joshsoos כתב:
redrony כתב:
מולי לוי כתב:
redrony כתב:
joshsoos כתב:
לא מאמין שגורדנה עולה היום, עם הכושר המופלא שלו, למשחק שלישי תוך שבוע נגד קבוצה שתחפש להתנפל עלינו ובראשה העבריין מויאל. לא נתפס.
לא בטוח שהוא עולה. אתמול כתבו שטועמה בכל מקרה פותח או על חשבון טב"ח או על חשבון גורדנה (בהנחה שממן כשירֿ)
הלוואי,אבל לא נראלי
מה שאתם לא מבינים שגורדנה, עם כל הבעיתיות שלו, משדרג את המשחק של הפועל. הוא השחקן היחידי שמסוגל לקחת את הכדור קדימה במהירות. זה שיש לו בעיות של מח וכושר זה נכון, אבל בלעדיו הפועל נראים יותר גרוע.
ודרך אגב, אני לא בטוח שזה בעיה של כושר. לכל הקבוצה יש נפילה וקשה לי להאמין שברמות האלה, קבוצה ששיחקה העונה כל כך הרבה משחקים נשארת בלי אוויר בדקה ה-60.
יש פה בעיות מנטאליות ובעיות של הבנת משחק של שחקנים.
די רוני, עזוב שגם עכשיו הוא בעיקר הולך עם הראש בקיר במקום להרים אותו אחרי שהוא חותך כל כך יפה לעומק, אבל מה זה בכלל משנה אם אין לו כח לזוז גם ברגיל, ועכשיו אחרי שני משחקים תוך כמה ימים שבאחד מהם הוא גם היה על המגרש 90 דקות, אני בספק אם יהיה לו כח לרוץ 5. תספר לי אז על שדרוגים.
זה סיפור אחר שכמו שאתה בודאי יודע, אני מודע לו. זה לא משנה את העובדה שאין בהפועל שום שחקן שיכול לקשר בין מניעי הכדור מאחורה לחלק ההתקפי ויש בור בגודל של מכתש והוא גם לא מעיף סתם כדורים למעלה.
אפילו לחנן ממן שאני מאוהב בו יש את הנטייה להעיף סתם כדורים למעלה או להתחכם בכדורגל מסובך.
וכמו שראית נגד פלזן, גורדנה גם יודע לתת פס לגול. זה שהוא עוד לא מושלם ולפעמים הולך עם הראש בקיר, הכל ידוע. זה שיש לו כושר של עכבר, גם ידוע. הדברים האלה אמורים להיות טעוני שיפור