Officer Barbrady כתב:
עד כמה שזה נראה לך הגיוני לקרוא לאדם שמצדד בדת "ברברי", אתה פשוט מוזיל את המילה הזאת.
לזרוק כל מיני האשמות לגבי שוביניסטיות והומופוביות זה התחמקות מדיון והוכחה שאין לך טיעון הגיווני לגבי עניין התנ"ך. להגיד שלקרוא כל ספר, בכל מקום, זה כמו להגיד שמותר לאדם בוגר לשכב עם קטין, אחרת אתה גוזל ממנו זכות בסיסית.
כמו שהאיסור להטיף לגזענות לא פוגע בערך חופש הביטוי, איסור קריאה של תנ"ך בשירותים בפריים טיים אינו פוגע בזכות כלשהי. לכל חופש וזכות יש גם גבול וחובה.
הדת היא ברברית. התנ"ך הוא ברברי. זאת עובדה. (גם אם בזמנו הוא היה מאד מתקדם לעומת הברבריות היותר קיצונית שהיתה לפני).
מי שנפגע מזה שמישהו קוראת בתנ"ך בשירותים בתכנית טלביזיה, הוא ברברי (שוב, יש דברים יותר גרועים. אבל בקטע הזה הוא ברברי).
לא זרקתי האשמות לגבי שוביניסטיות והומופוביות. ציינתי שמי שמצדד בדת (כמו שאתה קורא לזה) מצדד בברבריות של היחס לנשים, הומוסקסואלים, בני עמים אחרים, וכו'ו וכו'.
לא אשיב אפילו לדוגמא המטומטמת על בוגר ששוכב עם קטין.
האיסור לגזענות כן פוגע בערך חופש הביטוי. אבל הציביליזציה החליטה שזה הרע במיעוטו. אין שום סיבה שתחליט שאסור לפגוע ב"רגשות הדתיים". כי אחרת אתה אומר שבאמת צריך לפחד לעשות קריקטורה של מוחמד. ובכלל אם לפי הדת הומוסקסואליות דינה מוות, אז אם אני אומר שאני חושב שזה ברברי, אז אני מעליב אותך ואסור לי להגיד דבר כזה. קדימה לסקילה.
מי שבאמת "מצדד בדת" ורואה תכנית כמו האח הגדול, הוא זה שפוגע בנפשות הדתיים אגב.