תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 13:03

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 194 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ותודה לטוטו תמוז על ההפסד היום
הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 02:29 
אחד האדומים כתב:
bloodbrother כתב:
red in blood כתב:
redrony כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
צריך לשלול את הזכות לדעות ממי שחושב שטוטו אשם באדום או שהגיע לו אדום

תשמעו, לטוטו לא הגיע אדום (או צהוב יותר נכון). אני לא חושב שיש על זה ויכוח. אי אפשר שכל שופט יפרש התנהגות של שחקן בצורה שונה במיוחד שמדובר על ג'סטה שנהוגה במגרשים ובחיים לא מוציאים עליה צהוב.
אבל - אני אולי תופס פה טרמפ על הנושא הזה, הבעיה העיקרית של הפועל העונה (וגם בעונה הקודמת) היא שזו קבוצה חסרת אינטילגנציה בשקל.
זה מתבטא בראש ובראשונה בכדורגל שהקבוצה משחקת, בפעולות אישיות של שחקנים, קבלת החלטות, הבנת המשחק והדינמיקה שלו (מתי ללחוץ, מתי להניע כדור וכו').
זה כמובן גם בא לידי ביטוי בדברים שלא קשורים ישירות לכדורגל כמו ההתנהגות של השחקנים. ההתפרעות בדרבי, שחקנים כמו גורדנה, טב"ח ותמוז שנותנים לאמוציות לשלוט בהם ולא מסוגלים לשלוט בעצבים שלהם. לא מסוגלים להתנהג במשחק בצורה קרה ושקולה (עד כמה שאפשר במשחק כדורגל, אבל עדיין אפשר).
זה לטווח ארוך יהיה החסרון העיקרי של הפועל העונה. קבוצה שלא מבינה את המשחק, לא תגיע רחוק.
אז אדון טוטו, גם מתעסק בשטויות. קיללו אותו כל המשחק - נכון, הוא לא עשה משהו יותא דופן - גם נכון, אבל עדיין עדיף שהראש שלו היה במקום אחר והתגובה שלו להרחקה היא גם חמומת מח ולא לוקחת בחשבון שהוא יכול להיענש עוד.

לא.
אני מעדיף שירד מהמגרש ברגע שמקללים אותו קריאות גזעניות.
הדבר השני הכי טוב זה להשתיק אותם.

אם היה יורד מהמגרש (לא רק טוטו, כל שחקן שנוהמים לו, אפילו אם זה אוהדי הפועל, שעושים את זה לעולם לא על רקע גזעני), הייתי מכבד את זה ואומר כל הכבוד, למרות שטוטו שיחק אצל הגזענים האלה ולא היה אכפת לו.

אבל זה בדיוק ההבדל. הוא לא נעלב והגיב באצבע משולשת תוך כדי הקללות בתגובה אינסטינקטיבית. גם לא ירד מהמגרש. הוא עשה להם אבו-עלי כשכבש. בדיוק כמו ששחקנים עושים דברים כאלה גם כשלא מקללים אותם על רקע גזעני. זה קטע של שחקנים מאצ'ואיסטים וערסים (מכל העולם, כל הגזעים וכל הלאומים).

כשטועמה עשה את זה, אני לא חושב שכבר היה לו כרטיס צהוב, וזאת גם היתה תקופה שלפני הקפדה על דברים כאלה. טועמה גם מעולם לא שיחק בקבוצה גזענית כזאת. הגזענות נגדו היתה נטו גזענות, בלי משקעי עבר של משחק בקבוצה.

השופט היה צריך להתחשב בזה שנהמו לו, אולי בזה שכבר היה לו צהוב (פנקסנות לפעמים נחוצה), אבל ממש לא מפתיע שבמגרש כזה, אחרי גול, השופט יפחד ויוצא צהוב (שני).

הוא לא עשה אצבע משולשת
ואולי זה קטע של מאצ'ואיסטים וערסים בכל העולם, אבל אף אחד לא קיבל על זה אדום (אתה מוזמן להסתכל בתמונות שקיבצתי פה למעלה.

אתה מדבר עם שונא שחורים. חבל לך על המאמץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 02:34 
סמל אישי של המשתמש
אחד האדומים כתב:
bloodbrother כתב:
red in blood כתב:
redrony כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

תשמעו, לטוטו לא הגיע אדום (או צהוב יותר נכון). אני לא חושב שיש על זה ויכוח. אי אפשר שכל שופט יפרש התנהגות של שחקן בצורה שונה במיוחד שמדובר על ג'סטה שנהוגה במגרשים ובחיים לא מוציאים עליה צהוב.
אבל - אני אולי תופס פה טרמפ על הנושא הזה, הבעיה העיקרית של הפועל העונה (וגם בעונה הקודמת) היא שזו קבוצה חסרת אינטילגנציה בשקל.
זה מתבטא בראש ובראשונה בכדורגל שהקבוצה משחקת, בפעולות אישיות של שחקנים, קבלת החלטות, הבנת המשחק והדינמיקה שלו (מתי ללחוץ, מתי להניע כדור וכו').
זה כמובן גם בא לידי ביטוי בדברים שלא קשורים ישירות לכדורגל כמו ההתנהגות של השחקנים. ההתפרעות בדרבי, שחקנים כמו גורדנה, טב"ח ותמוז שנותנים לאמוציות לשלוט בהם ולא מסוגלים לשלוט בעצבים שלהם. לא מסוגלים להתנהג במשחק בצורה קרה ושקולה (עד כמה שאפשר במשחק כדורגל, אבל עדיין אפשר).
זה לטווח ארוך יהיה החסרון העיקרי של הפועל העונה. קבוצה שלא מבינה את המשחק, לא תגיע רחוק.
אז אדון טוטו, גם מתעסק בשטויות. קיללו אותו כל המשחק - נכון, הוא לא עשה משהו יותא דופן - גם נכון, אבל עדיין עדיף שהראש שלו היה במקום אחר והתגובה שלו להרחקה היא גם חמומת מח ולא לוקחת בחשבון שהוא יכול להיענש עוד.

לא.

אם היה יורד מהמגרש (לא רק טוטו, כל שחקן שנוהמים לו, אפילו אם זה אוהדי הפועל, שעושים את זה לעולם לא על רקע גזעני), הייתי מכבד את זה ואומר כל הכבוד, למרות שטוטו שיחק אצל הגזענים האלה ולא היה אכפת לו.

אבל זה בדיוק ההבדל. הוא לא נעלב והגיב באצבע משולשת תוך כדי הקללות בתגובה אינסטינקטיבית. גם לא ירד מהמגרש. הוא עשה להם אבו-עלי כשכבש. בדיוק כמו ששחקנים עושים דברים כאלה גם כשלא מקללים אותם על רקע גזעני. זה קטע של שחקנים מאצ'ואיסטים וערסים (מכל העולם, כל הגזעים וכל הלאומים).

כשטועמה עשה את זה, אני לא חושב שכבר היה לו כרטיס צהוב, וזאת גם היתה תקופה שלפני הקפדה על דברים כאלה. טועמה גם מעולם לא שיחק בקבוצה גזענית כזאת. הגזענות נגדו היתה נטו גזענות, בלי משקעי עבר של משחק בקבוצה.

השופט היה צריך להתחשב בזה שנהמו לו, אולי בזה שכבר היה לו צהוב (פנקסנות לפעמים נחוצה), אבל ממש לא מפתיע שבמגרש כזה, אחרי גול, השופט יפחד ויוצא צהוב (שני).

הוא לא עשה אצבע משולשת
ואולי זה קטע של מאצ'ואיסטים וערסים בכל העולם, אבל אף אחד לא קיבל על זה אדום (אתה מוזמן להסתכל בתמונות שקיבצתי פה למעלה.

לא כתבתי שהוא עשה להם אצבע משולשת.

והוא לא קיבל על זה אדום, הוא קיבל על זה צהוב. לא יודע כמה מאלה שהראת קיבלו על זה צהוב. והדברים האלה משתנים. שמענו לא מעט בשנים האחרונות על רצון בהקפדה על מקרים של התגרות בקהלים. שוב, השופט היה יכול להתחשב בנסיבות, אבל צריך להיות מטומטם בשביל לא להבין שבמצב כזה, כשהפועל ת"א מובילה 2-1 על בית"ר בטדי, השופט הצעיר יפחד ויתן צהוב לשחקן המתגרה.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 03:16 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
KingAlpaca כתב:
אני כן חושב שהם נוהמים לכל שחור.

אני דווקא חושב שלא. אצלהם רק ערבים מקבלים טיפול אחיד וגם כלפיהם הם לא נוהמים, שרים שירים גזעניים (שהם בעיניי לא פחות חמורים).

אני חושב שכן.
כשאדל עלה על המגרש נהמו לו. גם כשהכדור היה אצלו במחצית השניה.
כשהכדור היה אצל מישהו אחר (לדוגמא, אנטבי) רק שרקו בוז.

לתמוז ולאדל נוהמים ולאנטבי לא.
אז זה או ע"פ צבע העור, או ע"פ מס' ההברות בשם משפחה.
לדעתי זה האוצפיה הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 04:19 
סמל אישי של המשתמש
הייתי במשחק, לא ראיתי מה הוא עשה.
עכשיו אחרי שראיתי את התקציר אני יכול להגיד בוודאות שזאת החלטה לא פחות מהזויה, יש לא מעט שחקנים ברחבי העולם שחוגגים ככה גולים ובחיים שלי לא ראיתי שנותנים להם צהוב על זה, בטח ובטח לא צהוב שני.
זאת לא הייתה התגרות אפילו, פשוט סוג של חגיגה.

תמונה
תמונה
תמונה

אם הוא קיבל על זה צהוב פעם אני בן זונה.

יודעים מה?
בסדר אז צהוב שני, אז גם ערן לוי לא היה צריך לשחק בכלל במשחק הזה.
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 04:28 
19 כתב:
red in blood כתב:
redrony כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

לא.

בעולם מושלם הפועל היו יורדים מהמגרש.

אני אמרתי לעצמי בזמן המשחק.פעם אחת תיהיו גברים ותרדו מהמגרש.פעם אחת,תגידו לשופט,עד שלא מפסיקים את הקללות הגזעניות האלו.אנחנו לא חוזרים למגרש.

אני מקווה שהנהלה תצא,מחר-מחרתיים עם הצהרה כזאת.פעם הבאה שזה קורה,אנחנו נרד מהמגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 04:37 
סמל אישי של המשתמש
הלוואי. הגיע הזמן להוציא את הנהמות מהמגרשים אחת ולתמיד. הלוואי שלא רק הפועל, אלא כל הקבוצות ירדו מהמגרש במצב כזה.

ואגב, גם על דברים כמו שירי שואה, שירים על אסונות אישיים, וכו'.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 04:38 
redrony כתב:
KingAlpaca כתב:
אני כן חושב שהם נוהמים לכל שחור.

אני דווקא חושב שלא. אצלהם רק ערבים מקבלים טיפול אחיד וגם כלפיהם הם לא נוהמים, שרים שירים גזעניים (שהם בעיניי לא פחות חמורים).

הם הראשונים שהתחילו עם נהמות.כשנהמו למקנאקי.היום הם נוהמים פחות רק בגלל שהם מפחדים מעונשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 07:36 
ציטוט:

אין שופטים בירושלים / טור דעה
היה לנו משחק מצוין בטדי עד הדקה ה-65, ואז אוראל גרינפלד החליט לפגוע בהתמודדות. כשמנחם בגין ז"ל אמר שיש שופטים בירושלים, הוא לא התכוון לכדורגל. אבל אם מישהו בכדורגל הישראלי רוצה להוכיח שאכן יש שופטים, הוא צריך לעשות בדק בית ולהודות בטעויות

אחת הבעיות שלא נמצא להן פתרון עד היום היא האלימות בכדורגל שהאלמנט הדומיננטי בהן הוא קריאות הנהמה כלפי שחקנים כהי עור. מה לא עשו? ועדות חקירה, ועדות בדיקה, עונשים מטופשים. בקיצור, הכל כבר ניסו. והנה, אתמול הארה. ב-2:3 של בית"ר ירושלים על הפועל ת"א נמצאה הישועה, ואם יש לי חלק בזה, אני אתרום את הפרס לספורט הישראלי.

זה קרה באיצטדיון טדי בדקה ה-65 עד אז התנהל משחק מצויין באווירה לוהטת.המשחק הזה היה מהנה ביותר, למרות ניסיונות בלתי פוסקים של השופט אוריאל גרינפלד. בדקה השחורה ההיא אי אפשר היה לעצור את מאמציו לפגוע במשחק. זה קרה כשטוטו תמוז, בפריצה של חלוץ ברמה אירופית, העלה את הפועל ת"א ליתרון 2:1 למרות שבית"ר שלטה במגרש.

טוטו שסבל מקריאות נהמה בלתי פוסקות במשך כל המשחק, כפי שהוא סובל מגיל קטן עת אומץ על ידי משפחה ישראלית, שבהצלחה בלתי רגילה שמרה עליו. היא גם דאגה שלא יישבר מהיחס הקטסטרופלי שהוא ספג כל עת שעלה על מגרש כדורגל בכל גיל.

לא מזמן ישבתי בין אוהדי ברצלונה בקלאסיקו. אחד הדברים המעניינים היה המאבק בין הקהל המקומי לבין כוכב ריאל מדריד, כריסטיאנו רונאלדו. הם קראו לעברו במשך כל המשחק "טמבל טמבל", והוא חיכה ל"נקמה". פעמיים הוא נתן להם בראש וגרם לתוצאות תיקו. עם כל כיבוש שער, הוא רץ בחיוך לעבר הקהל ועשה תנועה שאומרת "תירגעו, תהיו בשקט".

השופט לא חלם אף לרגע להוציא לו כרטיס כי זה המינימום שלשחקן מותר לעשות מול ביזוי והשפלה שבמקומותינו עוד עולים על אלו שבאירופה. ואם כפי ששמעתי כבר, יש טענה שכך אומר החוק היבש, אז מישהו ממוסדות השיפוט של הכדורגל שמעולם לא נחשדו בהמצאת המנוע צריך לתת את הדעת ואף ללכת הביתה.

אם בבית עסקינן, וחפצי שינוי אנחנו, השופט הנכבד מטדי צריך ללכת הביתה. פעם היינו תמימים, וכשבית"ר ירושלים זכתה באליפות במשחק "השרוכים" הידוע בבית שאן, התחלנו להבין שגם שופטים יהודים יכולים לטעות. אפרופו השרוכים, לתדהמתי ראיתי את השופט של אותו משחק עוסק בפרשנויות על שופטים אחרים.

הטיפול באותו משחק היה כל כך גרוע כשאחריו צמחו פרשיות שהוכיחו בבית המשפט ששופטים סרחו, רימו וקיבלו שוחד. מה שאנו יכולים לשלוף עכשיו מהמותן זה פרשת "השופטים באדום". אמנם שמנחם בגין ז"ל אמר שיש שופטים בירושלים, הוא לא התכוון לכדורגל, אבל אם מישהו בכדורגל הישראלי רוצה להוכיח שאכן יש שופטים, הוא צריך לעשות בדק בית ולהודות בטעויות במקום להגיב על כל דבר בהתקפה ובהתנשאות מחוצפת.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4298706,00.html

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 08:57 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
טוטו שסבל מקריאות נהמה בלתי פוסקות במשך כל המשחק, כפי שהוא סובל מגיל קטן עת אומץ על ידי משפחה ישראלית, שבהצלחה בלתי רגילה שמרה עליו. היא גם דאגה שלא יישבר מהיחס הקטסטרופלי שהוא ספג כל עת שעלה על מגרש כדורגל בכל גיל.

די נו, אריק הניג, בחייאת אבוק - המשפחה הזאת לא ידעה שבית"ר, הקבוצה אליה עבר מרצונו, היא קבוצה גזענית, עם שחקנים, הנהלה ואוהדים גזענים בצורה קיצונית אפילו יחסית לישראל?

ובנוסף, האם השופט במשחק השרוכים היה אשם במה שקרה שם? מה היה אמור לעשות? (מעבר ללא להענות לבקשת הטלביזיה לדחות את המחצית השניה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 09:02 
סמל אישי של המשתמש
אחוות הנרדפים והמוקצים נוגעת ללב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 09:04 
עזרא כתב:

:ROSE:

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 09:05 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:

התכוונת כמובן לאחוות הטרולים. אכן נוגע ללב, אבל עוד יותר מזה זה פתטי.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 09:24 
טוטו :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 09:27 
סמל אישי של המשתמש
בפעם הטריליארד...החלוץ הטוב בארץ.
משחק הבא בלעדיו, כיף גדול הכדורגל ההגיוני בישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 09:33 
teknoboy כתב:
עזרא כתב:

מה שפתאטי הוא שאין אדמין שישים לזה סוף.
אני צריך לקום בבוקר ולראות שבפורום שלנו יוצאים ככה נגד שחקן שלנו שהגיב בצורה כל כך מינורית על התנהגות גזענית מחפירה שהופנתה אליו. וזה לא מקרי - זה שיטתי.
בסוף אני מאמין שהפורום הזה יגמור כמו "אדום לוהט" זצ"ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 09:38 
סמל אישי של המשתמש
בלאד, תענה עכשיו כמו גבר.
מעולם, אבל מעולם, לא הונף כרטיס צהוב נגד תנועה של השתקה, לא בארץ ולא בעולם.
מדוע זה בסדר בעיניך שעושים תקדים כזה על חשבוננו ??

לפרוטוקול, גם אני לא מת על התנועה הזו, אבל לבינתיים היא מותרת,
לפחות עד שיבואו מאיגוד השופטים ויכריזו בצורה חד משמעית כי מי שמשתיק את הקהל יקבל צהוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 09:44 
סמל אישי של המשתמש
הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
teknoboy כתב:
עזרא כתב:

אני צריך לקום בבוקר ולראות שבפורום שלנו יוצאים ככה נגד שחקן שלנו שהגיב בצורה כל כך מינורית על התנהגות גזענית מחפירה שהופנתה אליו. וזה לא מקרי - זה שיטתי.

כשאחד המושכים בחוטים פה הוא המשתמש/פובליציסט הכושל ״אישטוון״,אוהד בית״ר שרוף,אתה לא צריך להיות מופתע משום דבר.
יש לו אפילו כמה מעריצים גדולים פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 09:47 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
בלאד, תענה עכשיו כמו גבר.
מעולם, אבל מעולם, לא הונף כרטיס צהוב נגד תנועה של השתקה, לא בארץ ולא בעולם.
מדוע זה בסדר בעיניך שעושים תקדים כזה על חשבוננו ??

לפרוטוקול, גם אני לא מת על התנועה הזו, אבל לבינתיים היא מותרת,
לפחות עד שיבואו מאיגוד השופטים ויכריזו בצורה חד משמעית כי מי שמשתיק את הקהל יקבל צהוב.

אני לא אענה כמו גבר ברשותך, אשתדל לענות כמו בנאדם כללי.

מאיפה אתה כל-כך בטוח שמעולם לא הונף כרטיס צהוב על תנועה של השתקה?

(מצטער שעניתי בשאלה).

ועד כמה שזכור לי בשנים האחרונות נאמר לא מעט שתנועות התגרות בקהל (והשתקה היא תנועת התגרות, מן הסתם) מזכות בכרטיסים. זה לא בא מתוך ואקום. אל תתמם. לא זוכר בדיוק על אילו תנועות נתנו כרטיסים, אבל אני בטוח שנתנו כרטיסים על תנועות התגרות. יתכן שאפילו של השתקה.

לגבי נושא התקדימים - בכל מקרה של מתן דגש חדש על עבירות מסוג מסויים, מישהו חייב להיות ראשון. ותתפלא, לא תמיד זה הפועל. כמה שזה נראה לך ככה.

אותי לא הפתיע שבמשחק בטדי, מול הקהל המפחיד והגזעני והאלים שלהם, השופט החלט לצ'פר אותם עם כרטיס צהוב לתמוז על תנועת ההשתקה. אבל יודע מה, לא הייתי מתפלא אם זה היה קורה למשל בדרבי ואפילו נגד מכבי. מצטער, אבל לא הייתי מתפלא. אפשר להמשיך לחשוב שרק רודפים אותנו. אני לא חושב ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 09:53 
אדום טורקי כתב:
justdontask כתב:
זה לא יאמן שאשכרה אתה מאשים את תמוז

צודק
סליחה
אני מאשים את אלוהים שלא שם לי מח בגולגולת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 09:53 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:

תוכיח אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 09:58 
סמל אישי של המשתמש
Shacham כתב:
ציטוט:

תוכיח אחרת.

אין לי שום אמצעים לזה. כמובן ש absence of proof is not proof of absence.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 10:02 
סמל אישי של המשתמש
1.מאיפה אתה כל-כך בטוח שמעולם לא הונף כרטיס צהוב על תנועה של השתקה?
כי אני לא זוכר, יש לי זיכרון לא רע ואני לא בכדורגל מהיום.
אם אתה זוכר - בבקשה, תכתוב.

2.ועד כמה שזכור לי בשנים האחרונות נאמר לא מעט שתנועות התגרות בקהל (והשתקה היא תנועת התגרות, מן הסתם) מזכות בכרטיסים. זה לא בא מתוך ואקום. אל תתמם. לא זוכר בדיוק על אילו תנועות נתנו כרטיסים, אבל אני בטוח שנתנו כרטיסים על תנועות התגרות. יתכן שאפילו של השתקה.
אני לא זוכר שנאמר. שוב, אם אתה זוכר - בבקשה, תכתוב.
אני גם לא זוכר שנתנו על תנועות התגרות.
בעצם נתנו, אבל רק לשחקנים שלנו (שיש, דמארי) מעניין למה. אשוב לנקודה הזו בהמשך.

3.לגבי נושא התקדימים - בכל מקרה של מתן דגש חדש על עבירות מסוג מסויים, מישהו חייב להיות ראשון. ותתפלא, לא תמיד זה הפועל. כמה שזה נראה לך ככה.
ברור לך שמדובר בתקדים עולמי, כן ?
טוב, תמיד היינו אור לגויים.

4.אותי לא הפתיע שבמשחק בטדי, מול הקהל המפחיד והגזעני והאלים שלהם, השופט החלט לצ'פר אותם עם כרטיס צהוב לתמוז על תנועת ההשתקה. אבל יודע מה, לא הייתי מתפלא אם זה היה קורה למשל בדרבי ואפילו נגד מכבי. מצטער, אבל לא הייתי מתפלא. אפשר להמשיך לחשוב שרק רודפים אותנו. אני לא חושב ככה.
למה השופט צריך לצ'פר אותם ?
צריך לתת להם מתנה על ההתנהגות שלהם ?
לגבי הפרנויה, ראה תשובתי בסעיף 2 (הבטחתי שאשוב)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 10:02 
עזרא כתב:
הבלונדיני עם הנעל האדומה כתב:
teknoboy כתב:
עזרא כתב:

כשאחד המושכים בחוטים פה הוא המשתמש/פובליציסט הכושל ״אישטוון״,אוהד בית״ר שרוף,אתה לא צריך להיות מופתע משום דבר.
יש לו אפילו כמה מעריצים גדולים פה.

זה לא באותה רמה בכלל.
כל עוד היו פה הקנטות עלאק-שנונות מצד שליח הבבונים, חשבתי שזה נסבל
אבל המכביזם חוגג, וכלום לא נעשה בנדון.
אני לא מבין - עד שהטרולים לא יכתבו פה "אוסישקין חניה" עם לבבות ופרחים זה לא יהיה מספיק קיצוני כדי לזרוק אותם מפה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 10:03 
די כבר להגיב לו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 10:11 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:

2.ועד כמה שזכור לי בשנים האחרונות נאמר לא מעט שתנועות התגרות בקהל (והשתקה היא תנועת התגרות, מן הסתם) מזכות בכרטיסים. זה לא בא מתוך ואקום. אל תתמם. לא זוכר בדיוק על אילו תנועות נתנו כרטיסים, אבל אני בטוח שנתנו כרטיסים על תנועות התגרות. יתכן שאפילו של השתקה.

3.לגבי נושא התקדימים - בכל מקרה של מתן דגש חדש על עבירות מסוג מסויים, מישהו חייב להיות ראשון. ותתפלא, לא תמיד זה הפועל. כמה שזה נראה לך ככה.

4.אותי לא הפתיע שבמשחק בטדי, מול הקהל המפחיד והגזעני והאלים שלהם, השופט החלט לצ'פר אותם עם כרטיס צהוב לתמוז על תנועת ההשתקה. אבל יודע מה, לא הייתי מתפלא אם זה היה קורה למשל בדרבי ואפילו נגד מכבי. מצטער, אבל לא הייתי מתפלא. אפשר להמשיך לחשוב שרק רודפים אותנו. אני לא חושב ככה.

1. לי יש זכרון גרוע, ואני גם לא רואה משחקים לא של הפועל, לא בארץ ולא בעולם.

2. נתנו לא רק לשחקנים של הפועל. אל תבקש ממני להוכיח בבקשה. יש לי זכרון גרוע.

3. יכול להיות שאתה צודק, אבל לא יודע מאיפה אתה בטוח. אתה עוקב אחרי כל משחק ומשחק בעולם? בארץ?

4. "לצ'פר אותם" זאת צורת ביטוי. התכוונתי שהוא פחד מהקהל המפחיד, גזעני ואלים שלהם, ולכן כשהפועל עלתה ליתרון, ושחקן של הפועל התגרה בקהל, הוא פחד, השתפן והחליט להחמיר עם טוטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 10:22 
אדום טורקי מתלונן על מחסור במוח של מישהו אחר - פרייסלס
בלאדסאקר מוצא את הדרך להצדיק אותו ואת השופט - נורא מפתיע
חמישה עמודים של אשכול מביך ומביש בלי שהנהלת הפורום מעיפה את השיקוץ הזה - כלב נשך אדם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 10:41 
סמל אישי של המשתמש
טוטו היה בסדר גמור..

זה מקובל בעולם לחגוג ככה והוא לא רץ לקהל של בית"ר, בסה"כ רץ לשחקנים של הפועל.
תגיד תודה לטוטו על הגול במקום לקלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 10:42 
סמל אישי של המשתמש
בלאד,
להלן התקדימים בכדורגל הישראלי נגד הפועל מהשנתיים האחורנות.
1. דאמרי מוענש אחרי שהפנה אצבע משולשת קהל חיפה (מוצדק) ללא שתהיה שום התייחסות לכך בדו"ח השופט, או בתצהיר של גורם גורם "רשמי" אחר.
2. ידין מוענש אחרי ש"חגג" מתחת ליציע של אוהדי בית"ר, כמובן שמאז כבר חגגו שחקנים מתחת ליציעים אך שום עונש לא הוטל.
3. טועמה וידין מורחקים לתקופות ארוכות של 6 ו 9 משחקים בהתאמה בגלל שצעקו על השופט. כמובן שמאז אף שחקן לא הורחק לתקופה כזאת בטח שלא על צעקות.
4. משחק של הקבוצה נדחה ומוכנס לרצף משחקים לחריג מכיוון שהריבה לא רוצה לשחק במועד המקורי.
5. טוטו תמוז מורחק כי עשה שקט לקהל שקילל אותו (וזה ממש לא על רקע גזעני גם אם הקריאה גזענית) כל המשחק.

עכשיו אפשר להמשיך ולדון בשאר שטויות רק נציין שאנחנו במחזור ה7 בסה"כ, בנתיים הורחקו לנו 2 שחקנים, בשניהם העסק לא היה מוצדק,
פסלו לנו גול שהיה מזכה אוצנו בעוד נק', וכנראה שההרחקה של אתמול הביא להפסד 3 נק', ככה שאחרי נתניה נהיה ב 8 משחקים שלפחות
2 מהם הוכרעו ע"י השופט (רמה"ש ואתמול), ועוד 2 יושפעו מהחלטה של שוםט (האדום הלא מוצדק לאלרואי שהוריד אותנו למגננה מול סכנין,
ובסבירות גבוהה המשחק שבוע הבא מול נתניה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 10:43 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
בלאד,
להלן התקדימים בכדורגל הישראלי נגד הפועל מהשנתיים האחורנות.
1. דאמרי מוענש אחרי שהפנה אצבע משולשת קהל חיפה (מוצדק) ללא שתהיה שום התייחסות לכך בדו"ח השופט, או בתצהיר של גורם גורם "רשמי" אחר.
2. ידין מוענש אחרי ש"חגג" מתחת ליציע של אוהדי בית"ר, כמובן שמאז כבר חגגו שחקנים מתחת ליציעים אך שום עונש לא הוטל.
3. טועמה וידין מורחקים לתקופות ארוכות של 6 ו 9 משחקים בהתאמה בגלל שצעקו על השופט. כמובן שמאז אף שחקן לא הורחק לתקופה כזאת בטח שלא על צעקות.
4. משחק של הקבוצה נדחה ומוכנס לרצף משחקים לחריג מכיוון שהריבה לא רוצה לשחק במועד המקורי.
5. טוטו תמוז מורחק כי עשה שקט לקהל שקילל אותו ( וזה ממש לא על רקע גזעני גם אם הקריאה גזענית ) כל המשחק.

עכשיו אפשר להמשיך ולדון בשאר שטויות רק נציין שאנחנו במחזור ה7 בסה"כ, בנתיים הורחקו לנו 2 שחקנים, בשניהם העסק לא היה מוצדק,
פסלו לנו גול שהיה מזכה אוצנו בעוד נק', וכנראה שההרחקה של אתמול הביא להפסד 3 נק', ככה שאחרי נתניה נהיה ב 8 משחקים שלפחות
2 מהם הוכרעו ע"י השופט (רמה"ש ואתמול), ועוד 2 יושפעו מהחלטה של שוםט (האדום הלא מוצדק לאלרואי שהוריד אותנו למגננה מול סכנין,
ובסבירות גבוהה המשחק שבוע הבא מול נתניה).

הא???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 10:44 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
dr.avi כתב:

1. לי יש זכרון גרוע, ואני גם לא רואה משחקים לא של הפועל, לא בארץ ולא בעולם.

2. נתנו לא רק לשחקנים של הפועל. אל תבקש ממני להוכיח בבקשה. יש לי זכרון גרוע.

3. יכול להיות שאתה צודק, אבל לא יודע מאיפה אתה בטוח. אתה עוקב אחרי כל משחק ומשחק בעולם? בארץ?

4. "לצ'פר אותם" זאת צורת ביטוי. התכוונתי שהוא פחד מהקהל המפחיד, גזעני ואלים שלהם, ולכן כשהפועל עלתה ליתרון, ושחקן של הפועל התגרה בקהל, הוא פחד, השתפן והחליט להחמיר עם טוטו.

1+2.לאור מה שכתבת, האמן לי שאני יודע על מה אני מדבר ולא מתוך אהבה עיוורת לקבוצה.
3.לא צריך לראות כל משחק. אם היה דבר כזה הייתי זוכר.
4.אם הוא מפחד שלא יהיה שופט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 194 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: