6 הפרש, מחזור 8, לא נורא.
הקבוצה שלנו נראית באמת גרוע, בלי קשר למי אשם, את זה עושים בסוף העונה, שלצערי יכול להגיע ביום ראשון הקרוב אם לא נתעשת.
ניצחון בראשון, זה 3 הפרש ומומנטום שמשתנה בצורה קיצונית. תוסיפו לזה את החזרה של תמוז, גילי, ושי (גם עם רגל אחת הוא טוב יותר ממה שיש כרגע במרכז הקישור) בתוך שבועיים ועוד אפשר "למנוע" אליפות מהמחלה (שכרגע זה מה שעומד לנגד עיניי וחייב לחלחל למועדון והשחקנים).
מכבי זחוחים, הם בטוחים שהמכונה שלהם זו המצאת המאה: כושר גופני מצויין, לחץ, ואלירן עטר. שמכבי זחוחים, ושהפועל בקרשים (וגם נחותה מקצועית נוכח החיסורים) רק דבר אחד יכול להחזיר אותנו לחיים, אמונה ובלומפילד בשגעת.
ברור לכולם שבדרבי השחקנים יתאבדו, הרי הפועל בכל דרבי (מאז 97), גם בהפסדים, נותנת הכל (בכל ההפסדים מ 97 מה שחירב לנו את הדרבים זה או מזג אויר הזוי, רמי חליסים למיניהם עם גולים עצמיים וטעויות שיפוט). חייבים להתרכז ביום ראשון, להוציא את כל התסכול על המגרש, ויוסי חייב לעלות עם השחקנים הכי מחוייבים (פיזית ומנטלית) כאילו מדובר בגמר גביע (אפילו יותר בהתחשב במצב הניקוד). בשנה שעברה מכבי הגיעו לדרבי במצב שלנו היום (5 הפרש מאיתנו), פירקנו אותם במשחק שעשינו 3 התקפות, כאשר בקושי חיברנו 3 פסים כל המשחק, וגמרנו להם את העונה, אסור שיקרה הפוך. מכבי לא טובה שמסתגרים מולה, מכבי עדיין צריכה לשבור את המחסום הפסיכולוגי של הדרבי, והם יגיעו עם בטחון אבל גם עם חששות. במתפרצות אפשר לעקוץ- אסור לבוא דומיננטים, כי הם עולים עלינו בכל פרמטר של אימון כרגע, צריך לבוא עם תכנית משחק כמו נגד חיפה ולשתק אותם כבר ב 20 דק הראשונות עם שער.
אני לא מזלזל במכבי, אני חושב שהם הקבוצה (!) הכי טובה כרגע, בידיוק כפי שהקריה היו אשתקד, ובידיוק כדאשתקד, היה לנו את הסגל הכי מוכשר, אך כל דבר שלא קשור לכדורגל נדבק אלינו ופירק את הכל. בשום עונה, אין תאוריה שסגל שכולל את דמארי, בן חיים, וורמוט, ממן, תמוז, אדל וטועמה לא יתן פייט לאליפות, בתווך הארוך גם השיפוט יתקזז (או שלא...).
המטרה היא להישאר בתמונה עד ינואר, ותאמינו לי שגם עם מיליון שקל אפשר להתחזק מצויין בשחקני הגנה צעירים מישראל, זה מה שהיה לקריה שנה שעברה, זה מה שאנחנו צריכים. (אפרופו, יש ליוסי רשימה נאה של מועמדים)
בקיצור, אין ברירה: