kobster כתב:
אין לי בעיה לרדוף אחרי קבוצה שמשחקת גרוע.
אין לי בעיה לעזוב משפחה, לעמוד שעה בפקק וללכת עוד קילומטרים ברגל בשביל לראות הפסד.
אין לי בעיה לחזור ממשחקים צרוד ולהתהפך כל הלילה אחרי הפסדים.
אבל יש לי בעיה שמשנים את הכללים כשזה מגיע להפועל.
יש לי בעיה אם שופט מגיע ומהדקה הראשונה כל שריקה שלו הולכת נגדנו.
יש לי בעיה אם השופטים ממציאים שריקות שכל קשר בינן לבין המציאות מקרי בהחלט.
יש לי בעיה אם מי שזורק בננות ונוהם לשחקנים יוצא מכך עם פרס.
יש לי בעיה אם התקשורת מתעסקת במחירי הכרטיסים השונים לדרבי בשביל אוהדי הפועל ומכבי, כשרק בשבועיים האחרונים הקבוצה הביתית חילקה כרטיסים בחינם (בית"ר לצפוני) או מכרה 2 כרטיסים בחצי מחיר למנויים (נתניה) בעוד שאנחנו שילמנו מחיר מלא.
יש לי בעיה שכל התקדימים נעשים על חשבוננו - זהבי והנבחרת,ידין והחולצה,דמארי וצילומי הסטילס וה"פוגרום הספורטיבי" בדרבי.
די, נמאס.
זה כבר לא שווה את זה. אלוהים יודע כמה קבוצות גרועות של הפועל ראיתי בימי חיי. עונות שלמות שמהרגע הראשון היה ברור שאנחנו לא הולכים להיות פקטור בשום פרמטר.
אבל זה לפחות היה במשחק הוגן, עם כללים שווים ועם צדק מינימלי.
לא ככה, לא כמו השנה.
ההרגשה שיש במדינה חלחלה גם לכדורגל. הגסים,האלימים,הגזענים,הקומבינטורים והקולניים מנצחים. המדינה שלנו נגמרת וגם הכדורגל בדרך.
זה פשוט כבר לא שווה את זה.
אני בד"כ כותב בצורה הרבה יותר ראציונלית, אבל עכשיו זה קשה מדי-זה באמת מרגיש כאילו מנסים לשבור אותנו. אני חושב שזה שילוב של זה שבאופן כללי נמאס לעמישראל(בדיוק זה שמיוצג ע"י ביתר) מהמיעוטים השעדיין לא נסחפו איתם, ביחד עם העובדה שכנראה הצלחנו להלחיץ את אנשי הקוקטיילים והקומבינות בהתאחדות בניסיון ליצור משהו טהור ואמיתי שעלול להעמיד את מעמדם בסכנה.
היום היינו פשוט חלק מההצגה-האיש הרע שחייב להפסיד בסו,-כמו הבריון המרושע בWWE שמובס ע"י הבחור החביב והפטריות שכל הקהל אוהב או הזאב בכיפה אדומה. זה הכל היה פשוט הצגה. הספורט היה שולי. העיקר היה שיחנכו אצטדיון, ישוויצו במחלקות הספורט המפאורות השונות בנתניה(כולל כדור רשת דשא), חניכת אצטדיון, ובמופע המרכזי-הבייבי של העיר מנצחת את אלה שכולם אוהבים לשנוא.
אני לא אתפלא אם יום אחד נגלה שלמעשה כל הכדורגל בארץ מכור לחלוטין ואף מתוכנן מראש, ושלמעשה, התארים שאנחנו זוכים בהם נועדו רק להגביר את השנאה כלפינו, ולוודא שישארו אוהדים שיהיה אפשר להמשיך לשנוא.