תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 14:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 261 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל תל אביב - בני הרצליה, יום ב', 15.10 בשעה 19:30
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2012, 00:12 
סמל אישי של המשתמש
רק לי מרגיש שכל השחקנים פשוט בינוניים? אין אף סטאר שיקח על עצמו. לא ישראלי ולא זר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2012, 00:15 
אלדוד לא אמרתי את זה בקטע רע עליהם בכלל, להפך, ואני גם מניח שפלאסיו עוד יתן להם קצת מעבר. בכל מקרה אני לא שופט רק לפי המשחק היום אבל אין ספק שהשביעיה הראשונה שלהם לא רעה לליגה הזאת.

הרעיון הוא דוקא שהבניה שלהם הרבה יותר אפקטיבית משלנו. כל הרוטציה שמוטציה הזאת שלנו לא שווה כלום, שחקנים כמו יונתן-גל-שירן שיחקו הרבה יותר מדי היום וזו לא ליגה לאומית (האמת שיונתן ובטח יותם גם בלאומית לא שיחקו כל כך הרבה למרבה האבסורד).
כדאי שהזרים יכנסו מהר לעניינים ותהיה לנו רוטציה ברורה סביבם עם השלמה של בר ומתן. כל דבר אחר פשוט לא יעבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2012, 00:16 
סמל אישי של המשתמש
הפועל, שנה שעברה קורי עלה לנו בלא מעט נקודות והתקפי לב עם השטויות שלו.
אלן אומנם לא היה טוב במעט דקות שהוא קיבל היום + בדקות שראיתי אותו עד עכשיו בהכנה, אבל הוא בעיקר הזכיר לי את קרטיס
וחוסר היכולת שלו לתפוס כדור ולהבין מה הוא עושה על המגרש בתחילת שנה שעברה. והיה לנו ברור שאנחנו צריכים מסה לצבע בשביל
ליגת העל, יוני ניר בהחלט עוזר אבל רק הוא בנוסף לקרטיס ושולדי זה לא מספיק.
מאט הוא עדין נעלם, אבל אם אין לו יד ל 3 הוא כנראה לא מה שאנחנו צריכים כי נראה שיהיה לנו ממש קשה לעשות סל עם לא יהיה לנו שחקן
שיהווה איום מבחוץ, ומתן / יותם / שולדי / בר / גל הם ממש לא "איום" (וככה גם קורי קאר) קבוע מבחוץ, ומול רובם כנראה שהייתי
לוקח את את הסיכון שיקלעו ומצופף את האמצע נגד קלי והחדירות של סטיט.

פז אתה צודק, אבל השאלה אם אנחנו רוצים להיות קבוצה של 5 אמריקאים + שני ישראלים או להיות קבוצה של 5 ישראלים + 4 זרים,
אולי זה יהפוך אותנו ליותר פגיעים, וידרש ממנו להסתיר את הפגיעות ע"י הרבה עבודה קשה, אבל זה "יותר" נכון לדעתי, במיוחד אם אנחנו
שואפים למ=נהל את המאבק הזה מול המנהלת.

נערך לאחרונה על ידי el dudernio בתאריך 16 אוקטובר 2012, 00:18, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2012, 00:16 
הם בדיוק שלושה שחקנים. לצערי הגבוהים שלהם עשו עבירות מהירות ובית הלחמי נאלץ להוציא אותם ואז פתאום הכל התחיל לעבוד לו כי לנו לא היה מצ' אפ בהגנה מולם וגם בהתקפה לא הסתדרנו מול האזורית של החמישיה הנמוכה שלהם.

הגבוה הזר שלהם ורוזפלד לא שיחקו כל המחצית השניה וכל ההארכה. לבית הלחמי לא היתה שום בעיה להמשיך עם מה שעובד לו, גם אם זה אומר זהוא ישחק עם חמישיה של נמוכים.

חבל שאנחנו לא נהגנו ככה.

כל המשחק שלהם היה מבוסס על ברקוביץ וגו'נס והפיק אנד רול שלהם.

להם יש שחקנים שיקלעו שלשות חופשיות. לנו כרגע אין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הפועל תל אביב - בני הרצליה, יום ב', 15.10 בשעה 19:30
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2012, 00:17 
אדום נחמד כתב:
רק לי מרגיש שכל השחקנים פשוט בינוניים? אין אף סטאר שיקח על עצמו. לא ישראלי ולא זר.

בר טימור דרגה מעל הקבוצה, יש לי תחושה שממשחק למשחק נראה את זה יותר ויותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2012, 00:26 
אני חושב שאנשים פה קצת חיים באשליות לגבי הסגל של הפועל.
שמעתי כבר כמה הסברים לגבי החולשה של הזרים, החל בכך שהשקענו את רוב הכסף בישראלים ועד שבנינו את הקבוצה לרוחב במקום להתמקד בזרים.
בפועל זה לא המצב. הזרים שהגיעו הם לא סטארים (ובניגוד לשאר האנשים פה אני לא קובר אותם) מכיוון שלא היה כסף להביא שחקנים יותר טובים ולא בגלל אף סיבה אחרת.
גם אני לא הבנתי את אי השיתוף של אלן היום ובוודאי שאין לנו פריבילגיה להמשיך ככה, אבל אני לא חושב שהיתה איזשהי טעות בבניית הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2012, 00:32 
סמל אישי של המשתמש
http://sports.walla.co.il/?w=/151/2575896
אדלשטיין: ”באוסישקין לא היינו מפסידים”

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2012, 00:34 
עם כל האהבה שלי לארז, זה קשקוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2012, 00:34 
מה זאת אומרת לא היה כסף להביא זרים יותר טובים?
יכולנו להביא ניב ברקוביץ׳ אחד, בן רייס אחד ו-4 זרים בדיוק כמוהם. את כל שאר הישראלים שלנו ״להעיף״.
ברור שאני אישית לפחות לא הייתי מוותר על אף אחד מהישראלים ולא מצטער כמובן, להיפך, אבל זה לא נכון שאין אופציות אחרות בבניית הסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2012, 00:35 
ממש לא כתבתי דבר כזה הוקיץ׳. אבל הקונספט שלהם יותר יעיל וזה הקונספט באופן כללי בליגה הזאת (לא יודע אם יותר ״נכון״ אבל זה מנצח משחקים).
ולפחות כרגע המצב עם הזרים חמור בלי קשר לתקציב.
גם בתקציבים דומים ונמוכים יותר ארז הביא זרים מצוינים ברמת גן וגליל.

לא קובר אף אחד (סה״כ אף אחד מהזרים החדשים לא ממש שיחק היום) אבל גם העובדה הזאת די מדאיגה. שחקן אחד שאיתך חודש משחק שתי דקות במשחק ושחקן אחר נפצע אחרי התקפה אחת ממהלך שלא קשור למשחק (לא בדיוק מעודד לגבי המצב שלו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2012, 00:36 
ranjef כתב:
יכולנו להביא ניב ברקוביץ׳ אחד, בן רייס אחד ו-4 זרים בדיוק כמוהם. את כל שאר הישראלים שלנו ״להעיף״.
ברור שאני אישית לפחות לא הייתי מוותר על אף אחד מהישראלים ולא מצטער כמובן, להיפך, אבל זה לא נכון שאין אופציות אחרות בבניית הסגל.

לא הבנת עדיין שהתקציב שלהם יותר גדול?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2012, 00:39 
Fez כתב:
ממש לא כתבתי דבר כזה הוקיץ׳. אבל הקונספט שלהם יותר יעיל וזה הקונספט באופן כללי בליגה הזאת (לא יודע אם יותר ״נכון״ אבל זה מנצח משחקים).
ולפחות כרגע המצב עם הזרים חמור בלי קשר לתקציב.
גם בתקציבים דומים ונמוכים יותר ארז הביא זרים מצוינים ברמת גן וגליל.

לא קובר אף אחד (סה״כ אף אחד מהזרים החדשים לא ממש שיחק היום) אבל גם העובדה הזאת די מדאיגה. שחקן אחד שאיתך חודש משחק שתי דקות במשחק ושחקן אחר נפצע אחרי התקפה אחת ממהלך שלא קשור למשחק (לא בדיוק מעודד לגבי המצב שלו).

אין ספק שזה מה שקורה ברוב קבוצות ליגת העל, אבל במצב שבו אנחנו באנו עם סגל די שלם ומחובר אני חושב שארז קיבל את ההחלטה הנכונה בבנייה של הקבוצה.
לגבי זה שהמצב של שני הזרים מדאיג ביותר אני מסכים לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2012, 00:41 
ranjef כתב:

רן אתה פשוט לא קולט. אלה לא אותם מספרים. מתי תבין את זה?

ארבעת הזרים שלך עולים כמו זר אחד או אולי זר וחצי שלהם. בן רייס יותר יקר מכל הישראלים שלך (אולי חוץ ממתן נאור).

יש להם 4 זרים, שלושה ישראלים ועוד מתאזרח אחד יקר מאד.יש להם תקציב שחקנים שהוא פי שניים או אולי רק אחד וחצי משלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2012, 00:42 
הוקיץ' כתב:
ranjef כתב:

קצת הזוי שאתה לוקח את זה כמובן מאליו בלי שום מסמך רשמי (אלא אם תפנה אותי אליו),למרות שפורסם אחרת, אבל סבבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2012, 00:46 
ranjef כתב:
הוקיץ' כתב:
ranjef כתב:

קצת הזוי שאתה לוקח את זה כמובן מאליו בלי שום מסמך רשמי (אלא אם תפנה אותי אליו),למרות שפורסם אחרת, אבל סבבה.

רן אתה קשה קליטה היום? מה קרה לך? התקציב הוא תקציב כולל של הקבוצה.

אצלנו מתוך 5.5 מליון תקציב כולל תקציב השחקנים הוא רק טיפה יותר מ-2 מליון שקל וזה בין השאר כי אנחנו מכסים גרעון, משלמים הון על אולם ועל צוות מקצועי ועוד אלף דברים שברוב הקבוצות בארץ לא מוציאים עליהן עשירית ממה שאנחנו נאלצים להוציא.

אז אולי התקציב הכולל שלהם זהה או אפילו נמוך יותר, אבל הסכום שהם מוציאים על שחקנים מתוך התקציב הוא גדול בהרבה מזה שלנו (ממה שאני יודע יותר מכפול).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2012, 00:47 
ranjef כתב:
הוקיץ' כתב:
ranjef כתב:

אני לא צריך שום מסמך רשמי, אני מכיר את השחקנים שלהם, אני יודע פחות או יותר כמה הם עולים ואני יודע שזה הרבה מהשחקנים שלנו.
פשוט מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2012, 00:50 
רדנקו כתב:
ranjef כתב:
הוקיץ' כתב:
ranjef כתב:

אז אולי התקציב הכולל שלהם זהה או אפילו נמוך יותר

זה כל מה שאמרתי, יותר נכון ציטטתי.
אין לי מושג איך הוא מתחלק אצלנו, ובטח לא אצלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2012, 00:54 
רדנקו כתב:
ranjef כתב:
הוקיץ' כתב:
ranjef כתב:

אצלנו מתוך 5.5 מליון תקציב כולל תקציב השחקנים הוא רק טיפה יותר מ-2 מליון שקל וזה בין השאר כי אנחנו מכסים גרעון, משלמים הון על אולם ועל צוות מקצועי ועוד אלף דברים שברוב הקבוצות בארץ לא מוציאים עליהן עשירית ממה שאנחנו נאלצים להוציא.

אז אולי התקציב הכולל שלהם זהה או אפילו נמוך יותר, אבל הסכום שהם מוציאים על שחקנים מתוך התקציב הוא גדול בהרבה מזה שלנו (ממה שאני יודע יותר מכפול).

כך או כך זה ממש לא תירוץ. זה שאנחנו מחלקים את התקציב ככה שהזרים בעדיפות אחרונה זו החלטה ניהולית ואפילו החלטה ניהולית גרועה.
אם באמת אנחנו מוציאים כל כך הרבה כסף על דברים מסביב ונתקעים עם ארבעה זרים בתקציבי ליגה שניה (ארבעה! לא אחד או שניים, ארבעה!) בלי אפילו זר בכיר אחד אז סדר העדיפויות לקוי מאוד.
עם כל החרטה הזה מסביב לא מנצחים משחקים. צריך גם שחקנים.
אולי אנשים אצלנו בנו על נסים של ארז אבל עם ארבעה זרי לאומית אתה לא תגיע לשום מקום וגם תפגע מאוד בהכנסות עתידיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2012, 01:08 
סיכום שלי לערב המרגש הזה:
האולם לא מדהים, מרגיז לצאת מתל אביב בשביל להגיע למשחק בית, אבל בכל זאת יש פוטנציאל והוא באמת בול למידות שלנו, אני בטוח שגם מול אשקלון יהיו כבר פחות 500 איש.(הלוואי ואני טועה)
אין ספק שהתקציב הנמוך משפיע והיה חסר גו טו גאי בדקות האחרונות שאולי גארד זר איכותי יכול היה להיות, אבל אני חושב שצריך לתת זמן לאלן ונראה מה שהוא שווה, ובולדין עוד לא ראינו כלום הלוואי ודברים יסתדרו, מקבל לגמרי את הטענה שיכולנו אולי להביא זר יקר יותר במקום שניים שעולים פחות, אבל כאמור בואו נחכה ונראה.
מפריע לי הניסוחים פה של אנשים שישר חותכים שחקנים ומודיעים שהם לא שווים כלום ואין להם מה למכור בליגת העל, חברים זה משחק ראשון הרבה התרגשות, לחלק מהשחקנים זו פעם ראשונה ברמה/מעמד הזה ובואו נהיה סבלניים, מה גם שמשחק אחד לא טוב של מישהו לא אומר שכל העונה הוא יהיה גרוע.
דמונטז לטעמי שיחק טוב היום, בחצי הראשון הלכו לו החדירות יותר ובחצי השני החטיא אותן, קורה... ניהל את המשחק טוב יחסית ולא איבד כדורים כמעט(2) שיחק גם ארבעים דק' ולכן גם קבלת החלטות הייתה באופן טבעי פחות טובה בחצי השני.
קלי משחק חלש מאד לטעמי, מזכיר קצת את פתיחת העונה הקודמת, אני בטוח שנקבל ממנו משחקים טובים בהמשך.
שולדי היה חלש בהגנה אבל לא לשכוח שבחצי השני היו כמה התקפות שהוא היחידי שניסה לתקוף ולאיים על הסל...
יותם שירן הראה יכולת מאד מגוונות ונקווה שימשיך לשחק ככה כי יש לו מה לתרום, עשה הגנה מעולה בחצי השני ועזר למתן עם בק לפרקים.
גל איתן עדיף שיישן הלילה וישכח מהמשחק הזה, לא נכנס טוב למשחק ואז היה לחוץ מדי..
בר טימור היה מעולה לטעמי אחד המסיימים עד הטבעת הכי טובים בארץ לטעמי בין הגארדים תענוג לראות + 7 אס'
מתן נאור שלשות חשובות והגנה טובה על בק למרות שקלע הרבה זה יכל היה להיות הרבה יותר גרוע ו 4 חטיפות
אני חושב שגם ההגנה כקבוצה הייתה לא רעה, אבל אין יציבות התקפה אחת עושים עזרה וחילופים מעולים עירנות כבוהה והתקפה אחרי משאירים שחקנים חופשיים או נותנים לגארדים לחדור בקלות, צריכים להישאר יותר מרוכזים במיוחד אחרי התקפות שקולעים.
הם עשו הרבה סלים מהזדמנות שנייה, קולעים שלוש מצויין וארבעה שחקנים שלהם היו ביום מעולה. בן רייס שחקן תותח ואם לא היה נפצע שנה שעברה כבר היו מדברים עליו המון השנה חכו ותראו...
אני סך הכל מעודד מאיך שהקבוצה נראתה בלי בולדין שחבל כי מאד רציתי לראות מה הוא שווה, תיהיה עונה קשה ומתישה ואל תשכחו שהיינו קרובים סל אחד מניצחון, קורה בכדורסל...

יאללה הפועל, נתראה במלחה !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2012, 01:09 
ואני רוצה להדגיש שאני לגמרי מסכים עם רן.
עם כל הכבוד לתקציב של בני הרצליה, ראבק, אנחנו קבוצה של 1,500 חברי עמותה ומנויים והם קבוצה בלי אוהד אחד. אנחנו אחד המועדונים הגדולים בארץ והם כלום בפיתה. אז כן, תמיכה מהעירייה וכו', אבל לא נראה לי כל כך מגוחך לחשוב שיש לנו תקציב לפחות דומה לשלהם (ואם לא, אז משהו אצלנו מאוד מאוד לא בסדר).

זה שסך ההחלטות שאנחנו ביצענו הוביל אותנו למצב שאנחנו עם ארבעה זרים של 60 אלף דולר כ"א (לא באמת יודע מספר מדויק) זה בגלל ההחלטות שאנחנו קיבלנו.
לא צריך להפוך אותנו פה לכאלה קבצנים ולדבר על כל השחקנים שלהם כאילו הם קילומטרים מהיכולת הכלכלית שלנו.

אני לא מקבל את זה שלוקחים פה כמובן מאליו שמועדון הפועל תל אביב מביא 4 זרים בתקציב של ליגה לאומית כשלכל קבוצה אחרת בליגה יש לפחות שני זרים בכירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2012, 01:12 
Fez כתב:
רדנקו כתב:
ranjef כתב:
הוקיץ' כתב:
ranjef כתב:

כך או כך זה ממש לא תירוץ. זה שאנחנו מחלקים את התקציב ככה שהזרים בעדיפות אחרונה זו החלטה ניהולית ואפילו החלטה ניהולית גרועה.
אם באמת אנחנו מוציאים כל כך הרבה כסף על דברים מסביב ונתקעים עם ארבעה זרים בתקציבי ליגה שניה (ארבעה! לא אחד או שניים, ארבעה!) בלי אפילו זר בכיר אחד אז סדר העדיפויות לקוי מאוד.
עם כל החרטה הזה מסביב לא מנצחים משחקים. צריך גם שחקנים.
אולי אנשים אצלנו בנו על נסים של ארז אבל עם ארבעה זרי לאומית אתה לא תגיע לשום מקום וגם תפגע מאוד בהכנסות עתידיות.

פז על מה אתה מדבר? זו לא החלטה. זה חוסר ברירה.

לנו יש הוצאות שאנחנו נאלצים להוציא לא כי אנחנו רוצים אלא כי אין לנו ברירה. אין לנו לני רקנטי ששם כסף ואין לנו עיריה שנותנת כסף ואולם בחינם. נראה לך שהרצליה צריכה להביא כמות שוטרים ומאבטחים שאנחנו צריכים להביא? המצב שלנו הוא לא המצב של רוב הקבוצות בארץ. מה לעשות.

ואני לא מדבר על תקציב זרים אלא על תקציב שחקנים כולל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2012, 01:21 
רדנקו, אני לא מתמצא מספיק בעניינים האלה ואין לי דו"ח פיננסי של הקבוצה מול העיניים (או בכלל). מעבר לזה ברור גם שקטונתי מלהגיד "אפשר היה להשקיע כאן במקום כאן" גם לו היה לי קצת יותר מידע (וכאמור אין לי).

הדבר היחיד שאני יכול לעשות זה להשוות לשאר הליגה. ואני לא רואה בליגה אפילו קבוצה אחת עם ארבעה זרים בקליבר שלנו. אין קבוצה אחת שהרשתה לעצמה לפתוח את העונה בלי זר בכיר ומוכח.
אם לבני הרצליה יש ארבעה זרים שכל אחד מהם עולה לפחות פי 2 מהמקביל שלו אצלנו אז זה נראה לי פשוט מוגזם.

מצד שני גם ברור לי שמנהלים את כספי המועדון בקפידה וכאמור פשוט אין לי מידע או כוונה לטעון טענה ספציפית כלשהי.
הדבר היחיד שאני יכול להגיד זה שבאופן כללי המצב הזה לא נראה לי סביר ובעיקר מאוד מדאיג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2012, 02:30 
אנחנו עוד נצטער על ההפסד הזה. מצד שני, תהיה לנו בעיה גם בשבוע הבא. לירושלים יש תואם בק (פלס), ותואם ברקוביץ' (טפירו). בנוסף אליהם, יש להם חמור בצבע (סמית') וארבע שגם יודע לזרוק משלוש (דאנקן). קיצר, הפנים, לפחות כרגע, למשחק הקריטי במחזור השלישי מול אשקלון.

עד אז אגב, יש לנו המון המון דברים לשפר, בעיקר בהגנה.

ונקודה אחרונה, לא ייתכן שסטיט יזרוק 15 פעם בערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2012, 08:42 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
רדנקו, אני לא מתמצא מספיק בעניינים האלה ואין לי דו"ח פיננסי של הקבוצה מול העיניים (או בכלל). מעבר לזה ברור גם שקטונתי מלהגיד "אפשר היה להשקיע כאן במקום כאן" גם לו היה לי קצת יותר מידע (וכאמור אין לי).

הדבר היחיד שאני יכול לעשות זה להשוות לשאר הליגה. ואני לא רואה בליגה אפילו קבוצה אחת עם ארבעה זרים בקליבר שלנו. אין קבוצה אחת שהרשתה לעצמה לפתוח את העונה בלי זר בכיר ומוכח.
אם לבני הרצליה יש ארבעה זרים שכל אחד מהם עולה לפחות פי 2 מהמקביל שלו אצלנו אז זה נראה לי פשוט מוגזם.

מצד שני גם ברור לי שמנהלים את כספי המועדון בקפידה וכאמור פשוט אין לי מידע או כוונה לטעון טענה ספציפית כלשהי.
הדבר היחיד שאני יכול להגיד זה שבאופן כללי המצב הזה לא נראה לי סביר ובעיקר מאוד מדאיג.

פז.. כמו שאמרת אין לך מידע.
הרצליה כמו שנאמר לא משלמים על האולם, לכן זה לא נמצא אצלה ב"תקציב", כאשר אתה משווה תקציבים ראוי גם להשוות
"סעיפים". אני למשל בטוח שאם לברון ג'ימס היה מוכן לשחק חינם בהפועל היה לנו זר בכיר והתקציב לא היה עולה, מה לעשות
אבל שזה לא המצב? להתעלם ממנו ולהגיד איך הם כן ואנחנו לא זה פשוט להיות אטום.
ומעבר לזה היינו רחוקים שריקה אחת לעבירה על דמונטס 1 שניות לסיום הזמן החוקי מלנצח את המשחק,
וזה כאשר - קלי היה נוראי היום.
אלן עדין לא ברור, ויותר הזיק מתרם (שיחק 4 דקות והיינו ב 8- כאשר הוא היה על המגרש)
גל הצליח להרוג כל התקפה שהכדור עבר דרכו (כשיחק 7 דקות ואנחנו ב 8- כשהוא על המגרש)
בולדווין שהיה אמור להיות "בעיקר" פקטור הגנתי ולאפשר מצ'אפ טוב יותר בתחום הזה (הוא על בק, משחרר את
מתן לשמור על רייס, ואז סטיט יכול לשמור על ברקוביץ לבד והיינו סובלים ממנו פחות) נפצע כבר בדקה ה 2.
אז נכון שיחקנו רע רב שלבי המשחק... אבל זה ממש לא אבוד מבחינתינו.

ברגר ה "4" של הרצליה קבר מולך (ואותך), הוא סיים עם 3 שלשות חלקן מאוד מאוד מכרעיות בדרך ל 19 נק'
ו18 רב' , אני ממש לא בטוח שדאנקן ייתן מולך יותר, אבל בטוח שסמית' ייתן יותר מפופ, ובכל מקרה ירושלים היא
ממש לא הליגה שלנו.
לגבי סטיט, נכון זה לא הגיוני, אבל הוא היחידי שלא פחד לזרוק וללכת עם הכדור לסל לאורך כל המשחק. הוא הגו טו גי
שלנו השנה, וראית את זה כאשר פינו לו חדירה בסוף הזמן הרגיל.
דר"א מה שיותר לא הגיוני זה שמתן יסיים משחק עם 40 דקות ו 8 נסיונות ל 3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2012, 09:10 
סמל אישי של המשתמש
איפה אפשר לראות סטטיסטיקה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2012, 11:48 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:

viewtopic.php?f=8&t=89079

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2012, 12:00 
אני לא המבין הכי גדול בכדורסל אבל הייתה חסרה לי אגרסביות.
קצת מכות מתחת לסל, קצת להעיף אותם לרצפה, היינו עדינים מדי.
צריך להיות הרבה יותר רעים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2012, 14:42 
שבירו היה ממש לא רע :WHOME:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2012, 16:26 
אגב,
הם קלעו 11 מ-24 מהשלוש, אנחנו 5 מ-15, צריך להגיע כאן שינוי משמעותי.
גל איתן עם 10 דקות (יותר מג'ף אלן ויוני ניר) שהתרומה שלו בהן היא שלשה אחת החוצה, 0 מ-2 מהעונשין 3 איבודים וריבאונד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2012, 16:44 
http://www.safsal.co.il/article.aspx?id=20280

פרשנות מקצועית שמעלה חומר למחשבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 261 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: