תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 14:21

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 42 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שלום לך ירושלים
הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2012, 16:34 
EISEN כתב:
דני גולפיטק כתב:
הפועל כתב:
וכל הקרב חולדות/ג'ינג'ים הזה די פתטי אני חייב לאמר.

ומעבר לזה,
לא יודע, מוכרח לציין שאני ממש ממש לא שונא אותם
אפילו אם אני מתאמץ
בטח לא את הקהל
הם קבוצה שמאוד כיף לנצח, אבל זה לא רגש של שנאה

שנאה בין הקהל שלנו לקהל שלהם זה דבר שגיליתי שקיים בכלל רק כשגיליתי את הפורום.
לפני זה הייתי בטוח שאנחנו מאוחדים בשנאה למכבי.
כל אוהדי ירושלים שהכרתי מסמפטים אותנו בצורה כזאת או אחרת, וחלקם מפעם לפעם גם בא לעודד אותנו בכדורגל או בכדורסל.

אני לא מאוחד איתם ואני לא רוצה להיות מאוחד באיזהשהו משהו עם קבוצה אחרת,
אני פשוט לא שונא אותם
ברור שהרבה יותר כיף לי לנצח אותם מאשר לנצח את בני הרצליה, אבל זה בגלל אנרגיות אחרות, לא כאלה של שנאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2012, 17:05 
סמל אישי של המשתמש
http://www.red-fans.com/Article.asp?id=4002
מתנאור: "אנחנו מגיעים כאנדרדוג מובהק אבל נגיע כדי לשחק כדורגל ונעשה כל מה שצריך כדי לנצח"
האמת זו טקטיקה טובה, אולי בכדורגל יש סיכוי לגרור אותם למשחק צמוד. יש להם יותר זרים שבטוח לא יודעים לשחק טוב.

וחוץ מזה תגובה 6 :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2012, 17:09 
אחרי שהיום ישירו לנו על אוסישקין, תהיה לכל מי שלא שונא את חבורת המיותרים האלה - סיבה טובה לשנוא אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2012, 17:10 
סמל אישי של המשתמש
אל אל הפועל
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4294944,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2012, 18:01 
תפסיקו לשנוא, די שנאנו מספיק, הפועל ירושליים צריכה להיות שותפה שלנו לדרך, לאיגוד נקי ממכביזם, להפסיק להתכופף לכל גחמה של מזרחי.
האויב של האויב שלי הוא חבר שלי, אני זוכר אותם שרים "עוד שבועיים אין אוסישקין" בשנות ה90 ויש יריבות ספורטיבית גדולה בין המועדונים.
אבל צריך להיות גם כבוד, לירושליים יש קהל אוהדים אמיתי אוהב ומסור, הם מאוד מאוד דומים באופי שלהם אלינו ואנחנו צריכים לעודד את התחרות מחד ובמקביל לטפח את הקשרים ושיתופי הפעולה בין
שתי העמותות הכי חשובות לכדורסל הישראלי. כן יש שם קומץ ששר שירים בגנותנו אבל אתם כולכם יודעים, אפילו האולטראס, שכל דבר שיכול להרגיז את היריב הוא לגיטימי בעידוד, אבל זה לא אומר שאחרי המשחק אי אפשר לחזור להיות שתי קבוצות של אנשים שמאמינות באותו דבר והולכות ביחד בדרך הזו אל ליגה תחרותית הוגנת וספורטיבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2012, 18:06 
סמל אישי של המשתמש
ארדיטי יש 3 סוגי אוהדי הפועל ירושלים.
1. אלו של הכדורגל, הם שותפינו לדרך אך מיעוט ביציאה.
2. אלו שאוהדים את בית"ר בכדורגל, להם ולנו אין דבר במשותף מלבד השנאה מכבי, הם חלק גדול אך לא הרוב ביציע.
3. אוהדי הפועל ירושלים בכדורסל, אוהדי ספורט חובשי כיפה ומחוצ'קנים =), שמחפשים בכוח להיות מגניבים ולכן הם שונאים כל מה שקשור לת"א, וזה כולל אותנו,
יש לנו לא מעט במשותף איתם, אך לא נוכל ללכת יד ביד כי מבחינתם היריבות איתנו היא דבר שיש לתחזק בשביל ההכרה בהם, מסכנים, אין להם דרבי =)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2012, 18:32 
סמל אישי של המשתמש
מגדל נגד מזרחי? אולי בתיאוריה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2012, 18:58 
כנראה אנשים פה לא מבינים, שחוץ מהצבע, אין להם שום דבר במשותף איתנו. "מגדל" ירושלים, מכבי ירושלים, רק אל תשוו אותם אלינו.

האוהדים החלאות שלהם טוענים שהם אנטי מכביסטים, אבל תומכים בכל צעד מכביסטי שהקבוצה שלהם עושה לאורך השנים. מישהו בכלל עקב אחרי הליגה הזו בזמן שהיינו בליגות הנמוכות? אתם מודעים לרמת המכביזם המבחיל אליו הגיעה הקבוצה הזאת?

למכבי יש שיריון? למגדל יש שיריון חזק הרבה יותר, שיריון שמנוצל שנה אחר שנה, כבר מספר עונות ברצף. הקבוצה שלהם מסיימת 7, הקבוצה שלהם מסיימת 4, הקבוצה שלהם מסיימת 6, הם ביורוקאפ. למה? ככה, כי הם הקבוצה הגדולה שמייצגת את ישראל. נשמע לכם מוכר?

אוהד מגדל זה אוהד מכבי היפסטר. זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2012, 19:01 
אנשים שוכחים על מי מדברים פה. לא רק שמדובר בקבוצה שנואה אלא הקבוצה הכי שנואה אחרי המחלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2012, 19:14 
el dudernio כתב:
2. אלו שאוהדים את בית"ר בכדורגל, להם ולנו אין דבר במשותף מלבד השנאה מכבי, הם חלק גדול אך לא הרוב ביציע.
3. אוהדי הפועל ירושלים בכדורסל, אוהדי ספורט חובשי כיפה ומחוצ'קנים =), שמחפשים בכוח להיות מגניבים ולכן הם שונאים כל מה שקשור לת"א, וזה כולל אותנו,
יש לנו לא מעט במשותף איתם, אך לא נוכל ללכת יד ביד כי מבחינתם היריבות איתנו היא דבר שיש לתחזק בשביל ההכרה בהם, מסכנים, אין להם דרבי =)

גם מבחינתי צריך לתחזק את היריבות בין המועדונים, אבל יריבות ספורטיבית איננה מקבילה לשנאה ואיננה מכשול בפני שיתוף פעולה פוליטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2012, 19:28 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
אנשים שוכחים על מי מדברים פה. לא רק שמדובר בקבוצה שנואה אלא הקבוצה הכי שנואה אחרי המחלה.

צר לי, כמו שבכל הנוגע ל"כדורסל" יש מכבי וכל השאר ככה גם ב"שנאה", יש מכבי, השאר לא מענין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2012, 19:38 
ארדיטי כתב:
el dudernio כתב:

גם מבחינתי צריך לתחזק את היריבות בין המועדונים, אבל יריבות ספורטיבית איננה מקבילה לשנאה ואיננה מכשול בפני שיתוף פעולה פוליטי.

אתה ממש חסר מושג.

הם כבר שנים משתפים פעולה עם מכבי בכל דבר אפשרי, הכל על מנת לשמור על המעמד שלהם כמספר 2.

הם היו נגד פיינל פור, הם בעד גמר וחצי גמר גביע ופיינל פור ביד אליהו.

בעד כמה שיותר זרים.

בעד כל דבר שיכול להרחיק את שאר הקבוצות מהם, העיקר שהם יהיו מספר 2 ולא קבוצה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 42 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: