תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 09:39

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 289 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ותמיד חייב לבוא משהו ולקלקל
הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 20:37 
סמל אישי של המשתמש
ו"שואה למשטרה"? איפה זה בסולם שירי השואה?
מתחת ל"שואה למכבי", מעל "שרמוטות גרמנים", איפשהו באיזור "פנאן הרג 6 מיליון"?
כל הרפרטואר הזה מיותר ומצחין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 20:40 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
אין דין "מכבי שרמוטות גרמנים" כדין "שתהיה שואה למכבי". אין שירי שואה בכל משחק...

אח שלי בא השנה לראשונה בחייו למשחק של הפועל, ובתמימות שלו במקום לשיר "שרמוטות גרמנים" הוא שר "שרמוטות גזענים".
אני מציע לאמץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 20:42 
סמל אישי של המשתמש
אגב, מעבר לדיון על שואה גרמנים וכו׳, זה מטופש שבכל שיר שני דוחפים את מכבי.
צריך וחשוב לקלל אותם בזמן הנכון, לא צריך שכל שיר אהדה להפועל יהפוך בחציו גם לשיר נגדם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 21:19 
גיא ברזל כתב:
השבוע חולצה. שבוע קודם פתק לתוך המצלמה. כל משחק שירי שואה.

אני מתנגד להצבעה של פרוויס. למה:
כי היתה כבר החלטה בנושא. למה לתת פרס למי שמפר החלטה קודמת

ואם ראצ'ו לא מבין שאם הוא ראה את החולצה הזו אתמול במשחק ולא עשה כלום, אז לדעתי הוא ממש לא מבין את תפקידו כחבר הנהלה.

אפשר לחשוב שזה נסיון ראשון להתמודד אם הבעיה. נדבר, נשכנע...בולשייט לגר קום לגר!

א. לא ראיתי את החולצה.
ב. אם אני לא מבין את תפקידי כחבר הנהלה אתה מוזמן להמשיך את הקמפיין שהתחלת בזמנו ולהציע להחליף אותי. בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 21:24 
אני לא מבין למה דיון כזה לא נערך בפורום העמותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 21:55 
mkorman1 כתב:
villa crespo כתב:
Fez כתב:
villa crespo כתב:
בואו נכניס גם להצבעה את שני הסעיפים הבאים:

1) אם יוחלט עפ"י רוב שאוהד צריך לעודד 40 דקות, אז כולם יהיו מחוייבים לעודד 40 דקות.
2) אם במשך עונה שלמה לא ישמע ולו פעם אחת השיר "שואה למכבי", ואותם ספונסרים שמתדפקים על הדלת ומחכים שהקריאות ייפסקו, ימשיכו לא להגיע, אז מי שטען שהספונסרים בורחים, יכסה את הגרעונות מכיסו הפרטי או לחילופין, הקריאות יחזרו ואף אחד לא יוכל לטעון יותר על אותם ספונסרים אלמוניים.

אתה צודק במאה אחוז בטיעון שלך לגבי ההצבעה ואין פה מקום להצבעה ושטויות כאלה, גם לא ניתן יהיה לאכוף את זה וזה רק יעורר אנטי. עד כאן אני איתך.

אבל לגבי הטיעון השני שלך, אני בטוח שאתה מבין שזה לא שיושב עכשיו משקיע בבית ואומר "וואלה, הייתי משקיע מיליונים בהפועל, אבל אני אחכה עד שיגמרו הקריאות".
אני מקווה שאני לא צריך להסביר לך מה זה תדמית או מוניטין ואיך דברים כאלה נבנים. אלה לא דברים של יום.
הנקודה היא שהתדמית שלנו בציבור מאוד שלילית בגלל השטויות האלה ואנחנו לא חיים פה בואקום - לתדמית השלילית הזאת יש מחיר. יש לה מחיר בהמון מישורים.

אז אני מפריד בין הדברים.
מסכים איתך שאנחנו פוגעים בתדמית שלנו בהרבה דברים שאנחנו עושים. חלקם מוצדקים (למשל, על הזין שלי שאנשים יכעסו שאנחנו לא שרים את ההמנון וגם משנים לו כמה מילים. וגם ממש לא איכפת לי שמפריע למנהלת שאנחנו מקללים את שמעון מזרחי) ועל חלקם אפשר לוותר (למשל שואה למכבי, שבדרבי אולי זה בלתי נמנע ובכל היתר זה סתם כדי לעצבן וחבל).
אבל לקהל שלנו יש בעיה גדולה של סדר עדיפויות וצריך לטפל בה. הפיתרון, כמו שאמרת, לא יבוא מהצבעות והלשנות. באמת שלא. זה רק יחמיר את המצב, כי אנשים יעשו דווקא. יש כאן גם אנשים, לא הרבה, שהמלחמה בחלק מסוים בקהל, חשובה להם בהרבה מאשר טובת הפועל ומלחמה בתוך הקהל תעשה להם רק טוב בלב. אל תפלו לשטויות האלה.
הדרך היחידה לטפל בעניין הזה נמצאת בידיים של מספר אוהדים הנחשבים לחלק המתון והשפוי מתוך החלק הקיצוני יותר בקהל, כי הם מספיק מבינים ואחראים כדי לעשות זה וגם מספיק חזקים ובעלי השפעה, כדי שיקשיבו להם.

לגבי הספונסרים, מצטער, עם או בלי קריאות שואה, לא מאמין בהם. לא מאמין להבטחות שלהם וכבר נמאס לי לשמוע עליהם.

וזה הפתרון הדמוקרטי שאתה מציע?
שאתה תחליט מה יהיה הפתרון לבעיה שאתה יצרת?
(אין כאן שום דבר אישי נגדך ואני מקווה שאתה מבין את הכוונה)

יש לך פיתרון יותר טוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 22:01 
פשוט להפסיק עם זה
רב העידוד שלנו הוא הבעת שנאה למכבי ולבית״ר
ולא האהבה להפועל וזה לא תקין
נדרש לדעתי שינוי מהותי בכל החשיבה בענין הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 22:29 
mkorman1 כתב:
פשוט להפסיק עם זה

אם נפסיק לשנוא קהלים אחרים אני הולך הבייתה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 22:38 
סמל אישי של המשתמש
EISEN כתב:
ברגר כתב:
אין דין "מכבי שרמוטות גרמנים" כדין "שתהיה שואה למכבי". אין שירי שואה בכל משחק...

אח שלי בא השנה לראשונה בחייו למשחק של הפועל, ובתמימות שלו במקום לשיר "שרמוטות גרמנים" הוא שר "שרמוטות גזענים".
אני מציע לאמץ.

:ROSE:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 22:44 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:

עידן, אתה מכיר אותי יותר משבוע.
כשדורון הרציקוביץ' רצה להכנס כשותף בהפועל תל אביב נושא השירים (ולא רק) היו אחד הדברים שהוא שם על השולחן ושאל איך אפשר להתמודד עם זה.
ולא רק הוא, גם אנשים שהיו אמורים לתרום כסף לעמותה הודיעו לנו חד משמעית שהם לא יסכימו לתרום כל עוד השירים האלו מושמעים. אז אולי הם צבועים,
אולי הם מנצלים את העובדה שיש להם כסף, אבל זו המציאות.
הפועל תל אביב כמועדון לא מצליחה להביא משקיעים לא בכדורגל ולא בכדורסל ולא מצליחה להביא חוזי אימוץ של ספונסרים שירצו להזדהות איתנו בדיוק בגלל הדברים
האלו. במקום שנהיה ממותגים כאלטרנטיבה, כדבר הטוב והנקי שיש בספורט, משהו שמפרסמים בהחלט יכולים להזדהות איתו - אנחנו נושאים על גבנו את הכתם הזה
של השואה ושות'.

גם אני שרתי פעם את השירים האלו, אבל כשהבנתי שזה פוגע בהפועל זה הפסיק. כל הטיעונים נכונים - אבל יש טיעון אחד שעומד מעל לכל והוא זה שתמיד
צריך לבחון: "מהי טובת הפועל תל אביב?" ואם זה עושה רע להפועל תל אביב אז אין שום סיבה לשיר זאת.
הטיעונים שהעלה פה גיא ברזל והניסיונות לחנך ולהשתמש במשטרה וכו' לא מכובדים וכל עוד אני משמש כחבר הנהלה לא אתן יד לכך. אבל גם מצד שני אני לא
יכול לתת יד למה שהורס את הקבוצה. לבוא ולהגיד שגם באוסישקין זה היה ושרדנו זה פשוט לא לקרוא נכון את המציאות ואת המצב היום. וכן, הליגה לא צריכה את הפועל,
אבל אנחנו כן צריכים את הליגה. אנחנו קבוצת ספורט תחרותית שרוצה להצליח והדברים האלו פוגעים והורסים לכולנו.
הגיע הזמן שנפסיק להיות צודקים וחכמים יותר מכולם ונחשוב מה באמת חשוב כדי שתהיה לנו קבוצה.

