תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 09:40

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 127 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מכירת כרטיסים מוקדמת לדרבי לחברי עמותת 'האדומים'
הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 19:34 
אני לא יודע מי שם לב לכך אבל בגלל שהדרבי ביום א' - אניימה משחק.
ביום ב' הוא אמור להיות על טיסה למשחק ידידות של נבחרת ניגריה.

באמת שלא יתכן לשחק ביום חמישי בחוץ ואז דרבי ביום א' , גם גוטמן מאכזב אותי בהתעקשות שלו .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 19:49 
סמל אישי של המשתמש
המחירים האלה הם בושה וחרפה.
אין סיבה שאנשים ישלמו סכום כזה על משחק כדורגל בארץ. לא הפועל, לא מכבי. אין לזה מקום.
אני מנוי וחבר עמותה ולמרות שאישית זה לא נוגע לי, זה פשוט מקומם אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 20:21 
סמל אישי של המשתמש
ההודעה הראשית נערכה וכוללת כעת את פרטי המכירה בקופות בלומפילד, בהצגת מנוי או תעודת חבר עמותה.
אנו מזכירים שחברי עמותה יכולים ליהנות מהנחה ברכישת הכרטיסים במכירה במתחם חודורוב בלבד (תשלום במזומן). בקופות בלומפילד ימכרו כרטיסים במחיר מלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 20:26 
בושה וחרפה המחירים האלה.
וואלה יופי, לחיים רמון בא לעשות קופה על אוהדי מכבי, ואנחנו צריכים אח"כ לשלם בכל משחק חוץ מחיר מופקע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 20:32 
סמל אישי של המשתמש
לשאלותיכם:

- ההנחה לחברי עמותה תקפה אך ורק במכירה במתחם חודורוב. שימו לב שמספר הכרטיסים שברשותנו מוגבל. לא תהיה מכירה בקופות 'לאן' ברח' דיזנגוף וגם לא באינטרנט.
- עד כה נמכרו כ-150 כרטיסים מתוך 450 שהוקצו לחברי עמותה.
- בנושא הכרטיסים לנתניה - אנחנו ממשיכים לפעול על מנת לקבל הקצבה נוספת למכירה. מיד לכשתתקבל (אם וכאשר), נעדכן בכל המקומות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: מכירת כרטיסים מוקדמת לדרבי לחברי עמותת 'האדומים'
הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 20:33 
villa crespo כתב:
בושה וחרפה המחירים האלה.
וואלה יופי, לחיים רמון בא לעשות קופה על אוהדי מכבי, ואנחנו צריכים אח"כ לשלם בכל משחק חוץ מחיר מופקע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 20:35 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
villa crespo כתב:
בושה וחרפה המחירים האלה.

!!!

אני חושב שזו טעות גדולה. בדרבי הבא אין לי ספק שיהיה מחיר אחיד של למעלה מ100 ש"ח לכרטיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 20:37 
אז תיהיה מכירה באתר של לאן או רק בקופות ?

נערך לאחרונה על ידי ofri בתאריך 31 אוקטובר 2012, 20:39, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 20:37 
סמל אישי של המשתמש
אגב על הכרטיס למשחק רשום 12.11 שלא יטעה אנשים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 20:48 
villa crespo כתב:
בושה וחרפה המחירים האלה.

אפשר לפרש את המחירים הגבוהים גם כחיזוק למנויי הקבוצה ששילמו מאות ואלפי שקלים על מנויים לשערים הללו, במיוחד כשנפתחה סופסוף מחדש האפשרות לקנות מנויים לשער 7. כמובן יש פה גם חיזוק לחברי עמותה שיכולים לרכוש ב-25% הנחה.
הטיעון הנכון יותר הוא שבאים לעשות קופה על אוהדי הפועל שאין ביכולתם להגיע לכל המשחקים ולכן לא עושים מנויים. 100-200 אוהדי מכבי שרוכשים לשערים 8 ו-13 ויצטרכו לשלם עוד 33 שקל (!!!) מעניינים לי את ה-%@#. הם עדיין מקבלים מחיר רגיל לשערים 10,11.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 20:50 
פישונט כתב:
villa crespo כתב:
בושה וחרפה המחירים האלה.

אפשר לפרש את המחירים הגבוהים גם כחיזוק למנויי הקבוצה ששילמו מאות ואלפי שקלים על מנויים לשערים הללו, במיוחד כשנפתחה סופסוף מחדש האפשרות לקנות מנויים לשער 7. כמובן יש פה גם חיזוק לחברי עמותה שיכולים לרכוש ב-25% הנחה.
הטיעון הנכון יותר הוא שבאים לעשות קופה על אוהדי הפועל שאין ביכולתם להגיע לכל המשחקים ולכן לא עושים מנויים. 100-200 אוהדי מכבי שרוכשים לשערים 8 ו-13 ויצטרכו לשלם עוד 33 שקל (!!!) מעניינים לי את ה-%@#.

אבל אחרי זה המנויים וחברי העמותה ישלמו מחיר מופקע לדרבי חוץ.
ואגב, גם אם לאוהדי מכבי שרמוטות גרמנים לא מגיע לשלם מחירי גועל נפש כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 20:54 
פישונט כתב:
villa crespo כתב:
בושה וחרפה המחירים האלה.

הטיעון הנכון יותר הוא שבאים לעשות קופה על אוהדי הפועל שאין ביכולתם להגיע לכל המשחקים ולכן לא עושים מנויים. 100-200 אוהדי מכבי שרוכשים לשערים 8 ו-13 ויצטרכו לשלם עוד 33 שקל (!!!) מעניינים לי את ה-%@#. הם עדיין מקבלים מחיר רגיל לשערים 10,11.

המחירים לשער 11 הם כמו לשע 8 - 66 ש"ח לנוער ו-132 ש"ח למבוגר.
חבל. זה יבוא לנו בהפוכה בדרבי הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 20:56 
zink כתב:
פישונט כתב:
villa crespo כתב:
בושה וחרפה המחירים האלה.

הטיעון הנכון יותר הוא שבאים לעשות קופה על אוהדי הפועל שאין ביכולתם להגיע לכל המשחקים ולכן לא עושים מנויים. 100-200 אוהדי מכבי שרוכשים לשערים 8 ו-13 ויצטרכו לשלם עוד 33 שקל (!!!) מעניינים לי את ה-%@#.

אבל אחרי זה המנויים וחברי העמותה ישלמו מחיר מופקע להחליא לדרבי חוץ.

אתה מתכוון למנויים וחברי העמותה שירצו לקנות לשערים 7 ו-2 ויצטרכו לשלם קצת יותר, אני מניח. אם מכבי מעלים את המחירים לשערים 4-5 זו תהיה שערורייה אמיתית.

אם נתעלם מאוהדי מכבי, יש פה שיקול של לחזק רכישת מנויים וחברות בעמותה, אל מול מכירת כרטיס יקר באופן חד-פעמי לאוהדי הקבוצה ללא מנוי, למשחק עם הביקוש הכי גבוה בעונה. אני יכול לנחש שההנחה היא שמי שמגיע למשחק-שתיים בעונה יכול להרשות לעצמו לשלם מחיר קצת יותר יקר ממשחק רגיל. זה שיקול כלכלי קר שאפשר להבין אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 20:57 
תגידו לא תיהיה מכירה באתר של לאן או תיהיה ? אני חייב לדעת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 20:58 
19 כתב:
villa crespo כתב:
בושה וחרפה המחירים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 20:59 
פישונט כתב:
zink כתב:
פישונט כתב:
villa crespo כתב:
בושה וחרפה המחירים האלה.

אבל אחרי זה המנויים וחברי העמותה ישלמו מחיר מופקע להחליא לדרבי חוץ.

אתה מתכוון למנויים וחברי העמותה שירצו לקנות לשערים 7 ו-2 ויצטרכו לשלם קצת יותר, אני מניח. אם מכבי מעלים את המחירים לשערים 4-5 זו תהיה שערורייה אמיתית.

אם נתעלם מאוהדי מכבי, יש פה שיקול של לחזק רכישת מנויים וחברות בעמותה, אל מול מכירת כרטיס יקר באופן חד-פעמי לאוהדי הקבוצה ללא מנוי, למשחק עם הביקוש הכי גבוה בעונה. אני יכול לנחש שההנחה היא שמי שמגיע למשחק-שתיים בעונה יכול להרשות לעצמו לשלם מחיר קצת יותר יקר ממשחק רגיל. זה שיקול כלכלי קר שאפשר להבין אותו.

מה? ברור שיש פה הכנה לגבות גם ממכבי מחיר מופקע ל10-11 וברור שגם אנחנו נצטרך לשלם את זה בדרבי חוץ לשערים 4-5

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 21:00 
אגב ב'לאן' יצאו עוד כמאתיים מנויים לשער 7, במחיר 854 ש"ח למבוגר, 645 ש"ח ילד/חייל/אישה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 21:07 
סמל אישי של המשתמש
יש עוד בעיה.
אני למשל לא יכול לקנות לאבא שלי כרטיס למקום מסומן בקרבת המקום השלי, כי לא העבירו לעמותה כרטיסים למקומות באזור הזה, ולכן למרות ששנינו חברים בעמותה אני נאלץ ללכת מחר לבלומפילד ולשלם 154 ש"ח לכרטיס באזור הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
פישונט כתב:
אגב ב'לאן' יצאו עוד כמאתיים מנויים לשער 7, במחיר 854 ש"ח למבוגר, 645 ש"ח ילד/חייל/אישה

200 מנויים? :SHOCK3:
נגד חיפה היה מפוצץ וזה עוד כשהמעברים מלאים, ולא ראיתי יותר מדי כסאות בסמוך לשער 5. לא יודע איפה הם מתכננים לדחוף עוד 200.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

אם מכבי משלמים את המחירים האלה, זה חתיכת גועל נפש.
לא יגיע לאוהדי הפועל לשלם כזה מחיר בדרבי הבא, אבל יגיע למועדון הפועל ת"א שידפקו את האוהדים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 21:09 
לא רק שהמחירים הם שערוריה, העובדה שלחברי עמותה יש הנחה על פני מנויים היא בזיון ברמה מצחינה. מילא היו אומרים מנוי שהוא גם חבר עמותה שיקבל קדימות לכרטיסים, אבל חבר עמותה בלבד ועוד הנחה? איכס אחד גדול. זו שיטת השיווק של העמותה, בכח? פשוט מגעיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 21:13 
רק עכשיו ירד לי האסימון שגם ל-10,11 הולך לעלות 132 ש"ח.
טפשי ומיותר לחלוטין...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 21:16 
לא נוהג להגיב בנושאים על הפועל,
אבל המחירים לדרבי הם ביזיון אדיר שהורס גם לנו וגם לכם.

תקנו אותי אם אני טועה, אבל אמורה להיות לכם נציגות אוהדים בהנהלה לא?
צעד כזה יגרום להפיכת המחיר ההזוי הזה לנורמה (אין ספק שהנהלת מכבי "תחזיר" לאוהדי הפועל בדרבי הבא), ויגרום לעלייה נוספת במחירי הכרטיסים בדיוק כמו שהעלו את המחירים לדרבי לפני כמה שנים מה שגרם להשוואת המחירים אחרי עונה או שתיים גם למשחקים מול הפועל רמת גן לרמה הזאת (לפחות אצלנו).

עוד שנתיים מהיום תצטרכו לשלם 150 שקל למשחק מול רמת השרון, מצעד שהתחיל בעונה שאוהדים שלכם יושבים בהנהלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 21:18 
מה אתה רוצה, נודניק, אתה לא רואה שכולם כאן נגד זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 21:21 
נשמתי, אני רוצה שתפסיקו להקליק על זה פה בפורום ותגידו לחברים שלכם בהנהלה שיירדו מהעץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 21:22 
ben yehuda כתב:
נשמתי, אני רוצה שתפסיקו להקליק על זה פה בפורום ותגידו לחברים שלכם בהנהלה שיירדו מהעץ.

אתה אוהד מכבי? אז אם התשובה היא כן:

א. סבבתק, קיבלנו, התרעמנו.
ב. מה יש לך לחפש פה?
ג. איך אתה עדיין לא מורחק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 21:25 
החברים שלנו בהנהלה פרסמו לא מזמן הודעה מבזה על אירועי שלשום, כשהם יודעים היטב מה הלך הרוחות בקרב אוהדים- רמז, הוא קצת יותר חמור מהכעס על מחירי הכרטיסים. אתה באמת חושב שהם שמים עלינו פס? מציע לך ולאוסף הטמטום הבלתי נגמר בליצן ה12 לא לקנות כרטיסים במחיר מופקע כזה, אין יותר מוצדק ממושבים ריקים במחירים כאלה, אנשים מההנהלה הזו הרי כבר ראו כאלה בעבר כשתקעו מחירים בלתי סבירים וזה לא יהיה להם חדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 21:32 
מחירים ביזיון. מכבי יגיבו גם ככה ומתישהו המחיר למשחקים "קטנים" יעלו לרמה של 90/45
אני לא מבין למה צריך להעלות את המחיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 21:35 
joshsoos כתב:
לא רק שהמחירים הם שערוריה, העובדה שלחברי עמותה יש הנחה על פני מנויים היא בזיון ברמה מצחינה. מילא היו אומרים מנוי שהוא גם חבר עמותה שיקבל קדימות לכרטיסים, אבל חבר עמותה בלבד ועוד הנחה? איכס אחד גדול. זו שיטת השיווק של העמותה, בכח? פשוט מגעיל.

למנויים יש כבר כרטיס למשחק, לעומת זאת יש לא מעט חברי עמותה שאין להם כרטיס למשחק. איפה הביזיון פה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 21:49 
סמל אישי של המשתמש
מחירים ביזיון, בושה וחרפה
למישהו בהנהלה שם מתחשק לעשות קופה על אוהדי מכבי, ועל הדרך פוגע באוהדים שלא מנויים וגם בנו בסיבוב הבא.
ביזיון שאין כדוגמתו לקחת 132 שקל לכרטיס למשחק כדורגל. לפני שאני מתייחס אל המחירים שידפקו לנו בסיבוב הבא, אני קודם כל מסתכל על הצד השני - למה אוהד כדורגל בישראל צריך לשלם 132 שקל? ולא משנה הקבוצה אותה הוא אוהד
אם יש לנו קצת עמוד שדרה, וקצת אכפתיות מהחבר'ה האחרים (בכל מה שנוגע ליחס לאוהדים) צריך להחרים את המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 127 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: