תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 00:26

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 105 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רמון חתם בהפועל תל אביב
הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2012, 13:23 
סמל אישי של המשתמש
נצטרך לראות מה הוא שווה.
אבל ההנהלה...אחחח ההנהלה, כל הכבוד לכם! ותודה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2012, 13:34 
סמל אישי של המשתמש
אולי זה שמגיע שחקן כזה אחרי שסטיט תפס קצת בטחון זה יתרון.
סטיט הראה שהוא הרבה יותר מרק הגנה מצויינת ומסירות בהתקפה, שיש לו בטחון הוא יכול לעשות דברים חריפים בהתקפה, אני לא מדבר על האופי המדהים והנוח שלו. אולי זה שבא שחקן "תותח?" עכשיו שסטיט תפס קצת בטחון עדיף מאשר היה בא מתחילת העונה, כי גם סטיט יכול לעשות דברים יפים ב1 על אחד אם רמון לא היה ביום טוב.
בקיצור...מקווה מאד שרייזור אחד יהיה גו טו גאי וימשוך אש בהתקפה. סה"כ שחקן גבוה לתפקידו שלא ברור למה משוחרר מאיטליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2012, 13:35 
יואב כתב:
לפי היוטיוב זה שחקן שקודם כל מעדיף את החדירה על הקליעה, וזה לדעתי אומר שזה לא שחקן שפותח הגנות סטייל אוסברי.
אנחנו צריכים מכונת ירי ולא עוד שחקן חודר שכאלה יש לנו מספיק(בר טימור,גל איתן,סטיט).

דוקא הגנה פותחים בעיקר עם חדירות. אני תמיד מעדיף שהסקורר שלי יהיה שחקן שגם יודע לעבוד בשביל עצמו ובשביל אחרים, ולא רק צריך שהקבוצה תעבוד בשבילו (שזה בדרך כלל המצב עם pure shooters שמתבססים על הקליעה).

עם זאת, אני מסכים שהקליעה מבחוץ זה עניין קריטי מבחינתנו. מור היה קלעי מצוין מבחוץ בקולג' אבל בביילה הוא פשוט לא פגע משם (לא יודע אם זה קשור להבדל בטווח או לכושר הקליעה הנוכחי שלו) וזו לדעתי אחת הסיבות העיקריות שהוא לא התברג שם. כך שזה אכן נושא קצת מדאיג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2012, 13:37 
סמל אישי של המשתמש
עוד משהו, למתן כרגע אין תחליף\, בהצלחה אמרו שאלן יכול לשחק 3, היום אנחנו רואים שהוא במשקל של 5 ואין סיכוי שיכול להחליף את מתן, מתן שיחק 40 פאקינג דקות במלחה, אולי רמון יוכל לתת מענה מסויים, כי אין משהו אחר כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2012, 13:41 
בליגת הגארדים שלנו הוא בהחלט יכול לשחק 3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2012, 13:45 
גביזון כתב:
עוד משהו, למתן כרגע אין תחליף\, בהצלחה אמרו שאלן יכול לשחק 3, היום אנחנו רואים שהוא במשקל של 5 ואין סיכוי שיכול להחליף את מתן, מתן שיחק 40 פאקינג דקות במלחה, אולי רמון יוכל לתת מענה מסויים, כי אין משהו אחר כרגע.

צודק לחלוטין, ולמור לא אמורה להיות בעיה לשחק 3 בליגה שלנו. זו אחת הסיבות שאני חושב שהוא מתאים לצרכים שלנו כרגע.

והוקיץ', אם אני זוכר נכון די התלהבת מההחתמה של סאנדרס בגליל בזמנו. מור גם בא מקולג' הרבה יותר טוב וגם עשה שם יותר, מעבר לזה שבכל מקום הוא מדורג לפני סאנדרס, נניח הביג בורד של Nbadraft:
http://nbadraft.net/ranking/bigboard/2012
מור מקום 61 וסאנדרס 83 (מיצ'ל וואט של הגליל מקום 80).
ברמת יוצאי מכללות מור הוא פחות או יותר as good as it gets ברמות שאתה יכול להביא.
עדיין כמובן כמו ששנינו יודעים יש סיכון לא קטן בהחתמות האלה ויכול מאוד להיות שיקח קצת זמן עד שנראה תוצאות (אם בכלל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2012, 13:58 
פז אני מסכים איתך בגדול שתמיד עדיף שחקנים שיודעים לשים את הכדור ברצפה מאשר שחקנים שיודעים רק לקלוע (אלא אם מדובר בג'יי.סי קארול :) ).
הבעיה היא שככה גם בנינו את הסגל בעונה שעברה ובסוף נתקענו וכרגע זה המצב גם העונה. בכדורסל שלנו אתה חייב חייב חייב קלעי שלשות יציב.

לגבי הדירוג, לא הייתי מתייחס לדירוג הזה יותר מדי.
אלי הולמן שבינתיים מאוד מרשים באילת מדורג שם 85, הרב פופ (שגם ממנו התרשמתי) לא עושה כלום בהרצליה ומדורג שם 71, זאק רוזן הכלומניק מדורג שם 95 וכריס אלן מאשדוד לא מדורג בכלל.
בטורניר פורטסמות' לדוגמא ראקים סאנדרס היה פקטור הרבה יותר רציני ממור. אגב, אני חושב שסאנדרס עדיין הולך להתברר כשחקן מצוין.
בכל מקרה, כשדיברתי על אופציות מעניינות התכוונתי צדווקא לשחקנים שנחתכו עכשיו מהאנ.בי.איי, אבל בשורה התחתונה אני מסכים איתך שמדובר בהחתמה טובה מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2012, 14:02 
סמל אישי של המשתמש
Strengths: Great length – wingspan helps him occupy more space defensively than other 6’4” guards ... Crashes glass hard on both ends. Fearless when attacking the tin and gets to the line (over 4 attempts per game). Rebounds well for the position ... Explosive scorer who can put points on the board from deep, midrange, and getting to the rim/line ... Unusually comfortable putting it on the deck with his off-hand ... Moore has great instincts off the ball, especially when teammates are penetrating. He catches opponents sleeping often with baseline cuts/hard flashes into the lane ... A leader – accustomed to being counted on as a scorer.

Weaknesses: Undersized ... Looks like he’s a little flat-flooted when guarding the ball – slow reactions vs. guys with explosive first steps ... Also has a tendency to size up his opponent with his long arms at his sides for a beat too long when on-ball, negating his length for a brief period ... Doesn’t go all-out after live-ball TOs when it appears the opponent’s going to score (not many do, but coaches still want to see it). High volume shooter (14.3 FGA/gm last year) who doesn’t shoot it that well (.426 as a Sr.) ... Gives the ball away a little more than you’d like (2.4 TOs/gm), which doesn’t bode well for a guy adjusting to a 24 second shot clock ... Finishes with his right hand from the left side too often ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2012, 14:13 
הוקיץ' כתב:
פז אני מסכים איתך בגדול שתמיד עדיף שחקנים שיודעים לשים את הכדור ברצפה מאשר שחקנים שיודעים רק לקלוע (אלא אם מדובר בג'יי.סי קארול :) ).
הבעיה היא שככה גם בנינו את הסגל בעונה שעברה ובסוף נתקענו וכרגע זה המצב גם העונה. בכדורסל שלנו אתה חייב חייב חייב קלעי שלשות יציב.

לגבי הדירוג, לא הייתי מתייחס לדירוג הזה יותר מדי.
אלי הולמן שבינתיים מאוד מרשים באילת מדורג שם 85, הרב פופ (שגם ממנו התרשמתי) לא עושה כלום בהרצליה ומדורג שם 71, זאק רוזן הכלומניק מדורג שם 95 וכריס אלן מאשדוד לא מדורג בכלל.
בטורניר פורטסמות' לדוגמא ראקים סאנדרס היה פקטור הרבה יותר רציני ממור. אגב, אני חושב שסאנדרס עדיין הולך להתברר כשחקן מצוין.
בכל מקרה, כשדיברתי על אופציות מעניינות התכוונתי צדווקא לשחקנים שנחתכו עכשיו מהאנ.בי.איי, אבל בשורה התחתונה אני מסכים איתך שמדובר בהחתמה טובה מאוד.

ואם כבר נחתכי NBA, עכשיו גליל מחתימים את ג'מאר סמית', שאגב ביילה בכלל רצו אותו בתור מחליף למור.
איזה בלאגן :SMOKE:

בכל מקרה אני די בטוח שאין לנו כסף לשחקנים האלה (הנחתכים). גם סמית' וגם ג'ונסון-אודום שאמור להחתך עכשיו וכל שאר החבר'ה שיש להם כבר התעניינות די רצינית מאירופה.

וברור שהדירוגים האלה לא שווים כלום, עזוב את מה שאמרת על השחקנים משנה שעברה ותסתכל על שנים קודמות. ברור שהדברים לא מייצגים בדיעבד. אבל זה כן מדד למה שהשחקנים האלה עשו בקולג'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2012, 14:20 
דווקא בשוק הזה של הנחתכים תמיד יש את השחקנים שלא מוצאים סיטואציה טובה ואפשר להביא אותם. בסופו של דבר בכל מקום הם ירוויחו יותר מאשר בדי ליג.
לגבי הדירוגים אני מסכים איתך לגמרי, הסיבה היחידה שהתלהבתי יותר מסאנדרס כי זה שחקן עם יותר "הייפ" ויותר פוטנציאל.
בסופו של דבר לא יכולנו להביא שחקן בלבל גבוה יותר ממור, אולי שחקן שקצת יותר מתאים למה שאנחנו צריכים אבל גם זה ממש לא בטוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2012, 14:33 
הוקיץ' כתב:
דווקא בשוק הזה של הנחתכים תמיד יש את השחקנים שלא מוצאים סיטואציה טובה ואפשר להביא אותם. בסופו של דבר בכל מקום הם ירוויחו יותר מאשר בדי ליג.
לגבי הדירוגים אני מסכים איתך לגמרי, הסיבה היחידה שהתלהבתי יותר מסאנדרס כי זה שחקן עם יותר "הייפ" ויותר פוטנציאל.
בסופו של דבר לא יכולנו להביא שחקן בלבל גבוה יותר ממור, אולי שחקן שקצת יותר מתאים למה שאנחנו צריכים אבל גם זה ממש לא בטוח.

אגב, סתם בשביל הקטע הסתכלתי על הביג-בורד של 2011 וג'ף אלן שם מקום 82, בעוד קרטיס יקירנו (או דמונטז) לא הגיע לטופ 100 :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2012, 14:39 
וואי זה אדיר. אלכס טיוס מקום 96 וג'ייקוב פולן מקום 94.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2012, 16:03 
סמל אישי של המשתמש
יש בפייסבוק של נמרוד בוכמן איזה ישראלי מטמפל שמתפעל ממנו מאד
Ariel Weinberg Ramone is a great open court player and is well suited for the Israeli game. He's a 120% team player and can get 20 point without notice. Nimrod, I will be in Israel next week. Get me into a game!!

Ariel Weinberg Asher.. Ramone played against some of the top schools in the United States. Xaver, Duke Kansas, Villanova, Georgetown and played well night in and night out.

Ariel Weinberg Ramone can create his own shot. He is excellent coming off the screen for a 3. Pick and pop, Pick and roll. He's from Philadelphia so he has a a real high basketball IQ. There is no reason why he should become a crowd favorite. He plays very good defense as well.

Ariel Weinberg Itamar... I believe his best position is at shooting guard. He "can" play the point, but his natural position is at the SG position. He can take the ball to the basket very easy and converts his free-throw shots.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2012, 16:06 
אני מדמיין או שההודעה ירדה מהאתר הרשמי?
מישהו שכח להגיד לשחקן שהוא חתם בהפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2012, 16:15 
סמל אישי של המשתמש
אולי גילו שיש לו עבר של הטרדה מינית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2012, 16:29 
סמל אישי של המשתמש
Kyahs כתב:
אני מדמיין או שההודעה ירדה מהאתר הרשמי?
מישהו שכח להגיד לשחקן שהוא חתם בהפועל?

אתה לא מדמיין, מוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2012, 17:55 
מישהו יכול לברר מה הסיפור? למה הורידו את ההחתמה של מור מהאתר הרשמי?
פוטנציאל לאשכול על זר שקר כלשהו שחתם מהכדורגל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2012, 18:24 
מישהו צעק יש לפני גול :ASS:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2012, 18:32 
סמל אישי של המשתמש
בפייסבוק ההודעה עדיין קיימת.
מוזר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2012, 18:42 
ובפייסבוק של בוכמן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2012, 19:28 
סמל אישי של המשתמש
עדיין קיים, תפסיקו להיכנס להיסטריות על כלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2012, 19:44 
סמל אישי של המשתמש
כנראה פשוט משהו השתבש באתר,וזה כל הסיפור.
כי עכשיו בכלל מופיעה כתבה על המשחק הקרוב נגד באר יעקב בקרב צמרת של הליגה הלאומית, מחזור שמיני...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2012, 11:53 
סמל אישי של המשתמש
ההודעה ירדה גם מהפייסבוק של הקבוצה.
מה נסגר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2012, 12:01 
סמל אישי של המשתמש
:bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2012, 12:02 
pelegs כתב:
עדיין קיים, תפסיקו להיכנס להיסטריות על כלום

כבר לא קיים בפייסבוק, תפסיק להרגיע על כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2012, 12:11 
סמל אישי של המשתמש
נקווה שיהיה בסדר

נערך לאחרונה על ידי נשיקה צרפתית בתאריך 27 אוקטובר 2012, 12:14, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2012, 12:12 
בטוויטר של הפועל זה עדיין מופיע.
לא יודע כבר מה להסיק מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2012, 12:17 
הסתכלתי אתמול על שני משחקים שלו בביילה. אחד מטורניר לפני העונה ואחד מהעונה עצמה. אני חושב שכל המודאגים יכולים להרגע. הוא קולע מבחוץ. לא תמיד מהשלוש אבל גם חצי מטר פנימה זה מצוין. במקרה באחד המשחקים הם שיחקו נגד אזורית כמעט כל המשחק. קודם כל - מדובר בשחקן לא אנוכי. הוא לא מחפש לזרוק לסל מיד כשהוא מקבל כדור. וזו גם היתה הבעיה שלו ממה שראיתי. כי אחרי שמסר הוא בדײכ לא ראה כבר את הכדור בחזרה. גם במתפרצות הוא ידע למסור לשחקן הפנוי כדי שיעשה סל אפילו שהיה יכול לסיים בעצמו. באישית הוא שיחק פיקנרול נהדר ומסר יפה לגבוהים. כשצריך הוא יודע יופי לעלות לג'אמפ מול שחקן על הפנים כדי לעשות סל. אני מאמין שהבאנו בדיוק את השחקן שהיינו צריכים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2012, 12:19 
רדנקו כתב:
הסתכלתי אתמול על שני משחקים שלו בביילה. אחד מטורניר לפני העונה ואחד מהעונה עצמה. אני חושב שכל המודאגים יכולים להרגע . הוא קולע מבחוץ. לא תמיד מהשלוש אבל גם חצי מטר פנימה זה מצוין. במקרה באחד המשחקים הם שיחקו נגד אזורית כמעט כל המשחק. קודם כל - מדובר בשחקן לא אנוכי. הוא לא מחפש לזרוק לסל מיד כשהוא מקבל כדור. וזו גם היתה הבעיה שלו ממה שראיתי. כי אחרי שמסר הוא בדײכ לא ראה כבר את הכדור בחזרה. גם במתפרצות הוא ידע למסור לשחקן הפנוי כדי שיעשה סל אפילו שהיה יכול לסיים בעצמו. באישית הוא שיחק פיקנרול נהדר ומסר יפה לגבוהים. כשצריך הוא יודע יופי לעלות לג'אמפ מול שחקן על הפנים כדי לעשות סל. אני מאמין שהבאנו בדיוק את השחקן שהיינו צריכים

נראה לי שכל המודאגים, מודאגים כבר ממשהו אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2012, 12:19 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שהמודאגים מודאגים מזה שהוא לא באמת חתם כאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 105 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: