19 כתב:
אתה מחפש מתחת לבלטות.
בגול הראשון מי שאפשר את הגול זה קינן. עם כל הטעויות של ההגנה שלהם, הוא עדיין היה צריך למנוע את הגול ולפחות לגרום לבן חיים לבעוט בעיטה לא קלה.
טוטו ברח מצו'צאליץ', משומר איבד לגמרי את טב"ח, ובסופו של דבר קינן היה צריך לעצור את החלוץ מול השער, בשביל זה הוא מקבל כסף, ועברו אותו כאילו הוא ילד, איך מזה שטוטו ברח לבלם 25 מטר מהשער זה גול שלו? מילא יש לו חלק, אבל שלו?
וגם הגול השני לא שלו, גג יש לו חלק, זה שמוציאים קרוס מהצד שלך לא אומר שהגול שלך. את ההגיון הזה בחיים לא הבנתי.
לא יודע מי זה היה, אבל מי ששמר על דמארי בתחילת ההתקפה ו5 שניות אח"כ הסתכל עליו מגלגל ממטר וחצי, זה מי שהגול עליו.
זה נהיה ויכוח דבילי שלא משרת כלום.
הגול הראשון הוא נטו שלו. לא יכול להיות שחלוץ עושה עליך כזה סיבוב ומשאיר אותך מאחור, טב"ח עשה לקינן הטעיה גדולה אבל הוא לא היה יכול להגיע בכלל למצב הזה לולא הטעות הפטאלית של צ'וצאליץ'.
אם אחרי חמש שנים שאתה רואה את ואליד משחק בלם בהפועל אתה לא רואה שהגול השני זו טעות שלו אז באמת שאין לי מה להגיד. מגן עולה, בלם סוגר את הצד שלו. דמארי קיבל את הכדור והיו מולו שלושה מגנים של חיפה. טוואטחה המשיך עם טוטו, קינן באמצע, וצ'וצ'אליץ' חלם בהקיץ. הוא היה צריך לסגור את זווית המסירה לטב"ח. אחרי שטב"ח קיבל את הכדור לצ'וצ'אליץ' לא היה סיכוי (לאיזה בלם בליגה שלנו יש מצד שני ?)
בוסטרו,
חלילה לי מלרדת עליך. היינו חלוקים בדעה על ההגנה של חיפה ובמיוחד עליו. אני התבססתי על המשחקים נגדנו בשנה שעברה ואתה טענת שזה מקרה חד פעמי שהוא לא הסתדר עם דמארי.
קינן פחות גרוע משני האחרים אבל זה בשוליים. כרגע יש להם 3 בלמים איטיים וטיפשים.