אוגוסטוס היל כתב:
skadiv כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
פוסט מעולה.
אבל ממש. יש לו כמה בעיות, בעיקר בניסיון לנבא השפעה עתידית של מפלגה, אבל אחד הפוסטים הכי רציניים שקראתי לאחרונה.
פוסט מושקע ביותר ומצאתי את עצמי מסכים איתו יותר מפעם אחת, במיוחד בדברי הסיכום שאותם פחות או יותר ניסיתי להעביר באשכול שנפתח כאן בשביל השמאלני המתלבט -
http://www.shedim.com/bb/viewtopic.php?f=7&t=89430 , רק בלי כל עבודת המחקר המדהימה שהוא עשה והתבססות על עובדות שאני בטוח שאף אחד בכלל לא חשב עליהן (מדדי יעילות להצעות חוק למשל).
במיוחד אהבתי את זה :
ציטוט:
דוקא השמאל המשכיל שמבין ויודע כמה בלתי מחייבות הבטחות טרום-בחירות, צריך להבין שזה לא משנה מה שלי, חנין או גלאון אומרים. אולי אתם אוהבים את הגישה הפתוחה של מרצ בנוגע לדת והומו-סקסואלים. אולי אתם מתחברים ליושרה העצומה של חנין והפתרונות המדיניים אליהם הוא שואף. אולי חסרה לכם הגישה הזאת אצל שלי. אבל מה שחסר לכם אצל שלי ברמת התחייבות, לא קיים אצל האחרים ברמת ההוצאה לפועל. ובמבחן התוצאה, ההחלטות שיצאו מהכנסת יהיו יותר שמאלניות ככל שתהיה מפלגת שמאל גדולה וברורה שתעמוד אל מול הימין – וזה, בבחירות הנוכחיות, יכול להיות רק העבודה.
לקרוא,לשנן ולתלות על הקיר.
יש רק אלטרנטיבה אחת לשלטון האימה של הימין,שילך ויתחזק אחרי הבחירות הנוכחיות אם לא יעצרו אותו.
ככל שמפלגת העבודה תהיה יותר חזקה, כך יגבר הסיכוי שלה להקים את הממשלה והסיכוי של כולנו לחיות במדינה שפויה.