ירמי קדושי כתב:
אגב , האנשים שהכי מעצבנים אותי בשיחות על הבחירות :
בחור שאיתי בשיחה : כוס אמא של הממשלה הזאת, רק לוקחים מאיתנו כסף הבני זונות
אני : אז למי אתה הולך להצביע ?
בחור : ביבי.
וכשאני מקשה ושואל למה, התשובה היא : הוא היחידי שאפשר לסמוך עליו, הוא היחיד שיכול להתמודד מול הערבים.
וזה לא רק בן אדם אחד, אלא מדובר בכמה שאני מכיר, ולדעתי זאת תופעה.. וזה ומה שיביא כנראה לביבי עוד קדנצייה.
רק להבין, הם סובלים פה מהרה"מ בחיי היום-יומיום אבל בוחרים בו בגלל שהוא יודע להתמודד עם הערבים והאיראנים.
כאילו,
יש עם יותר מטומטם שמגיע לו מדינה דו-לאומית (ועוד שלל גזרות) מהישראלים ?
אתה לא יודע כמה אתה צודק.
בכפר שלם הרוב המוחלט מצביע ליכוד למרות שחצי מהאנשים שם בערך עם תיקים מפה ועד הודעה חדשה בהוצאה לפועל.
לשכונה הזו היו שנתיים של זינוק בתקופתו של אלי בן מנחם כשר הבינוי והשיכון, קודמו הרבה פרויקטים שממשלות הליכוד עיכבו כי דאגו לחברת עמידר, ועדיין זה לא עוזר.
מה אתה חושב שקורה עכשיו בדרום ? אנשים לא הולכים לעבודה כי יורים טילים וקסאמים אז חייבים ראש ממשלה חזק שילחם בערבים האלו. כשאין טילים והם הולכים לעבודה גם הם לא גומרים את החודש, נאלצים לחזור לגור עם ההורים וחושבים פעמיים אם כדאי להביא ילדים כי אין כסף לגדל אותם.
את כל זה לא יצרו הערבים אלא המדיניות של הממשלה הזו שדרסה לחלוטין את מעמד הביניים והשכבות החלשות.
אתה חושב שאותה מזל מדימונה תזכור שכשההוצאה לפועל באו לעקל לה את כל הבית בגלל חוב של 14 אלף שקל, ליצחק תשובה המדינה מחקה חוב של 1.4 מיליארד שקל ?
מה פתאום. אין כמו ביבי.