תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 17:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 24 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הגנה
הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2012, 23:14 
אם פעם היינו מומחים בזה אז היום היתה הוכחה שאנחנו גרועים בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הגנה
הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2012, 23:17 
סמל אישי של המשתמש
לא הייתה היום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2012, 23:21 
סמל אישי של המשתמש
ברקוביץ' הרג אותנו ואף אחד לא היה מסוגל לסגור אותו פשוט בלתי עציר, עשו עליו הכל כשעשו דאבלאפ אז תפרו אותנו משלוש ולעומת זאת בצד השני כשצופפו את הצבע אז החטאנו יותר מדי זריקות משלוש.
חוץ מזה כל החצי הראשון אף אחד לא קופץ לריבאונד הגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2012, 23:32 
הגנה פשוט מזעזעת.
מזכיר לי משחקים בשכונה בתור ילד נגד ח'ברה גדולים בכמה שנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2012, 16:15 
ההגנה הייתה זוועה בעיקר בגלל שני דברים חשובים
ריבאונד -אם מישהו יבדוק סטטיסטיקה אני בטוח שהם ניצחו אותנו בנושא הזה ,לפי וואן גונס סיים עם 18 ריבאונדים לבדו .
חילופים בחסימות -כל פעם ששחקן שלהם עשה חסימה לשחקן אחר שני שחקני ההגנה שלנו לא ידעו מי לוקח את מי ומלא פעמים הם היו חופשים לגמרי בגלל זה .
חוץ מזה ברקוביץ עשה מההגנה שלנו צחוק רוב שלבי המשחק .

אסור לבנאדם אחד לספוג כל כך הרבה אושר. ואם כבר קרתה לו תאונה משמחת והוא אכן ספג אותו. מגיע לו שאלוהים יעניש. ככה לפחות אני חושב. אם העולם היה מקום צודק, ככה היה אמור להיראות היום שלי אתמול-(איתיגלאון בטור אחרי הניצחון בדרבי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2012, 16:20 
סמל אישי של המשתמש
אנחנו לקחנו 37 הם 38.

אצלנו כולם לקחו ריבאנד כולל בולדין

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2012, 16:39 
הריבאונד אצלנו זה לא הבעיה.
עיקר הבעיה שלנו היא ב"היי פיק אנד רול"
מול רכזים זריזים כמו ברקוביץ'השחקים שלנו פשוט לא ידעו מה לעשות.
את ההלפ אנד ריקאבר הוא עבר בלי בעיה, מהדאבל אפים נתקענו כי הרוטציה לא עבדה כמו שצריך ומהחילופים הגבוהים שלהם פשוט עשו נקודות קלות.
אני במקום ארז מתחיל לעבור קצת לאיזורית (מה שאתמול לא התאפשר בגלל האחוזים שלהם מ3).
ופשוט עובד באימונים על רוטציה של העמדות 3 ו4 שלנו שצריכים לתת את המענה הראשונה לגבוה של הקבוצה היריבה שמתגלגל פנימה עד שקרטיס יחזור לצבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2012, 20:37 
ההגנה אתמול לא אומרת כלום.
השחקנים שלנו הם שחקני הגנה מצויינים וכמה מהם אפילו תותחים.
לא נורא,ישתפר בהמשך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2012, 00:56 
קופיפו כתב:
את ההלפ אנד ריקאבר הוא עבר בלי בעיה, מהדאבל אפים נתקענו כי הרוטציה לא עבדה כמו שצריך ומהחילופים הגבוהים שלהם פשוט עשו נקודות קלות.
אני במקום ארז מתחיל לעבור קצת לאיזורית (מה שאתמול לא התאפשר בגלל האחוזים שלהם מ3).
ופשוט עובד באימונים על רוטציה של העמדות 3 ו4 שלנו שצריכים לתת את המענה הראשונה לגבוה של הקבוצה היריבה שמתגלגל פנימה עד שקרטיס יחזור לצבע.

נכון. היתה בעיה גדולה ברוטציה כי הם שיחקו פיק אנד רול עם ג'ונס וברקוביץ', כשבאותו צד של הפיק אנד רול יש גם קלע שלוש - רייס או בק.

גם כשעשינו הלפ אנד ריקבר כמו שצריך (או יותר נכון את החלק של ה"הלפ" שמנע חדירה של ברקוביץ'), הם עשו פיק אנד פופ, וקלי פשוט לא הספיק להגיע לג'ונס על השלוש. רוטציה אי אפשר היה לעשות כמו שצריך, כי אז השחקן של רייס או בק שהיה מגיע לעזור השאיר את השחקן שלו חופשי ואנחנו חטפנו שלשה על הראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2012, 01:07 
רדנקו כתב:
קופיפו כתב:

נכון. היתה בעיה גדולה ברוטציה כי הם שיחקו פיק אנד רול עם ג'ונס וברקוביץ', כשבאותו צד של הפיק אנד רול יש גם קלע שלוש - רייס או בק.

גם כשעשינו הלפ אנד ריקבר כמו שצריך (או יותר נכון את החלק של ה"הלפ" שמנע חדירה של ברקוביץ'), הם עשו פיק אנד פופ, וקלי פשוט לא הספיק להגיע לג'ונס על השלוש. רוטציה אי אפשר היה לעשות כמו שצריך, כי אז השחקן של רייס או בק שהיה מגיע לעזור השאיר את השחקן שלו חופשי ואנחנו חטפנו שלשה על הראש.

אז לפי מה שאתה אומר נעזוב את הפיק אנד רול שלהם העיקר שרייס או בק לא ינצחו אותנו מהשלוש.
אין מה לעשות צריך להמר מאיפשהו ולמצוא את הנקודה הכי חלשה אצלם. במקרה הזה מדובר על גיא לביא או פלאסיו(שהיה חלש מאוד) וכאן נכשלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2012, 01:10 
cscarlos כתב:
ההגנה אתמול לא אומרת כלום.
השחקנים שלנו הם שחקני הגנה מצויינים וכמה מהם אפילו תותחים.
לא נורא,ישתפר בהמשך.

זו בדיוק הנקודה והסיבה שאני בא לארז בטענות.
כולם אצלנו שחקני הגנה טובים ובכל זאת נשברנו במהלך כדורסל הכי נפוץ בעולם.
אז או שארז לא נערך והגיב מספיק טוב או שבכל זאת חסרה אצלנו אותה אינטיליגנצית משחק שארז כל כך אוהב ומתגאה בה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2012, 12:03 
קופיפו כתב:

יש לנו בעיה בהיי פיק אנד רול פשוט מהסיבה הפשוטה שהשחקנים שלנו לא מתאמנים על זה בכלל. ההתקפה של הפועל לא כוללת שום פיק אנד רול, כלומר לא מתרגלים את זה באימונים ולכן גם לא מתרגלים הגנה נגד זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2012, 15:56 
סמל אישי של המשתמש
ההגנה הכי טובה שלנו הייתה יכולה להיות להוציא את ברקוביץ' בפאול חמישי.
הוא שיחק עם 4 פאולים מאמצע הרבע השלישי.
אם לא הצליחו להוציא ממנו פאול חמישי בערך ב20 דקות שבהן הוא גרם המון נזק התקפי זה סימן לאחד משני דברים:
1) מחדל של כל הקבוצה ובמיוחד של ארז.
2) השופטים אחושרמוטה הכריעו את המשחק.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2012, 16:09 
ItaiH6 כתב:
ההגנה הכי טובה שלנו הייתה יכולה להיות להוציא את ברקוביץ' בפאול חמישי.
הוא שיחק עם 4 פאולים מאמצע הרבע השלישי.
אם לא הצליחו להוציא ממנו פאול חמישי בערך ב20 דקות שבהן הוא גרם המון נזק התקפי זה סימן לאחד משני דברים:
1) מחדל של כל הקבוצה ובמיוחד של ארז.
2) השופטים אחושרמוטה הכריעו את המשחק.

