תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 01 יולי 2025, 15:59

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2227 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 75  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כדורגל אנגלי - עונת 2012/2013 : מחזור 9 בפריימיר ליג
הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 11:03 
איך אתה מצפה מהסיטי למשל לבסס את הכוח שלה?
קח מועדון כמו ארסנל, מועדון גדול מהסיטי, שעובד "נכון" מקצועית. מביא צעירים מוכשרים בכסף לא גדול. באים המועדונים היותר גדולים אחד אחרי השני ולוקחים להם שחקן שחקן (רו"פ ליונייטד, ססק לברצלונה, קלישי ונאסרי לסיטי, קול לצ'לסי וכו').
זה לא מקרה שאין מועדונים שנכנסים לאורך זמן למועדון הזה של הקבוצות שנכנסות באורח קבע לליגת האלופות בלי להשקיע הרבה כסף. פשוט לוקחים להן את השחקנים.

והתנאים שגרמו למועדונים האלה להתבסס כגדולים היו אחרים פעם, לא היה חוק בוסמן למשל. היום שחקן מסיים חוזה והולך בחינם (וזה בסדר גמור), זה לא הוגן לבקש מהסיטי בעולם של היום לעשות מה שעשו יונייטד וליברפול לפני 30 שנה. כללי המשחק הם אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: כדורגל אנגלי - עונת 2012/2013 : מחזור 9 בפריימיר ליג
הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 11:05 
סמל אישי של המשתמש
קודם כול אין להשוות בין הסיטי ונגיד פ.ס.ז׳ לצלסי
כשרומן הגיע לקבוצה הוא הביא את מוריניו שרכש שחקנים צעירים וטובים(דרוגבה,פריירה,קארבליו) בניגוד לסיטי ופ.ס.ז שקונים באמת כול מה שזז (זלאטן יאיא טורה טבז ועוד רבים וטובים)
צלסי מבזבזת המון ,בדיוק כמו מנצסטר ונגיד באיירן ריאל וברצלונה.זה סופר לגיטימי וחלאס לבכות על זה
חוץ מזה שמה שמעצבן בקטע של הכסף זה כמו שקרה לפורטסמות למשל.הגיע סשה גאידמק עזב מהר והרס את הקבוצה
רומן בצלסי יותר מ8 שנים ולאחרונה החל גם ברכישת צעירים (שנתיים שלוש אחרונות) ומראה על רצון לשמור על מומנטום ורצון לבנייה לעתיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 11:30 
מצפים מצ'לסקי, סיטי, פ.ס.ז ומכל קבוצה בעולם לעשות כל מה שעסק אחר עושה- לחיות מההכנסות שלו. מה שהן עושות לא שונה ממה שאדלסון מנסה לעשות לשוק התקשורת בארץ, אני מבין שגם אליו אין טענות והכל בסדר, כי אחרת איך הוא יבסס את העיתון שלו. בעולם שפוי שתי הקבוצות האלה היו מתפרקות כבר עשרים פעם, וזה לא שמדובר בהשקעה חד פעמית על מנת להדביק פערים ואז לאט לאט להחזיר חובות ולבנות הכנסות, ההשתוללות נמשכת. הקבוצות האלה גוררות את הכדורגל למקומות גרועים, משתוללות עם שכר מטורף לשחקנים שוליים שגורר עוד העלאה של מחירי כרטיסים לאוהדים ( צ'לסקי מפרסמת מודעות בעיתונים למכור משחקים מסויימים מרוב הביקוש ל80 פאונד כרטיס ), משחדות סוכני שחקנים, קונות שחקנים שברור שלא יראו הרבה דשא כדי שיהיו שם ולא בקבוצות מתחרות. אחרי הכל אין דין וחשבון, מה הבעיה לעשות מה שבא להן. זה מה שאדלסון עושה למשל ולכן זו תחרות כמו שהביביתון זו תחרות, וכל העניין הוא שהן לא משחקות לפי שום כללי משחק. כל שנה שומעים את האוליגרך מודיע שצ'לסקי שואפת לחתוך את ההפסדים, ואז הוא שופך 50 מיליון על טורס או 40 מיליון על האזארד בלי למצמץ. כשמועדון מפסיד בשנה יותר כסף ממה שהוא מכניס ( סיטי הפסידה ב2010/11 197 מיליון, עם הכנסות של 153 ) המצב הוא הרבה מעבר לבעייתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 11:39 
אתה מצפה מהן לחיות.לפי ההכנסות שלהן, מה שאומר שהן בחיים לא יתמודדו על תואר או על ליגת אלופות, כי מועדונים יותר עשירים כל הזמן ייקחו להן את השחקנים הטובים. ובעצם הסדר בחיים לא יתערער, הגדולות והעשירות יישארו הגדולות והעשירות לנצח.

