תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 18:24

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 115 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שער 5 בהופעת ענק
הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2012, 23:30 
מהמופלאות שאני זוכר.

חוטפים גול, נמצאים בפיגור, הקבוצה לא דומה לכלום? מיד שער 5 מראה נחישות של אלופים, ומנהיגות יוצאת דופן, ומחליט להמשיך בשיר הערש המשמים שהצליח אפילו להרדים את הבן שלי.

תוספת זמן, 4 דקות, צריך לדחוף את הקבוצה? בתגובה מדויקת להפליא לאירועים במגרש פוצחים בשירת ירושלים על הזין

יש שיר מעולה, מסורתי ומקפיץ? נהיה מאגניבים ונבצע בו טבח עם שבמדינות מתוקנות שולחות עליו להאג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: שער 5 בהופעת ענק
הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2012, 23:31 
תמיד זה ככה,לא חושב שהיה משהו שונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2012, 23:42 
סמל אישי של המשתמש
בואו נהיה טיפה חריפים ונעליב אחד את השני.
זה באמת רעיון מצוין לשחרר את העצבים של אחרי ההפסד על אוהדים שהם לא אנחנו.
הכי כיף, הכי טוב, הכי מועיל.

או שלא, בעצם.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2012, 23:45 
מישהו יכול להסביר מה פתאום אופ"א הפכה ליריבה שלנו, מה היא בדיוק עשתה לנו שמגיע לה שלט מיוחד? ולמה זה שווה את 50 אלף השקלים שנקבל קנס עבור זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2012, 23:46 
כמו ילדות שמושכים להן בקוקיות אתם נשמעים עם ההפועל עולה הזה
אפשר לחשוב מה כבר עשו לש-יר ועדיף שתשירו במקום לבלבל ת'מוח פה כל שבוע
וכל הכבוד שהבן שלך נרדם אבל לך תראה ביום ראשון מה שיר ה"ערש" הזה שווה בכדורסל. זה שבכדורגל הוא עדיין לא נקלט בכל היציעים זה משהו אחר
מה שכן, טיפשות שהמשיכו לשיר במקום לשרוק בוז בבעיטה החופשית(שהובילה ל2-1 שלהם), רק כי זה כאילו החלק של הטירוף בשיר

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2012, 23:46 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
מישהו יכול להסביר מה פתאום אופ"א הפכה ליריבה שלנו, מה היא בדיוק עשתה לנו שמגיע לה שלט מיוחד? ולמה זה שווה את 50 אלף השקלים שנקבל קנס עבור זה?

מישהו ביציע אמר שהשלט הזה הונף הערב ברחבי אירופה. אתה יכול לאמת את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2012, 23:49 
סמל אישי של המשתמש
את האמת? אי אפשר לבוא בטענות לשער 5 היום מבחינת העידוד, הדבר היחיד שהפריע לי זה שהם חרשו על כל שיר רבע שעה מינימום (והיו מקרים שגם יותר, כמו עם "איפה שתשחקי אני שם..." למרות שזה שיר חזק)
עד שזה כבר נהיה לעוס ומעייף, והיה נראה לרגע שאפילו להם לא היה כוח להמשיך לשיר מרוב שהם לעסו כל שיר.

אבל אם נדבר תאכלס....
אם הם לא היו שרים היום זה היה נראה כמו הלוויה. במצטבר שער 7/8 הצטרף ל-10 דקות עידוד נטו בכל המשחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2012, 23:50 
אפשר תמונה של השלט ? (לטובת אלה שהיו מכוסים בו ולא ראו כלום)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2012, 23:51 
Milk-Inc כתב:
את האמת? אי אפשר לבוא בטענות לשער 5 היום מבחינת העידוד, הדבר היחיד שהפריע לי זה שהם חרשו על כל שיר רבע שעה מינימום (והיו מקרים שגם יותר, כמו עם "איפה שתשחקי אני שם..." למרות שזה שיר חזק)
עד שזה כבר נהיה לעוס ומעייף, והיה נראה לרגע שאפילו להם לא היה כוח להמשיך לשיר מרוב שהם לעסו כל שיר.

אבל אם נדבר תאכלס....
אם הם לא היו שרים היום זה היה נראה כמו הלוויה. במצטבר שער 7/8 הצטרף ל-10 דקות עידוד נטו בכל המשחק

אתה צודק
ישלנו כל כך הרבה שירים , פרט לפתיחה שאפשר למשוך עם השיר הרבה לא צריך למשוך עם אותו שיר יותר מ3-4 דקות
צריך לשלב יותר את שישרפו הצהובים ,חבל שלא עשו אותו גם לקראת הסוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2012, 23:52 
Adom Bdam כתב:
אפשר תמונה של השלט ? (לטובת אלה שהיו מכוסים בו ולא ראו כלום)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוקטובר 2012, 23:54 
20 כתב:
מהמופלאות שאני זוכר.

חוטפים גול, נמצאים בפיגור, הקבוצה לא דומה לכלום? מיד שער 5 מראה נחישות של אלופים, ומנהיגות יוצאת דופן, ומחליט להמשיך בשיר הערש המשמים שהצליח אפילו להרדים את הבן שלי.

תוספת זמן, 4 דקות, צריך לדחוף את הקבוצה? בתגובה מדויקת להפליא לאירועים במגרש פוצחים בשירת ירושלים על הזין

יש שיר מעולה, מסורתי ומקפיץ? נהיה מאגניבים ונבצע בו טבח עם שבמדינות מתוקנות שולחות עליו להאג

פשוט כיף שיש במה להתעסק!
לא כי אם שער 5 היה שר את לכל מקום שבאתי או כל שיר אחר מהפלייליסט אז אנשים בשער 7 ו-2 היו מרימים אחד את השני על הכתפיים :PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2012, 00:30 
סמל אישי של המשתמש
מסכים עם מה שניסית להעביר ממש לא מסכים עם הדרך שבה העברת את זה
באמת שבחירת השירים לקויה,והשינוי שביצעו ב"הפועל עולה" פשוט ביזיוני
אבל זה ממש לא הסיבה,הארגון נפלא,והקהל מצוין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2012, 00:35 
חבל על הציניות והסרקסטיות.
הקהל באמת היה בסדר גמור ואפילו יותר מזה.

היו כמה מהבעיות הרגילות, ואני מסכים איתך לחלוטין שלשיר על בית"ר לפני שנגמר המשחק זה חתיכת טמטום שאני לא מבין איך אנשים זרמו עם זה כמו עדר טיפשים ולא לקחו את עצמם בידיים. פאק, אנשים. דקה 89 הקבוצה שלכם בשיא הלחץ לתת שיוויון. לשדר להם ככה שהמשחק גמור? מה קשור בית"ר עכשיו? פשוט לפגוע בקבוצה. תנסו לחשוב קצת, להשתמש בראש שלכם ולא להיות עדר של מפגרים.

אבל חוץ מזה הקהל היה אחלה ולדעתי האשכול לא במקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2012, 00:39 
סמל אישי של המשתמש
20 דקות ראשונות של עידוד מצויין (ותודה לשער 7 שטרח). אח"כ זה כבר חזר לרמות העידוד הרגילות והמכירות שאנחנו מכירים.
מצטרף למבקרים על שירי בית"ר עוד לפני הדקה התשעים. טימטום מושלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2012, 00:41 
סמל אישי של המשתמש
כרגיל, טוחנים מים
במקום להתלונן על הפלייליסט תתעסקו בלגרום למי שלידכם לעודד.זה בטוח יותר אפקטיבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2012, 00:42 
אני גם לא אוהב (בלשון המעטה) את הנטייה של שער 5 לעודד בלי קשר למה קורה על המגרש, אבל אחרי הזוועה שחוויתי היום בשער 7 אין לי ספק שבעונה הבאה אני מנוי לחמש.
אנשים שלא מעודדים לשניה, מתעסקים רוב המשחק בלקלל את השחקנים שלהם והיו גם לא מעטים שהחליטו לקפל חמש דקות לפני הסוף.
בחיים לא התבאסתי כל כך ממשחק ולא היה לזה שום קשר למה שקרה על הדשא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2012, 00:47 
סמל אישי של המשתמש
בלומפילד היה היום טוב כולל 7 ו-8 לפרקים,
מה שכן השירי ירושלים האלה פשוט פאתטיים, במיוחד כששרים ירושלים על הזין ביום שבו הפועל היא זאת שקיבלה ז'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2012, 00:59 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
אני גם לא אוהב (בלשון המעטה) את הנטייה של שער 5 לעודד בלי קשר למה קורה על המגרש, אבל אחרי הזוועה שחוויתי היום בשער 7 אין לי ספק שבעונה הבאה אני מנוי לחמש.
אנשים שלא מעודדים לשניה, מתעסקים רוב המשחק בלקלל את השחקנים שלהם והיו גם לא מעטים שהחליטו לקפל חמש דקות לפני הסוף.

מוזר, אני נאלצתי לנדוד מ-5 ל-7 בשני המשחקים האחרונים, ולמרות שאני אוהב הרבה פחות את השער הזה, לא נתקלתי באף אחת מהתופעות שציינת. אולי זה עניין של מיקום ביציע.

אה, ודרך אגב, הנדידה הזאת נתנה לי פרספקטיבה נוספת וחיזוק לדעה שהחידוש להפועל עולה הוא איום ונורא ברמות שאי אפשר לתאר במילים, ואני לא מבין איך למישהו יכולה להיות הבושה להתעקש על השינוי המביך והמטומטם הזה.

נערך לאחרונה על ידי יובל בתאריך 26 אוקטובר 2012, 01:02, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2012, 01:02 
יובל כתב:
הוקיץ' כתב:

מוזר, אני נאלצתי לנדוד מ-5 ל-7 בשני המשחקים האחרונים, ולמרות שאני אוהב הרבה פחות את השער הזה, לא נתקלתי באף אחת מהתופעות שציינת. אולי זה עניין של מיקום ביציע.

אז תגיד איפה אתה יושב כי עוד משחק כזה אני לא מסוגל לשרוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2012, 03:32 
:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2012, 04:11 
יש משהו שהרבה לא מודעים לו, כל הביצועים ה"מרדימים" האלה, הם תוצאה של גוש מעודד קבוע שהולך וקטן מעונה לעונה אם תרצו או לא תרצו בשער 5, בתכלס אם תסתכלו על גרסאות אירופאיות/דרום אמריקאיות תראו איך זה כש2 יציעים אחד מעל השני בגודל של כל 4-5 קופצים ומעודדים כמו משוגעים, דבר כזה קורה אצלנו, אני רוצה לראות שהשחקנים יהיו אדישים, רק מלראות את כל 4-5 מעודדים ביחד כמו שהיה היום בקטעים מסויימים במשחק, עושה חשק לשער 7, כולל חלק ב8, כולל אלה שישבו ב10 וגם חלק מ13 להתעורר, גם שער 2 לא יכול להיות אדיש לזה, כאן יש פניה מסויימת לשער 5 לעשות גם בדק בית אצלם, משער 8 לפחות זה נראה כאילו יש הרבה דקות מתות בצדדים של שערים 4-5, תשימו לב לזה.. חייבת להיות דרך לשפר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2012, 04:32 
היום היה הביצוע הכי אדיר שלנו של אדום עולה, אדום עולה עולה עולה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2012, 07:08 
מה היה רשום בשלט? גם אני לא ראיתי מאיפה שישבתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2012, 07:23 
סמל אישי של המשתמש
oMeR1 כתב:
מה היה רשום בשלט? גם אני לא ראיתי מאיפה שישבתי.

UEFA MAFIA

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2012, 08:35 
חנקתם אותנו עם הדגל, אחר כך תבכו שהגוש שלכן קטן, אני כבר 3 או 4 שנים זז כל שנה כמה כיסאות מערבה לכיוון שער 4.
יש גבולות ידועים לכל הדגלים, ברגע שחורגים מהגבולות העידוד נפגע גם כן. חוץ מזה אני חושב שהאוטומט הזה שלנו לשיר יותר חזק כשסופגים זה הדבר שאני הכי אוהב בנו כקהל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: שער 5 בהופעת ענק
הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2012, 09:14 
״הפועל תראי מה קרה לי״ ביזיון שלא יתואר. מי שאומר לי שזה שיר שיכול להרים את הקהל פשוט שקרן. שיר יפה לשמוע באוטו אולי, לא למגרש כדורגל. הרדים את הקהל. איפה אלך איתך לכל מקום? איזה בחירה גרועה ולא מועילה לשירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2012, 09:38 
סמל אישי של המשתמש
בהמשך לדיבורים על שער 7, יש הבדל גדול בין משחקים באירופה לליגה. לא רוצה לקרוא להם טרמפיסטים של אירופה אבל השער מתנהג אחרת באירופה מאשר בליגה. מילא אותו דגל ישראל למטה באמצע שבאמת אין לי בעיה עם זה, אבל זה שיושב בחור עם חולצת אדידס כחולה ופסים צהובים זוהרים באמצע השער זה כבר טו מאצ':

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: שער 5 בהופעת ענק
הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2012, 09:52 
kobster כתב:
בהמשך לדיבורים על שער 7, יש הבדל גדול בין משחקים באירופה לליגה. לא רוצה לקרוא להם טרמפיסטים של אירופה אבל השער מתנהג אחרת באירופה מאשר בליגה. מילא אותו דגל ישראל למטה באמצע שבאמת אין לי בעיה עם זה, אבל זה שיושב בחור עם חולצת אדידס כחולה ופסים צהובים זוהרים באמצע השער זה כבר טו מאצ':

תמונה

זה בושה? זה עוד כלום לעומת איזה בחור שהחליט לבוא עם סוווטשירט צהוב ו"חיפה" על זה עם צעיף של הפועל

נערך לאחרונה על ידי oMeR1 בתאריך 26 אוקטובר 2012, 14:04, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2012, 10:14 
אני חושב שהגיע הזמן להפסיק להתעסק עם הקהל , חלק מהמקרים זה נראה כמו אוננות וחלק מהמקרים כמו אנשים שמחפשים דווקא .
אשכולות על הקהל של הפועל מקומם בפורומים אחרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2012, 13:15 
סמל אישי של המשתמש
אנדרסיטו כתב:
״הפועל תראי מה קרה לי״ ביזיון שלא יתואר. מי שאומר לי שזה שיר שיכול להרים את הקהל פשוט שקרן. שיר יפה לשמוע באוטו אולי, לא למגרש כדורגל. הרדים את הקהל. איפה אלך איתך לכל מקום? איזה בחירה גרועה ולא מועילה לשירים.

ואו. הודעה בלי שום קשר למציאות :bang: :bang: :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 115 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: