תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 12:52

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 6 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אירופה
הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 09:41 
סמל אישי של המשתמש
לאור הכושר הגופני המביך שהקבוצה מציגה והסיכוי הנמוך שנשאר באירופה, כאשר צריך
להודות באמת ולמזער נזקים - האם ראוי לעלות עם ההרכב השני באירופה ולהתרכז בליגה?
לצערי, כרגע נראה שיותר מדי שחקנים בקבוצה שלנו לא מסוגלים לרוץ מ-60 דקות (דבר שמישהו צריך לתת עליו את הדעת).
היום, אחרי משחק באירופה, אחרי מחצית אחת כבר שחקנים בקושי יכלו לנשום - דבר שהיה מאוד מביך לראות מהצד.

נ.ב. אני באמת חושב שיש לנו קבוצה טובה מאוד, אני מאמין במאמן הנוכחי, אני חושב שיש צורך להשתפר בקבלת החלטות ובמהירות שדברים מתבצעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אירופה
הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 09:51 
סמל אישי של המשתמש
חמים על ה-100 אלף יורו ששווה תיקו.
לדעתי צריך לעלות בהרכב מישני ביותר,כי את הכסף הגדול שהיווה כשליש מהתקציב שלנו השגנו בעצם ההעפלה לשלב הבתים בליגה האירופאית.
בחיים כמאמר הקלישאה לוקחים סיכונים,והפסד בדרבי בדיעבד יכול להיות הרבה יותר גדול מה-100 אלף יורו שנפסיד.
אני לא מתכוןן רק לגבי זה שניצחון צהוב יכול לתת להם פוש שכבר אי אפשר יהיה לעצור,אלא גם הפסד כספי מכרטיסים להמשך העונה.
עליה בהרכב מלא נגד הצ׳כים זה התאבדות בדרבי.את ההוכחה בין השאר קיבלנו אתמול מול אחת הקבוצות החלשות בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 09:52 
סמל אישי של המשתמש
גם עם הסגל הקיים אפשר וצריך היה לעשות רוטציה טובה יותר, בטח בהתחשב בכושר המזוויע של השחקנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 09:57 
אפשר לנצח בצכיה,
לא קל, אבל יגדיל את הסיכוי שלנו לעלות מהבית
תיקו או הפסד וכדאי לעלות לשאר המשחקים בהרכב חסר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 09:58 
סמל אישי של המשתמש
יורם ארבל אתמול: "השחקן הישראלי לא מורגל לעומס משחקים כזה".
פורום שדים: "אירופה זה רק בונוס".

אולי די כבר עם השטויות האלה? 15 שנה משחקת הפועל במפעלים אירופאיים. 15 שנה שמדי כמה שבועות יש לנו אפשרות לברוח מהליגה הקטסטרופלית שלנו, ליגת אבי לוזון, ליגת רדיוס תמורת מצית, ליגת נהמות הן לא גזענות, למקום בו אפילו השחקנים שלנו לא נופלים, לא מתחזים ופשוט משחקים כדורגל 90 דקות.
אירופה היא לא בונוס. אירופה היא המקום בו הפועל צריכה להשקיע את מירב המאמצים. וכן, אני יודע שעל מנת להגיע לשם אנחנו צריכים לשחק בליגה מכורה כמו שלנו בה חוסר מידתיות, קומבינה ושחיתות הן כולן יריבות מעבר ל-11 שעל כר הדשא. אבל משהגענו, אירופה היא הנחלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 10:07 
המשחק הזה ללא חשיבות, והוא לפני משחק חשוב בליגה שאליו נגיע ללא מנוחה ואחרי רצף משחקים גדול עם קבוצה שאין לה כושר ל40 דקות. מה השאלה בכלל, לעלות עם נוער. הדבר היחיד שחשוב במשחק יהיה לנצל אותו כדי למחות על הגזענות של בית"ר, צריך לעלות כמו באנגליה עם חולצות לחימום, עם אותו כיתוב ( לבעוט את הגזענות ) ועל רקע תמונות של הבבונים בטדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 6 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: