תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 09:39

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 382 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ***כולם באים היום לבית של רמון***
הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 15:52 
kobster כתב:
רוי האדום כתב:
Frank Serpico כתב:

בכל מקרה נניח לזה, הרי לא ייתכן שאני יודע דברים שאתה לא יודע.
ואם אתה לא יודע, אז כנראה שאני טועה.

הנה עוד דבר שמאפיין אתכם , אתם יודעים המון , ומדברים ברמזים ובקודים פאטתים כאלה .
אני לא יודע כלום , טוב .
אתה יודע המון , טוב .
נו ו ...

ראצ'ו עדיין לא חייב לך כלום ושום דבר .
מי אתה בכלל ?

ראצ'ו בן אדם מדהים עם המון זכויות והוא אחד האחרונים שאפשר לבוא אליהם בטענה על כל מה שקורה בהפועל.
חבל שמי שמגן עליו עושה את זה בצורה שאתה מתבטא. זה ממש לא מוסיף כבוד לאף אחד משניכם .

גם את זה שבן אדם זבל כמוני מגן על ראצ'ו בנושא הזה תפיל עליו ?
זה רק אשמתי .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 15:53 
סמל אישי של המשתמש
וכרגיל, הדיון בורח למקומות לא ענייניים ולניגוחים אישיים. דפוס קבוע בפורום הזה.
ובכל זאת, כדי לחזור לנושא, שתי נקודות:

לפני כמה שנים לקחתי חלק בהפגנה נגד אלימות משטרתית כנגד אוהדי כדורגל. ההפגנה התקיימה מול מטה מרחב יפתח לפני משחק מול מכבי חיפה ונקבע שאוהדי שתי הקבוצות ישתפו בה פעולה. ברגע האחרון, היה חשוב יותר לאפסים מהכרמל להיפרד מהנמני-וו'אנה-בי שלהם והם השאירו אותנו לחטוף מכות מהיס"מ לבד. גם היום, הייתי לוקח חלק בהפגנה הזאת, ולו מפני שזה הדבר הנכון לעשות.
במקרה הנידון, בחרו אוהדי מכבי להפגין כשזה פגע בהם אישית. צבוע? יכול מאוד להיות. אז מה? הם לא הראשונים ולא האחרונים שזזים מהבית רק שזה נוגע לכיס שלהם. האם זה הופך את המטרה לפחות מוצדקת?
בכלל, כל האמירה המטופשת הזאת, לפיה הם היו צריכים להפגין מול הבעלים שלהם אם זה באמת בדמם מזכירה לי את הטיעונים הפאתטים כנגד פעילי זכויות אדם בארץ: "למה אתם לא מפגינים בשדרות"?
ההגיון לפיו ברגע שלקחת על עצמך מאבק אתה כבול מוסרית לכל מאבק אחר על פני כדור הארץ הוא הגיון עקום שמקורו בצדקנות של אלה שמתעצלים לבדוק את עצמם.

נקודה שניה קשורה במהות עמותת האוהדים ומידת היכולת שלה לשחק תפקיד בקבלת החלטות. מסמך ההבנות שנחתם בין העמותה לבין חיים רמון הוא מסמך מצוין, שיכול לשמש מעין חוקה לגבי כללי יסוד באופן שבו אנחנו האוהדים תופסים את המועדון. השאלה היא מה קורה בשוטף: מה מידת היכולת של העמותה לקחת חלק בתהליך קבלת ההחלטות במועדון. כעת, ברור שאף אחד לא מצפה בשלב זה למידת מעורבות כמו בכדורסל. אף-אחד גם לא מצפה לדין וחשבון בכל התנהלות בנושא המקצועי. אף-על-פי-כן, יש לדרוש להיות חלק מדיון אמיתי בתהליך קבלת החלטות הנוגעות באופו ישיר לאוהדים. העלאת מחירי כרטיסים היא בדיוק החלטה מן הסוג הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 15:57 
אולי מספיק אם החטטנות הזאת בחיים הפרטים של כל אוהד... שכל אחד יעשה מה שבא לו.

מי שרוצה להרביץ לאוהדי מכבי מוזמן לעשות זאת על חשבונו ואחריותו האישית.

מי שרוצה לשיר שואה למכבי גם מוזמן לעשות זאת...

כל מי שפה שרוצה לחנך אותי בפרט ואת שאר האוהדים בכלל שלא ינסה אפילו,חבל על הזמן שלו וחבל על המאמץ.

אני אישית בפנטזיה שלי...בא לי להוריד רגל או יד לכל אוהד שכותב כאן ולא עושה עמותה בא לי מאוד.

משגע אותי כל פעם שכולם מדברים על דמוקרטיה ובסוף נהיה פה משטר דיקטטורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 16:00 
סמל אישי של המשתמש
Karl Marx :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 16:02 
סמל אישי של המשתמש
רוי האדום כתב:
kobster כתב:
רוי האדום כתב:
Frank Serpico כתב:

הנה עוד דבר שמאפיין אתכם , אתם יודעים המון , ומדברים ברמזים ובקודים פאטתים כאלה .
אני לא יודע כלום , טוב .
אתה יודע המון , טוב .
נו ו ...

מי אתה בכלל ?

ראצ'ו בן אדם מדהים עם המון זכויות והוא אחד האחרונים שאפשר לבוא אליהם בטענה על כל מה שקורה בהפועל.
חבל שמי שמגן עליו עושה את זה בצורה שאתה מתבטא. זה ממש לא מוסיף כבוד לאף אחד משניכם .

זה רק אשמתי .

אין לי מושג איזה בן אדם אתה (אם אתה אוהד הפועל אוטומטי אתה בצד של הטובים מבחינתי...) ולא קראתי לך או למישהו אחר כאן זבל. זה בדיוק הסגנון שנראה לי שכדאי שנמנע ממנו.
כשאלו שמגנים על ראצ'ו (ובצדק גמור כי הוא באמת לא אשם) מתבטאים בצורה לוחמנית ונכנסים לפסים אישיים זה לא עוזר לו אלא ההיפך.
פרנק למשל הוא אחד האחרונים פה שאפשר לקרוא לו טמבל וחסר מוח.
הוא וראצ'ו יכולים להיות חלוקים בנושא נחיצות ההפגנה אתמול אבל הלוואי עלינו עוד הרבה כמוהם בקהל.
תעשה עם זה מה שאתה מבין, אני אישית מעדיף לנהל דיון לגופו של נושא ולא לגופו של משתמש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 16:17 
kobster כתב:
רוי האדום כתב:
kobster כתב:
רוי האדום כתב:
Frank Serpico כתב:

אני לא יודע כלום , טוב .
אתה יודע המון , טוב .
נו ו ...

מי אתה בכלל ?

זה רק אשמתי .

אין לי מושג איזה בן אדם אתה (אם אתה אוהד הפועל אוטומטי אתה בצד של הטובים מבחינתי...) ולא קראתי לך או למישהו אחר כאן זבל. זה בדיוק הסגנון שנראה לי שכדאי שנמנע ממנו.
כשאלו שמגנים על ראצ'ו (ובצדק גמור כי הוא באמת לא אשם) מתבטאים בצורה לוחמנית ונכנסים לפסים אישיים זה לא עוזר לו אלא ההיפך.
הוא וראצ'ו יכולים להיות חלוקים בנושא נחיצות ההפגנה אתמול אבל הלוואי עלינו עוד הרבה כמוהם בקהל.
תעשה עם זה מה שאתה מבין, אני אישית מעדיף לנהל דיון לגופו של נושא ולא לגופו של משתמש.

מציע שתקרא את האשכול שוב , ותראה מתי ועל ידי מי הנושא הגיע לפסים אישיים והכל בניסוחים עם רמיזות , קודים מגוחכים ועוד שטיות .
נמאס .
אני מדבר בצורה לוחמנית כלפי אנשים תככנים שרוצים ליצור ריבים יש מאין , מנסים ליצור פירוד , נכנסים לקרביים של בן אדם שהם לא מגיעים לקרסוליים שלו , ובקיצור פוגעים בהפועל וכל זה באיזה מן צדקנות מלוקקת ומזויפת .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 16:23 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
רוי האדום כתב:
kobster כתב:
רוי האדום כתב:
Frank Serpico כתב:

אני לא יודע כלום , טוב .
אתה יודע המון , טוב .
נו ו ...

מי אתה בכלל ?

זה רק אשמתי .

אגב, לא שראצ'ו זקוק לי כעד אופי, אבל אפילו הוא יודע עד כמה אני מעריך אותו, הן כבנאדם, הן כאוהד ובעיקר כפעיל בהפועל כדורסל וכדורגל (עוד מתקופת המאבק נגד הריסת אוסישקין). לא סתם נתתי לו את קולו.

ועדיין, אין הוא חסין מפני ביקורת נקודתית. ופה הוא באמת הפתיע אותי, שלא לומר איכזב אותי.

באפיזודה הנקודתית שהתרחשה אמש אני חלוק עליו. דווקא מפני שאני מעריך אותו כל כך חשוב לי לשמוע את עמדתו. אפילו בדיעבד.

את עמדתו של רוי, למשל, קצת פחות מעניין אותי לשמוע.

וכל מילה של קרל מרקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 16:28 
Frank Serpico כתב:

את עמדתו של רוי, למשל, קצת פחות מעניין אותי לשמוע.

לאאאאא , את הורגת אותי פה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 16:31 
מה כבר קרה?
בן אדם עשה טעות שהוא בטח מצטער עליה
די עם החפירות האלה כבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 16:32 
סמל אישי של המשתמש
לגבי הכניסות האישיות אתה משכנע את המשוכנע - http://www.shedim.com/bb/viewtopic.php?p=1580618#p1580618

אף אחד לא יצר ריב יש מאין.
העלו פה טענות ותהיות לגיטימיות שאפשר לענות להן באותה צורה.
אני אישית חושב שההתכנסות אתמול היתה מיותרת ורק שיחקה לידיים של "אוהבנו" השונים בתקשורת, התאחדות, משטרה וכדומה.
זה שראצ'ו הלך לשם וקרא לאנשים להצטרף לא מוריד פסיק ממה שהוא עשה,עושה ויעשה להפועל.
אם מישהו בוחר לנצל את המצב ולהתנגח בו אישית זה אומר יותר עליו כי אין פה אחד שלא פנה לראצ'ו בכל נושא בעולם ולא קיבל תשובה.
יאללה, נקסט. יש לנו משחק לנצח היום :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 16:34 
kobster כתב:

יאללה, נקסט. יש לנו משחק לנצח היום :hapoel:

תודה רבה .
הדבר הראשון החשוב שנכתב פה ב 10 עמודים האחרונים .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

יאללה נקסט. יש משחק היום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: ***כולם באים היום לבית של רמון***
mkorman1 כתב:
מה כבר קרה?
בן אדם עשה טעות שהוא בטח מצטער עליה
די עם החפירות האלה כבר

*פרח*.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 17:11 
אני אישית רוצה לשמוע עוד קצת מן המשתמש נירו ג'י.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 17:13 
סמל אישי של המשתמש
שאלה לכולכם (וגם לאוהדי מכבי הפאתטים):
נניח שכל יום אתם אוכלים באיזה מסעדת פועלים ב-40 ש"ח ופעם בחצי שנה יוצאים לארוחת ערב במסעדה של 100 ש"ח לאדם.
מה יותר יפריע לכם? שפתאום כל מסעדות הפועלים יכפילו את המחיר שלהם או שהמסעדה היקרה תעלה את המחיר ב-20 ש"ח?

למי איכפת מעוד 20 שקל שמבקשים מכם פעם בחצי שנה?
איך זה שהזעקה הזאת לא קמה מזמן כשהתחילו לקחת מכם כל שבוע 80 ו-90 ש"ח על מוצר שאין לו ביקוש בכלל, בלי תנאים מינימלים ובאיצטדיונים ריקים?

אני אחזור שוב על הדבר היחיד שאני אומר מאז שהתחילה התגובה המוגזמת הזאת למחירי הדרבי -
הבעיה היא לא עוד 20 ש"ח במשחק שגם ככה חצי מהאנשים שקונים אליו כרטיס קונים אותו מספסר ב-200 ש"ח לפחות,
הבעיה היא שכרטיס למשחק בנצרת עילית, באר שבע ודרבי בפאקינג גביע הטוטו עולה 80-100 ש"ח, בזמן שזה לא שווה יותר מ-50 ש"ח.
ברגע שמשחק רגיל לא יעלה יותר מ-60 ש"ח למבוגר (שגם זה יותר מדי, אבל עוד איכשהו נשמע סביר), לא יעזו לקחת לדרבי 120.
ברגע שנתתם לגיטימציה לזה שמשחק רגיל יעלה 80-90 ש"ח (או 99 ש"ח כולל עמלה למשחק של הפועל ר"ג אתמול), לגיטימי לגמרי לקחת 120 לדרבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 17:26 
עליית המחירים של המסעדה היקרה גוררת עליית מחירים גם של מסעדות הפועלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 17:52 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:

אתה מפספס את האנלוגיה..
פה יש לך שליטה על המחיר בשתי המסעדות.
אין קשר בין המחיר לדרבי והמחיר נגד רמה״ש. אין סיבה שאלה יעלו.
לגבי מה שלוקחות קבוצות אחרון, אין ביניהן ובין הדרבי כלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 18:48 
אדום נחמד כתב:
בני12 כתב:

אתה מפספס את האנלוגיה..
פה יש לך שליטה על המחיר בשתי המסעדות.
אין קשר בין המחיר לדרבי והמחיר נגד רמה״ש. אין סיבה שאלה יעלו.
לגבי מה שלוקחות קבוצות אחרון, אין ביניהן ובין הדרבי כלום

תספר לבעלי הקבוצות שאין קשר.
בפועל המשחקים האלה הם הטסט קייס להעלאות מחירים ואחר כך עולים
גם המחירים במשחקים הרגילים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 19:04 
סמל אישי של המשתמש
Amit כתב:
Karl Marx כתב:
אירועי אמש מגלמים את כל הטרגדיה של הפוליטיקה בישראל: במקום להפגין ביחד נגד מהלך נבזי שפוגע בכולם, בוחרים להישאר מפוצלים וחלשים בעבור איזשהו "ניצחון" רגעי.
המשטרה, מחירי הכרטיסים, ההתאחדות לכדורגל - כל אלה מחככים ידיהם בהנאה. שוב הוכיחו אוהדי הכדורגל בארץ שאפילו למען מטרה המשותפת להם כולם הם לא מסוגלים להשאיר את היריבות בצד. ועוד בשביל מה, בשביל להגן על ביתו של איזה עבריין מין ומחרב האיגוד המקצועי היחיד שהיה קיים פה. עצוב .

:ROSE:

מילא עמית, אבל קרל אמור לדעת מדוע הלכו ל"הגן על הבית של רמון".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 19:08 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
אדום אופטימי כתב:
הוקיץ' כתב:

זה שאתה סולד מהם הבנו, רק שלהפגנות האלו אתה בכל מקרה לא מגיע, לבלומפילד גם לא ואפילו חברות בעמותה אתה לא עושה.
מה אתה כן עושה זה כותב פה בחצאי רמיזות ובהתנשאות לא כדי להשיג משהו אלא נטו בשביל להרגיש נעלה (זאת תוספת שלי כבר).
ופרובוקציה לצורך העניין, זה לשאול שאלות כמו: "מה המטרה של ההפגנה?". הרי אתה לא מצפה לקבל תשובה, אתה כבר בטוח שאתה יודע את כל התשובות. זאת בעיני פרובוקציה.

לגבי השורה האחרונה, :LOL2:

להפגנות האלה בטוח שאני לא מגיע. סביר להניח חוץ ממקרה קיצוני שלא אגיע לכל הפגנה שאחשוד שהאולטראס מארגן ( נו זו גם פרובוקציה בעינך).
להפגנות נגד טביב הגעתי , לחלקם על קביים. אז יפה שאתה יודע לתקוף , אבל רצוי אך לא הכרחי שתדייק בהם.
לבלומפיד לא הגעתי בעונה שעברה כתוצאה מפציעה שאני לא מאחל אותה גם לשונאי רק לפני כמה חודשים התחלתי לנוע בחופשיות ולעבוד ללא מגבלה. מצטער , בלומפילד לא מספיק אטרקטיבי כדי שאגיע אליו עם קביים או על כיסא גלגלים.
לא עושה מנוי גם כמחאה וגם כי זה לא כדאי לי אישית כלכלית. אם כל המשחקים היו מתקיימים בשבת סביר מאוד להניח שהייתי עושה מנוי לעצמי + אחד נוער נוסף. אני מגיע למשחקים כשזה מסתדר לי עם העבודה ועם רמת העייפות שלי מהעבודה. לצערי אני לא צעיר וקם כל בוקר ב5 בבוקר ולא תמיד יכול להרשות לעצמי להגיע באמצע השבוע למשחק כדורגל. ד"א היית יבבלומפילד השנה פעמיים או שלוש ועד העונה שלפי הגעתי ליותר מ- 90% מהמשחקים בבלומפילד גם בלי להיות מנוי.
חברות בעמותה? מבחינתי משמעותה להיות בעלים של הקבוצה. מצטער יש לי נורמות מסויימות שלא מתאימות לי שהן מתקיימות בקבוצה שאני בעליה. חשבתי לתרום סכום של דמי חברות בעמותה כתרומה למאמץ ( כמו שעשיתי בכדורסל בעבר ) ולאחר התלבטות החלטתי שעמותת הכדורגל אינה ראויה לתרומתי.
אז אחרי שגמרת, או בעצם רק התחלת, לנגח אותי אישית על כך שאני לא מגיע לבלומפילד , ולא עושה חברות בעמותה ועל כולם קיבלת תשובות ( שאולי מבחינתך לא יהיו מספקות ) מה זה קשור לדעותי בפורום, חוץ מרצון לנגח אישית ?

כנראה שקיבלת עליך רושם שונה מהאמת ובכל מקרה זכותך לעשות מה שאתה רוצה בזמנך ובכספך וזה אכן לא רלוונטי לאשכול הזה כך שאני מתנצל.

לגבי שאר הדברים, הייתי שמח אם היית עונה .

מקבל,
לא ברור לי על מה נישאלתי ולא עניתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 23:19 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
bloodbrother כתב:
שחר כתב:
זה מה שבוכמן כתב:
ציטוט:
המחאה של אוהדי מכבי מוצדקת. אבל כשהם באים להפגין אצל אנשי הפועל בבית, גם אם הם צודקים, אנחנו כקהל לא צריכים לעמוד מנגד ולאפשר זאת.
זה ממש לא בגלל רמון ובטח שלא תמיכה בהחלטה שלו, אלא עניין עקרוני שלנו כאוהדי הפועל. אם אתה לא מקבל זאת זו כבר בעיה שלך.

מדהים! זה מאותו בנאדם שהנהיג את המחאה (המוצדקת לדעתו ) שכללה הפגנות מול ביתו של בעלים של קבוצה?

ממש פולחן אישיות לפוליטיקאי הדוחה הזה שהורשע בפלילים.

לדעתו, לדעתי ולדעת הרוב הגדול.

לא רלוונטי למה שכתבתי. אני דברתי על זה שהמחאה של אוהדי מכבי גם מוצדקת לדעת ראצ'ו. אבל פתאום זה לא בא לו בטוב להפגין מול בית של בעלים. צביעות.

זכותכם אגב למחות ולהפגין, אבל ברגע שאתם עושים את זה בחדירה לפרטיות של האדם (מול ביתו, בתו, וכו'), אז זאת בעיה. וזה לא משנה אם זה אוהדי הפועל או אוהדי מכבי. חבל שאנשים כמו ראצ'ו הכשירו את הדבר הזה (והוא אחד ממנהיגי המחאה כך שאני בטוח שהוא תמך בהפגנה מול ביתו של טביב). אבל עכשיו פתאום להפגין "אצל אנשי הפועל בבית" זה לא בסדר, וחייבים "לא לאפשר את זה" (גם כן אמירה מסוכנת. גם כן מנהיג).

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 08:57 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:

בדיוק ההיפך, על זה אני מדבר.
אם כרטיס למשחק רגיל היה עולה 50 ש"ח, אף אחד לא היה מעז לקחת 120 לדרבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 382 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: