תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 01:08

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 161 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ליגת העל מחזור 9 - יתר משחקי המחזור
הודעהפורסם: 10 נובמבר 2012, 23:51 
אדום נחמד כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
נו, הכל יכול להיות בכדורגל, אבל מי שקצת מכיר את הפועל ואת המשחק הזה מבין שעם טוטו סביר להניח שלא היינו מפסידים. עם טוטו בית"ר לא היו מעיזים לצאת כל כך קדימה ואם היו- היו חוטפים עוד.

אתה טועה פעמיים
גם כי גם עם טוטו הגנו עם 11 שחקנים ובקושי עברנו את החצי. אני לא אגיד שהם שטפו את המגרש, הם גם היו בינוניים, אבל ראיתי את הפועל מקבלים גול גם לפני השער וההרחקה.
וגם, כי שני השערים של ביתר לא נבעו ממתקפה חסרת תקדים.
אני חושב שבשניהם היו יותר שחקנים מחוץ לפריים מאשר בפריים עצמו
בראשון, נגד חן עזריאל כששני שחקני הפועל שומרים עליו, בשני היו 3 שחקני הגנה ושלושה שחקני התקפה ב30 מטר מהשער.
פלוס מינוס, כי אין לי חשק לראות את זה שוב.
אבל באמת שזה כבר נמשך יותר מדי זמן.
לילה טוב, ונקווה שמחר השופט יטעה רק לטובתנו. כי בטוח שהוא יטעה.

הם אכן תקפו גם עם טוטו ואכן קיבלו גול "בניגוד למהלך המשחק". היו ממשיכים אולי היו מבקיעים, אבל גם היו מקבלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2012, 23:54 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
הם אכן תקפו גם עם טוטו ואכן קיבלו גול "בניגוד למהלך המשחק". היו ממשיכים אולי היו מבקיעים, אבל גם היו מקבלים.

השאלה היא לא על אילו אפשרויות היו יכולות להיות.
אני לא פוסל אפשרות שעם טוטו היה לנו יותר קל להגן.
אני רק לא חושב שזה מה שהכריע את המשחק. יותר קשה להתגונן? אז מה. תתגונן יותר טוב. גם נגד סכנין התגוננת מחצית שלמה, והיא בטח לא חלשה מבית"ר.
שורה תחתונה, אנחנו בפורום של הפועל, והמצב של הפועל צריך להדאיג אותנו יותר מכל. מציק לי לראות פה אנשים שקולים וילד חצוף מפילים אחריות של משחק מביש לדעתי על השופט. אני לא חושב שיש לי עוד מה להוסיף לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2012, 23:57 
אתה מייצר פה קישורים לא נכונים, אז בוא נפשט:
1) הפועל זוועה. אין מה להוסיף.
2) אין מגיע בכדורגל. מי שמבקיע פחות מאשר סופג- מפסיד
3) לשופט היה חלק כנראה מרכזי בתוצאת המשחק בטדי.
4) שוב, סעיף 3 לא רלוונטי לאחריות של הקבוצה על הביזיון המקצועי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2012, 23:59 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אתה מייצר פה קישורים לא נכונים, אז בוא נפשט:
1) הפועל זוועה. אין מה להוסיף.
2) אין מגיע בכדורגל. מי שמבקיע פחות מאשר סופג- מפסיד
3) לשופט היה חלק כנראה מרכזי בתוצאת המשחק בטדי.
4) שוב, סעיף 3 לא רלוונטי לאחריות של הקבוצה על הביזיון המקצועי

הניסוח של 3 הוא המדויק ביותר, וגם משקף את מה שבערך אמרתי, אולי פרט למילה "מרכזי".
לילה מוצלח ונקווה שנתעורר רק בשני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2012, 08:37 
אוגוסטוס היל כתב:
אדום נחמד כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
נו, הכל יכול להיות בכדורגל, אבל מי שקצת מכיר את הפועל ואת המשחק הזה מבין שעם טוטו סביר להניח שלא היינו מפסידים. עם טוטו בית"ר לא היו מעיזים לצאת כל כך קדימה ואם היו- היו חוטפים עוד.

אתה טועה פעמיים
גם כי גם עם טוטו הגנו עם 11 שחקנים ובקושי עברנו את החצי. אני לא אגיד שהם שטפו את המגרש, הם גם היו בינוניים, אבל ראיתי את הפועל מקבלים גול גם לפני השער וההרחקה.
בראשון, נגד חן עזריאל כששני שחקני הפועל שומרים עליו, בשני היו 3 שחקני הגנה ושלושה שחקני התקפה ב30 מטר מהשער.

להפועל יש יתרון איכותי מדהים בחלק הקדמי מה שמאפשר לה לנצח משחקים ללא שליטה ברורה. אגב, בדומה למנצ'סטר יונייטד.
את התרגיל של לא לשלוט ולנצח כבר עשינו גם נגד מכבי חיפה ואין כל סיבה שלא היינו חוזרים עליו נגד בית"ר.
אלא שהיציאה של טוטו היתה קריטית מבחינות רבות.

זה תרגיל מענין עם חיסרון אחד - דורש כושר שאנחנו לא מתקרבים אליו. ומרוב מאמצים אנחנו יורדים ממשחק למשחק.
וכך החזקנו את חיפה, ירדנו ל-35 נגד פלזן בבלומפילד והיינו קלושים יחסית נגד בית"ר.
היציאה של טוטו הקשתה גם כי אין לו תחליף ולכן בית"ר יכולה להתקיף יותר וגם כי השערים שלו חסרים. וגם כי בשיטה של חוסר שליטה חסרון של שחקן, ובודאי כמו טוטו והאנרגיות שלו, מכריע. לכן, כולם הרגישו, גם בלי ניתוח מלומד, שיציאתו מסמנת את סוף הדרלך ואז הגענו לאפקט הנוסף - האפקט הפסיכולוגי / מנטלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2012, 13:01 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
עוד לפני המשחק אמר אלי כהן לשחקנים: "אתם יודעים למה לא אוהבים אתכם כאן? כי אתם בית"ר. המנורה על החולצה שלכם זה לא בית"ר, אלא חירות, מדינת ישראל ועם ישראל ואנחנו הקבוצה של המדינה, תעריכו את זה".

עם ישראל חייייייייי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2012, 13:05 
אנטיגונה כתב:
ציטוט:
עוד לפני המשחק אמר אלי כהן לשחקנים: "אתם יודעים למה לא אוהבים אתכם כאן? כי אתם בית"ר. המנורה על החולצה שלכם זה לא בית"ר, אלא חירות, מדינת ישראל ועם ישראל ואנחנו הקבוצה של המדינה, תעריכו את זה".

עם ישראל חייייייייי

רואים שאלי כהן חש מאד בנוח בביתר וזה לא רק בגלל שהנו המאמן שהשאיר אותה בליגה. יחד עם זאת אלי כהן עושה בדיוק מה שמאמן חייב לעשות: לדרבן את שחקניו בכל מוטיב אפשרי שיתרום ערך מוסף.

נקודה למחשבה עבור יוסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2012, 13:15 
סמל אישי של המשתמש
יוסי אבוקסיס יאמר:
אתם יודעים למה שונאים אתכם כאן? כי אתם הפועל. הפטיש והמגל על החולצה שלכם זה לא הפועל, אלא הדרך שהתוו לנו מרקס ואנגלס, מעמד הפועלים מול החזירים הקפיטליסטים שמנגד, הקבוצה שלא מייצגת את המדינה ושואפת לביטול המדינות מול הקבוצה של המדינה והעם היהודי, תעריכו את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2012, 13:25 
סמל אישי של המשתמש
אולי הוא צריך לעשות כמו שעשו כמה פעמים בחד"ש - להגיד את זה בערבית, ואחרי זה לתת נאום אחר בעברית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 נובמבר 2012, 13:49 
גבעתיים כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
אדום נחמד כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אתה טועה פעמיים

להפועל יש יתרון איכותי מדהים בחלק הקדמי מה שמאפשר לה לנצח משחקים ללא שליטה ברורה. אגב, בדומה למנצ'סטר יונייטד.
את התרגיל של לא לשלוט ולנצח כבר עשינו גם נגד מכבי חיפה ואין כל סיבה שלא היינו חוזרים עליו נגד בית"ר.
אלא שהיציאה של טוטו היתה קריטית מבחינות רבות.

זה תרגיל מענין עם חיסרון אחד - דורש כושר שאנחנו לא מתקרבים אליו. ומרוב מאמצים אנחנו יורדים ממשחק למשחק.
וכך החזקנו את חיפה, ירדנו ל-35 נגד פלזן בבלומפילד והיינו קלושים יחסית נגד בית"ר.
היציאה של טוטו הקשתה גם כי אין לו תחליף ולכן בית"ר יכולה להתקיף יותר וגם כי השערים שלו חסרים. וגם כי בשיטה של חוסר שליטה חסרון של שחקן, ובודאי כמו טוטו והאנרגיות שלו, מכריע. לכן, כולם הרגישו, גם בלי ניתוח מלומד, שיציאתו מסמנת את סוף הדרלך ואז הגענו לאפקט הנוסף - האפקט הפסיכולוגי / מנטלי.

זה שטויות. זה לא תרגיל ולא נעליים. זה יעבוד במשחק אחד וייכשל בחמישה אחרים.
אין סרט היום בכדורגל שקבוצה דומיננטית, בטח כמו הפועל בליגת העל, לא עושה לחץ על היריב. גם נגד חיפה שזה "עבד" כביכול, בחצי השני נראית כמו כלום ולמזלך שיחקת נגד קבוצה מפורקת.
שים לב שה"תרגיל" עובד בעיקר בבלומפילד, רק מפני שבבלומפילד עוד איכשהו נותנים לך כבוד ולא לוחצים אותך. אם מכבי יבואו ללחוץ היום, אין לך מה לחפש במשחק הזה עם השיטה הזו.
לא יכול להיות שנגד קבוצות כל כך חלשות כמו בית"ר ונתניה, גם אם זה בחוץ, שלא לדבר על סכנין ורמה"ש.
לא עושים לחץ, יש מרחקים גדולים בין השחקנים, יוצאים להתקפות עם 3 ורבע שחקנים וככה נראים. מחכים לפעולות אישיות של החלוצים. פעם זה עובד ופעם זה לא.
נגד בית"ר במשך 20 דקות לא עברת את החצי וגנבת גול. מזל, לא יותר מזה. היו להם 4 הזדמנויות של 100%. כמה אפשר לבנות על זה, גם אם לא היו מרחיקים את תמוז.
להפועל אין שום יתרון בחלק הקדמי. יש להם על הנייר שחקנים טובים שם, אבל זה לא שווה כלום אם שיטת המשחק של הקבוצה לא נותנת להם לבטא את היכולת שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 נובמבר 2012, 12:49 
סמל אישי של המשתמש
הערה קטנה לילד החצוף:
היום בידיעות עלה טור של בחור בשם אורי קופר.
בהקשר לדרבי והצורה שמכבי שיחקה אחרי האדום, הוא הביא סטטיסטיקה על משחקים והרחקות(שלא נעשתה על ידו).
מסתבר שב2010, ב5 הליגות הבכירות, מכל המשחקים שבהם הורחק שחקן לקבוצה מסוימת, ב15 אחוז מהמקרים היא שינתה את התוצאה לטובתה.
עכשיו האשכול יכול לשקוע לעמוד 17 בשקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 161 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: