עמי נאווי כתב:
המלך אגג כתב:
*ודרך אגב למי שדיבר פה על הדגלים , אתה קונה מנוי לשער 4-5 זה יציע שמיועד לעידוד ומכך משתמע שגם יהיה ביציע דגלים או כל אלמנט אחר שאמור לעודד את הקבוצה . אם אתה רוצה לראות את המשחק כמו שצריך תקנה מנוי ל 7/2 תאמין לי גם הזווית יותר טובה שם .
א. חוץ מלהפריע לאוהדים לראות - דגלים לא עוזרים לעידוד הקבוצה.
ב. לפני 20 שנה לא היו את הדגלים בשער 5. גם לא לפני 15, ולא לפני 10. מי שדחף אותם לשם מתבקש להזיז אותם. אני הייתי קודם. קח את הדגלים שלך לשער 11, שם לא תסתיר לאף אחד.
ג. הכי חשוב: יציע, כל יציע, נועד בראש ובראשונה כדי שאנשים יבואו לראות כדורגל. זה שיש מספר מאוד מאוד מאוד מצומצם של אנשים (50?) שלא איכפת להם בכלל מהמשחק - זו לא בעיה שלי.
א. אני לא מסכים עם הקביעה שזה לא עוזר לעידוד ,לשחקנים שעל הדשא לראות יציע שלם קופץ ומעודד בטרוף (אני יודע שזה לא קורה בפועל ) עם דגלים ושלטים באוויר זה מכניס אותם לטרוף ואקסטזה.
זה בדיוק כמו שתגיד שאבוקות לא עוזרות בעידוד אבל עובדתית זה ידוע שכן ואפילו שחקן מכבי אמר בדרבי האחרון ב 2010 שברגע שהוא עלה על המגרש וראה את האצדיון בוער רעדו לו הרגליים כי הוא ידע שהם הולכים לקבל בראש (מה שקרה בפועל לא משנה העניין זה הפחד שזה מכניס ביריב והטרוף שנכנס לשחקנים שלך )
ב. נכון ליפני 15 שנה לא היו דגלים אבל גם לא היה אולטראס וגם שער 5 לא היה כמו שהוא היום . ונכון לא הייתי במשחקי הפועל ליפני 15 שנה אבל לפי מה שהבנתי בתקופה הזאת גם העידוד היה חלש בהרבה
ג. נכון יציע מיועד לראות משחק כדורגל . אבל זה כבר הטענה שלי לפסקה הלפני האחרונה בהודעה הקודמת . שער 5 הוא ידוע בתור יציע עידוד והוא היציע היחידי בבלומפילד שמיועד לכך וגם בגלל זה יש ליציע כסאות מיוחדים שמותאמים לו בשונה מיציעים אחרים . ובהתאם לסעיף א' שרשמתי אם זה מה שיעזור בעידוד אז צריך שיהיו דגלים ואנשים שרוצים זווית טובה למשחק יכולים לבחור לשבת ביציעים אחרים או בפינות של שערים 4-5 ולראות את המשחק בצורה טובה יותר
* אני יודע שאתה בשער 5 הרבה שנים ואני יודע שאתה לא מאלו שבאים לשער 5 בישביל הפוזה . ולכן גם צריך להיות לך ברור מה המטרה של שער 5 ולמה חשוב שיהיה בו תפקוד גבוהה כמו שיש בכל יציע עידוד לקבוצות בעולם
אז חבל שכן באים עם דגלים לאיזור שנמצא ב"תפקוד גבוה" בשביל איזו פוזה לא ברורה של "כולכם על הזין שלי" ובכך מורידים את התפקוד הזה.
מאוד משעשע שעושים הכל בשביל להבריח את כל מי שמעודד משער 5 ואחרי שהם בורחים אומרים שגם ככה תמיד אותם 100 אנשים מעודדים שם אז מה זה משנה לאחרים מה שרים.
בגללכם מעודדים 100 אנשים וכל מי שהיה מעודד פעם נמצא עכשיו בשערים מדכאי עידוד או במקרה היותר טוב מגיע בהתחלת המשחק למקום שבו הוא נוהג לעודד ואחרי עשרים דקות בורח לשער 4 או לפינה ליד שער 6 בשביל שלא יפריעו לו לראות את המשחק ושם אין סביבה שמאפשרת עידוד.