תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 20:25

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 28 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: לאן לאן? הצעה למחשבה.
הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2012, 12:48 
סמל אישי של המשתמש
בהתחשב בכמות הכסף שלאן עשו ועושים על הגב שלנו ולאור נושא שמישהו פתח כאן כי דרשו ממנו להוכיח שהוא אוהד של הפועל מדוע לא להעביר את מכירת הכרטיסים לעמותה? מדובר בסכום כסף ענק שעובר כל שנה לחברה פרטית שחייה על הגב שלנו. האחוזים שהם גובים הם מוטרפים. יתן בסיס כלכלי לעמותה אפשר יהיה להוזיל את הכרטיסים והמינויים למשחקים. תהיה עדיפות ברורה לאוהדים אמיתיים ואת העודף אפשר להעביר למועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: לאן לאן? הצעה למחשבה.
הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2012, 13:35 
אני חושב שהמתנדבים בעמותה מספיק עסוקים..בכל זאת הם עושים את זה בהתנדבות
אפשר להעביר את המכירות לעמותה רק במשחקים ספציפים
לעומת זאת לדעתי המועדון עצמו יכול למכור את הכרטיסים שלו לבד אבל לאיוותר על המקדמה שיש בתחילת עונה מלאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2012, 14:26 
בני יעקבי כתב:
בהתחשב בכמות הכסף שלאן עשו ועושים על הגב שלנו ולאור נושא שמישהו פתח כאן כי דרשו ממנו להוכיח שהוא אוהד של הפועל מדוע לא להעביר את מכירת הכרטיסים לעמותה? מדובר בסכום כסף ענק שעובר כל שנה לחברה פרטית שחייה על הגב שלנו. האחוזים שהם גובים הם מוטרפים. יתן בסיס כלכלי לעמותה אפשר יהיה להוזיל את הכרטיסים והמינויים למשחקים. תהיה עדיפות ברורה לאוהדים אמיתיים ואת העודף אפשר להעביר למועדון.

כמה פעמים צריך לכתוב שיש חוזה עם לאן לעוד 9 שנים (ותודה לאדונים מוני תחזור האוהדים זקוקים לך הראל ואלי טביב).

טוב מאד שבקשו ממנו להוכיח שהוא אוהד הפועל כדי שכרטיסים לא יעברו לאוהדי חיפה.
חבל שלא כולם בלאן עושים את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2012, 14:31 
סמל אישי של המשתמש
חברה
לאן אמנם לוקחים אחוזים גבוהים
אבל הם גם נותנים סכום כסף לפני שנמכרים המנויים כדי שנוכל להעמיד תקציב.
אם היה לנו בסיס כלכלי רחב שלא מצריך את החוזה עם לאן, הכל היה נפלא.
מכיוון שלא כך המצב, והקבוצה צריכה כסף הרבה לפני שמתחילים למכור מנויים, אין ברירה.

לכל היותר, אפשר לנהל איתם מומ על הורדת העמלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2012, 14:52 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
חברה
לאן אמנם לוקחים אחוזים גבוהים
אבל הם גם נותנים סכום כסף לפני שנמכרים המנויים כדי שנוכל להעמיד תקציב.
אם היה לנו בסיס כלכלי רחב שלא מצריך את החוזה עם לאן, הכל היה נפלא.
מכיוון שלא כך המצב, והקבוצה צריכה כסף הרבה לפני שמתחילים למכור מנויים, אין ברירה.

לכל היותר, אפשר לנהל איתם מומ על הורדת העמלה

בתיאורה "לספוג" עונה אחת כדי להעביר את זה לידי הקבוצה היה שווה את העיניין, אבל כמו שאמרו - אנחנו חתומים לעוד 9 שנים, ואלא אם הם יפרו את החוזה, אין לנו איך להתחמק מזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2012, 15:05 
סמל אישי של המשתמש
מבלי להתייחס כרגע לחלופות האפשריות,
אני לא בטוח שהסכם שבעלים עורך לפני שהוא עוזב, ל10 (!?!) שנים הוא חוקי בכלל
זה לא שמדבור בחברה שעוסקת בתשתיות כאלו ואחרות וצריכה הבטחה לשנים רבות כדי להצדיק השקעה כזאת או אחרת.
אני ממש לא עורך דין, אבל מעניין אותי לדעת, יכול להיות שבכלל אפשר לערער על החוקיות של הסכם כזה ל10 שנים.

נערך לאחרונה על ידי סומך בתאריך 22 אוקטובר 2012, 15:18, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2012, 15:12 
סמל אישי של המשתמש
ההסכם הזה נחתם הרבה לפני שהוא חלם לעזוב כל כך מהר.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2012, 15:26 
סמל אישי של המשתמש
אוקיי. בהנחה שאת ההסכם עם לאן על מכירת כרטיסים ומנויים לא ניתן לבטל.
האם העמותה תוכל לקחת על עצמה את מכירת הכרטיסים למשחקי החוץ?
שהעמותה תמכור כרטיסים למשחקי חוץ, עם עמלה. הרווח יילך לעמותה
וחוויית הקניה שלנו תהיה יותר נעימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2012, 15:27 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע מה תוקף ההסכם איתם. אבל נגיד ובאמת זכיון המכירה יעבור להנהלה או לעמותה, אז אפשר לשלם משכורות עם הכסף שיגבו מהאחוזים למי שיפעילו את העניין. למשל ולוקחים אפילו רק 5% (ולא 10% + 15 ש"ח עמלת אינטרנט), זה כבר המון המון כסף, שאמור להספיק למשכורות ללא מעט אנשים (שחלקם תאכלס יעבדו רק בימי משחקים, משמע משכורת נמוכה).
ואם ירצו לקחת יותר אחוזים, לפחות אני ידע שהכסף הולך למטרת חיזוק הקבוצה ולא לאדם פרטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2012, 15:33 
סמל אישי של המשתמש
unknown כתב:
לא יודע מה תוקף ההסכם איתם. אבל נגיד ובאמת זכיון המכירה יעבור להנהלה או לעמותה, אז אפשר לשלם משכורות עם הכסף שיגבו מהאחוזים למי שיפעילו את העניין. למשל ולוקחים אפילו רק 5% (ולא 10% + 15 ש"ח עמלת אינטרנט), זה כבר המון המון כסף, שאמור להספיק למשכורות ללא מעט אנשים (שחלקם תאכלס יעבדו רק בימי משחקים, משמע משכורת נמוכה).
ואם ירצו לקחת יותר אחוזים, לפחות אני ידע שהכסף הולך למטרת חיזוק הקבוצה ולא לאדם פרטי.

זה לא מדויק, האני מניח שלא תמכור את הכרטיסים באופן ידני ותרצה למכור גם באינטרנט...
להקים תשתית למכירה באינטרנט דורש השעה כספית (שלא לדבר על פתרונות של שרתים ויציבות שלא נתגעגע לימי הF5 העליזים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2012, 15:45 
סמל אישי של המשתמש
מה גובה המקדמה של לאן ומתי היא מתקבלת?
עד שנדע את הנתונים האלה, אני מרשה לעצמי להניח ש- 5-6 אלף מנויים שעפים בשבוע הראשון למכירה כמו בשנים האחרונות היא 'מקדמה' לא רעה כשלעצמה.
ועד שנדע את פרטי ההסכם עם לאן, אפשר גם להניח שחרם מנויים אמור לחסל את ההסכם הזה, כי יהיה מדובר במצב שבו כולם מפסידים - לקבוצה ולאוהדים אין מנויים ולאן לא מרוויחה כסף על המנויים והעמלות אחרי ששילמה כבר את המקדמה המדוברת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2012, 15:49 
סומך כתב:
זה לא שמדבור בחברה שעוסקת בתשתיות כאלו ואחרות וצריכה הבטחה לשנים רבות כדי להצדיק השקעה כזאת או אחרת.
אני ממש לא עורך דין, אבל מעניין אותי לדעת, יכול להיות שבכלל אפשר לערער על החוקיות של הסכם כזה ל10 שנים.

מה ההבדל בין החוזה הזה לחוזים עם השחקנים?
גם הם מתבטלים כשמתחלף בעלים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2012, 16:01 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
סומך כתב:

מה ההבדל בין החוזה הזה לחוזים עם השחקנים?
גם הם מתבטלים כשמתחלף בעלים?

כמו שאמרתי, אני ממש לא מתמצא בתחום..
אבל אני יכול לחשוב על שני הבדלים משמעותיים, ככה בשליפה
שחקנים הם עובדי מועדון, לא ספקים
גם שחקנים אי אפשר להחתים ל10 שנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2012, 16:03 
בחוזה עם לאן כתוב שהם צריכים לקחת עמלת תרופות? להתעלל באוהדים? לתת חרא של שירות?
הפועל היא הלקוח, והיא צריכה לדרוש מלאן שירות ראוי ללקוחות שלה. הבעיה היא שאת המועדון מנהלים ליצנים, ולכן זה לא יקרה אלא אם אוהדים יקומו ויגידו את שלהם, וזה יכול לקרות באמצעות התאגדות ספונטנית או דרך העמותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2012, 16:10 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
בחוזה עם לאן כתוב שהם צריכים לקחת עמלת תרופות? להתעלל באוהדים? לתת חרא של שירות?
הפועל היא הלקוח, והיא צריכה לדרוש מלאן שירות ראוי ללקוחות שלה. הבעיה היא שאת המועדון מנהלים ליצנים, ולכן זה לא יקרה אלא אם אוהדים יקומו ויגידו את שלהם, וזה יכול לקרות באמצעות התאגדות ספונטנית או דרך העמותה.

אני מניח שזה לא כתוב כתנאי לחוזה, וזה העיקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2012, 16:11 
לגבי כל העניין עם הכרטיסים אפשר לעשת את הפתרון של מכבי חיפה
הופכים את הכרטיס של האדומים לאלקטרוני (בתוספת 10 או 20₪ נגיד) , ועושים שיהיה אפשר לטעון בתוכו כרטיסים אלקטרונים/מנויים
ברוב המשחקים אין למעשה לחץ במכירה מוקדמת ואפשר למכור אותם באינטרנט בלי להחזיק שרתים גבוהים ולתת אפשרות להדפיס כרטיסים כמו חיפה אולאסוף ביוםפ המשחק או לטעון תכרטיסים
לפי מה ששמעתי בקרוב הופכים את בלומפילד למערכת ברקוד אז זה ישתלב טוב
במשחקים הלחוצים אפשר לעשות הגרלה או מכירה מוקדמת באחת הקופות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2012, 16:38 
אפשר הרבה דברים ואפשר גם לכתוב אותם בפורום, אבל מי שחושב שההנהלה של הפועל מסוגלת כרגע גם להתנתק מלאן וגם לקחת על עצמה את מכירת הכרטיסים לא מודע למציאות בוולפסון.

(כמובן שיבוא ג'ושסוס ויסביר לי שאני לא מבין כלום מהחיים שלי וזה יותר חשוב מגילי ורמוט, אבל זה לא)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2012, 16:43 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
unknown כתב:

זה לא מדויק, האני מניח שלא תמכור את הכרטיסים באופן ידני ותרצה למכור גם באינטרנט...
להקים תשתית למכירה באינטרנט דורש השעה כספית (שלא לדבר על פתרונות של שרתים ויציבות שלא נתגעגע לימי הF5 העליזים)

האתר של לאן לא ברמת תיכנות כזו גבוהה. גם הממשק שאפשר לך לבחור כסא, זה משהו שאני מניח שהם קנו מחברה חיצונית.
יש לא מעט מתכנתים שאפשר לשלם להם בשביל לבנות ולתפעל אתר כזה.
אתם כניראה לא מבינים כמה כסף מתגלגל עלינו עבור "רק" ה10% הזה שהם לוקחים מכל כרטיס!
זה יהיה קצת כאב ראש בהתחלה, אבל בסופו של דבר זה יהיה עסק שיוכל להניב עוד כסף לקבוצה ולחסוך את היחס הבזוי של לאן מהאוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2012, 17:11 
unknown כתב:
סומך כתב:
unknown כתב:

האתר של לאן לא ברמת תיכנות כזו גבוהה. גם הממשק שאפשר לך לבחור כסא, זה משהו שאני מניח שהם קנו מחברה חיצונית.
יש לא מעט מתכנתים שאפשר לשלם להם בשביל לבנות ולתפעל אתר כזה.
אתם כניראה לא מבינים כמה כסף מתגלגל עלינו עבור "רק" ה10% הזה שהם לוקחים מכל כרטיס!
זה יהיה קצת כאב ראש בהתחלה, אבל בסופו של דבר זה יהיה עסק שיוכל להניב עוד כסף לקבוצה ולחסוך את היחס הבזוי של לאן מהאוהדים.

לפני כחודשיים תפסתי במקרה לשיחה נציג החברה שהתקינה ל'לאן' את השרתים. לדבריו נבנתה להם "חוות" שרתים בעלות של כמה מאות אלפי שקלים, שאמורה לעמוד ביותר מאלף קונים בו-זמנית ואין מערכת מתקדמת מזו לרכישת מוצרים באינטרנט, מזו הקיימת שם.
עכשיו נסה לשכנע אותי שהפועל תל אביב או העמותה יודעים להקים ולתפעל דבר כזה. אנחנו רק נעביר את התלונות ממקום אחד לשני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2012, 17:24 
לא תתפוס אותי כתב:
אפשר הרבה דברים ואפשר גם לכתוב אותם בפורום, אבל מי שחושב שההנהלה של הפועל מסוגלת כרגע גם להתנתק מלאן וגם לקחת על עצמה את מכירת הכרטיסים לא מודע למציאות בוולפסון.

(כמובן שיבוא ג'ושסוס ויסביר לי שאני לא מבין כלום מהחיים שלי וזה יותר חשוב מגילי ורמוט, אבל זה לא)

ג'ושסוס באמת חושב שאתה לא מבין מהחיים שלך, כי אין שום דבר בהודעה שלך שרלוונטי למה שאני כתבתי או למה שמה יכול לקרות באמת, אבל אתה כל כך נפוח בזמן האחרון שזה ממילא לא משנה, אז עזוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2012, 17:26 
כל מה שאמרתי זה שאין שום מצב שמשהו ילך לכיוון של להעיף את לאן בזמן הקרוב, אתה כרגיל מדקלם את אותם 2-3 משפטים נגד ההנהלה/העמותה כי הם לא אתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2012, 17:33 
לא מותק, אתה הליצן שכרגיל מדקלם משפטים כנגד אנשים בלי להתייחס לתוכן או לאוהדים, כולך צביעות ושטחיות. מילא, בזמן האחרון הרגלת אותנו טוב אז זה כבר לא מזיז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2012, 17:43 
אני צבוע? מהיום שהוקמה העמותה (שאני לא יודע אם בכלל הצטרפת אליה) ונכנסה ההנהלה החדשה אתה מחפש רק את הרע, כאילו אפשר לפתור את כל הדברים הרעים בכדורגל ביום אחד, וכל זה כשמתעלמים מעניין המימון שלאן מעבירה להפועל בתחילת העונה.
למען האמת, אפילו לא ראיתי את התגובה שלך באשכול לפני שהגבתי - כי היה לי ברור מה היא תהיה - כמה ההנהלה חובבנית, העמותה טיפשים ואיך בקלות אפשר לשנות את המצב.

בניגוד לילדים שזורקים פה איך הם בקלות שוכרים מתכנתים (!!), מעבירים את כולם לכרטיסים חכמים (!!!) וחותכים את העמלה בחצי (!!!!), ממך הייתי מצפה למשהו קצת יותר הוגן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2012, 17:54 
סמל אישי של המשתמש
איך שוב האשכול הגיע להכפשות בין משתמשים שונים בפורום. מדהים.

ורק תגובה ל RED IN BLOOD:
להסתדר בלי הכסף של לאן, כרגע, זה בלתי אפשרי.
לו היה לנו דוד מקנדה, היה אפשר להתחיל לדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2012, 18:02 
אמ אמא של הצבועים, לא הולך להיכנס איתך לדיונים בעניין הזה. כאן אתה ממשיך את הקו של העדר, שדוהר בלי חשיבות לאמת או לעומק. אז מה אם לבד מכמה מילים בנושא ספציפי מאוד לא כתבתי על העמותה כלום, וזה בתוך עשרות אם לא מאות אלפי שנכתבו באין ספור אשכולות כאן ע"י המון משתמשים, אז המצאת משהו ועכשיו זה כביכול נכון. ואז מה אם הביקורת שלי על ההנהלה היא עניינית תמיד, אני לא זורק כמוך לאוויר דברים, אני מתייחס ספציפית לנושאים. לך זה לא נוגע, אתה שטחי וזרקת דברים ויאללה. נו מילא. אבל זה שאתה בכלל לא מתייחס לדברים שאני כותב, גם כאן וגם לאורך הזמן זה כבר מעבר לשטחי ומוציא אותך כבדיחה.
כן, אפשר לשנות הרבה, כן עניין המימון הוא לא רציני, כן, ההנהלה היא חובבנית, סופר חובבנית. כל הדברים האלה נכתבים על בסיס ענייני ומוסבר כלשהו, למרות שלא תתפוס אותי חושב שזו שנאה פתולוגית ואישית. לא יודע מה איתך ומחקריך הטכנולוגיים המאלפים על כרטיסים חכמים, אבל אני מצידי ניסיתי ומנסה בדרכים שונות ומשונות להציע הצעות למי שזה לא יהיה בהנהלות השונות כבר הרבה זמן ( וכותב על כך במדיות השונות כבר מתחילת שנות ה2000 ) ויש לי אפילו היסוד להניח שמשהו במקום ספציפי מאוד אפילו זז בעקבות משהו שהעליתי אז יש היתכנות לאוזן קשבת, אבל לצערי זה בנושאים מינוריים. אם היית יורד ממרומי האולימפוס, יורד מהכיוון האישי והשטחי ומעוניין באמת ובתמים לשמוע ( זה היה מתחיל אם היית קורא למשל מה שכתבתי בתגובה שלי באשכול זה, שכל קשר בינו למה שאתה כתבת קיים רק אצלך ) אולי היה ניתן לנהל דיון נורמלי, אבל אתה בקטע אישי, וזה לא עושה לי את זה, מצטער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2012, 19:43 
לאן היא אחת מהבעיות הגדולות ביותר של אוהדי הפועל, בנוסף, ממה שאני יודע, העמותה מנסה להתחיל תהליך מול לאן לשיפור המצב הקיים.
מכאן ועד לצפות שהכל יקרה ביום אחד, בזמן שמרכזים את המאמצים בלגייס כסף ומצד שני מנסים להחזיק קבוצה בצמרת, המרחק גדול מאוד.
להגרר לתוך פנטזיות של מכירה עצמאית של הכרטיסים בזמן קצר ועם חצי מהעמלה זה לא רציני ומי שמתייחס לזה ברצינות כנראה לא ניהל דבר בחייו.

בקשר לכרטיסים החכמים ולאן עצמה-
במהלך השנים התלוננתי בכתב לכל חברות האשראי והסליקה על עבירות שונות שהם מבצעים והפעלתי קשרים בחברות האלה ע"מ להפעיל עליהם לחץ. בנוסף, שלחתי מכתבים וקיימתי יותר מסשן אחד עם המפתחים של המערכת רק כדי לשפר את הליקויים הקריטיים ולהכריח אותם לשדרג ולהוציא כספים.
סביר להניח שהם לא היו משדרגים את האתר ואת מערכת הסליקה שלהם בלי כאב הראש שעשיתי להם.

מרוב שאתה לא זורק דברים לאוויר סתם ומגיב רק עניינית ברח לך בחצי משפט ש"עניין המימון הוא לא רציני" והופס הוא פתאום לא רציני, עניין החוזה לעוד 9 שנים? גם זה לא רציני. הפועל בקושי עוברת בבקרה? שימצאו מיליונר שישים כסף, זה לא רציני. הדבר היחיד שרציני זה ההקלדות בפורום.

למיטב ידיעתי, תחום הכרטיסים החכמים לא נמצא בשליטה של לאן כי הם הפסידו במכרז שהיה לפני כמה שנים. הפרוייקט הזה מדלג בין העירייה לתמ"ת ואמור היה להסתיים השנה ממה שהצלחתי לברר, ומתישהו עבר לpending.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2012, 20:18 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
איך שוב האשכול הגיע להכפשות בין משתמשים שונים בפורום. מדהים.

כי טוחנים פה מים,
אז זה מה שקורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2012, 00:12 
סמל אישי של המשתמש
היתה פגישה איתם כדי לראות איך הם משפרים את השירות שלהם.
הועלו לא מעט דרישות ונקודות בעיתיות.
מסינג טען שלא מעט מהדברים לא היו באשמתו אלא באשמת המועדון, והוא "לקח על עצמו" את האשמה.
לא יודע האם יצא מכל הסיפור הזה משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 28 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: