רוי האדום כתב:
el dudernio כתב:
רוי האדום כתב:
el dudernio כתב:
רוי האדום כתב:
רק בשביל מצביעי שלי , אני מקווה בשבילכם שביבי יעדיף אתכם על פני ש"ס , ותוכלו להינות בקואליציית ביבי , ליברמן ולפי ד .
רוי אם אתה מבטיח לי שבמידה ואני מצביע לשלי הקואליציה תהיה מורכבת משלי, "ביבי, ליברמן ולפיד", אני מחר חותם לך שאני מצביע שלי.
הקואליציה והממשלה הזאת לאין ערוך עדיפות על "ביבי, איחוד לאומי, ש"ס, יהדות התורה ואה כן ליברמן".
ובמילים אחרות:
אם אני צריך לבחור מי ישב עם ביבי וליברמן בקואלציה, חרדים ולב אריים או שלי ולפיד אני ללא ספק מעדיף את האופציה השנייה.
אז תצביע לשלי ושיהיה בכיף שם בממשלה .
לא הבנתי אתה מבטיח לי שהליכוד יוותרו על ה"ברית ההיסטורית" עם הדת?
כאילו היא ישב בקואלציה במקום עם 3 מפלגות בעלות סממן דתי מובהק (יהדות התורה, ש"ס והאיחוד הלאומי)
עם 3 מפלגות בעלות סממן "פלורליזם דתי מובהק" (ליברמן, לפיד, שלי)?
כן בטח זה כבר קורה....
דר"א אם זה לא קורה מה אתה מביא? כי בכל זאת אני אבזבז את קולי בגלל ההבטחה הזאת שלך =)
האיחוד הלאומי בחוץ בלי קשר לכלום .
ולמה שהוא יוותר על ש"ס ויהדות התורה ?
לשלי תהיה בעיה לשבת עם ש"ס , במיוחד עכשיו שדרעי שם ?
קואליציה רחבה של ליכוד , עבודה , ליברמן , ש"ס ויהדות התורה נשמעת לי ריאלית לגמרי .
ואם ליבני ואולמרט לא יצטרפו ללפיד , אז ביבי יעשה את השיקולים שלו ואולי יחליף את החרדים בלפיד , למרות שלך תדע אם באמת ללפיד תהיה בעיה לשבת גם עם החרדים , הרי אף אחד לא יודע מה הוא באמת חושב .
רוי, אני רק מגיב למה שאתה כותב.
ההודעה שמצוטטת והמודגשת שלך דיברה על ממשלה ללא ש"ס, כאשר אפילו הגדלת לציין שביבי יעדיף את שלי עליהם.
ובנוסף על ממשלה עם לפיד וליברמן, כלומר בחישוב פשוט אנחנו מדברים על 20+ לליכוד כ 20 לעבודה ועוד 10+ לליברמן
וללפיד, כלומר נראש אנחנו מדברים על ממשלה של כ 75 מנדטים, ביבי לא צריך את יהדות התורה, מה גם שליברמן ולפיד
הם אנטי דת (מבחינת תקציבים ומדניות השוויון בנטל) ובמצב הזה הם יטילו וטו לדעתי כדי שיהדות לא תהיה בפנים.