תגידו אתם מקשיבים לעצמכם?
מדובר על פאקינג ניב ברקוביץ! לא שאראס ולא דיאמנטידיס. ניב ברקוביץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2012, 16:20 
ניב ברקוביץ היה חלק חשוב מהחוזק של הרצליה.
מילט פאלסיו היה חלש ומה שנשאר להרצליה במובילי כדור חוץ מברקוביץ זה גיא לביא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2012, 16:25 
cscarlos כתב:

ובכל זאת מדובר על ניב ברקוביץ הוא קולע שלשה בעונה בערך.
מה הבעיה לעשות אנדר בפיק אנד רול שלו? רוצה לנצח אותנו? תקלע מבחוץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2012, 18:00 
קופיפו כתב:
cscarlos כתב:

והנה, הפלא ופלא עשינו לו אנדר והוא עדיין הגיע לטבעת בקלות כי ג'ונס משך את קרטיס החוצה ואף אחד מהגארדים לא הצליח לעצור את ברקוביץ'.
אני מסכים פה עם רדנקו, מדובר במחדל של הגארדים שלנו ואם הם לא מצליחים לעצור את ניב ברקוביץ' אז עדיף שיחזרו ללאומית כבר עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2012, 18:33 
הוקיץ' כתב:
קופיפו כתב:
cscarlos כתב:

והנה, הפלא ופלא עשינו לו אנדר והוא עדיין הגיע לטבעת בקלות כי ג'ונס משך את קרטיס החוצה ואף אחד מהגארדים לא הצליח לעצור את ברקוביץ'.
אני מסכים פה עם רדנקו, מדובר במחדל של הגארדים שלנו ואם הם לא מצליחים לעצור את ניב ברקוביץ' אז עדיף שיחזרו ללאומית כבר עכשיו.

ראיתי גם את השידור החוזר וגם שם אפשר לראות שקרטיס ניסה לעקב את ברקוביץ בפיק אנד רול וכאן נוצר החור כי ג'ונס התגלגל יפה פנימה.
שורה תחתונה כולם משחקים בארץ היי פיק אנד רול ואנחנו חייבים לתת לזה מענה הרבה יותר טוב. בעיקר כקבוצה ששומרת אישית ברמה אינדיבידואלית גבוהה. וזה נטו על ראשו ולטיפולו של ארז.
לא רוצה לחשוב על צמדים כמו יוגב אוחיון ותומס או טפירו וקרייג סמית מולנו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2012, 18:46 
דווקא קרטיס עושה את ההלפ אנד ריקבר טוב מאוד (בניגוד להגנה האישית שלו), הבעיה היתה דווקא בגארדים שלנו ובעובדה שהרצליה שיחקה עם חמישיה בה כל השחקנים קולעים משלוש.
אגב, דווקא סמית' הוא לא שחקן פיק אנד רול מדהים וזאת אחת הבעיות המרכזיות של ירושלים העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2012, 00:08 
קופיפו כתב:
רדנקו כתב:
קופיפו כתב:

אז לפי מה שאתה אומר נעזוב את הפיק אנד רול שלהם העיקר שרייס או בק לא ינצחו אותנו מהשלוש.
אין מה לעשות צריך להמר מאיפשהו ולמצוא את הנקודה הכי חלשה אצלם. במקרה הזה מדובר על גיא לביא או פלאסיו(שהיה חלש מאוד) וכאן נכשלנו.

אני אומר שאתה לא מבין שום דבר ממה שאמרתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2012, 00:12 
הוקיץ' כתב:
דווקא קרטיס עושה את ההלפ אנד ריקבר טוב מאוד (בניגוד להגנה האישית שלו), הבעיה היתה דווקא בגארדים שלנו ובעובדה שהרצליה שיחקה עם חמישיה בה כל השחקנים קולעים משלוש.
אגב, דווקא סמית' הוא לא שחקן פיק אנד רול מדהים וזאת אחת הבעיות המרכזיות של ירושלים העונה.

קרטיס עשה את ההלפ אנד ריקובר בצורה זוועתית במשחק הזה. הוא לא מסוגל להגיע מהר מספיק לשחקן גבוה שעושים איתו "פיק אנד פופ".

הזמן היחיד שהצלחנו להסתדר עם המהלך הזה היה כששיחקנו עם חמישיה נמוכה בלי יונתן או קרטיס. לצערי זה היה לזמן קצר ואח"כ ארז חזר לשחק עם גבוה בחמישיה ושוב לא הצלחנו לשמור את המהלך הפשוט הזה.

וקופיפו - לגבי ברקוביץ' - גם אני חשבתי כמוך, אבל כנראה שהבחור השתפר. הבנתי שהוא היה מצוין גם בכל משחקי האימון של הרצליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2012, 01:47 
אתה צודק לגבי המשחק הזה, אני מתכוון שבכללי קרטיס שומר פיק אנד רול טוב.
אמרתי את זה לקופיפו בתגובה לזה שהוא אמר שצריך למצוא פתרון לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2012, 11:19 
רדנקו כתב:
הוקיץ' כתב:

קרטיס עשה את ההלפ אנד ריקובר בצורה זוועתית במשחק הזה. הוא לא מסוגל להגיע מהר מספיק לשחקן גבוה שעושים איתו "פיק אנד פופ".

הזמן היחיד שהצלחנו להסתדר עם המהלך הזה היה כששיחקנו עם חמישיה נמוכה בלי יונתן או קרטיס. לצערי זה היה לזמן קצר ואח"כ ארז חזר לשחק עם גבוה בחמישיה ושוב לא הצלחנו לשמור את המהלך הפשוט הזה.

וקופיפו - לגבי ברקוביץ' - גם אני חשבתי כמוך, אבל כנראה שהבחור השתפר. הבנתי שהוא היה מצוין גם בכל משחקי האימון של הרצליה.

אני לא קונה את הבולשיט הזה שהוא השתפר.
אם הוא היה כזה טוב במשחקי אימון למה הוא עלה פעם ראשונה באמצע רבע שני? למה הוא עלה בפעם הראשונה אחרי גיא לביא?
וגם אם הוא השתפר זו לא הנקודה. הוא עדין לא מספיק מגוון בשביל שלא נסתדר איתו. לכן אני לא בא בטענות לקרטיס, אני בא בטענות לארז.
זיהית שהוא עושה מה שבא לו? תגיב בהתאם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2012, 13:30 
אוקי עכשיו ראיתי בשידור חוזר את המשחק כדי יותר להפנים.
הייתי במספיק משחקים של אשקלון שנה שעברה כדי לדעת שניב ברקוביץ השתפר. מה זה השתפר? שודרג ברמות על.
אין לי מושג למה הוא לא עלה בחמישייה אבל אני מוכן להתערב שברקוביץ בקרוב יהיה שחקן חמישייה במיוחד כשפאלסיו חלש ולא מוביל כדור והרכז היחיד הוא גיא לביא.
אני סומך על ארז שימצא בעתיד דרכים להתמודד עם 4 קלעים ורכז אחד בחמישייה.
גם בן רייס נתן את המשחק של החיים שלו מולנו. צריך לזכור שהוא עדיין צעיר ועוד אחרי פציעה ככה שזה לא תמיד יקרה.

בני הרצליה השנה תיהיה קבוצה חזקה מאוד ולכן זה לא בושה שהחזקנו מאוד יפה עם רוטציה של שחקנים שזו השנה הראשונה שלהם בליגת העל\שנה ראשונה אחרי הרבה זמן\לא היו פקטור בעונות האחרונות.
ההגנה שלנו לא הייתה במיטבה ועדיין חסר לנו קלעי מה שמקשה עלינו בהתקפה אבל בעיקרון אני אופטימי.

מה שיפה אצלנו זה שאין לנו את הלחץ של ירושלים או מכבי. הקבוצה יכולה להפסיד וזה לא סוף העולם או שארז נכשל או שצריך לעשות מהפכה ענקית בסגל.
אנחנו באנו כדי לחזור לתודעה ולהתקבע בליגה והמשחק היה מאוד מהנה לצפייה ובאיכות גבוהה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 24 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: