joshsoos כתב:
RedAlert כתב:
מריו האדום כתב:
ניצחון עם כוכבית! איזה כיף!
יונייטד
מצחיק איך אתם באים לטענות למנצ׳סטר כאילו הם בחרו את השופט.
טעויות שיפוט הם חלק מהמשחק, תרגיעו.
שמע,לא תגיד צודקים ניצחנו נטו בגלל שיפוט,אלא עוד תכעס עלינו
זה משהו באופי של היונייטד ואוהדיה
אתם מקבלים בממוצע טעות שיפוט למשחק,ואתם אפילו לא מסוגלים להודות בטעויות האלה
תקשיב טוב יא זיין מוח, הקבוצה הזו שאתה אוהד קיבלה כמה שנים ברציפות משחקים על המגש מהשופטים נגד יוניטד. הקבוצה המגעילה הזו מלאה כבר שנים בשחקנים אלימים ומגעילים וסגנון משחק דומה שלא מקבלים רבע מהכרטיסים שמגיעים להם. גם היום היו מגיעים עוד מלא כרטיסים ( דוד לואיז זה שחקן שאסור לו לעלות על מגרש, שחקן מטונף ) והטינופת הזו גם עשה פנדל שלא נשרק. אחרי הגול השלישי אני צעקתי שעכשיו שהשופט יבקיע, אחרי כל כך הרבה משחקים שהשופטים הכריעו לטובת צ'לסקי, גם בסטמפורד ברידג' וגם באולד טראפורד, כל דבר מבחינתי כשיר.
ההפך הוא הנכון,רק בשנה שעברה ב-3-3 יצאתם בתיקו בזכות 2 פנדיל שאלוהים יודע מאיפה הגיעו,וזכור לי עוד הרבה מפגשים שהשופטים הכריעו לטובתכם.
אני קורא להם קבוצה שנלחמת שלה ותיתן הכול כדי לנצח
לצערי,השופטים עומדים בדרכה.
היד הזאת של דויד לואיז זה לא פנדל מצטער.הוא פשוט בעט לו ביד ,זה פשוט לא פנדל מצטער.
ציטוט:
redalert,
אתה יודע, 30-40 שנה לאחור כאשר כל סצינת האוהדים עדיין בחיתוליה, וכולנו מרוכזים בשער 7,התהדהדו בבלומפילד פחות או יותר שתי קריאות עידוד: "אל אל הפועל" ו " מנצ'סטר באנגליה הפועל בישראל", וכל זאת כאשר יונייטד בתקופות חלשות מאד והפועל גם היא, רק על סף עידן הבן של אלוהים. משם בערך התחיל החיבור הטבעי לרבים מאיתנו.
ודוקא ארבעה יציעים שמאלה נשמעו קריאות עידוד שקשרו את *כבי עם הקבוצה הפחות טובה היום מעיר החיפושיות.
נכון,אבל בעשור האחרון יונייטד היא המכבי של אנגליה.דברים משתנים