תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 20:14

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 231 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: תמוז הורחק לשני משחקים ויחמיץ את הדרבי.
הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 19:07 
KingAlpaca כתב:
צריך להיות באמת חלאה להאשים את טוטו.

הנה, עוד מחנך הגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 19:08 
joshsoos כתב:
שחם ורוני, די עם ההלקאה העצמית. אתם צריכים שאביא את הרשימה הארוכה של התקדימים והפסיקות שהן אך ורק נגדנו כדי להבין מה הולך כאן ולמה אנשים רוצים לפוצץ את הכל? חלאס כבר עם הצדקנות הזו, וטיעונים מקצועיים, ולהיות שקולים. מה עוזר להיות שקול? זה מה שישיג כאן משהו? במדינת ישראל? רבאק, איפה אתם חיים? דון שחר מחזיק כבר שנים את ההתאחדות בביצים ולא מקבל עונשים, בית"ר אלימה וגזענית בצורה חסרת תקדים ולא מקבלת כמעט כלום. כן, בוא נהיה שקולים, זה מה שיעזור. זה מה שיתקן את המצב שבו הכל מוכרע מחוץ לכר הדשא, ויביא אותנו למצב שמגיעים למגרש ( אם נותנים לנו ) בידיעה שהספורט שולט ולא השחיתות. אז סבבה, תהיו אתם שקולים ושיהיה לכם לבריאות. אני מסרב להיות כזה, ומי שחי בג'ונגל צריך להתנהל כמו בג'ונגל, אם ההנהלה לא תפוצץ את הדרבי, התפקיד שלנו האוהדים לפוצץ אותו. מקווה שתקלטו בכל זאת שכל עוד הכל כאן מכור ומושחת, הדיונים המקצועיים על המאמן, ההנהלה והשחקנים בכלל לא רלוונטיים.

זה לא עניין של הלקאה עצמית. יש פה אכן הסתכלות שהיא דו צדדית וכנה ואובייקטבית עד כמה שאפשר גם עלינו בתור קהל וזה משהו שברור לי שרב הפורום לא מסוגל ולא רוצה לעשות.
אבל יש פה גם פרקטיקה. אתה רוצה להזיז דברים, לשנות ולעשות מהפכות. נרקוטיקה בטוח שאם לא נופיע למשחק לא יורידו אותנו ליגה ואם כן, אז יופי, שיורידו.
למה לעצור רק בגזענות? איפה כולם שאוהדי הפועל שרים שירים על הבת של איציק קאמרי, אהובה תומר ו"שמעון מזרחי הוא יתום". זה בסדר? זה פחות גרוע מגזענות?
שלא תבין לא נכון, מה שקורה הוא מקומם. מקומם שדין קבוצה אחת הוא לכדין הקבוצה השנייה. לא יכול להיות ששופט שומע נהמות והחליט לא לציין אותן בדו"ח כי הן על רקע שנאה אישית כלפי שחקן ושאנחנו עושים את זה, זה גזענות. זה מה שמטריף אותי.
ההרחקה של תמוז מטריפה. ההעמדה שלו לדין סבירה ביותר וגם העונש שהוא קיבל. כל מיני דברים אחרים שקורים בהתאחדות, כולל עונשים מגוכחים שקבוצות מקבלות על מציתים וגרעינים, מקוממים.
הבעיה היא ההתחסדות והצביעות של האוהדים "שצריך לרדת מהמגרש אם יש גזענות", אבל דברים אחרים יודעים להחליק יופי.
אתה רוצה יותר מזה?
אתה יודע על המלחמה עכשיו? על להוכיח שבכלל היתה גזענות ונהמות. אפילו הוכחה לזה אין לך. אני הייתי בטדי, אני מאמין שהיו נהמות, אבל דוגרי, מהיציע שבו אני ישבתי לא שמעתי אותן. גם בננות לא ראיתי. תראה לי במצב הפוך אוהד הפועל אחד בפורום הזה שלא היה מוביל קו הגנה שאומר לא השופט, לא המשקיף ולא המשטרה ציינו נהמות. ושוב, אני באמת מאמין שהיו.
אני אוהד כדורגל. אני לא הולך עכשיו לצאת למלחמות נגד כל העולם ובטח לא בא לחנך את כל האנשים שמאכלסים את הענף הזה. ביום שהפועל לא יהיו בכדורגל, מבחינתי אין כדורגל ואז מצידי שאוהדי בית"ר יצטרפו לקו קלאס קלן. יש לי בעיות הרבה יותר גדולות בחיים מאוהדי בית"ר.
אז נכון, אני כרגע כועס על העונש שקיבל תמוז ואלי קצת על השופט, אבל מה שהכי חשוב לי כרגע זה איך הפועל מנצחים בנתניה ולמה הקבוצה נראתה בחצי השני כמו שהיא נראתה.

אם הכל כאן מושחת ורקוב ולא מעניין, אין טעם לשבת בפורום ולבזבז זמן ועצבים. בטח אין טעם לצאת למלחמות בטחנות רוח, בטח במצב הנוכחי שאפילו הוכחה פשוטה אין לך.
ולמה לא להופיע לדרבי? יש משחק ביום ראשון שאפשר להכריז שלא עולים אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 19:08 
סמל אישי של המשתמש
הבן אדם עבר מה שאני לא מאחל למישהו מאיתנו לעבור,
והתגובה המופרעת שלו!!!!!!!1111אחדוואחד הייתה לשים אצבע על הפה.

טרוריסט!!!!אונואיין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 19:09 
KingAlpaca כתב:

טרוריסט!!!!אונואיין

ומה עם הקללות לשופט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 19:09 
סמל אישי של המשתמש
לא מבין אוהדי הפועל שאומרים שאנחנו צבועים, צדקנים ולא יודעים לקבל את ההפסד.
השלמתי עם ההפסד, אני לא מצפה שנקבל משחק חוזר, אני מצפה לשני דברים ברורים לגמרי:
1. שההרחקה של טוטו תבוטל כי מה שעשה זאת לא התגרות, חגיגה לגיטימית שמקובלת בכל העולם.
2. בית״ר תעמוד לדין על נהמות וזריקת חפצים למגרש, אנחנו להזכירכם עמדנו רק לפני מספר שבועות לדין על פאקינג מצית. בית״ר זרקו בשני מכל הבא ליד לא יכול להיות שזה לא יצויין אצל אף גורם רשמי מטעם ארגון השופטים ושהם יצאו נקיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 19:10 
אני כל כך שונא אוהדי הפועל מתייפייפים.
כל העולם ואחותו יודע שאף שחקן באף קבוצה אחרת בארץ לא היה מקבל צהוב שני (אולי צהוב ראשון כן) על דבר כזה ומורחק.
כנראה שלאוהדים האלה שנכנסים בטוטו ומאשימים אותו כיף עם ההלקאה העצמית הזאת, כאילו אין לנו מספיק שונאים מבחוץ (כל המדינה בערך).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 19:10 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
KingAlpaca כתב:

טרוריסט!!!!אונואיין

ומה עם הקללות לשופט?

איזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 19:11 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
its-sick כתב:
bruno conti כתב:
נהמות או לא נהמות
בננות או לא בננות
טוטו כנראה זיין לנו את העונה.
אלא אם כן מרעי ייתן שער ניצחון בדרבי
ואז נגיד שהכל לטובה...
אבל את הנקודות מטדי זה על טוטו .
הכי כואב בעולם אבל זאת האמת
למה? מה בדיוק הוא עשה שזה בגללו?

הוא לא עשה כלום. חסיד אומות העולם.
אז על ההשתקה לבית"ר והאדום עוד אפשר להתווכח. בכל זאת, עוד תקדים על הפועל. מצד שני, במשחק כזה עדיף לא להסתכן בכלום ולא להתקרב לקהל שלהם בכלל.
אבל על המילים לשופט אין סליחה והדרבי הזה על הראש שלו.

אתה צודק באלף אחוז.
אם שחקן יהודי היה משחק באירופה וכל המשחק היה שומע קריאות כמו "נעשה מאמא שלך סבון" או "מנגלה מחכה בבית", והוא היה מבקיע, וסה"כ, שוב סה"כ עשה "שושש", והשופט מרחיק את אותו יהודי, אני בטוח שהוא היה מקבל זאת בהכנעה, בכל זאת הוא יהודי מושתן, שיקבל בהכנעה גם מהקהל, וגם מהשופט, ושילך עם ראש למטה. תנסה קצת לעכל את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
KingAlpaca כתב:

טרוריסט!!!!אונואיין

ומה עם הקללות לשופט?
אם לא היה מקבל אדום לא מוצדק, לא היה אומר לשופט שאין לו מושג.
ואתה באמת חושב ש"אין לך מושג" זו קללה?

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

נערך לאחרונה על ידי its-sick בתאריך 31 אוקטובר 2012, 19:11, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נועם שחם כתב:
joshsoos כתב:
שחם ורוני, די עם ההלקאה העצמית. אתם צריכים שאביא את הרשימה הארוכה של התקדימים והפסיקות שהן אך ורק נגדנו כדי להבין מה הולך כאן ולמה אנשים רוצים לפוצץ את הכל? חלאס כבר עם הצדקנות הזו, וטיעונים מקצועיים, ולהיות שקולים. מה עוזר להיות שקול? זה מה שישיג כאן משהו? במדינת ישראל? רבאק, איפה אתם חיים? דון שחר מחזיק כבר שנים את ההתאחדות בביצים ולא מקבל עונשים, בית"ר אלימה וגזענית בצורה חסרת תקדים ולא מקבלת כמעט כלום. כן, בוא נהיה שקולים, זה מה שיעזור. זה מה שיתקן את המצב שבו הכל מוכרע מחוץ לכר הדשא, ויביא אותנו למצב שמגיעים למגרש ( אם נותנים לנו ) בידיעה שהספורט שולט ולא השחיתות. אז סבבה, תהיו אתם שקולים ושיהיה לכם לבריאות. אני מסרב להיות כזה, ומי שחי בג'ונגל צריך להתנהל כמו בג'ונגל, אם ההנהלה לא תפוצץ את הדרבי, התפקיד שלנו האוהדים לפוצץ אותו. מקווה שתקלטו בכל זאת שכל עוד הכל כאן מכור ומושחת, הדיונים המקצועיים על המאמן, ההנהלה והשחקנים בכלל לא רלוונטיים.

נניח שכל מה שכתבת נכון במאה אחוז - זה משהו שהתחיל במשחק מול בית"ר? למה את הקריאה הנזעמת שלך אתה מעלה דווקא היום? איפה הדחיפות פה? מה היתרון של פעולה לא מתוכננת אל מול פעולה מאורגנת ומתוכננת?

ובשולי הדברים, כל הדו שיח המתלהם הזה שבו כל אחד שופך את חמתו על המקלדת, עם קריאות "ראבק", "הזויים" ועוד כל מיני קריאות קרב, מיותרת לגמרי. כולנו באותה סירה, ולאף אחד מאיתנו אין מונופול על השכל. אתם רוצים לנהל דיון, תכתבו כמו בני אדם. אם הרעיון הוא של מי צועק חזק יותר ודיון של ג'ונגל, אני מוותר.

מי אמר לך שאני מעלה דווקא היום? תבדוק אותי בעבר, תראה שזה ממש לא חדש. ומי מדבר על פעולה לא מתוכננת? להיפך, היא צריכה להיות כזו ואין שום בעיה שתהיה, הדרבי עוד שבוע וחצי. אבל שקולה? מה אתה רוצה שנעשה, הפגנה מול ההתאחדות? מה אתה רוצה, שנעלה לשחק כאילו לא קרה כלום? שאלתי אותך אם צריך להביא שוב את הרשימה המלאה של הדברים הבלתי נתפסים שביניהם לבין איזו טעות שיפוט לכאן או לשם אין קשר, כדי שייקלט ( ואני לא מאמין איך למישהו כאן לא נקלט עד עתה ) שאין ערך ספורטיבי לליגה, אין טעם למשחק שגדלנו לאהוב ולהאמין לקלישאות שכדורגל משחקים 90 דקות והטוב מנצח וכו'. אוהדי בית"ר נוהמים וזורקים דברים ומי שמוענש היא הקבוצה שלנו, ואתם מחפשים שיקול דעת? אם היה כזה, כל הדברים האלה לא היו קורים. אני לא רואה טעם יותר לכלום, בדרבי הביאו אותי למצב שהייתי מוכן לרדת לדשא ולהעיף סטירה למשיח הפושע הספורטיבי, עכשיו הביאו אותי למצב שאני מוכן לעשות כמעט הכל כדי לפוצץ את העסק. ספורט זה לא, שיוויון אין כאן, הדבר היחיד שנשאר הוא -ש ברו את הכלים ולא משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 19:13 
KingAlpaca כתב:
villa crespo כתב:
KingAlpaca כתב:

טרוריסט!!!!אונואיין

ומה עם הקללות לשופט?

איזה?

בושה וחסר מושג.
זה חדש לך שמרחיקים על זה, גם אם ברחוב זה יותר מחמאה מקללה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

NARKOTIKA כתב:
נתקדם, נחכה שיאנסו אותנו עוד פעם, נבכה שוב, נחזור הביתה שבורים, ונמרר על החיים שלנו.
בואו נמשיך לשחק כדורגל. ההצגה חייבת להימשך.

זה בדיוק מה שאתה עושה, יושב ממורמר ומתוסכל. דופקים אותי, כולם נגדי. נניח שאתה צודק. מה הפתרון שלך? לשבור את הכלים. לא משחקים יותר. כולם יבואו ללקק לך את הביצים בשביל שסכים לעלות לדרבי. בטח.
טוטו תמוז לא עמד לדין כי הוא השתיק את הקהל, אלא כי הוא החליט שההרחקה הלא מוצדקת שלו היא עילה לדבר אל השופט כמו שהוא דיבר. זה עלה לו בדרבי. אפשר היה להתחשב בבית הדין, אבל הפסיקה שם היא סבירה.
זה גם מה שאתה רוצה לעשות. דין לעצמך. מי יפסיד מזה בסוף אתה חושב? רק אתה. תרד ליגה, לא תהיה לך קבוצה ולא יהיה לך יותר על מה להיות מתוסכל וממורמר. נעבור לקבוצת הבדמינגטון, שם הרבה יותר רגוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

KingAlpaca כתב:
villa crespo כתב:
KingAlpaca כתב:

טרוריסט!!!!אונואיין

ומה עם הקללות לשופט?

איזה?

בושה וחסר מושג.
זה חדש לך שמרחיקים על זה, גם אם ברחוב זה יותר מחמאה מקללה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 19:14 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:

טרוריסט!!!!אונואיין

!!!!!!!!
הוא היה צריך להגיד לשופט שהוא כושון קטן ומושתן, והוא מצטער שהבקיע בכלל את השער, איך הוא העז לקלל במקום להשפיל את עצמו בצורה נוראה אל מול כולם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:

טרוריסט!!!!אונואיין

ההרחקה מהדרבי היא לא על האצבע אלא על הצעקות והקללות לשופט. לא רק זה,אלא שאם הוא לא היה עושה את זה היה אפשר לערער על האדום כדי שישחק בנתניה, ואפילו סיעוי קלוש לערער על תוצאת המשחק בטדי, כשמנגד אין שום דבר טוב שיכול לצאת מלהגיב כך לשופט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
נועם, התיאוריה שלך לגבי חוסר היכולת לקבל את ההפסד לא יכולה להיות רחוקה יותר מהמציאות.
העצבים והתסכול שלי אחרי ההפסד הם כאין וכאפס לעומת התחושות שאני מרגיש ביומיים האחרונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 19:15 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:
KingAlpaca כתב:

טרוריסט!!!!אונואיין

ההרחקה מהדרבי היא לא על האצבע אלא על הצעקות והקללות לשופט. לא רק זה,אלא שאם הוא לא היה עושה את זה היה אפשר לערער על האדום כדי שישחק בנתניה, ואפילו סיעוי קלוש לערער על תוצאת המשחק בטדי, כשמנגד אין שום דבר טוב שיכול לצאת מלהגיב כך לשופט.

אי אפשר לערער על האדום ואי אפשר לערער על התוצאה, טכנית. אל תדבר שטויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 19:17 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:
KingAlpaca כתב:

טרוריסט!!!!אונואיין

הוא אמר בושה, והבושה היחידה זה שכל שאר הקבוצה לא ירדה איתו ביחד מהמגרש.
צריך לחוקק חוק שלכושים אסור לכבוש מול קהל גזען כי זה מסוכן, כך יהיה ברור לכולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 19:18 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
העצבים והתסכול שלי אחרי ההפסד הם כאין וכאפס לעומת התחושות שאני מרגיש ביומיים האחרונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

its-sick כתב:
villa crespo כתב:
KingAlpaca כתב:

טרוריסט!!!!אונואיין

ומה עם הקללות לשופט?
אם לא היה מקבל אדום לא מוצדק, לא היה אומר לשופט שאין לו מושג.
ואתה באמת חושב ש"אין לך מושג" זו קללה?

תגיד, אתה צוחק עליי?
מה הקשר בכלל.
אני לא אמרתי שהאדום היה מוצדק (ואני כן אומר שאם טוטו תמוז היה קצת יותר חכם, הוא גם היה מוותר על לרוץ לקהל של בית"ר).
אבל השופט זיין אותנו וכבר הוציא אדום. עוד שבועיים יש דרבי, אז אתה מקלל את השופט? כמה מטומטם וחסר אחריות אפשר להיות?
וכן, על הזין שלי מה שטוטו עבר (אלף שחקנים עברו דברים גרועים בהרבה, גם מהקהל שלנו וגם משל בית"ר). הוא מקבל מספיק כסף כדי שילמד לשלוט על עצמו ולא להפקיר אותנו בדרבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

גביזון כתב:
villa crespo כתב:
its-sick כתב:
bruno conti כתב:
נהמות או לא נהמות
בננות או לא בננות
ואז נגיד שהכל לטובה...

אז על ההשתקה לבית"ר והאדום עוד אפשר להתווכח. בכל זאת, עוד תקדים על הפועל. מצד שני, במשחק כזה עדיף לא להסתכן בכלום ולא להתקרב לקהל שלהם בכלל.

אתה צודק באלף אחוז.
אם שחקן יהודי היה משחק באירופה וכל המשחק היה שומע קריאות כמו "נעשה מאמא שלך סבון" או "מנגלה מחכה בבית", והוא היה מבקיע, וסה"כ, שוב סה"כ עשה "שושש", והשופט מרחיק את אותו יהודי, אני בטוח שהוא היה מקבל זאת בהכנעה, בכל זאת הוא יהודי מושתן, שיקבל בהכנעה גם מהקהל, וגם מהשופט, ושילך עם ראש למטה. תנסה קצת לעכל את זה.

מעניין איך אמור להגיב שחקן יהודי שצועקים לו בישראל נאצי ומאחלים לו שתהיה לו שואה.
מי דיבר על אוהדי הפועל המתייפיפים? גזענות - אסור. להקניט אדם על זה שאבא שלו מת - מותר. לאחל שואה - מותר.
מחר במכבי יחליטו שאם תקרא לשחקן נאצי הם יורדים מהמגרש. תתמוך בזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 19:19 
סמל אישי של המשתמש
בועטים את הגזענות בבעיטת בננה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 19:20 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:
נתקדם, נחכה שיאנסו אותנו עוד פעם, נבכה שוב, נחזור הביתה שבורים, ונמרר על החיים שלנו.

זה בדיוק מה שאתה עושה, יושב ממורמר ומתוסכל. דופקים אותי, כולם נגדי. נניח שאתה צודק. מה הפתרון שלך? לשבור את הכלים. לא משחקים יותר. כולם יבואו ללקק לך את הביצים בשביל שסכים לעלות לדרבי. בטח.
טוטו תמוז לא עמד לדין כי הוא השתיק את הקהל, אלא כי הוא החליט שההרחקה הלא מוצדקת שלו היא עילה לדבר אל השופט כמו שהוא דיבר. זה עלה לו בדרבי. אפשר היה להתחשב בבית הדין, אבל הפסיקה שם היא סבירה.
זה גם מה שאתה רוצה לעשות. דין לעצמך. מי יפסיד מזה בסוף אתה חושב? רק אתה. תרד ליגה, לא תהיה לך קבוצה ולא יהיה לך יותר על מה להיות מתוסכל וממורמר. נעבור לקבוצת הבדמינגטון, שם הרבה יותר רגוע.

עדיף שלא תהיה קבוצה ושלא נהיה בליגת העל אם החוק כלפינו שונה ואלו כללי המשחק.
אתם צריכים להבין שהאירוע הזה הוא רק הקש ששבר את גב הגמל, בדיוק כמו שהמופע של משיח היה הקש ששבר את גב הגמל בדרבי המוטות.
אם נעלה לדרבי ויקרה אירוע הזוי שנדפק ממנו התגובה שתבוא בסוף תיהיה חריפה הרבה יותר מדרבי המוטות, עדיף לעצור את זה עכשיו להגיד שאנחנו לא משחקים ושבהתאחדות יאכלו את הראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 19:23 
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:

קח - זה רלוונטי באותה מידה לתגובה הזאת.
NARKOTIKA כתב:
נועם שחם כתב:
לא אמרתי שזה לא יזיז פה דברים....

נועם, אתה עוד חי במציאות אחרת, בחיי.
אין מה להתארגן עם יו"רים אחרים. רק אופ"א יכולה לעזור פה.
באמת ש90 אחוז שונאים אותך. עם מי תשתף פעולה? עם יעקב שחר? עם פרוספר? אתה זה שלא רציני.

לעלות לדרבי זה לשתף פעולה עם הצגה כשהבדיחה על חשבוננו. זה להסכים להתקפל בפני המוסדות המושחטים, בפני הגזענים, זה פרס לאלימות, זה בדיוק מה שהשופט השקרן שונא הפועל רוצה. שההצגה תימשך. שהם ימשיכו להתעלל בנו וליצור תקדימים על חשבוננו בלי שנשים לב, ובכל פעם שיכאב לנו מחדש.

די. אי אפשר יותר. אני אמרתי עוד בהרחקה ההזויה של ידין מ12 משחקים שאנחנו צריכים להפסיק. אז עוד לא קלטנו. אולי היום האסימון נפל ליותר אנשים. 10 אלף איש גזענים מקללים שחקן שלנו כל המשחק ובסוף אנחנו נענשים.
כן. בואו נעלה לדרבי. יהיה כייף.

נערך לאחרונה על ידי NARKOTIKA בתאריך 31 אוקטובר 2012, 19:23, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 19:23 
RedFox כתב:
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:

עדיף שלא תהיה קבוצה ושלא נהיה בליגת העל אם החוק כלפינו שונה ואלו כללי המשחק.
אתם צריכים להבין שהאירוע הזה הוא רק הקש ששבר את גב הגמל, בדיוק כמו שהמופע של משיח היה הקש ששבר את גב הגמל בדרבי המוטות.
אם נעלה לדרבי ויקרה אירוע הזוי שנדפק ממנו התגובה שתבוא בסוף תיהיה חריפה הרבה יותר מדרבי המוטות, עדיף לעצור את זה עכשיו להגיד שאנחנו לא משחקים ושבהתאחדות יאכלו את הראש.

בהתאחדות לא יאכלו שום ראש. יורידו אותך ליגה.
ואוקיי - אתה מוכן לוותר על קבוצה בליגת העל ולשבור את הכלים. מה ייצא לך מזה, אין לי מושג. אני לא מוכן. אני חושב שמה שקורה כאן הוא מאוד בעייתי, אבל אני חושב שגם מדינת ישראל היא מקום בעייתי ואני לא קם ועוזב. אני מנסה להילחם במה שאני יכול ובמה שאני לא יכול, אני מנסה להתאים את עצמי רק בשביל מטרה אחת - שלי יהיה יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 19:24 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
KingAlpaca כתב:

טרוריסט!!!!אונואיין

הוא אמר בושה, והבושה היחידה זה שכל שאר הקבוצה לא ירדה איתו ביחד מהמגרש.
צריך לחוקק חוק שלכושים אסור לכבוש מול קהל גזען כי זה מסוכן, כך יהיה ברור לכולם.

שחקן שצועק על השופט, מעליב אותו ומשתולל, ייענש על כך, וזה לאמשנה אם השופט שגה, הבקיע בעצמו בכוונה, או בעט באותו שחקן, וטוטו ידע את זה טוב מאוד.
ויובל-אני לא יודע אם אתה צודק או לא, אבל זה לאבאמת רלונטי-בשיקולי רווח הפסד, בלהגיב להרחקה כמו שטוטו הגיב יש רק נזק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 19:24 
לאנשים פה אין מושג איזה רעש זה יעשה אם לא נעלה לדרבי.
אפילו תחילה של מושג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 19:27 
NARKOTIKA כתב:
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:

קח - זה רלוונטי באותה מידה לתגובה הזאת.
NARKOTIKA כתב:
נועם שחם כתב:
לא אמרתי שזה לא יזיז פה דברים....

נועם, אתה עוד חי במציאות אחרת, בחיי.
אין מה להתארגן עם יו"רים אחרים. רק אופ"א יכולה לעזור פה.
באמת ש90 אחוז שונאים אותך. עם מי תשתף פעולה? עם יעקב שחר? עם פרוספר? אתה זה שלא רציני.

לעלות לדרבי זה לשתף פעולה עם הצגה כשהבדיחה על חשבוננו. זה להסכים להתקפל בפני המוסדות המושחטים, בפני הגזענים, זה פרס לאלימות, זה בדיוק מה שהשופט השקרן שונא הפועל רוצה. שההצגה תימשך. שהם ימשיכו להתעלל בנו וליצור תקדימים על חשבוננו בלי שנשים לב, ובכל פעם שיכאב לנו מחדש.

די. אי אפשר יותר. אני אמרתי עוד בהרחקה ההזויה של ידין מ12 משחקים שאנחנו צריכים להפסיק. אז עוד לא קלטנו. אולי היום האסימון נפל ליותר אנשים. 10 אלף איש גזענים מקללים שחקן שלנו כל המשחק ובסוף אנחנו נענשים.
כן. בואו נעלה לדרבי. יהיה כייף.

יופי, נתת לי תגובה שאומרת בדיוק את אותם דברים.
בפעם הבאה שאוהדי הפועל יקראו קריאות שואה את תהיה בעד ששחקני הפועל או הקבוצה היריבה יירדו מהדשא?
אם התשובה היא כן - אני מוכן להתחיל לפתח איתך דיון. יש לי הרגשה שלזה אתה מתייחס בצורה סלחנית יותר.
אני לא יושב כל היום וחושב שכולם נגדי וכולם דופקים איתי. הרי אם זה העניין, המחאה שדלך תעזור? הרי כולם שונאים אותך, אף אחד לא רוצה אותך, כולם נגדך. באמת יזיז להם שלא תעלה לדרבי ושתרד ליגה? הרי זה מה שהם רוצים. זו הי נקודת הפתיחה של המאבק שלך. כולם שונאים אותי, נגדי ורוצים שיהיה לי רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 19:27 
NARKOTIKA כתב:
לאנשים פה אין מושג איזה רעש זה יעשה אם לא נעלה לדרבי.
אפילו תחילה של מושג.

הכל טוב ויפה, פה זה לא פרקטי.
אתה רואה את העונשים הפשוט הזויים שקיבלנו, מה יקרה אם לא נעלה? יורידו לנו 10 נקודות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 19:29 
גביזון כתב:
villa crespo כתב:
its-sick כתב:
bruno conti כתב:
נהמות או לא נהמות
בננות או לא בננות
ואז נגיד שהכל לטובה...

אתה צודק באלף אחוז.

עובדתית זה קורה ואפילו די הרבה
תשאל אוהדי טוטנהאם מה הם עוברים במשחקים נגד ווםטהאם למשל
תשאל את אוהדי איאקס איזה קולות משמיעים להם ברוטרדם
תשאל אותי שהייתי בוינה וראיתי הצדעות במועל יד מול הפרצוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 231 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: