תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 07:27

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 36 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: קניית אוטו חדש
הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2012, 11:18 
סמל אישי של המשתמש
אני גם שמעתי על 75-80K
צריך לבדוק את העניין ובכל מקרה לי אין שום בעיה עם גיר ידני,דווקא מת על זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2012, 11:58 
סמל אישי של המשתמש
i20 ידנית זה 75K.
אוטומטית זה 101K.
ההבדל לא רק בגיר, מנוע 1.4 לעומת 1.2 וגם אבזור נדיב יותר.

ראיתי את הקופון הזה אתמול. עדיין לא מבין מה הקאטץ' (19)
http://www.buy2.co.il/Center/DailyDeal/ ... 57103ee94f

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2012, 12:50 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
נועם שחם כתב:
dr.avi כתב:
תבדוק גם את ה-i20
יש אותו לחברים בליסינג והם מאוד מרוצים
אתה מביא כזה חדש ב-75K

הא? אולי ידני. האוטומט הוא סביב 95K לדעתי.

בזמן האחרון אני חושב עליה ברצינות,היא גם יפה וגם מומלצת ובליסינג זה די שווה נראה לי

נראה סבבה של אוטו. רק לטעמי המחיר קצת יקר.

הייתה לי אותה למשך חצי שנה (עכשיו עם מאזדה 2).
מבחינה חיצונית הן מאוד דומות ומזכירות, נראה כאילו יונדאי גנבו את העיצוב ממאזדה.
מבחינת עיצוב פנים היונדאי הרבה יותר נוחה ומרווחת.
מבחינת דלק ה i20 צורכת פחות דלק (עשיתי איתה 1:14.5 בערך במשולב לעומת 1:12.5 ב 2) והמיכל שלה גדול יותר 40 ליטר לעומת וקצת,
ככה שתדירות הכניסה לתחנת דלק יורדת פלאים, אבל המנוע חלש יותר בצורה משמעותית אם זה חשוב לך.

ככה שבעיקרון בין השתיים אני "ממליץ" על ה I20 , ולאור המחירים של המאזדה אני לא בטוח שהיא "יקרה" ברמה כשזאת שהיא לא כדאית.
אבל אני חושב ששתיהן לא מתאימות לעומי שלנו שרוצה משפחתית גדולה והן משפחתיות קטנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2012, 13:57 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
i20 ידנית זה 75K.
אוטומטית זה 101K.

הקאץ' הוא בכך שאתה מקבל את הרכב שאתה היד השניה, ויהיה רשום לך ברשיון הרכב שהיד הראשונה היתה בשכרה\החכר. עכשיו לך תוכיח לקונה פוטנציאלי שקיבלת את הרכב עם 0 ק"מ מחברת הליסינג עם הניילונים ואתה בעצם היד הראשונה, ואז את ההנחה הזאת אתה מגלגל הלאה לקונה הבא, בדיוק כמו בליסינג יד שניה.
אפשר להביא כל רכב חדש שנמצא בציאי הליסינג בכ14K - 12K פחות מהמחירון שהוא עם 0 ק"מ ועם הניילונים, זה העודפים שלהם שהם צריכים להפטר מהם. מה שחשוב זה לקבל מחברת הליסינג מכתב חתום שקיבלת את הרכב עם 0 ק"מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2012, 14:16 
גביזון כתב:
dr.avi כתב:
i20 ידנית זה 75K.
אוטומטית זה 101K.

הקאץ' הוא בכך שאתה מקבל את הרכב שאתה היד השניה, ויהיה רשום לך ברשיון הרכב שהיד הראשונה היתה בשכרה\החכר. עכשיו לך תוכיח לקונה פוטנציאלי שקיבלת את הרכב עם 0 ק"מ מחברת הליסינג עם הניילונים ואתה בעצם היד הראשונה, ואז את ההנחה הזאת אתה מגלגל הלאה לקונה הבא, בדיוק כמו בליסינג יד שניה.
אפשר להביא כל רכב חדש שנמצא בציאי הליסינג בכ14K - 12K פחות מהמחירון שהוא עם 0 ק"מ ועם הניילונים, זה העודפים שלהם שהם צריכים להפטר מהם. מה שחשוב זה לקבל מחברת הליסינג מכתב חתום שקיבלת את הרכב עם 0 ק"מ.

לא בטוח
בכל מקרה מדובר כאן במקרה שלדעתי דיי נפוץ שיבואני רכב נתקעים עם מלאי ולאחר שנה במידה והרכב לא נרכש,הם רוכשים לעצמם את הרכב ואז הוא הופך ליד 2 על שם היבואן או לחילופין שלמה סיקסט קיבל הצעה אטרקטיבית לרכוש את כמות של מכוניות בהנחה ,נגיד של 20% ואז הרכב הופך ליד שנייה ע"ש שלמה סיקסט.
כשהרכב כבר יד שנייה ובן שנה אז ערכו יורד אוטומטית ב-10% .כך ששלמה סיקסט בתור מתווך מרוויח 10% על הרכב .
דבר לא ברור לי אם כשאתה קונה את הרכב אז הוא נשאר יד 2 או שהופך ליד 3 .
אני כמובן כותהב את הנ"ל מתוך השערה ומעט המידע שיש לי ,
אני רק מציע להיזהר ולבדוק היטב את העיסקה ,ולא להפתות בקלות

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2012, 14:38 
סמל אישי של המשתמש
tadmored כתב:
גביזון כתב:
dr.avi כתב:
i20 ידנית זה 75K.
אוטומטית זה 101K.

לא בטוח
בכל מקרה מדובר כאן במקרה שלדעתי דיי נפוץ שיבואני רכב נתקעים עם מלאי ולאחר שנה במידה והרכב לא נרכש,הם רוכשים לעצמם את הרכב ואז הוא הופך ליד 2 על שם היבואן או לחילופין שלמה סיקסט קיבל הצעה אטרקטיבית לרכוש את כמות של מכוניות בהנחה ,נגיד של 20% ואז הרכב הופך ליד שנייה ע"ש שלמה סיקסט.
כשהרכב כבר יד שנייה ובן שנה אז ערכו יורד אוטומטית ב-10% .כך ששלמה סיקסט בתור מתווך מרוויח 10% על הרכב .
דבר לא ברור לי אם כשאתה קונה את הרכב אז הוא נשאר יד 2 או שהופך ליד 3 .
אני כמובן כותהב את הנ"ל מתוך השערה ומעט המידע שיש לי ,
אני רק מציע להיזהר ולבדוק היטב את העיסקה ,ולא להפתות בקלות

אתה יד 2, בוודאות.
לי הציעו קיה פורטה וI30 (דגם ישן יותר ולא זה שהגיע בחודשים האחרונים) בהנחה של 14K מהמחירון על הכביש, שאני אהיה היד השניה. בקיה למשל אם אתה קונה רכב בשיטה הזאת אתה מוותר על 4 שנות האחריות הנוספות שהחברה נותנת (מעבר ל3 הסטנדרטיות). צריך לבדוק טוב טוב שאתה מקסימום יד שניה, לא שמעתי מעולם שמישהו קנה על רכב בצורה הזאת והיה כתוב "2 בעלים קודמים" ברשיון הרכב.
בכל מקרה מי שרוצה לקנות רכב להרבה זמן ולא מחליף כל כמה שנים, זו יכולה להיות אופציה לא רעה בכלל לרכב חדש, רק כמו שאמרת לבדוק את כל פרטי העסקה, ואפילו לרדת לפרטים כמו איפה הרכב הוחזק עד שנמכר, יש רכבים כאלה שעמדו בשמש\גשם\ליד מקור תעשיה ונזקי הצבע ונזקים נוספים יכולים לעלות כמו ההנחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 36 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 18 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: