kobster כתב:
יהלום אדום כתב:
בינואר2 זרים לפחות חייבים ללכת הביתה (מילא פטקוביץ היה מעודד ביציע אבל הוא שותק אז גם שם הוא לא מועיל).
אם יוסי לא ממש סופר את קוטיניו אז 3
אני מבין את כיוון המחשבה שלך אבל אף אחד לא ישחרר את דג'מבה כי הוא חתום לשנתיים.
פטקוביץ' וקוטיניו חזק על הכוונת, אני רק מקווה שבניגוד לשנים קודמות יסמנו מעכשיו מועמדים פוטנציאלים שיוכלו להנחית מיד בפתיחת חלון ההעברות ולא יחכו ל31/1 ב 23:00. אנטון קרמר מתהפך בקברו.
אריק יגמור פה את העונה. אמנם יש לו חוזה לעונה הבאה אבל יש לו "שם" ולכן אם הפועל תבחר לוותר עליו אני מניח שהוא ימצא קבוצה אחרת. לא רואה מצב שחותכים אותו בינואר.
את פטקוביץ' (כמו בן יוסף) יחתכו בינואר. מילא שיוסי לא מחזיק ממנו, אני חושב שגם ניצן ושביט עדיין לא מבינים מדוע הביאו אותו (ואולי זה בכלל לא ממש הם אלא איזה מקורב או סוכן שדחף אותו להפועל בדקה ה-90).
לגבי ברונו - אבוקסיס לא אוהב אותו וזה די ברור. יכול להיות שהוא גם לא מתאים לשיטה ולפילוסופיית המשחק בה דוגל יוסי. אם הוא לא יקבל דקות משחק בחודש-חודשיים הקרובים ויוכיח כי מקומו בהפועל, די ברור שגם הוא ייחתך, אפילו שעוזר המאמן היה זה שלחץ להביא אותו והמנהל המקצועי סמך ידיו על ההחלטה להחתימו.
כלומר, יהיו להפועל 2 מקומות לזרים בינואר ואם למשל טוטו יפתיע ויימכר אז כנראה אחד הזרים יהיה חלוץ (הגם שזה לא הכרחי כי יוסי הוא תלמיד של מאמן שלקח 2 אליפויות ו-2 גביעים בלי מס' 9 אמיתי וטוב) ואילו השני בלם. לא רואה מצב שבו מביאים קשר אחורי זר כשיש את רועי ואריק ושי אמור לחזור גם כן.