tamiror כתב:
כמובן שאני לא מתכוון לזרוק כלום, כי אני מבין שהרבה מאוהדי הפועל לא מעוניינים להענש על כך(וגם כי לא כזה עושה לי את זה זריקת חפצים). אבל הלוואי והיה קונצנזוס מסוים בקרב האוהדים על זריקת חפצים בלתי פוסקת כמחאה על העונש הקולקטיבי והלא פרופורציונאלי של ההתאחדות. אני חושב באופן אישי שהכניעה לעונשים האלה היא גרועה הרבה יותר מאשר רדיוס או שניים והיא תקדים מסוכן. מחר ההתאחדות תחליט ששירי נאצה שווה רדיוס אחר כך קללות כלשהן ואז גם תופים או עמידה על הכסא, לא רואה צורך להכנע לכל גחמה של ההתאחדות. לא נראה ל הגיוני שעל מצית שנזרקת מקבלים משחק ללא קהל, לא נראה לי הגיוני שיש עונש כזה בכלל ועוד יותר לא הגיוני להכנע לזה. כמו כן למרות שאני לא מרגיש בנח לזרוק משהו ולהעניש את כל הקהל כרגע כשאין הסכמה על כך, אין לי תלונות לבן אדם שזורק, לגיטימי לגמרי ההתאחדות היא הצד הלא לגיטימי פה. מילא לא היינו זורקים אבל גם מוחים בדרך אחרת אל מול ההתאחדות, אבל סתם לא לזרוק זה מדרון חלקלק וכניעה לבריריונות של ההתאחדות.
אני נביא זעם מסתבר: "אגב, באיגוד הכדורסל שוקלים לתקן תקנה, ולפיה קבוצה שאוהדיה יפשטו את חולצותיהם במהלך משחק כדורסל, תעמוד לדין משמעתי." מתוך כתבה על האירועים במלחה.
בקיצור, אני מחכה לת'רדים של "אל תורידו חולצה!! חשוב!! אם מישהו מוריד חולצה הוא לא אוהד הפועל תלשינו עליו!!!" כפי שאמרתי, תקדים מסוכן.