לא חושב שאוהדי הסיטי וצ'לסי יחתמו על כזה דיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 11:49 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
מצפים מצ'לסקי, סיטי, פ.ס.ז ומכל קבוצה בעולם לעשות כל מה שעסק אחר עושה- לחיות מההכנסות שלו. מה שהן עושות לא שונה ממה שאדלסון מנסה לעשות לשוק התקשורת בארץ, אני מבין שגם אליו אין טענות והכל בסדר, כי אחרת איך הוא יבסס את העיתון שלו. בעולם שפוי שתי הקבוצות האלה היו מתפרקות כבר עשרים פעם, וזה לא שמדובר בהשקעה חד פעמית על מנת להדביק פערים ואז לאט לאט להחזיר חובות ולבנות הכנסות, ההשתוללות נמשכת. הקבוצות האלה גוררות את הכדורגל למקומות גרועים, משתוללות עם שכר מטורף לשחקנים שוליים שגורר עוד העלאה של מחירי כרטיסים לאוהדים ( צ'לסקי מפרסמת מודעות בעיתונים למכור משחקים מסויימים מרוב הביקוש ל80 פאונד כרטיס ), משחדות סוכני שחקנים, קונות שחקנים שברור שלא יראו הרבה דשא כדי שיהיו שם ולא בקבוצות מתחרות. אחרי הכל אין דין וחשבון, מה הבעיה לעשות מה שבא להן. זה מה שאדלסון עושה למשל ולכן זו תחרות כמו שהביביתון זו תחרות, וכל העניין הוא שהן לא משחקות לפי שום כללי משחק. כל שנה שומעים את האוליגרך מודיע שצ'לסקי שואפת לחתוך את ההפסדים, ואז הוא שופך 50 מיליון על טורס או 40 מיליון על האזארד בלי למצמץ. כשמועדון מפסיד בשנה יותר כסף ממה שהוא מכניס ( סיטי הפסידה ב2010/11 197 מיליון, עם הכנסות של 153 ) המצב הוא הרבה מעבר לבעייתי.

בשביל לעשות את הקפיצה שעשו סיטי וצ'לסי לדרג הראשון של אירופה צריך כמה שנים להשקיע בצורה מוגזמת וכתוצאה מכך להפסיד.
מן הסתם ככל שהזמן עובר סיטי וצ'לסי מגדילות הכנסות, מפחיתות בהוצאות ומהר מאוד גם יהפכו לרווחיות.
ה-153 שהכניסו סיטי לא עזרו לה לסיים ברווחים, אבל לא ציינת שזו השנה הכי מכניסה בתולדות המועדון. מן הסתם ההכנסות ימשיכו לעלות ככל שהמועדון ימשיך להישאר בדרג הגבוה של אירופה, וההוצאות ירדו כי אין עוד צורך בשינוי מהפכני בכל הסגל, רק בשחקני חיזוק פה ושם, כשעכשיו גם יש להם אחלה סחורה למכור ואחלה מחלקת נוער לקצור ממנה את הפירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 12:02 
אתה מצפה מאדלסון לחיות לפי הההכנסות של העיתון שלו, מה שאומר שהוא בחיים לא יגיע לממדים של ידיעות, והסדר אף פעם לא יתערער. לא חושב שהוא יחתום על הדיל הזה.
אני מצפה מהן להתנהל לפי כללי התנהלות תקינים. בעסק חי לוקחים אשראי על מנת לגדול וזה בסדר, אבל זה לא מה שהן מנסות לעשות. הן לא מתנהלות לפי כללים בכלל, לא מעניין אותן להחזיר את האשראי, לא מענין אותן הפסדים. אלה ליגות מקצועניות, לא קומוניזם ואין שיוויון אז כל אחד חי ממה שיש לו, אוהדים, הצלחה וכסף ומה שיוצא מזה, שיוויון אין בשום מקום, אפילו לא בארה"ב עם כל החוקים שלהם. ובאנגליה יש חלוקה מאוזנת של כספי השידור על מנת לאזן פערים, אז גם שם חושבים על איזון.
בספרד קמו הקבוצות נגד שתי הדיקטטורות, בצרפת מתמרמרים על הטירוף של פ.ס.ז, באנגליה התיעוב למה שהנפט והגז מרוסיה והמפרץ עושה בשמיים, ובאופ"א חוקקו במיוחד חוקים נגד הדברים האלה ( שכבר עכשיו ברור שהקבוצות האלה משתינות עליו בקשת ). גם האוהדים של הקבוצות האלה מבינים יפה מה יקרה ביום שלבעלים יימאס מהצעצוע, גם אם נהנים כרגע ( או שלא כל כך, נגד סוונסי היו אלפי מקומות ריקים ביציע בקנסל האוס :LAGUH!: ). אנרכיה, מלה שאתה נורא אוהב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 12:12 
מועדון כדורגל זה לא עיתון.
אין ליגה בעיתונות(אם כי יש תחרות)
אין לעיתונים אוהדים שרוצים להצליח.

מי שאוהב את מעריב, לא חי בתסכול שאת.ידיעות קוראים יותר וזה כנראה לא ישתנה לעולם. זה פשוט לא מעניין אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 13:29 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
אגב, גם בארסה וריאל מדריד חוטאות בענין הזה, ושני המועדונים חייבים מאות מליוני יורו לבנקים.

זה לא נכון. ברצלונה וריאל, בזכות ההכנסות העצומות שלהן (הכי גבוהות באירופה בהפרש גדול, בניגוד למה שנתי אמר. יונייטד "רק" מקום שלישי) סוגרות במהירות את החובות שלהן, וכרגע הן ממש לא מצויות בחובות משמעותיים. אם יש טענות לשתיהן באספקט הכלכלי הן על הסכמי השידור השערורייתיים בליגה הספרדית, אבל זה כבר סיפור אחר וגם בלי זה הן היו שתי המרוויחות הכי גדולות באירופה.

19 כתב:
קח מועדון כמו ארסנל, מועדון גדול מהסיטי, שעובד "נכון" מקצועית. מביא צעירים מוכשרים בכסף לא גדול. באים המועדונים

ארסנל ממש לא עובדים נכון כלכלית. אם הם היו, הם לא היו צריכים להיפגע מקצועית בצורה כל כך קשה (למכור שחקן-שניים כל קיץ) כדי לעמוד במודל ה-"Self-sufficiency". למרות שאתה צודק בטיעון הכללי. ארסנל אמנם יכלה לעמוד בזה אם הייתה מתנהלת יותר טוב, אבל כמעט כל שאר הקבוצות האחרות באירופה (כולל סיטי וצ'לסי כמובן) לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 13:47 
נועם שחם כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
מה זה הצדקנות הזו? וכשהסיטי וצ'לסי היו מועדונים בלי כסף, גם דיברתם על כמה שזה לא חוכמה כי ליונייטד יש בור ללא תחתית במושגים של אז?

איזה בור ללא תחתית יש ליונייטד? יש איזה מיליארדר ששפך עליה כסף?

ליונייטד יש כסף כי יש לה מסה של אוהדים, וכנראה ניהול כלכלי נכון.

אגב, אני גם לא אומר שזו "לא חוכמה", רק שברגע שהמשחק הוא רק של כסף, זה פוגם מן ההנאה בעיני. בדיוק כמו שבית"ר לקחה פה שתי אליפויות רק בעקבות זה שהיה לה תקציב לא מוגבל.

שמע שחם, אתה באמת בחור חכם - אתה באמת חושב שכל צקצוקי הפייננשל פייר פליי באשכול היו מתקבלים אם היו מטילים הגבלות על מנצ'סטר יונייטד, בעולם ללא סיטי וצ'לסי?
אני חושב שכשצד אחד נהנה מהכיסים העמוקים (וגם בשביל ה"ניהול הנכון" הזה היה צריך כיסים עמוקים, סיטי למשל לא יכלה להביא את כריסטיאנו רונאלדו) אז להרבה אנשים היה נח וכשהגיע בריון יותר גדול לשכונה פתאום זה אסון גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 14:57 
יובל כתב:
נועם שחם כתב:
אגב, גם בארסה וריאל מדריד חוטאות בענין הזה, ושני המועדונים חייבים מאות מליוני יורו לבנקים.

זה לא נכון. ברצלונה וריאל, בזכות ההכנסות העצומות שלהן (הכי גבוהות באירופה בהפרש גדול, בניגוד למה שנתי אמר. יונייטד "רק" מקום שלישי) סוגרות במהירות את החובות שלהן, וכרגע הן ממש לא מצויות בחובות משמעותיים. אם יש טענות לשתיהן באספקט הכלכלי הן על הסכמי השידור השערורייתיים בליגה הספרדית, אבל זה כבר סיפור אחר וגם בלי זה הן היו שתי המרוויחות הכי גדולות באירופה.

זה לא נכון, הורידו במעט והן בחובות עצומים ( ובניגוד ליונייטד למשל אלה חובות ישירים ולא חיצוניים, ורק בשנה האחרונה הציגו רווח וגם הוא לא משמעותי )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 15:29 
לא תתפוס אותי כתב:
נועם שחם כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
מה זה הצדקנות הזו? וכשהסיטי וצ'לסי היו מועדונים בלי כסף, גם דיברתם על כמה שזה לא חוכמה כי ליונייטד יש בור ללא תחתית במושגים של אז?

איזה בור ללא תחתית יש ליונייטד? יש איזה מיליארדר ששפך עליה כסף?

ליונייטד יש כסף כי יש לה מסה של אוהדים, וכנראה ניהול כלכלי נכון.

אגב, אני גם לא אומר שזו "לא חוכמה", רק שברגע שהמשחק הוא רק של כסף, זה פוגם מן ההנאה בעיני. בדיוק כמו שבית"ר לקחה פה שתי אליפויות רק בעקבות זה שהיה לה תקציב לא מוגבל.

שמע שחם, אתה באמת בחור חכם - אתה באמת חושב שכל צקצוקי הפייננשל פייר פליי באשכול היו מתקבלים אם היו מטילים הגבלות על מנצ'סטר יונייטד, בעולם ללא סיטי וצ'לסי?
אני חושב שכשצד אחד נהנה מהכיסים העמוקים (וגם בשביל ה"ניהול הנכון" הזה היה צריך כיסים עמוקים, סיטי למשל לא יכלה להביא את כריסטיאנו רונאלדו) אז להרבה אנשים היה נח וכשהגיע בריון יותר גדול לשכונה פתאום זה אסון גדול.

איזה כיסים עמוקים היו ליונייטד?

ואגב, רונאלדו נקנה בגיל 19 ועוד לפני שהיה כזה כוכב, והמחיר שלו היה בהתאם. אני אזכיר לך גם שהרכישה שלו באה אחרי שצ'לסי שדדה ליונייטד את אריאן רובן מתחת לאף ובארסה עשתה לה אותו הדבר עם רונאלדיניו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 15:48 
מה זה איזה כיסים?
אפשר לחשוב שיונייטד לא שלטה בשוק ההעברות באנגליה במשך שנים.

הם התרגלו להיות מספר אחד ולקבל 100% ממה שהם רוצים, עכשיו כשהם מקבלים רק 90% זה פתאום איום ונורא.

ומכל הדיון עדיין לא הבנתי איך הסיטי מגיעה למצב שהיא בלוול א' של אנגליה בלי בום של רכש, בלי משכורות גבוהות.
להגיד להם תשארו מרכז טבלה כל החיים זו התשובה היחידה שניתנה פה. (תחיו לפי ההכנסות... איך יגדלו ההכנסות אם ייקחו להם את השחקנים הטובים? הכוונה היא כמובן תחיו לפי ההכנסות הבינוניות שלכם ותשארו בינוניים לנצח). אז הנה צ'לסי קבועה בליגת האלופות ויש לה עוד כמה עשרות מיליון יורו בטור ההכנסות, שלא היו לה בלי כמה שנים של השקעה. לשמחת היונייטד היא הייתה חיה לפי ההכנסות ונשארת בינונית לנצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 15:58 
כיסים עמוקים זה בעלים בלי חשבון, זה צ'לסקי ושיטי, זה לא יוניטד. ליוניטד היה כסף לקנות מהפעילות השוטפת בלבד, מה לעשות וזו הייתה ( ועדיין ) הריווחית ביותר בעולם ובפער גדול. העניין הוא לא למי יש יותר כסף, אלא מהיכן הוא מגיע והוא בכלל לא קשור ליונייטד ( שאם לא היהודונים המסריחים שגונבים אותה, הייתה מתמודדת מולן יחסית בכבוד בגלל אותה ריווחיות עתק ) אלא לכלל הקבוצות שעומדות מול התופעה הזו, שעבורה חוקק חוק מיוחד באופ"א. מי שלא מבין את הבעייתיות כנראה כבר לא יבין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 16:02 
19 כתב:
מה זה איזה כיסים?
.

א. אני לא ממש משוכנע שהיונייטד "שלטה" בשוק ההעברות. איזה שחקנים היא הביאה בזכות ה"שליטה" הזו? פרדיננד ווין רוני?

ב. אם היא שלטה, זה משום שהיא ייצרה את ההכנסות שדרושות לכך ולא בזכות שייך עשיר עם כמה בארות נפט מיותרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 16:05 
שיא ההגינות בעיני היונייטד - שום מוביליות, הקטנים תמיד יישארו קטנים, הבינוניים תמיד יישארו בינוניים, והגדולים תמיד יישארו גדולים.
כמה נוח.

זה יעשה להם את העבודה של לקחת שחקנים מקבוצות שמנסות להצליח מחיים ע"פ ההכנסות כמו קגאווה למשל, להרבה יותר קלה. הם תמיד ישלמו יותר, ויהיו מועדון ששחקנים ירצו לשחק בו כי הוא מהמובילים באירופה וקבוע בליגת האלופות. מעגל קסמים נוח ונעים בשבילם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: כדורגל אנגלי - עונת 2012/2013 : מחזור 9 בפריימיר ליג
הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 16:08 
נועם שחם כתב:
19 כתב:
מה זה איזה כיסים?
.

א. אני לא ממש משוכנע שהיונייטד "שלטה" בשוק ההעברות. איזה שחקנים היא הביאה בזכות ה"שליטה" הזו? פרדיננד ווין רוני?

ב. אם היא שלטה, זה משום שהיא ייצרה את ההכנסות שדרושות לכך ולא בזכות שייך עשיר עם כמה בארות נפט מיותרות.

מה עם כל השאר? איך קבוצת דרג 2 עוברת לדרג 1?
שאלה פשוטה, אף אחד לא עונה.
וכן, בעבר היה יותר קל, ואן פרסי וקגאווה לא היו עוברים כי זו "שנה אחרונה בחוזה".
איך מגדילים הכנסות כיום? לא לפני 40 שנה? איך שומרים על השחקנים הטובים שלך אצלך?

שאלות נורא פשוטות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 16:16 
אני לא מבין מה רלוונטית דרך השגת ההון. האם לא היה צריך להגביל את מיקרוסופט בשעתו כי הם עשו את הונם בהגינות?
זה באמת מעניין אותך איך מכבי אלקטרה עשתה את ההון שלה?

בספקטרום בין ליגה המחוייבת לתחרותיות (כמו למשל הNFL) לבין ליגה שבה כל אחד יכול לקנות תוך 3 שנים אלופה יש הרבה לאן לזוז, אבל לא ראיתי הרבה ציוצים לכיוון התחרותיות כשיונייטד שלטה בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 16:22 
19 כתב:
שיא ההגינות בעיני היונייטד - שום מוביליות, הקטנים תמיד יישארו קטנים, הבינוניים תמיד יישארו בינוניים, והגדולים תמיד יישארו גדולים.
כמה נוח.

זה יעשה להם את העבודה של לקחת שחקנים מקבוצות שמנסות להצליח מחיים ע"פ ההכנסות כמו קגאווה למשל, להרבה יותר קלה. הם תמיד ישלמו יותר, ויהיו מועדון ששחקנים ירצו לשחק בו כי הוא מהמובילים באירופה וקבוע בליגת האלופות. מעגל קסמים נוח ונעים בשבילם.

אתה מדבר איתי כאילו אני מנסה להיות סניגור של היונייטד, אבל הייתי אומר את אותם דברים גם אם הייתי אוהד ווסטהאם. יש הבדל בין מועדון שהעוצמה הכלכלית שלו באה מניהול כלכלי נכון ומתמיכה גורפת של אוהדים, לבין מועדון שמבוסס על רצונו הטוב של בעלים פזרן וחסר עכבות. זה נכון בכדורגל וזה נכון בעוד אלף תחומים אחרים. אני תמיד אעדיף את זה שאתה העוצמה שלו השיג בזכות כשרון ועבודה קשה על פני זה שהפך למליונר בגלל גחמה או מקריות. לא קשור לכדורגל בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 16:23 
בונים אצטדיון חדש, בונים קהל אוהדים מקומי, מגדלים כשרונות צעירים, מתנהלים פיננסית ומקצועית נכון. באנגליה ניוקאסל וטוטנהאם חזרו בשנים האחרונות למרכז הבמה ע"י צעדים כאלה. אין דרך קלה ולא אמורה להיות כזו, זה ספורט מקצועני ותמיד היו ויהיו בו קבוצות גדולות יותר ופחות. אין שום רע בהשקעה של בעלים, ואפילו אופ"א הסכימה לזה, אבל במידה. מה שקורה במחאצ'לה, פסז, או בשתי הקבוצות באנגליה זה כל דבר חוץ ממידתי. זה מה שאדלסון עושה, זה דון שימון, זה בור ללא תחתית שנועד להוציא את המתחרים משיווי משקל, זו בריונות. זה לא קשור לתחרות, אלא למיליארדרים שבאו להשתלט על תחום והורסים אותו לחלוטין. הם לא גומרים את יוניטד ( כמה נוח כל הזמן לתקוע את השם הזה ) אלא את כל עולם הכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 16:29 
קהל אוהדים מקומי נבנה מהצלחה. את ההצלחה מביאים שחקנים טובים שנשארים במועדון לאורך זמן.
מה שמועדונים כמו היונייטד לא מאפשרים, כי הם לוקחים אותם.
מילא הם לא היו נוגעים בכשרונות של קבוצות אחרות, ניחא. אבל הן לוקחים להן אותם.

קבוצות לא יכולות להחזיק סגל מוכשר לאורך כמה וכמה שנים כי היונייטד של העולם לוקחות אותם.

תמשיכו לבלבל במוח על אצטדיון. מה עם שחקן הבית קגאווה? לקחת כשרונות ממועדונים שנבנים נכון זה נחמד אה?

אפשר שלוש דוגמאות מהעשור האחרון של קבוצות שפועלות "נכון" בליגות הגדולות של אירופה שהצטרפו למועדון הסגור של הגדולות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 16:52 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
אני לא מבין מה רלוונטית דרך השגת ההון. האם לא היה צריך להגביל את מיקרוסופט בשעתו כי הם עשו את הונם בהגינות?
זה באמת מעניין אותך איך מכבי אלקטרה עשתה את ההון שלה?

בספקטרום בין ליגה המחוייבת לתחרותיות (כמו למשל הNFL) לבין ליגה שבה כל אחד יכול לקנות תוך 3 שנים אלופה יש הרבה לאן לזוז, אבל לא ראיתי הרבה ציוצים לכיוון התחרותיות כשיונייטד שלטה בליגה.

זה לא בא רק מהכדורגל,
תמיד הון זקן, מסואב ומושחת כועס על הנוברישים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 16:53 
אתה זה שמבלבל במוח, כמה אפשר להסביר שזה לא קשור ליונייטד, שחם כתב את זה במפורש, אני כתבתי, מה צריך עוד, לאיית? זה לא קשור גם לצ'לסקי או לסיטי או לפסז אישית. זה לא בעלים אוהד שהחליט לקחת את הקבוצה שלו לגבהים חדשים, אלא מיליארדרים לא קשורים לענף שהחליטו לקחת צעצוע ליד ובחרו את מה שבשוק. אנשים שמחפשים כח ושליטה ורומסים בדרך כל מה שרק בדרכם. זה גם הבעלים המלזיים חדשים של קרדיף סיטי, שהחליטו לשנות להם ככה על הדרך את צבע החולצות מכחול לאדום ועל הזין המסורת והאוהדים, אלה הבעלים ההודיים של בלקבורן שבניהול הזוי ובזוי דרדרו את הקבוצה ליגה תוך שהם יוצאים נגד האוהדים ומעסיקים מנג'ר שערורייתי שעושה הכל רק כדי להרוס, אלה האין ספור בעלים של פורטסמות' שגרמו לו לפשיטת רגל טוטאלית וייתכן שירידת ליגה שלישית ברציפות העונה, ואלה גם הבעלים של מנצ'סטר יונייטד שכדורגל מעניין להם את התחת והגיעו כדי לגנוב מאות מיליונים. אני בטוח שהאוהדים של לידס נזכרים בערגה בתקופת השיא שלהם בתחילת העשור הקודם, ואומרים שהטירוף של פיטר רידסדייל היה שווה רק כדי להרוס את המועדון ולעשור אבוד ( והשד יודע מתי הם יחזרו לפרמייר ליג וגם אז למעמד של קבוצה בכירה שהיה להם משך שנים ).
טוטנהאם וניוקאסל חזרו יפה מאוד לצמרת בשנים האחרונות, וזה למרות הבעיה הגדולה של האצטדיון אצל טוטנהאם, ושל הבעלים הדפקט אצל ניוקאסל. צ'לסקי הייתה קבוצת צמרת שנים שנגעה ביונייטד וארסנל גם לפני האוליגרך, וזה עם ניהול של קן פאקינג בייטס. זה לא נבא כאן ואין דראפט, ווסט ברומיץ' לא תיקח אליפות כמו שאוססונה או גנואה לא יקחו, אבל הן יכולות להתברג לבטן הגבוה של הטבלה בעונה טובה ולעשות קפיצה, בדיוק כמו שקבוצה תת צמרת תגיע למעלה. טוטנהאם עושה את זה כמה שנים, ואם היה לה אצטדיון חדש אז היא הייתה כבר מאיימת עוד יותר. אותו דבר ליברפול. אבל אני מבלבל במוח על אצטדיון, זה רק הכנסות נוספות של למעלה מ50 מיליון פאונד בעונה, מה הם מבינים שם בקבוצות האלה שהם לחוצים כל כך מהעניין הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 16:55 
סמל אישי של המשתמש
ג'וש, אתה צודק לגמרי,
זה באמת לא ספורטיבי,
בוא נהיה הכי ספורטיבים וגם נחסל בעלים עשירים כאלה,
נעשה תקרת שכר בערך בתקציב של פולהאם או ווסטהאם,
אני בטוח שאוהדי יונייטד ישמחו על הצעד הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 16:59 
בלה בלה מכבי יוניטד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

זה באמת לא קשור ליונייטד.זה גם דופק את ליברפול ואת ארסנל. אז מה?

השתנה הסדר, העולם הוא לא חנות הצעצועים הבלעדית של מי שהוא היה פעם. יש עוד ילדים בחנות. ילדים מתרגלים לקבל כל מה שהם רוצים, הם יתרגלו גם אחרת. יש מקום לעוד מועדונים בצמרת, גם אם הותיקים מעוניינים לחסום את הכניסה לשם.

הגדולות התרגלו שרק הן קונות את הפלקאו של העולם (ודופקות את ההתקדמות של אתלטיקו ומנציחות אותה בדרג ב' לעד), עכשיו יש עוד כמה מתחרים. טאף לייף.

זה גם יעזור למועדוני דרג ב' וג' לקבל יותר על השחקנים שלהן.

נערך לאחרונה על ידי 19 בתאריך 29 אוקטובר 2012, 17:00, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
אמר, וצדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 17:01 
נו, לדבר אל הקיר. לבריאות שיהיה וכו', בחזרה אל כתבנו לענייני קיפוחים, רדאלרט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: כדורגל אנגלי - עונת 2012/2013 : מחזור 9 בפריימיר ליג
הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 19:24 
לי בכלל לא מפריע הכסף של קבוצות כמו צ׳לסי וסיטי.להפך יותר כיף לנצח ולזכות בתארים נגד קבוצות כאלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 20:04 
מסתבר שאחד מהמאבטחים של צ׳לסי נפגע אמש בראשו מחפץ שנזרק מיציע של אוהדי צ׳לסי בעת ששחקני יונייטד חגגו את הגול של צ׳יצ׳ריטו ונפתחה חקירה בענין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוקטובר 2012, 20:34 
סמל אישי של המשתמש
אבן עזרא הולך לדפוק להם משחק בלי קהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2227 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 75  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: