תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 17:59

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 14 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ממוצעי קהל בליגה?
הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 15:35 
סמל אישי של המשתמש
מישהו יודע אם יש איפשהו לראות?
לדעתי אנחנו רק אחרי מכבי וירושלים.
מפתיעים מאד לטובה עם 1500-2000 בשני המשחקים הראשונים, שעוד היו לא אטרקטיביים מבחינת היריבה.
אני אישית חשבתי שיבואו אולי 500-600.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ממוצעי קהל בליגה?
הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 16:14 
איפה אפשר למצוא נתונים כאלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 16:28 
סמל אישי של המשתמש
תתפלא אבל אחרי כל משחק כזה אני שומע על אנשים שהתלהבו ועשו מנוי אחרי שבאו רק לטעימה.
יכול להיות שהכמויות האלה של קהל במשחקי בית יישמרו. במיוחד אם ימשיך להיות צורך בקהל ברבע הרביעי בהרבה משחקים, מה שיאפשר המשך אפשרות להתלהב.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 16:33 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
מישהו יודע אם יש איפשהו לראות?
לדעתי אנחנו רק אחרי מכבי וירושלים.
מפתיעים מאד לטובה עם 1500-2000 בשני המשחקים הראשונים, שעוד היו לא אטרקטיביים מבחינת היריבה.
אני אישית חשבתי שיבואו אולי 500-600.

פעמיים היו מעל 2,000.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 17:02 
אבא שלי היה חבר עמותה(אני הכרחתי אותו) ואף פעם לא היה מגיע למשחקים כי הוא לא אוהב כדורסל.
סחבתי אותו למשחק נגד בני הרצליה והוא כל היום מדבר על האווירה וישר עשה מנוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 21:16 
סמל אישי של המשתמש
מולי לוי כתב:
אבא שלי היה חבר עמותה(אני הכרחתי אותו) ואף פעם לא היה מגיע למשחקים כי הוא לא אוהב כדורסל.
סחבתי אותו למשחק נגד בני הרצליה והוא כל היום מדבר על האווירה וישר עשה מנוי.

:ROSE:
זה בדיוק הקטע, צריך להביא פעם אחת ומשם מתחיל הטרוף, עדיף למשחק גדול או משחק עם הרבה קהל.
"פעם ראשונה חינם...אח"כ ההתמכרות עליך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 21:39 
הקהל הרחב של הפועל ת"א כדורגל הרבה יותר "מודע" לעניין הכדורסל היום מאשר לפני 7-8 שנים
המסע הארוך עשה את שלו,
אבל יותר מזה, לכל עידן האינטרנט יש השפעה - האוהדים מגובשים יותר, לא נפגשים רק פעם בשבוע בבלומפילד ואומרים שלום, אחד סוחב את השני, וככה זה מתחיל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 15:04 
לי זה דווקא היה דיי ברור שהעונה האולם יהיה מלא\כמעט מלא כל משחק, האולם לא כזה ענק ויש אווירה מעולה אין סיבה שהוא לא יהיה מפוצץ אחרי הכל יש קהל גדול כמו שאנחנו יודעים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 15:24 
סמל אישי של המשתמש
למי שהיה במרבית משחקי הליגה בשנתיים האחרונות עם 150-200 צופים, זה ממש לא היה ברור...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 15:27 
סמל אישי של המשתמש
היתה כמות לא רעה במשחק האחרון, אבל בכל יציע היו פחות אוהדים מאשר במשחק הראשון, אולי חוץ מיציע 1.
נראה מה יהיה בהמשך, מהמשחק מול אילת בבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 16:33 
הפועל כתב:
למי שהיה במרבית משחקי הליגה בשנתיים האחרונות עם 150-200 צופים, זה ממש לא היה ברור...

בסדר אבל בליגת העל זה משהו אחר, גם שנה שעברה לקראת הסוף הייתה התעוררות והדר יוסף היה מפוצץ
אני לא אומר שכל משחק ליגה האולם יהיה מפוצץ אבל לדעתי יהיו סביבות ה-2000 בממוצע שזה יפה מאוד והמספר ייגדל אם וכאשר יהיה לנו אולם משלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 18:33 
לפחות במקרה שלי
הגעתי ללא מעט משחקים בשנים האחרונות אבל השתעממתי מאד כמעט בכל המשחקים (למעט בשלבי ההכרעה בשנתיים האחרונות)
משום שפירקנו בקלות את היריבות שלנו ברוב המשחקים, מה שהפך אותם למשעממים, נטולי לחץ ובעיקר
לכאלה שאין בהם חשיבות אמיתית לקהל.
הרבה אוהדי הפועל, הגיעו כמה פעמים כדי להראות תמיכה בפרוייקט, אבל לא נהנו מחווית כדורסל שגרמה להם להגיע כל שבוע.

השנה ארבעה דברים השתנו שמשפיעים במישרין על כמות הקהל
א. הסיבה המרכזית - המשחקים מותחים מאד ועל כן מעניינים הרבה יותר - לקהל יש השפעה ממשית על זהות המנצחת.
ב. ליגת העל - סיקור תקשורתי ומפגשים עם קבוצות "גדולות".
ג. חזרנו להיות אנדרדוג אחרי שנים שהיינו "מכבי" של הליגות הנמוכות - עכשיו אנחנו עם מעט כסף, מעט כישרון, זרים בינוניים מינוס, והרבה נשמה, חכמה, כדורסל קבוצתי, ומלחמה.
ד. מגרש נורמלי שמספק חווית כדורסל טובה למרות המרחק (מגרש כזה בתל אביב שווה עוד אלף צופים במשחק).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 21:24 
itamarrose כתב:
לפחות במקרה שלי
הגעתי ללא מעט משחקים בשנים האחרונות אבל השתעממתי מאד כמעט בכל המשחקים (למעט בשלבי ההכרעה בשנתיים האחרונות)
משום שפירקנו בקלות את היריבות שלנו ברוב המשחקים, מה שהפך אותם למשעממים, נטולי לחץ ובעיקר
הרבה אוהדי הפועל, הגיעו כמה פעמים כדי להראות תמיכה בפרוייקט, אבל לא נהנו מחווית כדורסל שגרמה להם להגיע כל שבוע.

א. הסיבה המרכזית - המשחקים מותחים מאד ועל כן מעניינים הרבה יותר - לקהל יש השפעה ממשית על זהות המנצחת.
ג. חזרנו להיות אנדרדוג אחרי שנים שהיינו "מכבי" של הליגות הנמוכות - עכשיו אנחנו עם מעט כסף, מעט כישרון, זרים בינוניים מינוס, והרבה נשמה, חכמה, כדורסל קבוצתי, ומלחמה.
ד. מגרש נורמלי שמספק חווית כדורסל טובה למרות המרחק (מגרש כזה בתל אביב שווה עוד אלף צופים במשחק).

אתה צודק. אורי שלף שילם במעטפות לשופטים, השחקנים של הפועל משגב הפסידו בבנק של רמי עשרות אלפי שקלים, קיבלת מיליוני שקלים מהמדינה רק כדי שתוכל לשדר את משחק העונה שלנו מול שומרונים חולון בליגה ב'. לא מצחיק, לא במרכאות, לא כלום. בעיקר טיפשי ומיותר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 21:34 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
itamarrose כתב:
לפחות במקרה שלי

אתה צודק. אורי שלף שילם במעטפות לשופטים, השחקנים של הפועל משגב הפסידו בבנק של רמי עשרות אלפי שקלים, קיבלת מיליוני שקלים מהמדינה רק כדי שתוכל לשדר את משחק העונה שלנו מול שומרונים חולון בליגה ב'. לא מצחיק, לא במרכאות, לא כלום. בעיקר טיפשי ומיותר...

הוא התכוון שמבחינה ספורטיבית היה פער בנינו לבין שאר הקבוצות שהיו איתנו בליגה. לא צריך להקצין כל דבר אך ורק מבחינה מקצועית זה דיי נכון למעט שנה שעברה

http://www.haadumim.com/?page_id=385

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 14 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: