שער 7 הוא אדום כתב:
chimpfive כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
joshsoos כתב:
נועם שחם כתב:
[quote="שחר"] אשכול מיותר ואני באמת לא מתחיל להתלונן בפעם ה798798 מיליון על שירי שואה..zzzzz
אבל אתם צריכים לחשוב על זה כששבוע שלם רצות פה זעקות שבר על גזענות ועל בננות ועל קריאות גזעניות, כשכולנו יודעים מה הולך להיות בדרבי ואיך זה יחזור אלינו כמו בומרנג.
ההודעה הפרובקטיבית הממוחזרת הזו היא כלום לעומת מה שילך פה אחרי כל ההתבכיינות, מכתבי אופ"א פיפ"א , לא נופיע לדרבי וכו' שרצו השבוע.
עם זה יש לי אישית בעיה, הגישה הזו של האוי אוי אוי...כשאנחנו בעצמנו לא שונים בהרבה מאף אחד אחר.
כרגיל, קלעת לדעתי.
אבל בוא נרוץ מהר לבכות אוי אוי אוי, איגוד השופטים, אוהדי בית"ר גזענים, כולם מחפשים אותנו. מקופחים מקצועיים.
ומה הקשר בין מחט לתחת? אנחנו אכן מקופחים, ובמקביל יש אצלנו בעיות בקהל. הקשר ביניהם רק בראש שלך
לא מבין מה הקשר בין תחושת הקיפוח (שהיא באמת בצדק) לבין חלק ההתנהגות של חלק מהקהל.
אפשר לחשוב שאלה דברים שתלויים אחד בשני.
וחוץ מזה,שעצוב מאוד שיש אוהדי הפועל שחושבים,ועוד בטח אחרי השבוע וחצי האחרונים,שאנחנו בכיינים ומקופחים מקצועיים.
אני יכול לחשוב על הקשר אחד, קהל שלא נמצא במיינסטרים במדינת עדר לאומי בסופו של דבר זה יתורגם ל״קיפוח״ אנחנו קהל מתריס שאוהב לשיר שירי שואה דווקא, שרוצה ונהנה לעצבן ונהנה מהשנאה אליו, אז למה בדיוק זה אמור להוביל? לאהבת חינם מהשופטים והתקשורת? או לכל החרא שאנחנו סופגים? אם אנשים נהנים מהסיפור הזה אז שיאכלו את החרא עד הסוף ושלא יבכו.
נו באמת,תעשה לי טובה.
בגלל שאנחנו קהל מתריס,שאוהב לעצבן ולעשות דווקא,זה נותן את האפשרות לדפוק אותנו?
הלו,אנחנו בישראל,לא בצפון קוריאה.
זה שמישהו אחד לא הולך עם העדר,ושלא כל כך מתיישר עם הקו הכללי במדינה המחורבנת הזאת,לא אמור לתת לגיטימציה לאף אחד לזיין אותנו,ובטח עוד שמי שמזיין אותך אמור להיות נייטרלי ונקי מדיעות קדומות,ולא איזה בבון רפה שכל.[/quote]
מה הקשר למציאות ו״אמור״? לא דיברתי ברמה הפילוסופית או המוסרית, והדעה שלי בנושא אם זה כן נותן
לגיטימציה (ואני מקווה שאתה נותן לי את הקרדיט שאני לא חושב שזה לגיטימי) או לא, אינה קשורה לסיבה - תוצאה, מה שמייצר סיבה - תוצאה זו המציאות, והמציאות שלנו היא בתשובה לשאלה שלך, כן אנחנו צפון קוריאה, אלה שלא יתיישרו עם הדעה השולטת יסבלו. הדרך להילחם בזה הוא לא יצירת עוד אנטיגוניזם, ולעשות דווקא, כי התוצאה ידועה, הדרך להילחם זה ניהול שקט, וקבוצה שמייצרת כדורגל מינימלי. וכן דעתי בנושא שהבכיינות שלנו הפכה למאוסה מאוד.