רמון הוא שחקן חדש,רק הגיע לארץ ואתה רוצה להכניס אותו כשהקבוצה במינוס 30???

מי שהכניס את העגלה לבוץ יצטרך לסחוב את הבושה על הפנים עד סוף המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 09:56 
חבק אותי... כתב:
בני12 כתב:
יש גם ימים כאלה ששום דבר לא הולך.
אף אחד לא פוגע מבחוץ ואין רבאונד אבל
שני דברים הפריעו לי בניהול של אדלשטיין:
1) ההשארה של סטיט שחרב את המשחק הרבה יותר מדי זמן על הפרקט
2) באמצע הרבע השלישי כבר הבנת שהמשחק גמור אז למה לא לתת לרמון 15 דקות לשחק ולהרגיש קצת את הקבוצה.
זה לא שהוא היה יכל להיות הרבה יותר גרוע מהאחרים.

רמון הוא שחקן חדש,רק הגיע לארץ ואתה רוצה להכניס אותו כשהקבוצה במינוס 30???

מי שהכניס את העגלה לבוץ יצטרך לסחוב את הבושה על הפנים עד סוף המשחק.

באמצע הרבע השלישי היה מינוס 18.
עדיף שישחק בזמן כזה מאשר שתצטרך אותו במשחק צמוד והוא יהיה לא מחובר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: