ראצ'ו כתב:
מושקוביץ כתב:
הפועל זה מועדון של פראיירים.
זה מתחיל ששולחים ארחי פרחי לייצג את הקבוצה בערכאות.
ממשיך בזה שמקבלים בהכנעה כל גזר דין מגוחך שאיזה דיין שמן בהתאחדות מפליץ מהפה.
ועכשיו גם לא יבינו איך מרחיקים לנו שחקן שעושה שקט ומעמידים לדין אבל זבל שהקהל של בית"ר וחיפה זורקים למגרש אף אחד לא שמע או ראה.
ברור, עו"ד עמית פינס (אחד מעו"ד היותר תותחים שיש פה) הוא ארחי פרחי.
חוץ מזה לא ערערו על העונש של המצת? לא הפיצו את תצלומי הפייסבוק של הדיין? לא יצאו למלחמה על העונש? לא נלחמים על הסיפור של טוטו (ואני אומר
לך שההודעה היום היא רק ההתחלה)?
העיקר שיש לכם אג'נדות.
התגובה שלך קצת מעצבנת, אני חייב להגיד. בשנים האחרונות כל מה שהוא כתב היה נכון. יכול להיות שעכשיו העניינים משתפרים, אבל רוח הדברים נמצאת אצל כולנו. נקווה שמעכשיו הדברים יהיו טובים יותר ופינס אכן נשמע אדם אינטילגנטי (למרות שגם במקרה המצת, לא יודע עד כמה קו ההגנה או לפחות חלק ממנו היה נכון ומן הסתם אחרי שביטלו לבית"ר, גם היו חייבים לבטל לנו).
אנשים פה עצבניים ומתוסכלים ואפשר להבין את התגובות האלה
אני לא חושב שיש פה מישהו שהאשים את ההנהלה הקודמת הרבה יותר ממה שאני האשמתי. את הניהול החובבני וההתנהלות המגוחכת. אבל מושקוביץ' התייחס לדברים העכשווים ולפחות בנושאים האלה הביקורת לא מוצדקת. עמית פינס רחוק מלהיות ארחי פרחי ואני לא חושב שהמועדון יכל לשלוח מישהו מתאים יותר מלייצג אותנו בבית הדין של ההתאחדות (שגם אם תשלחו אליו את עורכי הדין של או.ג'יי סימפסון זה לא יעזור כי אין שם רבע הגיון ושיקול דעת אמיתי של בית משפט).