תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 08:50

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 76 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: תחקיר לקראת ינואר
הודעהפורסם: 10 נובמבר 2012, 13:41 
אדום אופטימי כתב:
קודם ניקח גביע אחרי זה כתב:
גבעתיים כתב:
ברמת המקרו אין צורך בועדת חקירה.
רמון חילץ אותנו מטביב שהיה עלול לדרדר אותנו עוד יותר והעמיד תקציב של עשרות מליונים רבים (רק כי העיפו את טביב בזמן).
שירזי הפך חלק גדול מהזהב לזבל.
יוסי לא יכול לתקן תוך כדי ריצה את הסגל ואפילו לא את הכושר. מה לא חד משמעי ?

אז מה אבוקסיס כן עושה בקבוצה ?
למה הוא רץ ולקח את הפועל ?

תציע עכשיו כרטיס למחר לאוהד הפועל למרות שהוא לא יודע מה התוצאה הוא לא ייקח.
אתה מכיר מאמן כדורגל ישראלי, מלבד גוטמן ועטר (עד לפני חודש) שהיה אומר לא להפועל תל-אביב ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2012, 13:54 
סמל אישי של המשתמש
לי הוצע כרטיס ( אולי אפילו בחינם- לא הגענו לנושא) וויתרתי ;)

ואני חושב שמאמן שאין לו השפעה ולא מסוגל לשפר קבוצה ולהטביע חותמו לא צריך לקחת את הקבוצה.
כישלון של אבוקסיס, למרות יכולת התירוצים יוצאת הדופן שלו , יכולה בהחלט לפגוע לו בקרייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2012, 14:30 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
Shacham כתב:
דנוימן1 כתב:
לשיטתך כולם אשמים פרט למושיע חורץ הלשון שגאל אותנו מטביב כדי להצעיד אותנו בחזרה למקומנו הטבעי במאבק חסר פשרות נגד הירידה
( אם עדיין לא שמת לב, לשם בדיוק דרכנו מובילה כרגע)

שנה שעברה ליורדות היו 26 ו27 נקודות. העונה זה גם כנראה יהיה מספרים באזור הזה, אבל נגיד שהם יוציאו 30. אז או שאתה חושב שהפועל תשיג עוד 15 נקודות ב20 משחקים שנותרו, או שאתה מזיין את השכל כדי להצדיק את הליכלוכים המסריחים שלך.

ניאו נאצים זה לא ימין ולא שמאל
איזו תובנה שגיבה

אני חושב שצריך להעיף מהמדינה כל משתמט(כמו הבן שלי, אבל במקרה שלו זה בסדר), וגם להוציא להורג כל בן אדם שיוצא מהארון ומראה בפומבי סממנים של אחד כזה(נגיד, מחזיק ידיים עם גבר אחר)
איזה קטע גם אני יכול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2012, 14:37 
אדום אופטימי כתב:

ואני חושב שמאמן שאין לו השפעה ולא מסוגל לשפר קבוצה ולהטביע חותמו לא צריך לקחת את הקבוצה.
כישלון של אבוקסיס, למרות יכולת התירוצים יוצאת הדופן שלו , יכולה בהחלט לפגוע לו בקרייה.

מישהו מכיר מאמן שיכול להביא רכש עד ינואר ?
מישהו מכיר מאמן שיכול לשפר באופן דרסטי ומהיר את הכושר שלא נבנה בקיץ במקביל לליגה + ולאירופה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2012, 15:33 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:
אדום אופטימי כתב:

מישהו מכיר מאמן שיכול לשפר באופן דרסטי ומהיר את הכושר שלא נבנה בקיץ במקביל לליגה + ולאירופה ?

אי אפשר להביא רכש עד ינואר.
אבל אפשר בהחלט להתקדם עם הסגל הקיים.
ומה הוא יעשה בינואר עם שחקנים חדשים במידה ויגיעו. יאמר שהוא צריך 3 חודשים עד שישתלבו בקבוצה.
בהחלט אפשר להישתפר תוך כדי העונה. במיוחד כשיש פגרת משחקים של שבועיים.
השאלה היא האם הראש שלו בהפועל או במקום אחר. והשאלה היותר גדולה אם הוא באמת מאמן רציני.

תירוצים יש תמיד למכביר. בד"כ אצל הבינוניים והלא רציניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2012, 16:14 
אדום אופטימי כתב:

אז חבל שלא הציעו לך את הקבוצה ואז כנראה ששירזי/אלימלך היו ממשיכים . או שבמקרה זה כן היית מקבל את ההצעה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2012, 16:19 
סמל אישי של המשתמש
קודם ניקח גביע אחרי זה כתב:
אדום אופטימי כתב:

אז חבל שלא הציעו לך את הקבוצה ואז כנראה ששירזי/אלימלך היו ממשיכים . או שבמקרה זה כן היית מקבל את ההצעה ?

אני מעדיף להתעסק במה שאני חושב שאני מבין בו.
בוודאי לקחת כסף עבור מוצר/שירות שאני מספק עליו את התמורה ההוגנת, לדעתי אפילו מלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2012, 18:07 
אדום אופטימי כתב:
גבעתיים כתב:
אדום אופטימי כתב:

אי אפשר להביא רכש עד ינואר.
אבל אפשר בהחלט להתקדם עם הסגל הקיים.
ומה הוא יעשה בינואר עם שחקנים חדשים במידה ויגיעו. יאמר שהוא צריך 3 חודשים עד שישתלבו בקבוצה.
בהחלט אפשר להישתפר תוך כדי העונה. במיוחד כשיש פגרת משחקים של שבועיים.
השאלה היא האם הראש שלו בהפועל או במקום אחר. והשאלה היותר גדולה אם הוא באמת מאמן רציני.

תירוצים יש תמיד למכביר. בד"כ אצל הבינוניים והלא רציניים.

לא כל סיבה היא תירוץ.
הבעיות העיקריות של הפועל תחת אבוקסיס הן צוות ההגנה ובעיקר גרף הכושר הגופני.
אחרי המשחקים נגד בראגה ונגד חיפה (שדרשו תיזוז כתחליף למערך טקטי מאומן ולסגל הגנה ראוי), הצלחנו יפה נגד פלזן בבלומפילד כמעט עד ההפסקה ואז התאדנו.
לשני המשחקים הבאים הגענו במצב גופני שדי מקביל למחלה אצל שחקנים עם כושר גופני ראוי.

מה הההסבר שלך לירידת הכושר החדה שהחלה ברצף המשחקים המטורף החל מהדקה ה-35 בערך נגד פלזן ?
והאם זכור לך מקרה שבו קבוצה שיפרה בצורה חדה את הכושר של שחקניה תוך כדי רצף משחקים בכלל ומתיש בפרט ?
ואגב, נראה לי שיפור מסוים אצל טועמה וגורדנה, אלא שזה מעט מדי ומאוחר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2012, 18:31 
ייאשתם אותי לגמרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2012, 18:52 
סימרוטיץ כתב:
ייאשתם אותי לגמרי

מה לעשות שהתחקיר לגבי 1,3,4 שלך (זרים, צוות מקצועי וסאגת ידין) ועד נקודות כמו כושר גופני וסגל ההגנה מתמצים במילה אחת - שירזי.
ובהרחבה, במשפט אחד - פשלה תמוהה של רמון בניהולו של שירזי.
אני ממש ממש לא מבין איך שירזי יצא חלק אצל רבים כאשר האקדח המעשן היחיד בסביבה היה של המנהל המקצועי. מישהו יכול לראות סרט שבו ליובין או רמון דורשים משירזי ולמרות התנגדות מצידו להעיף את קנדה ? או לא לקחת את ידין למחנה האימונים ? הרי רמון התמרמר על העלות של דג'מבה. ומפשל ככל שיהיה הוא צריך לרדת לדרגת מטומטם גמור כדי להנחות מקצועית את שירזי משל היה שירצקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2012, 18:57 
ציטוט:
מה בדיוק ציפית שיכתבו באשכול הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2012, 18:59 
שחר כתב:
ציטוט:

לא את מה שכתבו וזה לא ציפיות כמו תקווה שיתעלו מהרגשות והתחושות .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2012, 19:26 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:

מה הההסבר שלך לירידת הכושר החדה שהחלה ברצף המשחקים המטורף החל מהדקה ה-35 בערך נגד פלזן ?
והאם זכור לך מקרה שבו קבוצה שיפרה בצורה חדה את הכושר של שחקניה תוך כדי רצף משחקים בכלל ומתיש בפרט ?

בשונה ממך אני לא חושב שיש ירידה בכושר.
כי לא היינו בכושר מתחילת העונה.
כתבו אז לא מעט כותבים שאנו משחקים נגד הקבוצות החלשות בליגה ולכן אל לנו מלהתלהב מצבירת הנקודות ומספיגת השערים הנמוכה דאז.
אני זוכר תלונות רבות על ההגנה האוורירית ואת תשובתו של הקפיטליסט משער 4 " מה אתם רוצים שער 1 ב- 6 משחקים".
בקיצור, אז לא היינו בכושר וגם לא עכשיו.
כן אני יודע שהקבוצה לא התכוננה כראוי. אבל הכושר והנעת הכדור ובעיקר התנועה ללא כדור ( שהיא הבסיס לכדורגל, ודורשת כושר מינימאלי) לא ישתפרו. מישום מה חושבים שאם גילי היה בריא הדברים היו מסתדרים. בולשיט. אם השחקנים לא יעשו תנועה ללא כדור גילי יכול פה ושם להבליח ובזה תיסתיים תרומתו.

גורדנה הפתיע אותי ולטובה. אולי בגלל הציפיות הנמוכות. האחרים היו צריכים להשתפר ממשחק למשחק.
באשר למשחק נגד חיפה. כתבתי למחרת שמי שניצח את חיפה היתה חיפה. הפועל במשחק מאוד בינוני עם יכולת גבוהה של החלוצים עשתה להם ביה"ס. לא משחק טוב של הפועל ולא בטיח. בוודאי לא משחק שבו הופגן כושר גופני סביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2012, 22:46 
אדום אופטימי כתב:
גבעתיים כתב:

בשונה ממך אני לא חושב שיש ירידה בכושר.
כי לא היינו בכושר מתחילת העונה.
כתבו אז לא מעט כותבים שאנו משחקים נגד הקבוצות החלשות בליגה ולכן אל לנו מלהתלהב מצבירת הנקודות ומספיגת השערים הנמוכה דאז.
אני זוכר תלונות רבות על ההגנה האוורירית ואת תשובתו של הקפיטליסט משער 4 " מה אתם רוצים שער 1 ב- 6 משחקים".
בקיצור, אז לא היינו בכושר וגם לא עכשיו.
כן אני יודע שהקבוצה לא התכוננה כראוי. אבל הכושר והנעת הכדור ובעיקר התנועה ללא כדור ( שהיא הבסיס לכדורגל, ודורשת כושר מינימאלי) לא ישתפרו. מישום מה חושבים שאם גילי היה בריא הדברים היו מסתדרים. בולשיט. אם השחקנים לא יעשו תנועה ללא כדור גילי יכול פה ושם להבליח ובזה תיסתיים תרומתו.

גורדנה הפתיע אותי ולטובה. אולי בגלל הציפיות הנמוכות. האחרים היו צריכים להשתפר ממשחק למשחק.
באשר למשחק נגד חיפה. כתבתי למחרת שמי שניצח את חיפה היתה חיפה. הפועל במשחק מאוד בינוני עם יכולת גבוהה של החלוצים עשתה להם ביה"ס. לא משחק טוב של הפועל ולא בטיח. בוודאי לא משחק שבו הופגן כושר גופני סביר.

הירידה בכושר מתיחסת לתקופה של אבוקסיס שהתחילה יפה מאוד עד שהכוחות והאנרגיות נגמרו.

לגבי גורדנה גם אני ציינתי התקדמות מסוימת בכושר הגופני, אלא שזה מעט מדי ומאוחר מדי. עליו להיות מסוגל לרוץ 90 דקות. ובכלל מהמשחקים הראשונים שלו, החוצפה החיובית שלו שידרה פוטנציאל סוג של זהבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2012, 22:55 
סימרוטיץ כתב:
שחר כתב:
ציטוט:

לא את מה שכתבו וזה לא ציפיות כמו תקווה שיתעלו מהרגשות והתחושות .

לתחקיר טוב יש כמה כללים חשובים שינחו אותו
א- אתה צריך לאסוף את כל המידע האפשרי על הסיטואציה
ב- אתה חייב לבוא פתוח לתהליך

(יש עוד, אבל לא רלוונטי לכאן)

מה שקורה פה זה בדיוק הפוך - אין לנו שמץ של מוזג מה באמת קרה ורובנו, בוא נודה, די סימנו מטרה מראש.
אין שום משמעות לאשכול כזה פה. מי שיכול וצריך לעשות תחקיר זה ההנהלה. יירצו- יעשו. לא יירצו - לא יעשו.
הלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2012, 23:00 
יש כבר ממצאים לתחקיר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 76 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: