שער 7 הוא אדום כתב:
האדס כתב:
רגע, שאני אבין,
לאניימה שחתם במכבי אחרי שעבר במועדון צרפתי, אנחנו מכינים קבלת פנים "מיוחדת",
אבל לאביחי ידין שסיכם במכבי בעודו שחקן הפועל ת"א, ולבסוף חתם בחיפה באותו סכום שהוצע לו בהפועל[תוך כדי שהוא הורס להפועל את כל ההכנות לעונה החדשה] אנחנו לא הולכים לעשות כלום?
מבריק.
נראה לי שלקחת קצת יותר מידי ברצינות את התביעה של הפועל נגד ידין,ואת "העובדות" שהופצו ופוזרו לגביו לכל עבר,בזמן ששבוע בלבד לפני שעבר הוציאו אותו למחנה אימונים עם שאר השחקנים,ושם עוד הוא היה על תקן ליצן ראשי.
מי אמר לך שהוא באמת סיכם במכבי?
מי אמר לך שבהפועל הציעו לו יותר?
וכו וכו'.
עם כל הכבוד,ההנהלה של הפועל היא ממש לא סמל האמינות והיושרה,אז אני מרשה לעצמי לקחת את דבריך ודבריהם בערבון מוגבל.
התחושות שלי הן שיותר מאשר הוא רצה לעזוב,רצו להעזיב אותו מסיבות כאלה ואחרות שמנסים להחביא.
מי אמר שהוא שיכם במכבי? אנשי מכבי חיפה שם הוא משחק כרגע. הוא אמר להם את זה אישית לטענתם ברגע שהם בדקו מולו את האופציה לרצף אותו, לא פעם אחת אלא פעמים.
אביחי ידין עצמו, אמר שההצעה שמציעים לו מבזה אותו, והוא רוצה בנוסף ל 200 אלף עוד הטבות, בחיפה הוא מקבל לפי פרסומים סכום שנע בין 140ל 200, בטוח לא יותר.
אז כן, יש סיכוי טוב שרצו להעזיב אותו, ועדין ההתנהגות של ידין בשנה האחרונה היא לא בדיוק דבר שבגינה הוא ראוי לכבוד, ממש לא,הוא ראוי לכל בוז אפשרי מכל לובש אדום במגרש,
הבוז כמובן יוכל להתבטא גם ב"התעלמות"