:ROSE:

אני מקווה שאחרי כמה שנים של קישקושים בנושא הזה תתקבל החלטה ויפעלו על פי הההחלטה שתתקבל.
ההנהלה המייסדת ביזבזה יותר מידי זמן בנושא.
אני מקווה שאוכל להיות חבר עמותה ולא בעוד 3 שנים כשהמחוקק יקבע דברים.

ואשכול שואה הגיע בלי תגובה שלי ל-6 עמודים ? הישג ענק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 22:46 
mkorman1 כתב:
פשוט להפסיק עם זה

א. זה ממש לא נכון. על בית"ר אין לנו כמעט אף שיר. על מכבי יש ממש מעט. ובמשחק יש אולי שיר או שניים שמתייחס אליהם בכלל.
ב. ונניח שאתה צודק. עדיין לא כתבת מה הפיתרון. איך אתה גורם לאנשים שמתעקשים לקלל, לא לעשות את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 22:53 
סמל אישי של המשתמש
ארדיטי כתב:
הבנתי מה הולך פה, הפורום הזה הוא רובו ילדים בתיכון , כל מי שמנסה להביע את קולו של אוהד הפועל אמיתי, כל מי שיוצא נגד הקומץ המגעיל שיושב ב5 מדליק אבוקות ושר שירי שואה מיד מותקף.

גיא אוהדי הפועל האמיתיים איתך, גם אני הייתי עושה כל מה שאני יכול לדאוג שהילד האדיוט עם החולצה יצא החוצה, אבל בפורום הזה אין טעם לכתוב הוא מלא בילדים וילדים לא נוטים לחשוב או להתחשב .

יקירי,
סלח לי , אני אמנם מחזיק בדעותיך אבל אתה פשוט מדבר שטויות.
רבים שהגיבו כאן מבוגרים. רבים שכותבים באשכולות אחרים הם מבוגרים. להערכתי אפילו יש רוב למבוגרים בפורום הכדורסל.
הבעיה היא שחלקם של המבוגרים גיבו במשך שנים את השינאה המקודשת למחלה. וכשמקדשים שינאה באופן כל כך נחרץ וכל כך עמוק גדלים גישולי פרא שכשהם מתבגרים הם נותנים את הרוח הגבית לילדים של היום ( שהם מיעוט בפורום).

הבעיה אינה בילדים אלה במבוגרים. הבעיה אינה בקיצוניים אלה בכאלה שנותנים להם גיבוי בגלל החברות, ה"משפחתיות" או זכויות חופש הביטוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 22:59 
סמל אישי של המשתמש
ב. אם אני לא מבין את תפקידי כחבר הנהלה אתה מוזמן להמשיך את הקמפיין שהתחלת בזמנו ולהציע להחליף אותי. בהצלחה.[/quote]

1. מעולם לא פתחתי מולך בקמפיין להחליף אותך וההשמצות שלך ממש לא במקום. אני דורש ממך להביא הוכחה שאי פעם דרשתי להחליף אותך כבר הנהלה. מה גם שאתה כן ניסית להדיח אותי באיזה מהלך מכוער שלא כל-כך צלח לך. אבל שיהיה. כל מה שעשיתי זה הבאתי תמיהה (ולא הייתי היחיד) על כמות זמן שאתה משקיע בכדורגל ע"ח הכדורסל. בזמנו לאחר שנעלבת ובסוף דברנו, אמרת שתקבע איתי פגישה ונלבן את החלוקי הדעות. אמרת שבוע. אני אחרי 4 חודשים מחכה שתתקשר.

2. מה שכן אתה כן מוצא לנכון להתקשר איתי במיילים. למשל מייל " עשרות פונים אלי כדי להתחבר ולא מצליחים". אני בבהלה נכנס לפורום ואין אפילו בקשה אחת להתחבר לפורום העמותה.

3. תסכל בעמוד 1 באשכול זה בו טענתי שלבטח לא לא ראית את החולצה. אני לא הייתי אמש במגרש. אבל רבים טענו שראו את החולצה. השאלה שלי עכשיו היא מה היית עושה אם היית רואה את החולצה? היית מבקש ממנו להוריד את החולצה? ואם היה מסרב, מה אז?

ואני שוב דורש שתביא פה הוכחה לטענה שלך שדרשתי להחליף אותך. זו השמצה חסרת בסיס ואפילו לשון הרע. התנצלותך מתבקשת.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ותמיד חייב לבוא משהו ולקלקל
הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 23:10 
אז תתבע אותי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 23:19 
אני מצטער אבל אני שאתם מדברים מנקודת מבט אחת. חלק גדול מהכיף בספורט ובליגה הוא יריבות. אין אוהד שלא נהנה לשנוא את מכבי בדרבי או את ביתר בטדי. אוקיי אז שרים לפעמים שירי שואה. האוהדים לא מתכוונים לשירים אלה ושרים אותם רק כדי להראות עד כמה הם שונאים את הקבוצה השניה וזה צורת התבטאות לא יפה אך לדעתי לא יותר מזה. :hapoel: :hapoel: :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 00:06 
סמל אישי של המשתמש
NF כתב:
אני מצטער אבל אני שאתם מדברים מנקודת מבט אחת. חלק גדול מהכיף בספורט ובליגה הוא יריבות. אין אוהד שלא נהנה לשנוא את מכבי בדרבי או את ביתר בטדי. אוקיי אז שרים לפעמים שירי שואה. האוהדים לא מתכוונים לשירים אלה ושרים אותם רק כדי להראות עד כמה הם שונאים את הקבוצה השניה וזה צורת התבטאות לא יפה אך לדעתי לא יותר מזה. :hapoel: :hapoel: :hapoel:

לא מעניין אותי יפה לא יפה, "שמעון מזרחי תתאבד כבר" זה שיר לא יפה אבל שאני מאוד נהנה לשיר, האישיו זה פוגע או לא פוגע בהפועל, ושירי השואה פוגעים....

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 01:15 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
"פנאן הרג 6 מיליון"

שיר ענק.
מי המציא אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 05:54 
סמל אישי של המשתמש
צריך להיות מזוכיסט לפתוח את ידיעות ספורט היום.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 06:46 
סמל אישי של המשתמש
גיא ברזל כתב:

ועוד יותר מזוכיסט לעשות מזה סיפור לכל שאר החברים שלא קשורים לכדורסל או הפועל, ו-0 התעסקות עם השירים נגד הערבים של מכבי, אשקלון, והתנגהויות של שאר הקהלים.
אני נגד שירי שואה מהסיבה הפשוטה שזה פוגע בהפועל, ולא צריך לחכות שיזיינו אותנו בשביל שנפסיק, אבל האשכול הזה מלא צביעות וצפוי מידי.
הרסו את אוסישקין, פירקו את הקבוצה, אולי נפסיק לתת לתקשורת ושאר הצוררים סיבות למה גם עכשיו לפגוע בנו?
רק הפועל תל אביב :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 06:47 
סמל אישי של המשתמש
אני אתרגם את ברזל מעליי, התמונה מופיע בידיעות ספורט.
קצת מרחם כרגע על הבחור יכול להיות שהוא הבין כמה מטומטם הוא יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 06:53 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
גיא ברזל כתב:

ועוד יותר מזוכיסט לעשות מזה סיפור לכל שאר החברים שלא קשורים לכדורסל או הפועל, ו-0 התעסקות עם השירים נגד הערבים של מכבי, אשקלון, והתנגהויות של שאר הקהלים.
אני נגד שירי שואה מהסיבה הפשוטה שזה פוגע בהפועל, ולא צריך לחכות שיזיינו אותנו בשביל שנפסיק, אבל האשכול הזה מלא צביעות וצפוי מידי.
הרסו את אוסישקין, פירקו את הקבוצה, אולי נפסיק לתת לתקשורת ושאר הצוררים סיבות למה גם עכשיו לפגוע בנו?
רק הפועל תל אביב :hapoel:

זכותו של ברזל לעשות מה שהוא רוצה בעמוד הפייסבוק שלו אם לזה התכוונת אם זה נכון או לא נכון זה ויכוח שלא הייתי מעלה מעל דפי הפורום...
ונכון שזה צבוע לחלוטין שבזה מתעסקים ועוד יותר חמור שמתעסקים במה נזרק על טוטו אם בננה או לא במקום בלהתעסק עד כמה גזען אפשר להיות כדי להשליך משהו כלפי אדם בגלל מוצאו.
וזה מה שהתקשורת אוהבת דברים שיש לגביהם הסכמה גורפת של הציבור שמשהו לא בסדר ושירי שואה זה לא בסדר גם בקהל שלך תראה את כל האשכול הזה... לגבי גזענות כמו שנוכחנו לדעת השבוע הדעות חלוקות אפילו בהתאחדות (לא ייאמן...) וככה זה נראה - קונצנזוס מול משהו שלא ממש שווה איזכור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 06:55 
סמל אישי של המשתמש
יש אנשים שפרצופם היום בעיתון (לא זה שלבש את החולצה), שעומדים לידו יודעים ושותקים...

ביבי ברעננה 1995, ארון קבורה וחבל תליה. השמאל "חגג" על הטענה שהוא לא ראה. איזה כייף לקחת מביבי את ההגנה הזו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 07:00 
סמל אישי של המשתמש
גיא ברזל כתב:
יש אנשים שפרצופם היום בעיתון (לא זה שלבש את החולצה), שעומדים לידו יודעים ושותקים...

ביבי ברעננה 1995, ארון קבורה וחבל תליה. השמאל "חגג" על הטענה שהוא לא ראה. איזה כייף לקחת מביבי את ההגנה הזו...

רשמתי לך גם בפייסבוק 90% ממי שהיה בראשון ראה את החולצה...
את דעתי בנושא רשמתי כבר למעלה ובפייסבוק שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 07:19 
יש מצב שפתיחת האשכולות בפורום היא זו שעזרה לידיעות לפרסם את התמונה והידיעה היום ?
אם כן,אז הנזק שלהם הוא לא פחות מזה של הבחור הטיפש
לעיתים נדמה לי שרדיפה אחר פרסום מזיקה לא פחות מהמעשה עצמו,
הרי מדובר היה באיש בודד מתוך כמה מאות.
אולי בעתיד ,דברים ינסו להיפתר בדרכים אחרות ,
והרי מכירים את חברי ההנהלה ,יכלו להתקשר אליהם ולאחר המשחק ולנסות למצוא פתרון ,
כמו למשל -להחליט שאם הבחור יראה במשחק הבא עם החולצה הוא יתבקש להוריד אותה ,
אני לא מכיר את הבחור,אבל עם הסבר מתאים ,אני בטוח שישמע לבקשה.
כל האשכולות בגלל אדם בודד היה מיותר

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 07:36 
מאז ומעולם אנשים נטו להרוג את השליח שהביא להם בשורה רעה
אז עכשיו מי שאשם זה אלה שהפרו את האומרטה ופרסמו גם כאן את הענין
ובכן, לא היא
אנחנו עדיין לא ארגון פשע שהערך העליון בו הוא נאמנות הדדית
ואני מקווה שלא נהפוך לארגון מעין זה בעתיד
כל הנסיונות להמעיט מחומרת התופעה משולים לנסיונות לכבות שריפה עם כוס מים
להערכתי הגענו לצומת דרכים שבו עלינו לבחור את דרכנו
ומוטב עכשיו מאשר לדחות עוד ועוד את ההכרעה
(הערה לסדר: כל מי שטוען שהוא לא ראה את החולצה המדוברת הוא או עיוור או שקרן - כולם ראו ושתקו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 07:47 
סמל אישי של המשתמש
ברזל, כפי שכבר נאמר קודם, הנער עם החולצה היה גם במשחק הקודם, משחק הבית נגד אשקלון.
אני יצאתי דרך השער לכיוון הקניון, וראיתי אותו מיד אחרי היציאה.
מודה, הייתי בהלם מהכיתוב.
מודה, לא עשיתי כלום. אמרתי לבן שלי: "איזה מטומטם" והמשכתי.
אני מאמין לראצ'ו שהוא לא ראה. הוא היה כמה שורות מתחתיו.
ואגב, הגיע הזמן לגמור את הגנון ביניכם. בטח לא בפורום הזה. לא מכובד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 07:50 
צריך להפסיק עם זה , נקודה .
לדעתי זה הולך ומחלחל פנימה , ואיומים וסנקציות כנגד אוהד כזה או אחר רק יהרסו את התהליך הזה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: ותמיד חייב לבוא משהו ולקלקל
הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 07:55 
סמל אישי של המשתמש
tadmored כתב:
יש מצב שפתיחת האשכולות בפורום היא זו שעזרה לידיעות לפרסם את התמונה והידיעה היום ?

ברור שהבעיה היא האשכולות בפורום. לא השימוש החוזר בכתב ובעל פה בשירי שואה, לא האבוקות, לא האלימות.
לדעתי צריך להכניס לתקנון העמותה תקנה להרחקת פותחי אשכולות כאלה.

במשחק הקודם דחפו פתק שכתוב עליו הטקסט הדבילי לראיון עם יונתן, הפעם כבר בזמן השידור הראו את הבחור עם החולצה בקלוז אפ, בערך 30 שניות. בהמשך התמונה נמרחה בone. אני ראיתי את זה בone כבר כשחזרתי מהמשחק, לפני שבכלל ראיתי את הקלטת המשחק. כבר אז כל הטוקבקים התרכזו בנושא הזה.
אבל, כמובן, הפורום אשם, האוהדים שלא שרים שירי שואה אשמים, הנהלה זונה, התקשורת אשמה, המדינה אשמה, העולם והיקום אשמים.
אנחנו בסדר. הכל מצוין.

נערך לאחרונה על ידי deep red בתאריך 07 נובמבר 2012, 08:10, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: ותמיד חייב לבוא משהו ולקלקל
הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 08:06 
deep red כתב:
tadmored כתב:

ברור שהבעיה היא האשכולות בפורום. לא השימוש החוזר בכתב ובעל פה בשירי שואה, לא האבוקות, לא האלימות.
לדעתי צריך להכניס לתקנון העמותה תקנה להרחקת פותחי אשכולות כאלה.
תגיד, אתה אידיוט?
במשחק הקודם דחפו פתק שכתוב עליו הטקסט הדבילי לראיון עם יונתן, הפעם כבר בזמן השידור הראו את הבחור עם החולצה בקלוז אפ, בערך 30 שניות. בהמשך התמונה נמרחה בone. אני ראיתי את זה בone כבר כשחזרתי מהמשחק, לפני שבכלל ראיתי את הקלטת המשחק. כבר אז כל הטוקבקים התרכזו בנושא הזה.
אבל, כמובן, הפורום אשם, האוהדים שלא שרים שירי שואה אשמים, הנהלה זונה, התקשורת אשמה, המדינה אשמה, העולם והיקום אשמים.
אנחנו בסדר. הכל מצוין.

ראשית
לא אכנס איתך לביטויי אידיוט ושהשתמשת
זה ממש לא מכובד,
אני לא אמרתי לרגע שאני מסכים עם המעשה ולא אמרתי לרגע שלא צריך לטפל במקרה הזה שקרה ובמדה ויקרו כאלו בעתיד,
אין ביננו אני מאמין חילוקי דעות לגבי העניין
אני מקווה שאת זה אתה קולט ,
האמן לי שיש לי ניסיון חיים ,בטח לא פחות ממך,
מדובר במקרה בודד של אדם ,והצעתי דרך פעולה אחרת שהייתה יותר אפקטיבית,
ופחות מזיקה לנו כקבוצה
הרי הייתה אסיפת עמותה והרוב הגורף של האוהדים פועל על פי החלטת העמותה,
כתבתי כאן את דעתי ,שאולי במציאות העובדות אני טועה או שלא,
מכאן ועד המסקנות שלך שבעצם אתה מכנס לדבריי כאילו הם דעותיי המרחק הוא רב
שיהיה לך רק יום טוב ורק טוב לקבוצתנו האהובה

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 08:07 
סמל אישי של המשתמש
tadmored כתב:

אני מכבד אותך בגלל גילך, לא מסכים עם כמעט אף דבר שאתה כותב.
ראבק, ברזל ואני מדגיש הפעם צודק . טוב שפתח את האשכול הזה ולא נותן לנושא להימרח גם אם לטענתך בגלל האשכול הגיע הנושא לתקשורת.

אתה ומבוגרים רבים כמוך שלא מסתייגים מהשינאה ויותר מיכך מתלהבים ממנה עד כדי סגידה הם האשמים העיקרים בכך שטמבל כזה מעלה בדעתו שאפשר להדפיס חולצה כזו ולהגיע למשחק של הפועל איתה. כן כן הבעיה אינה בקיצוניים המסוכנים אלה באלה שמרפדים אותם באהבה, בצורך בלכידות . תמשיכו עם זה. נגיע רחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 289 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: