תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 16:42

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 185 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: השופט
הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 09:02 
גם לנהום זה לא חוקי, ועדיין הבוקר מתפרסם שאדון מאיר לוי מפרש את החוק הזה כרצונו. כלומר יש מקום לשיקול דעת או לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 09:04 
סמל אישי של המשתמש
אין טעם לצאת למלחמה נגד השופט.
הוא יקבל את כל הגיבוי בעולם.
הדבר היחיד שאנחנו צריכים לעשות זה למקד את הדיון על הקריאות הגזעניות שהובילו להשתקה הזאת, ועם איזה זבל הוא צריך להתמודד, ועוד לא מעמידים את בית"ר לדין על הקריאות והשלכת החפצים.
הרי זה בדיוק מה שהם היו עושים במקומנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 09:05 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
גם לנהום זה לא חוקי, ועדיין הבוקר מתפרסם שאדון מאיר לוי מפרש את החוק הזה כרצונו. כלומר יש מקום לשיקול דעת או לא?

שוב, אתם משתמשים בטעויות של שופטים אחרים (או אפילו של גרינפלד עצמו) בשביל לצפות ממנו להחליק גם לנו.
אבל באמת, אמרתי כל מה שיש לומר. לשכנע פה אנשים לא יוביל לשום דבר. מי שמעדיף להוציא את העצבים על השופט, מוזמן.
לירון האדום כתב:
דיי ויקטור הבנו שאתה רוצה להיות בהרכב ולכן שמח שטוטו קיבל את האדום...
חלאס !

יום אחד כולכם תבינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 09:08 
סמל אישי של המשתמש
מרעי,
אני מאוד מכבד אותך אבל אתה טועה בענק בנושא הזה.
מעבר לפרשנות השיפוטית של כן לתת צהוב או לא, יש פה הרבה מעבר, יש פה הרצחת וגם ירשת.
אוהדי החי-בר קיבלו פרס על זה שקיללו קללות גזעניות ונהמו כלפי טוטו. במקום שהם יקבלו את העונש, מושא הקללות שלהם הוא זה שנענש.
בהבנה האינפנטילית שלהם, הם יודעים עכשיו שהם יכולים לקלל ולהתנהג בגזענות ולא רק שהם לא יענשו על כך אלא אולי אפילו יקבלו עוד מתנה ועוד פרס על זה.
זו השערוריה האמיתית. זה בדיוק מה שכ"כ לא בסדר במדינה הזו. שהאלימים והקולניים מקבלים את הלגיטימיצה מכל כיוון להתנהג ככה. גם האוהדים ביציע של בית"ר שהיה קרוב ליציע שלנו קיבל את הלגיטימציה הזו. ביציע שלהם היו סדרנים עם כוח מוגבל, ביציע שלנו היו יס"מ,מג"ב ומשטרה. את אוהדי בית"ר ניסו לעצור ב "גבר,לא מתאים" ואותנו פיצצו במכות בלי הבחנה.
אחרי זה לא מבינים למה החברה אלימה.
אם תוכניות כמו יציע העיתונות הן התוכניות הפופולאריות ביותר
אם קהל שמקלל קריאות גזעניות מקבל על זה פרס
אם בעלים שהוא עבריין מורשע ושמתנהל נגדו משפט על תקיפה מתקבל בכבוד מלכים
אם מפלגה שהיא גזענית ופאשיסטית בהגדרה הופכת להיות מפלגת השלטון
אם אותו ערס מגעיל בסופר שם את העגלה שלו ליד הקופה, עושה סיבוב ומתנפל עליך אם הזזת לו את העגלה כי הוא היה כאן קודם ואף אחד לא מעיר לו.

אם כל זה קורה פה, מה אנחנו מתפלאים שחרא פה.
אולי עדיף לאבד צלם אנוש ולהיות גם חרא. יש הוכחות שזה עובד.
זו הבעיה האמיתית, לא החוק היבש והפרשנות השגויה לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 09:13 
סמל אישי של המשתמש
אז לא
אנחנו צריכים להתרעם ולהרעיש ולצעוק איך יכול להיות שקהל נוהם וזורק חפצים ויוצא מזה בשקט. אנחנו לא יכולים לגבות את טוטו שהגיב. העולם לא עובד ככה. שחקן שמציק לך משחק שלם צובט ומרביץ, אם תחזיר לו מכה תורחק בצדק. וזה בכלל לא משנה אם השופט ראה שהוא התחיל (מכיוון שאם הוא היה רואה, שניכם הייתם מורחקים).
ואני חושב שאנחנו יכולים לפנות אחד לשני בשמות פרטיים כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 09:14 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
מרעי,
אני מאוד מכבד אותך אבל אתה טועה בענק בנושא הזה.
מעבר לפרשנות השיפוטית של כן לתת צהוב או לא, יש פה הרבה מעבר, יש פה הרצחת וגם ירשת.
אוהדי החי-בר קיבלו פרס על זה שקיללו קללות גזעניות ונהמו כלפי טוטו. במקום שהם יקבלו את העונש, מושא הקללות שלהם הוא זה שנענש.
בהבנה האינפנטילית שלהם, הם יודעים עכשיו שהם יכולים לקלל ולהתנהג בגזענות ולא רק שהם לא יענשו על כך אלא אולי אפילו יקבלו עוד מתנה ועוד פרס על זה.
זו השערוריה האמיתית. זה בדיוק מה שכ"כ לא בסדר במדינה הזו. שהאלימים והקולניים מקבלים את הלגיטימיצה מכל כיוון להתנהג ככה. גם האוהדים ביציע של בית"ר שהיה קרוב ליציע שלנו קיבל את הלגיטימציה הזו. ביציע שלהם היו סדרנים עם כוח מוגבל, ביציע שלנו היו יס"מ,מג"ב ומשטרה. את אוהדי בית"ר ניסו לעצור ב "גבר,לא מתאים" ואותנו פיצצו במכות בלי הבחנה.
אחרי זה לא מבינים למה החברה אלימה.
אם תוכניות כמו יציע העיתונות הן התוכניות הפופולאריות ביותר
אם קהל שמקלל קריאות גזעניות מקבל על זה פרס
אם בעלים שהוא עבריין מורשע ושמתנהל נגדו משפט על תקיפה מתקבל בכבוד מלכים
אם מפלגה שהיא גזענית ופאשיסטית בהגדרה הופכת להיות מפלגת השלטון
אם אותו ערס מגעיל בסופר שם את העגלה שלו ליד הקופה, עושה סיבוב ומתנפל עליך אם הזזת לו את העגלה כי הוא היה כאן קודם ואף אחד לא מעיר לו.

אם כל זה קורה פה, מה אנחנו מתפלאים שחרא פה.
אולי עדיף לאבד צלם אנוש ולהיות גם חרא. יש הוכחות שזה עובד.
זו הבעיה האמיתית, לא החוק היבש והפרשנות השגויה לו.

יותר מדויק מזה לא יכולתי להגיד בעצמי.
עצוב ומתסכל כמה שזה נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 09:25 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
אז לא
אנחנו צריכים להתרעם ולהרעיש ולצעוק איך יכול להיות שקהל נוהם וזורק חפצים ויוצא מזה בשקט. אנחנו לא יכולים לגבות את טוטו שהגיב. העולם לא עובד ככה. שחקן שמציק לך משחק שלם צובט ומרביץ, אם תחזיר לו מכה תורחק בצדק. וזה בכלל לא משנה אם השופט ראה שהוא התחיל (מכיוון שאם הוא היה רואה, שניכם הייתם מורחקים).

אני מתאפק ומתאפק...תגיד לי השתגעת?!
איך טוטו הגיב?!
שם אצבע על הפה שמסמנת "ששששש...."
ממתי זה אסור?!?! אתה שומע מה אתה אומר?
מה הם הכללים שמותר? זה רק בארץ? ממתי?
אולי די עם זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 09:32 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
אדום נחמד כתב:
אז לא

איך טוטו הגיב?!
אולי די עם זה?

אם תתעצבן, סימן שאתה צודק.
זה שזה אסור כבר הסכימו פה.. הוא לא היה צריך לעשות שום דבר. הוא שם גול. יש יותר להשתיק מזה?

אגב, למה צריך להתאפק? אנחנו אויבים? יש לי אינטרס נגד הפועל?
אתה רואה אותי מתעצבן שאתם לא חושבים כמוני? מה נסגר איתך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 09:36 
גם לזרוק חפצים למגרש אסור ועדיין אוהדים זורקים הרבה ולא מגיבים לזה, ואוהדים של קבוצה מסויימת זרקו על המאמן שלהם ולא הועמדו לדין כי זה היה על הקבוצה שלהם. אז ממשיכים לכתוב לך שאין כאן שום דבר חד משמעי וזה לא נכון ש'אסור' ( כתוב בחוקה שאסור לרוץ עם אצבע על הפה? בבקשה, תראה לי ), זה הכל פירוש של החוקה כביכול כהתגרות ובכך כהתנהגות לא ספורטיבית. פירוש שלא בדיוק מתממש בישראל או בליגות אחרות, אז כנראה שזה לא בדיוק ה'חוק היבש'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 09:36 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
גביזון כתב:
אדום נחמד כתב:
אז לא

איך טוטו הגיב?!
אולי די עם זה?

אם תתעצבן, סימן שאתה צודק.
זה שזה אסור כבר הסכימו פה.. הוא לא היה צריך לעשות שום דבר. הוא שם גול. יש יותר להשתיק מזה?

אגב, למה צריך להתאפק? אנחנו אויבים? יש לי אינטרס נגד הפועל?
אתה רואה אותי מתעצבן שאתם לא חושבים כמוני? מה נסגר איתך?

מה קשור אוייבים? (אני בתהליך של הפסקת עישון מזה 4 ימים לאחר 20 שנה, סלח לי אם אני עצבני,אני לא יודע לשייך מה למה).
תגיד לי אתה, האם לעשות "שששש..." לקהל שווה צהוב שני? איפה ראית דבר כזה? אתה חושב שצריך להמציא את הכדורגל מחדש? למה זה לא קרה עד עכשיו?
אתה באמת עוד לא מבין שנותנים עונש מתי שבא, על מה שבא, ואין שום עקביות לגבי כלום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 09:39 
סמל אישי של המשתמש
אחד מהדברים שיותר מעצבנים אותי בשיפוט בארץ זה חוסר העקביות של השופטים. במשחק עצמו ובין משחקים. לפעמים זה נראה שלכל שופט יש ספר חוקים אחר.
להלן הציטוט של מאיר לוי:

מלכה לב אדום כתב:
"בית"ר ככל הנראה לא תעמוד לדין על קריאות גזעניות מכיוון שמשקיף המשחק, השופט לשעבר מאיר לוי, טען בסיום כי הנהמות לכיוון תמוז לא היו על רקע גזעני, אלא בגלל שנאת הקהל אליו אישית. לוי הסביר כי לעבר השחקנים שחומי העור האחרים של הפועל לא נשמעו נהמות כלל ולכן לא מדובר בקריאות גזעניות."

http://sports.walla.co.il/?w=/156/2580516

נניח בצד לרגע את ההיתממות של מאיר לוי לגבי הגזענות של בית"ר ונתמקד בתוכן של התגובה. אני יכול בקלות לחשוב על שני מקרים שבהם נענשו על נהמות שעונות אחד-לאחד על הקריטריון של "לא היו על רקע גזעני". מקרה אחד אפילו גרם לכך שנארח את חיפה (אם אני זוכר נכון) ללא קהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 09:40 
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 31559.html

בהפועל ת"א זועמים על גרינפלד והאיגוד.
"זה מוקיון, לא שופט"
טליה סלנט
30/10/2012 | 08:30
אחרי ה-3:2 לבית''ר ובעיקר בשל ההרחקה
השנויה במחלוקת של תמוז, האדומים בטירוף.
חיימוביץ': "ניסה להמציא את הגלגל". דג'מבה
דג'מבה: "אין לו מושג". על האיגוד אמרו: "הם
עושים עלינו ניסויים". תמוז צפוי לעמוד לדין על
התנהגותו
שוד לאור הזרקורים. ככה מרגישים אנשי הפועל תל אביב אחרי ה-3:2 לבית"ר ירושלים בטדי, ובעיקר
בעקבות האדום השנוי במחלוקת ששלף אוראל גרינפלד לעברו של טוטו תמוז. החלוץ הבקיע את השני של
הפועל וסידר מהפך, ואז סימן לקהל הירושלמי להיות בשקט. השופט החליט להוציא לו כרטיס צהוב שני
ושלח אותו למקלחת מוקדמת.
אבוקסיס: "המשחק הזה גדול על השופט". תמוז לגרינפלד: "אתה בושה"
השקט והסערה: 2:3 לבית"ר ירושלים על הפועל תל אביב בטדי
במצב הזה המומנטום החליף צד מיד וצמד של חן עזריאל הביא להפסד שני העונה של האדומים, שלא
התביישו לומר הבוקר (שלישי) את כל מה שהם חושבים על גרינפלד ועל איגוד השופטים. בתום המשחק
שחקנים ואנשים נוספים במועדון סיננו קללות ללא הרף, כאשר טל בן חיים אף חבט בשלט בירידה לחדר
ההלבשה, והמשיך להוציא עצבים גם באוטובס. הקפטן ואליד באדיר אמר בציניות "בראבו שופט, כל
הכבוד שופט".
הבלם זאביק חיימוביץ' התייחס בראיון לאחר המשחק לאווירה הסוערת בחדר ההלבשה: "אם לא נתעצבן
אז מקומנו לא בכדורגל. אנחנו ספורטאים שרוצים לנצח בכל משחק, בטח במשחק שהובלנו בו 1:2. כולנו
כועסים. רונאלדו ושחקנים נוספים בעולם מסמנים 'שקט' לקהל ולא מקבלים על זה אפילו צהוב. בסוף
מגיעים שופטים מישראל ורוצים להמציא את הגלגל, ויכול להיות שזה מה שגמר לנו את המשחק לצערי".
למרות האירוע, חיימוביץ' לא שכח את המשחק עצמו: "לא היינו צריכים להפסיד, אבל נרים את הראש. הם
קיבלו תנופה מהשיוויון ולצערנו לא עברו כמה דקות וקיבלנו את השער השלישי. זה משהו שלא היה צריך
לקרות".
גורמים בהפועל ת"א היו חריפים אפילו יותר מחיימוביץ', ותקפו את גרינפלד: "זה מוקיון ולא שופט, הוא
הרס במו ידיו את המשחק". אריק דג'מבה דג'מבה לא חסך גם הוא בביקורת: "השופט הזה צריך
להתחיל לצפות במשחקי כדורגל, אין לו מושג". גם מאיגוד השופטים עצמו לא נחסכה ביקורת מצד
האדומים. "האיגוד אשם שהוא עושה ניסויים על משחקים כאלה, הם בחיים לא מודים בטעויות", אמרו
בהפועל והוסיפו: "העובדה שהאיגוד ישר הוציא הודעה לתקשורת רק מראה שהוא מרגיש שמשהו לא היה
בסדר".
בעניין אחר, תאריך הדרבי התל אביבי ממשיך להעסיק מאוד את האדומים. כזכור, המשחק נקבע להיערך
ביום ראשון (10 בנובמבר), 3 ימים בלבד אחרי שהפועל משחקת בליגה האירופית, וזאת בשל העובדה
שלנבחרת ישראל יש משחק ידידות ביום רביעי באותו שבוע. ניצן שירזי שוקל להתקשר למאמן הלאומי אלי
גוטמן וליושב ראש ההתאחדות אבי לוזון כדי לבקש מהם שוב להסכים לדחות את הדרבי ליום שני.
את אנשי הפועל מטרידה העובדה שהקבוצה אמורה לצאת מצ'כיה ביום שישי בשש בבוקר לאחר לילה עם
שעות שינה ספורות, ואמורה להגיע לישראל רק אחרי הצהריים בתום מסע מפרך בדרכים. "הם יגיעו
גמורים לאימון בשבת, איך אפשר להתכונן ככה לדרבי?!", זעקו במועדון. על האפשרות לעלות למשחק מול
פלזן בהרכב משני האדומים לא רוצים להתחיל לחשוב לאור העובדה כי כל תיקו בליגה האירופית שווה 100
אלף יורו וכל ניצחון 200 אלף, כסף שהפועל זקוקה לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 09:44 
בן של אלף זונות צהובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 09:45 
סמל אישי של המשתמש
בוואן:
מההתאחדות - תמוז יכל להבעיר את טדי - זו הבעיה, מפחדים מלהבעיר, מזכיר את ההלכאה העצמית על יוצר הסרטון נגד מוחמד, הוא אשם שיש פנאטים רצחניים.
ברקוביץ' - הקהל של ביתר יכול להביא לה אליפות, תמוז לא ידע להתנהג - האג'נדה של ברקוביץ' , כמו חלק הזוי ופסיכוטי פה בפורום כבר יותר דמיונית מחלום.

די כבר די, לסגור פה הכל, מה הטעם? ברצינות אני שואל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 09:49 
סמל אישי של המשתמש
צביעות, פאתטיות אפילו בתגובות אין אחידות כשזה נוגע אלינו אז למה שהשופטים יתנהגו אחרת?
אם קבוצה כמו חיב"ר זוכה לגיבוי ולהלל על הקהל שלה, באמת שחבל על המאמץ, הכל כאן רקוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 09:49 
אגב, אאל"ט, תמוז עושה תנועה כזאת כמעט אחרי כל גול שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 09:52 
dino כתב:
לא בגללו הפסדנו, אבל הוא בהחלט נתן תצוגת שיפוט גרועה מאוד. מתחילץ המשחק היה נראה שזה גדול עליו, עם צהובים טיפשיים ושריקה על עבירות קטנות של כדורסל(התבלבל קצת בענף אולי?)

אי אפשר להוכיח את זה.אבל עם 11 שחקנים בית"ר לא הייתה מבקיעה 6 דקות אחרי הגול של טוטו.ואם היא לא הייתה מבקיעה אחרי 10 דקות הם היו נכנסים ללחץ(בגלל שאין להם נסיון,ובגלל האוהדים שלה).והפועל הייתה מבקיעה לפחות עוד גול במתפרצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 09:57 
סמל אישי של המשתמש
ההרחקה היתה החלטה שגמרה את המשחק. לדעתי הפועל, אחרי שעלתה ליתרון דווקא כשבית'ר היתה טובה יותר, היתה דורסת את בית'ר אילולא ההרחקה. בית'ר היו נשברים והפועל היו כובשים לפחות עוד שער. ההרחקה שינתה את כל המשחק.
יש טעויות שיפוט של גול באופסייד וכו' שקשה לראות, שקוון מטעה שרק בשידורים חוזרים בטלוויזיה אפשר להוכיח. אי אפשר לבוא בטענות לשופט על טעויות כאלה. זה קורה, הם בני אדם ופשוט לא ראו שאחרת היו שורקים.
אתמול זה היה מקרה אחר. לא טעות של חצי מטר נבדל. של הצגה ברחבה. אתמול בא שופט והרס משחק. בא שופט ושלף כרטיס אדום(!) לשחקן שסימן "שקט" לקהל אחרי שאלה קיללו אותו כל המשחק. זה קורה בארץ ובאירופה כל הזמן ואף אחד לא מקבל צהוב. כל שכן אדום. לא אצבע מגונה, לא הוריד חולצה. סימן "שקט".

אני גם לא בא בטענות לשופט עצמו. הוא שופט זין שלא הייתי נותן לו לשפוט בליגה למחוזות של לשכת עוה"ד.
אני בא בטענות למטומטם ששיבץ אותו למשחק כזה טעון מול טדי מלא וגועש. וזאת כאשר לא היה מחזור וכל הבכירים היו פנויים. המשבץ הדביל צריך ללכת הביתה. \
השופט? הוא יכול להמשיך לשפוט, מבחינתי גם בסופה"ש הקרוב את המשחק של אורתודוכסים יפו בליגה א'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 10:04 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
ההרחקה היתה החלטה שגמרה את המשחק. לדעתי הפועל, אחרי שעלתה ליתרון דווקא כשבית'ר היתה טובה יותר, היתה דורסת את בית'ר אילולא ההרחקה. בית'ר היו נשברים והפועל היו כובשים לפחות עוד שער. ההרחקה שינתה את כל המשחק.
יש טעויות שיפוט של גול באופסייד וכו' שקשה לראות, שקוון מטעה שרק בשידורים חוזרים בטלוויזיה אפשר להוכיח. אי אפשר לבוא בטענות לשופט על טעויות כאלה. זה קורה, הם בני אדם ופשוט לא ראו שאחרת היו שורקים.
אתמול זה היה מקרה אחר. לא טעות של חצי מטר נבדל. של הצגה ברחבה. אתמול בא שופט והרס משחק. בא שופט ושלף כרטיס אדום(!) לשחקן שסימן "שקט" לקהל אחרי שאלה קיללו אותו כל המשחק. זה קורה בארץ ובאירופה כל הזמן ואף אחד לא מקבל צהוב. כל שכן אדום. לא אצבע מגונה, לא הוריד חולצה. סימן "שקט".

אני גם לא בא בטענות לשופט עצמו. הוא שופט זין שלא הייתי נותן לו לשפוט בליגה למחוזות של לשכת עוה"ד.
אני בא בטענות למטומטם ששיבץ אותו למשחק כזה טעון מול טדי מלא וגועש. וזאת כאשר לא היה מחזור וכל הבכירים היו פנויים. המשבץ הדביל צריך ללכת הביתה. \
השופט? הוא יכול להמשיך לשפוט, מבחינתי גם בסופה"ש הקרוב את המשחק של אורתודוכסים יפו בליגה א'.

הבעיה היא לא רק השיבוץ שלו אלא הגיבוי שהוא מקבל מכל כיוון. זה פשוט בלתי נתפס
כ"כ פוחדים מהבבונים האלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 10:07 
סמל אישי של המשתמש
מלכה לב אדום כתב:
אולי אתה מספיק כבר? הבנו שלפי החוק היבש זה צהוב.
יש סיבה ששופטים בני אדם מנהלים משחק ולא טלוויזיה.
לאנשים אמור להיות שקול דעת, ולא רק החוק היבש עומד לצידם.

על מה מספיק? שאני לא אומר מה שאתם רוצים כל כך לשמוע?
דרישה לא להתייחס לחוק היבש.. זו לא הטענה של אוהדי חיפה על הנבדל פסיבי ב86? הטענה שאנחנו צוחקים עליה כבר שנים ומביאים צידוקים ממסמכים של אופ"א למרות שבאמת ב86 בארץ זה לא היה נהוג?
די עם הצביעות.[/quote]

אתה בכוונה מתעלם מהחלק המאוד מהותי בהודעה שלי שמתייחס לשיקול דעת ולא להתעלמות מהחוק היבש?
אף אחד לא ביקש ממנו להתעלם מהחוק היבש. החוק היבש כמו שאנחנו יודעים הוא לא בדיוק יבש. על בזבוז זמן אמורים לקבל צהוב, אבל קשה לזכור כרגע שופט שנתן לשוער צהוב שני בגלל בזבוז זמן. יש דבר כזה שנקרא אזהרה. שופטים בכדורגל לא פעם ולא פעמיים משתמשים בה כדי לא להלהיט את המשחק, כי זה דקה מוקדמת מידי להתחיל עם צהובים וכן הלאה. גם כאן היה מקום לאזהרה או כמו שאני מעדיפה לקרוא לזה: שיקול דעת!

אם אתה נותן את המקרה של הנבדל הפסיבי כדוגמא, אולי אני אקצין ואתן לך כמה דוגמאות אחרות:
להבדיל אלף אלפי הבדלות, הידעת שלא תמיד מקבלים עונש מאסר עולם על רצח כי יש נסיבות מקלות?
הידעת שהורה חד הורי שיגנוב מטרנה לא ייענש בחומרה כמו מי שגונב מיליונים?
אם בבית המשפט במקרים חמורים יודעים להפעיל את שיקול הדעת ולא אומרים זה החוק היבש מצטערים אין מה לעשות, אין סיבה שזה לא יהיה ככה בכדורגל.

כנפו תעשה לי פנדל!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 10:09 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אגב, אאל"ט, תמוז עושה תנועה כזאת כמעט אחרי כל גול שלו.

אחידות בשיפוט ? בטדי ? דקה 5:50 (זהירות תמונות קשות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 10:19 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
גם לזרוק חפצים למגרש אסור ועדיין אוהדים זורקים הרבה ולא מגיבים לזה, ואוהדים של קבוצה מסויימת זרקו על המאמן שלהם ולא הועמדו לדין כי זה היה על הקבוצה שלהם. אז ממשיכים לכתוב לך שאין כאן שום דבר חד משמעי וזה לא נכון ש'אסור' ( כתוב בחוקה שאסור לרוץ עם אצבע על הפה? בבקשה, תראה לי ), זה הכל פירוש של החוקה כביכול כהתגרות ובכך כהתנהגות לא ספורטיבית. פירוש שלא בדיוק מתממש בישראל או בליגות אחרות, אז כנראה שזה לא בדיוק ה'חוק היבש'.

בוא לא נתמם. מה שטוטו עשה היה התגרות. אני אגדיל ואומר שאין לי ספק שלא היו עושים את זה לבית"ר ולחיפה. אולי אפילו למכבי. ועדיין, עדיף לא להכנס לפינות האלה.
בנוגע לתחילת דבריך, אמרתי כבר. זה שמרחמים עליהם לא אומר שבטענות שלנו אנחנו צריכים לבקש רחמים. אנחנו צריכים לדרוש יחס הוגן לכולם, ועדיף ע"פ החוק.
זה גם תשובה לגביזון. (אגב, אמרתי אויבים כי נדמה שמה שאני אומר ממש מרגיז אנשים. בסך הכל לכולנו אותם אינטרסים ומה שאני אומר לא מנותק מהמציאות ולא נאמר בשביל לעצבן).

מלכה לב אדום כתב:
אתה בכוונה מתעלם מהחלק המאוד מהותי בהודעה שלי שמתייחס לשיקול דעת ולא להתעלמות מהחוק היבש?
אף אחד לא ביקש ממנו להתעלם מהחוק היבש. החוק היבש כמו שאנחנו יודעים הוא לא בדיוק יבש. על בזבוז זמן אמורים לקבל צהוב, אבל קשה לזכור כרגע שופט שנתן לשוער צהוב שני בגלל בזבוז זמן. יש דבר כזה שנקרא אזהרה. שופטים בכדורגל לא פעם ולא פעמיים משתמשים בה כדי לא להלהיט את המשחק, כי זה דקה מוקדמת מידי להתחיל עם צהובים וכן הלאה. גם כאן היה מקום לאזהרה או כמו שאני מעדיפה לקרוא לזה: שיקול דעת!

אם אתה נותן את המקרה של הנבדל הפסיבי כדוגמא, אולי אני אקצין ואתן לך כמה דוגמאות אחרות:
להבדיל אלף אלפי הבדלות, הידעת שלא תמיד מקבלים עונש מאסר עולם על רצח כי יש נסיבות מקלות?
הידעת שהורה חד הורי שיגנוב מטרנה לא ייענש בחומרה כמו מי שגונב מיליונים?
אם בבית המשפט במקרים חמורים יודעים להפעיל את שיקול הדעת ולא אומרים זה החוק היבש מצטערים אין מה לעשות, אין סיבה שזה לא יהיה ככה בכדורגל.

לא מתעלם. מכיר את חוק ההגיון. מכיר שיקול דעת. את רוצה שהשופט יבליג לתמוז כי הקהל מקלל אותו (או נוהם לו)? אם נוהמים לו, שירד מהמגרש. הוא יקבל את כל הגיבוי בעולם ופעם אחת ולתמיד נזיין את הגזענים מי-ם. אם מקללים אותו, שיספוג בשקט. הוא כדורגלן. זה חלק מהענין.
לעשות להם ששש עם האצבע זו לא "הגנה עצמית" וממש לא משמש כתגובה אינסטינקטיבית. חוץ מזה, שכולם כבר היו בשקט כי היי.. הוא הרגע כבש בטדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 10:48 
לכולם מותר , בכל מקום חוץ מטוטו בהפועל , פשוט בושה !!!
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונהתמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 10:51 
סוארס שלשום, מה צריך יותר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 10:53 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד,
מעולם, אבל מעולם, לא הונף כרטיס צהוב נגד תנועה של השתקה, לא בארץ ולא בעולם.
מדוע זה בסדר בעיניך שעושים תקדים כזה על חשבוננו ??

לפרוטוקול, גם אני לא מת על התנועה הזו, אבל לבינתיים היא מותרת,
לפחות עד שיבואו מאיגוד השופטים ויכריזו בצורה חד משמעית כי מי שמשתיק את הקהל יקבל צהוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 10:59 
dr.avi כתב:
אדום נחמד,
מעולם, אבל מעולם, לא הונף כרטיס צהוב נגד תנועה של השתקה, לא בארץ ולא בעולם.
מדוע זה בסדר בעיניך שעושים תקדים כזה על חשבוננו ??

לפרוטוקול, גם אני לא מת על התנועה הזו, אבל לבינתיים היא מותרת,
לפחות עד שיבואו מאיגוד השופטים ויכריזו בצורה חד משמעית כי מי שמשתיק את הקהל יקבל צהוב.

יותר מזה , זה כמו שבן אדם ירק ברחוב ושוטר לא יאהב את זה ויתן לו קנס , אחרי זה יגבו את זה במשטרה בטענה על הפרעה לסדר הציבורי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 11:01 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
סוארס שלשום, מה צריך יותר?

סוארס חגג מול המאמן (שזה אולי יותר חמור).
חבר שלך צ'יצ'ריטו חגג בהתרסה מול אוהדי צ'לסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 12:09 
אני שואל כי אני באמת לא סגור על עצמי ורק רוצה לעשות סדר
צהוב ראשון צהוב שני ואדום גורר עונש הרחקה למשחק אחד . במידה וזה קורה במשחק נוסף במהלך העונה זה גורר עונש הרחקה משתי משחקים כי זה אדום שני .
אבל אם אני זוכר נכון קראתי פעם שאדום ישיר ( לא משנה אם לשחקן יש צהוב ראשון , במידה והשופט שלף כרטיס אדום ישר לפני הצהוב השני זה נחשב לאדום ישיר ) זה עונש הרחקה משני משחקים .
מישו יכול להגיד לי מה העונש המדויק ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 12:44 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
הוא היה חלש מאוד היום. פספס דברים לשני הצדדים
אבל אוי לנו אם נבוא אליו בטענות היום.
אני מתבייש היום מאוד, כפי שהרבה זמן לא התביישתי. התבזינו..

מדחיק שהמשחק הזה בכלל קרה.

אה כן, ואולי אם טוטו לא היה מתגרה בקהל (חגיגה מטופשת לכשעצמה) הוא לא היה מורחק.
זה חוק יבש, באמת, אין מה לעשות.

אם כל השופטים בכל העולם מקפיצים את החוק הזה במקום תולעת בטקילה לפני המשחק אז אני מצפה שזה יקרה גם היום.
אם החוק היבש אומר שעל "קריאות גזעניות", יש לעצור את המשחק, אז אני מצפה מאחד ש"דוגל בחוקים יבשים" לבצע גם את זה.
אם החוק הוא חוק יבש "רק" כאשר זה פוגע בהפועל, אז הוא לא יבש, לא חוק ולא הוא, אלא היא וזאת הפליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2012, 12:46 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
אדום נחמד כתב:
הוא היה חלש מאוד היום. פספס דברים לשני הצדדים
אבל אוי לנו אם נבוא אליו בטענות היום.
אני מתבייש היום מאוד, כפי שהרבה זמן לא התביישתי. התבזינו..

מדחיק שהמשחק הזה בכלל קרה.

אה כן, ואולי אם טוטו לא היה מתגרה בקהל (חגיגה מטופשת לכשעצמה) הוא לא היה מורחק.
זה חוק יבש, באמת, אין מה לעשות.

אם כל השופטים בכל העולם מקפיצים את החוק הזה במקום תולעת בטקילה לפני המשחק אז אני מצפה שזה יקרה גם היום.
אם החוק היבש אומר שעל "קריאות גזעניות", יש לעצור את המשחק, אז אני מצפה מאחד ש"דוגל בחוקים יבשים" לבצע גם את זה.
אם החוק הוא חוק יבש "רק" כאשר זה פוגע בהפועל, אז הוא לא יבש, לא חוק ולא הוא, אלא היא וזאת הפליה.

:ROSE:

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 185 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: