skadiv כתב:
el dudernio כתב:
א. כחלון הוא בדיוק כמו ליברמן בועה מלאה בכלום עטופה במילים "נכונות".
צר לי אבל כחלון הוא הדבר הכי לא חברתי שיש ואני בטוח שאין בעיה לתקוף אותו. כל ה"הילה" של כחלון היא על דבר אחד, הרפורמה בסלולר / תקשורת.
הבעיה שאת הרפורמה הזאת הוא עשה תחת הכובע של שר התקשורת, והיא הובילה למאות אם לא לאלפים שלמובטלים חדשים , דבר שכחלון, שר הרווחה,
קיבל בשתיקה.
ב. גוש השמאל בארץ הוא המפלגות הציוניות שלא יחברו באוטומט לנתניהו, במציאות היום אלו העבודה + מרץ + קדימה, איך שלא תסובבו את זה אין שום סיכוי,
שמפלגות אלו יגיעו ליותר מנדטים מאשר גוש הימין (ביברמן + הבית היהודי + חרדים). ולכן למרות העובדה שלפיד (יעדיף את שלי) וש"ס (תעדיף את ביבי), הן
לא באף אחת מהגושים, הן ממש לא חלק ממשחק המנדים בכל הנוגע לזהות רהמ"ש הבא.
...ומצד שני חסכה מאוד שקלים בחודש למאות אלפי משפחות.
זה מזכיר את הרטוריקה של רשתות שיווק המזון שמעלות כל הזמן מחירים מתוך "אחריות לאומית", כי אם לא, הן תצטרכנה לפטר מאוד עובדים.
מעולה אז הוא שר התקשורת החברתי ביותר שידעה המדינה, ובמקביל שר הרווחה הכי תקשורתי שידעה המדינה, רק שאני מעדיף את זה הפוך.
שבתור שר רווחה יתעסק ברווחת האזרחים ובתור שר תקשורת יתעסק בשיפור ערוצי התקשורת בארץ.
מצבם של ערוץ 10, מעריב, הארץ, ערוץ 2, הערוץ הראשון, ידיעות וכו' לא מעידות על "היותו" שר תקשורת טוב, העיתונות בארץ גוססת והוא מתעסק ב"הון" עצמי.
מבחינת רווחה, מהלכים שהוביל הובילו למאות מפוטרים, ישנה עליית מחירים כללי במשק ויותר ובגדול אנחנו יכולים לקנות פחות עם המשכורת שלנו.
מעבר לזה המניע של הרפורמות לא היו "חברתיות" אלא כלכליות תחת מנועי ההפרטה של ממשל ביבי.
ועוד משהו, אני לוקח אותי ואת ההורים שלי כדוגמא, אני "חוסך" בעקבות הרפורמה כ 10 שקל בחודש, לפני הרפורמה היה לי ",דיל" של 3000 דקות ו 3000 SMS,
לכל היעדים עם 2 ג'יגה גלישה, אחרי הרפורמה יש לי "דיל" של דבר וסמס ללא הגבלה עם 1 ג'יגה, ככה שזה לא באמת כזה שונה. מצד שני בשביל משפחה שבין לילה
עברה משתי משכורות ל 0 או 1 זה בהחלט הבדל גדול, זה בדיוק חלק מהרעיון של עזרה הדדית. זה חלק מהרעיון של כלכלה ברת קימא, כזאת שדוגלת בלשלם קצת יותר
אבל שלשכן שלי יהיה מאשר לשלם "קצת" פחות ולשלוח את השכן לחפש אוכל בפחי הזבל.