Fez כתב:
רדנקו, אני לא מתמצא מספיק בעניינים האלה ואין לי דו"ח פיננסי של הקבוצה מול העיניים (או בכלל). מעבר לזה ברור גם שקטונתי מלהגיד "אפשר היה להשקיע כאן במקום כאן" גם לו היה לי קצת יותר מידע (וכאמור אין לי).
הדבר היחיד שאני יכול לעשות זה להשוות לשאר הליגה. ואני לא רואה בליגה אפילו קבוצה אחת עם ארבעה זרים בקליבר שלנו. אין קבוצה אחת שהרשתה לעצמה לפתוח את העונה בלי זר בכיר ומוכח.
אם לבני הרצליה יש ארבעה זרים שכל אחד מהם עולה לפחות פי 2 מהמקביל שלו אצלנו אז זה נראה לי פשוט מוגזם.
מצד שני גם ברור לי שמנהלים את כספי המועדון בקפידה וכאמור פשוט אין לי מידע או כוונה לטעון טענה ספציפית כלשהי.
הדבר היחיד שאני יכול להגיד זה שבאופן כללי המצב הזה לא נראה לי סביר ובעיקר מאוד מדאיג.
פז.. כמו שאמרת אין לך מידע.
הרצליה כמו שנאמר לא משלמים על האולם, לכן זה לא נמצא אצלה ב"תקציב", כאשר אתה משווה תקציבים ראוי גם להשוות
"סעיפים". אני למשל בטוח שאם לברון ג'ימס היה מוכן לשחק חינם בהפועל היה לנו זר בכיר והתקציב לא היה עולה, מה לעשות
אבל שזה לא המצב? להתעלם ממנו ולהגיד איך הם כן ואנחנו לא זה פשוט להיות אטום.
ומעבר לזה היינו רחוקים שריקה אחת לעבירה על דמונטס 1 שניות לסיום הזמן החוקי מלנצח את המשחק,
וזה כאשר - קלי היה נוראי היום.
אלן עדין לא ברור, ויותר הזיק מתרם (שיחק 4 דקות והיינו ב 8- כאשר הוא היה על המגרש)
גל הצליח להרוג כל התקפה שהכדור עבר דרכו (כשיחק 7 דקות ואנחנו ב 8- כשהוא על המגרש)
בולדווין שהיה אמור להיות "בעיקר" פקטור הגנתי ולאפשר מצ'אפ טוב יותר בתחום הזה (הוא על בק, משחרר את
מתן לשמור על רייס, ואז סטיט יכול לשמור על ברקוביץ לבד והיינו סובלים ממנו פחות) נפצע כבר בדקה ה 2.
אז נכון שיחקנו רע רב שלבי המשחק... אבל זה ממש לא אבוד מבחינתינו.
ברגר ה "4" של הרצליה קבר מולך (ואותך), הוא סיים עם 3 שלשות חלקן מאוד מאוד מכרעיות בדרך ל 19 נק'
ו18 רב' , אני ממש לא בטוח שדאנקן ייתן מולך יותר, אבל בטוח שסמית' ייתן יותר מפופ, ובכל מקרה ירושלים היא
ממש לא הליגה שלנו.
לגבי סטיט, נכון זה לא הגיוני, אבל הוא היחידי שלא פחד לזרוק וללכת עם הכדור לסל לאורך כל המשחק. הוא הגו טו גי
שלנו השנה, וראית את זה כאשר פינו לו חדירה בסוף הזמן הרגיל.
דר"א מה שיותר לא הגיוני זה שמתן יסיים משחק עם 40 דקות ו 8 נסיונות ל 3.