תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 08:09

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 34 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: **אוטובוס מפראג למשחק בפלזן**
הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2012, 10:13 
סמל אישי של המשתמש
הגרמני המקורי כתב:
ציטיאת תרשום אותי +1 אני אהיה סגור על זה עד יום שני ובמידה וכן תקבל כסף נגד חיפה

רשמתי.
אפשר לשלם מחר בכדורסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2012, 09:51 
סמל אישי של המשתמש
בוקר טוב,
מחר לפני המשחק ליד קפה אנג'ל לשעבר יחולקו הכרטיסים לנוסעי האוטובוס הראשון בין השעות 19:45-20:30.
מי שלא מגיע מחר, שיפנה אליי ואשלח לו בדואר את הכרטיסים.

האוטובוס השני מונה כרגע 18 מקומות משולמים, מחר לאחר המשחק אמורים לשלם עוד נוסעים ולאחריו אעדכן את המצב.

כמו כן, אם יש אוהד שנוסע לבד ומעוניין להצטרף לאוהד שסגר חדר בIBIS OLD TOWN ולחלוק עמו את החדר והעלות, שייצור איתי קשר ואפנה אותו אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 11:43 
סמל אישי של המשתמש
עדכון:

כרגע האוטובוס השני מונה 22 נוסעים של מקומות משולמים.
מכיוון שעברנו כבר את הכמות של מיניבוס, אני לוקח על עצמי את הסיכון ומזמין אוטובוס כדי לא להשאיר אנשים ללא הסעה.

בקשה אישית : אם אתם שומעים או יודעים על אוהדים שעדיין נמצאים ללא הסעה, תפנו אותם אליי כי כרגע האוטובוס השני אפילו לא חצי מלא, ואני לא מתכוון לקחת תשלום נוסף ממי שכבר שילם, אז הדבר יעזור לי.

כמו כן, שעת יציאת ההסעה הוקדמה לשעה 13:00, לשני האוטובוסים, מאותו מקום, ותחילה אנחנו נוסעים למבשלת הבירה של פילסנר ומשם למגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 19:25 
סמל אישי של המשתמש
עדכון סופי:
יש 26 מקומות משולמים באוטובוס השני. האוטובוס ייצא בוודאות.
לגבי מיקום :מיקום היציאה הוא HLVANI NADRAZI, בחזית הבניין שברחוב WILSONOVA, בשעה 13:00.

מי שנמצא בטיסת אל על יחד עם הפועל אחרי המשחק וצריך הסעה מהמגרש ישירות לשדה,שידבר איתי,יכול להיות שיהיו מקומות בחזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 34 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: